Guitar Hero World Tour!

Jag beslöt mig för att köpa Guitar Hero idag! Det med trummor och mikrofon också :D Så först drog jag Martin och Albin till Nässjö för att handla. Varenda jävla affär var stängd trots julskyltning. Så jag ringde runt lite för att kolla hur det var i Jkpg! Där var det öppet!

Så jag åkte tillbaka till Anneberg, hämtade min bil istället och sen drog Jag, Albin och Ivan till Jkpg för att shoppa loss. Vi gled in på EB Games och jag frågade expiditen om dom hade några World Tour, ja visst till vilken konsoll sa han då. Jag svarade jag ska ha en till PS3 och en till Xbox:P Han tittade på mig som om jag var någonslags utomjording och förklarade snällt, eh du vet att dom kostar 1999 va? Jaa men jag ska ha en av varje:P haha!

Sen drog vi hem till Martin och kopplade in ett hos honom, det andra lämnade jag i mitt rum. Det blev jag på Gitarr, Ivan på Sång och Martin på trummor! VI VA GRYMMA:D

Nu ska jag sätta mig, varva ner ett par meter och försöka sova!

take care!

på återhörande

fiddelino

En tacksam bloggare!

Jag är glad idag! Och tacksam för att jag har ganska fina och roliga vänner :P Kvällen blev faktiskt ganska lyckad, iaf tycker jag de! Haha! Orkar inte referera händelser osv. Men maten var god, sällskapet likaså och jag fick en Flamengo tröja!!! :D Alltså, fotbollslag från Brasillien av allas vår favorit guling Ivan:)

Sen fick jag en dataväska, ngt grönt gegg, en bok av david batra, en ryggborste? Joo så kallas dom nog. Ehh, vad fick jag mer? Presentkort på ticnet, en klocka, en chockladkaka, och så tror jag det sjukaste jag fick var av gabi och jocke, nämligen 5,7 kilo skumtomtar! Dom två ska inte köpa presenter tsm. :P Sen blev det lite presentkort och cold hard cash;)
Så pengarna som jag fick ska jag faktiskt använda för att vara fruktansvärt omogen och köpa nya Guitarr Hero :P haha! Men vafan, sista gången lovar o svär! :)

Idag kommer storebror en sväng och uppvaktar lilla mig för hans dotter var sjuk igår. Sen ska jag nog försöka ta mig in till Julskyltningen en stund, har lovat att hälsa på Emli som arbetar denna gråa november dag!

Sen måste man ju passa på att tacka alla bloggare som gratulerade mig igår! :) Tack tack tack tack tack! :)

Juste: Lillebror har ju namnsdag idag också! så grattis till honom också :D

på återhörande

fiddelino

29 November!!!

Idag är det ju som bekant min födelsedag! Men jag kikade in på wikipedia och kollade vad som hänt den 29 November genom åren! Så nu ska ni få lite intressant fakta :D

Händelser!

1899- FC Barcelona bildas!
1948- Israel begär medlemskap i FN
1967- Australien skjuter upp sin första satellit!
1969- Tipsextra startar på TV
1975- Bill Gates och Paul Allen namnger sitt nya företag, kanske har hört talas om det? Microsoft?
1997- Sverige vinner sin sjätte daviscup titel.

Jag menar det är ju en stor dag idag eftersom en sån stor legend som jag föddes! Men andra stora människor har ju fötts idag också...

1955- Howie Mandel (Skådespelare)
1958- Orup (artist)
1969- Tomas Brolin (fotbollspelare)
1973 - Ryan Giggs (fotbollsLEGEND!)
 1974- Pavol Demitra (Hockeyspelare)
1988 - Fredrik Andersson (besserwisser, allvetare allmänt helt otroligt grym!)


Men tyvärr föds man ju inte bara, man måste ju dö också!

Men det var inte så många kändisar som hade avlidit den 29 november, den enda jag hittade var George Harrison före detta medlem i Beatles!

Så nu har ni blivit lite utbildade! Nu ska jag fira min födelsedag med en jäkla massa mat, släkt, och vänner!

Puss på EEER!

På återhörande

fiddelino

Tajming!

Jag har sån tajming när jag blir sjuk! Har känt mig jävligt hängig hela veckan! Men just idag började det. Snorig osv! Så idag har jag knappt orkat spela FM! :O Då kan ni tänka er att jag är trött. Nu när jag varit borta på Tonår så kände jag mig förbannat snurrig så jag tog febern när jag kom hem! Gissa vad, fiddelino kommer vara sjuk på sin födelsedag! Undrar hur många öl som botar en förkylning?

Emli skickade ett sms för en stund sedan o skrämde upp mig ordentligt! Hon skrev att hon satt på stationen och tog hand om en kille som blivit misshandlad! Jag läste : Jag sitter på stationen och har blivit misshandlad! Fatta vilka kalla kårar jag fick! Helt sjukt att man kan bli så rädd på så kort tid. Läste ju om det direkt och såg vad det verkligen stod men dom sekundrarna innan var verkligen inte roliga! Usch tänk om ngt sånt hade hänt!

Vet ni vad, medans jag skriver det här så har klockan slagit om till 00:00! Jag är 20 år gammal nu :) Hipp Hipp Hurra för mig :D

På återhörande

fiddelino

Sista kvällen som tonåring!

Den ska tillbringas först hemma med mor och far för att fixa inför imorgon. Soffan måste ut och stolar och bord måste in! :) Sen ska jag bort till ett ställe som jag hängt på hela min tonårstid! :) Nämligen till Missionskyrkan för att gå på Tonår som det så fint kallas!

Somnade innan och vaknade för en liten stund sedan dreglandes som satan, jag hatar att vakna och känna dreglet rinna ner för kinden:P

På återhörande

fiddelino


Jävla TryggHansa!

Kul att dom ger mig ett nummer att ringa om min försäkring som har upphört att gälla :P hmn, undrar hur jag ska göra nu?

UBS: Jajjomen det är ryktet :) Tack så mycket!! :)

på återhörande

fiddelino

Gratulationerna ramlar in!

När jag var hos sjukgymnasten så gav han mig en låda där det stod NÅLAR på! Gissa om jag blev skraj eller? han har hotat med akupuntur innan! Men det var inga nålar i! Det var två lussebullar och ett par strumpor:P haha! Jag fick helt enkelt en födelsedagspresent :)

Sen när jag kom hem så låg det ett kuvert addresserat till mig i posten. Det var från Reumatikerförbundet som skickade ett grattis kort:P det vart oväntat kan man säga!

Oh nu är kaffet klart!

på återhörande

fiddelino

Don't ever drop the soap!

Idag lyckades jag med något jag ALDRIG gjort innan, jag lyckades få tvålen att flyga över hela badrummet så att den slog i toa dörren:P Jag önskar bara att någon hade sett det!!

Idag är det min sista dag som tonåring! Det känns faktiskt sådär! Jag menar man har varit tonåring länge, och imorgon är jag inte det längre. Är man vuxen då?

Ska försöka ta vara på den här sista dagen som tonåring ordentligt och spela FM och dricka kaffe:P alltså som jag alltid gör :) Sen ska vi väl bära ut soffan och det ikväll. Eller jag ska inte bära men jag ska kolla på när Mamma och Pappa gör det. För vi har inget stort hus och ska alla få plats imorgon måste vardagsrums möblerna ut i garaget över helgen.

Nää nu måste jag dricka upp kaffet innan det kallnar!

På återhörande

fiddelino

Den där Jävla Calle Johansson!!

Jag har alltid hållt Calle Johansson som en av dom bästa, nej den bästa sportkommentatorn i Sverige! Men idag gjorde han mig besviken! Han var så Frölundagrön att det lös om honom! Homlqvist var så o så bra, Niskala var helt otrolig och kollektivet frölunda kommer gå långt och bla bla bla bla! Det var nästan pinsamt att höra honom efter ett tag.

Så om tex HV's spelare gjorde något bra, som tex att hämta upp 0-2 till 2-2 på sisådär 4 minuter! Det var ingen big deal som dom säger i Mcdonalds reklamen! Sen när Riku Hahl gjorde 2-3 så skrek han som om han precis hade blivit pappa eller ngt!

Nää skärpning herr Johansson!!

på återhörande

fiddelino

Snel-Ema och Prins William!

Idag tog jag rätt tid för att komma till Ortopedtekniska! Så nästa vecka ska jag hämta mina inlägg! Så cooolt *hm*

Efter det var avklarat så drog vi till Pinnen där Moster jobbar, vi lånade bord och stolar till på lördag. Så vi fick låna hennes Volvo så att grejerna får plats! När vi lämnat borden och stolarna hemma så åkte jag tillbaka in till stan, lämnade Volvon och gled upp till Snel-Ema:) Hon hade ju köpt en nu gunners tröja till mig! Hon är Snel hon! Så hon bjöd på lite kaffe och vi la oss i varsin soffa och kollade på stolthet och fördom medans Elvis juckade på mitt ben! Han är inte klok.

Ikväll är det Ishockey på  TV! Bjöd Emli men det dög inte ;) Så det blir jag, mamma, pappa och lillebror skulle jag tro! Så jag beslöt mig för att bjuda på fika! ngt med Kanel i och Kex! Kan det bli bättre?

Har inte för mkt energi nu på dagarna så nu har jag gjort mitt idag! Ska lägga mig i soffan tills det blir mat sen ska jag S O V A!

på återhörande

fiddelino

Usa's mest hatade familj!

Kollar på dokumentären jag letade efter innan! Men jag var tvungen att ladda hem den för den gick tydligen igår :S

Den här familjen hatar allt! Allt är emot guds vilja och alla ska brinna i helvetet ungefär! Dom är otroligt otäcka! Dom hatar Sverige för att det inte är olagligt att vara homosexuell här tex!

Har ni inte sett den här dokumentären gör det!! Finns att ladda hem på piratebay sök bara på Usa's mest hatade familj! dom är helt galna. Jag har tittat i en kvart och jag är redan asförbannad på dom!

Amerikaner alltså, det är dom dummaste av amerikaner! Dom är totalt okunniga om allt! en snubbe ansåg att det var judarna som dödade jesus. Reportern sa då att Jesus va jude! Då blev han skitförbannad och sa att judarna dyrkade rektum för dom ville knulla varandra i röven! Dom är verkligen inte kloka!!

på återhörande

fiddelino

Djupa Samtal!

Kvällen har gått fort förbi! Har haft en lång konversation på msn med Emli! Den blev ganska djup faktiskt och det handlade om hur man visar känslor och hur hopplöst det är att hitta en flickvän :) Sen som vanligt gled vi in på att starta eget! Så nu har vi bestämt oss. Om 5 år så ska vi starta en bokia affär i Eksjö, direkt efter jag har pluggat färdigt! Då ska jag jobba halvtid som lärare och halvtid i bokia affären :) Kommer bli jävligt bra de här :D

Emli och jag kom också fram till att vi inte ska köpa julklappar till varandra! Problemet är att jag redan har bestämt vad jag ska köpa till henne så hon får nog det ändå :P haha! Och Emli läser du det här så förväntar jag mig inget tillbaka!!!! Spara pengarna till min extrasäng ;)

Nu mina kära blogglovers så ska jag spela FM :D Är uppe i en speltid av 3 dagar och 3 timmar och 30 minuter nu ;)

på återhörande

fiddelino

Donera!

Sitter och kollar på Sjukhuset! Idag så är det en kille som behöver en ny njure! Hans bror ska ge honom denna, tycker det är en väldigt fin sak att göra. Att kunna rädda livet på sin bror/syster/ syskonbarn eller vad som!

Skulle det behövas i min familj skulle jag ställa upp direkt! Min familj hjälper mig så otroligt mycket hela tiden, som att städa, hämta grejer åt mig osv osv. Så det hade varit en självklarhet! Men får väl hoppas att det inte händer först o främst!

Såg på aftonbladet att det skulle vara en dokumentär om en pastor i USA som hatar Sverige. Men jag kommer inte ihåg vilken kanal! Men jag vill väldigt gärna se den. Så om någon vet får ni gärna säga till!

på återhörande

fiddelino

Mamma Städar!

Ligger i sängen och kollar på Mamma när hon städar mitt rum :) Har jag sagt att jag gillar att bo hemma ? Nu ska hon gå och hämta dammsugaren också! Tidigare satte hon upp adventsljusstakarna så nu är det snart advent :)

Men först ska jag fylla år! Woohoo :D

på återhörande

fiddelino

Måste lära mig att ha koll del 2

Jag gjorde det igen. Trodde ju att jag skulle vara hos Team Ortopedteknik idag! Men ICKE! Det var imorgon klockan 09:30! Så jag gick upp klockan 8 idag helt i onödan!! :/ Jag skyller på sömnbrist och för mkt piller!

Sov väl ungefär 4 timmar inatt, och idag när jag vaknade så vaknade jag av att en Anticimex gubbe stod utanför min dörr o pratade JÄVLIGT högt.

Så när Morsan o jag tagit oss ut till bilen igen efter att jag sett fel på tiden så drog till Mormor en stund och jag retade henne för hennes prickiga brallor! :)

Jag har varit lite duktig också idag för Mamma och jag fixade inför en liten lek vi ska ha på Lördag. Tänkte på Emli när jag planerade leken för hon kan vinna massa flyttahemifrån grejer! :D haha!

Jag borde städa mitt rum nu, men snart, måste samla mer energi först.

på återhörande

fiddelino

A Challange!

Att ta sig hem från Martin var det jobbigaste jag gjort på länge. Att gå ut till bilen som stod kanske 20 meter från dörren tog ungefär 3 minuter! Alltså går jag som en 100-åring ungefär. Hade jag inte haft min födelsedagsfest på lördag hade jag sett till att bli inlagd direkt! Det här är ohållbart!

Måste verkligen somna tidigt idag med för jag ska upp klockan åtta och åka till Ortopedteknik! B L Ä!

Så may the force be with me!

på återhörande

fiddelino


Hos Martin!

Sitter hos Martin och nördar FM som satan :) Han kör med Öster och jag kör med Leyton så klart :) Han har hittat en julskiva också med Relient K, ganska bra faktiskt för att vara ett Jesusband. Det är nackdelen med att lyssna på musik med Martin, det är mkt jesusband. Men fan kan nog bita ihop ett tag till :)

Pratade lite med snel-ema innan också, var länge sen jag pratade med henne minst en vecka sedan. För att vara oss är det länge sen kan man säga. Som THE-lander sa härom dagen, ni är som två syskon, vi bråkar en del men vi vet att vi inte menar det och är sams nästan direkt igen :P

Nu måste jag fortsätta och nörda annars ligger jag efter.  Måste komma i säng tidigt idag med, ska vara i stan vid halv 10 imorgon hos ortopedteknikern och få inlägg till mina skor.

på återhörande

fiddelino

Försäkringskassantanten var sneel!

Jag överlevde försäkringskassan! Damen jag hade som handläggare var väldigt trevlig och timmen jag satt där var inga problem! Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Det visade sig att jag visste vem hennes barn var! Och att hennes barn kände Snel-Ema. Ja där ser man världen är liten.

Sen när jag fixat försäkringskassan så drog jag hemåt igen för att dra till frisören! Redan då började jag bli ganska nanig eftersom det inte behövs så mkt för att jag ska bli trött. Men jag härdade ut och drog till frisör-Linda! Nu måste jag skriva något väldigt snällt om min kära frisör eftersom hon tydligen skulle kolla in min blogg! Så jag måste väl också säga att frisyren blev bra och att jag är jätte nöjd! Tack frisör-Linda! :)

Ska nog bort till Heinrich sen o spela lite FM! Sa åt Emli att om behövde skjuts från sin vinkväll får hon höra av sig :) Klart man ställer upp för folk i nöd :P haha

på återhörande

fiddelino

Jag måste lära mig att hålla koll!

Trodde jag skulle vara hos försäkringskassan vid 10:30, så jag bad morsan väcka mig vid 9 för att göra mig iordning i tid och så! Sen när jag sitter vid frukostbordet så kollar jag på frågorna dom har bett mig fundera på tills idag. Då ser jag tiden igen! Jag ska vara där vid 11:30!!!! Fan också, hade kunnat sova typ en och en halvtimme till! Känns underbart! Dessutom har jag beställt klipptid vid 13:30 idag, frågan är om jag hinner, hoppas verkligen det för jag är sugen på att klippa mig nu vill jag lova :)

Men jag hinner ju spela lite FM innan det är dags att åka till stan för jag är ju redan färdig för att åka :P haha

på återhörande

fiddelino

May the force be with me!

Imorgon ska jag till försäkringskassan. Dom ska enligt pappret som dom skickade hem återanpassa mig till arbetslivet! Behöver jag säga att jag är nervös? USCH!

Ska vara där halv elva tror jag. Sen direkt efter måste jag hoppa in i bilen och åka tillbaka till Anneberg för jag ska klippa mig vid 13:30! Ska bli skönt o bli av med lite hår igen för nu är det långt och tjockt. Sitter o klurar lite på hur jag ska färga det den här gången, lutar åt samma som förra gången eller om jag ska köra lite blått igen.

Nähä idag har jag bestämt mig för att sova tidigt! Alltså direkt efter Allå Allå :)

på återhörande

fiddelino

Nytt Hangout?

Det ryktas om att vi ska få ett nytt hangout i Nässjö? Det ryktas också om att det ligger på Industrigatan? Det ryktas också att jag ska få en plats i en garderob efter hårda nätter? Det ryktas att ägaren är Emli?

Vi får ta och se om dessa rykten har ngn sanning i sig! Jag hoppas särskilt på ägaren och min plats i garderoben:D haha

på återhörande

fiddelino

Elit Sjukgymnasten Göran!

Göran fixade en extra tid för mig idag så han kunde dra lite i min rygg! Och som han drog, det var så skönt. Men nu är det inte skönt! Känns rätt ordentligt nu, han var bekymrad och undrade om jag inte borde ringa sjukhuset. Men det är såhär när man är vuxen att dom skiter i sina patienter helt enkelt. Ringer jag nu och säger att jag inte mår bra så säger dom, jaaa men du har ju tid den 15:e december bit ihop tills dess. B L Ä!

NU ska jag ligga i sängen resten av dagen och spela FM om inget annat oförutsett händer, men det tvivlar jag på!

på återhörande

fiddelino


Lite lycka i all skit!

Mina kära mamma gjorde mig en jätte tjänst och åkte in till telia och fixade hem en ny telefon till mig! Så ny sitter jag här igen med den tredje Sony Ericsson w910i! Så om ni någonsin funderar på att köpa en sån, GÖR DET INTE!!!!!

Kan säga att fungerar inte den här, då ska dom få se på fan! :)

Snart sjukgymnasten nu, grymt skönt!

på återhörande

fiddelino


Snön faller...

Och jag med den, i det bottenlösa hål som kallas Reumatism! Jag orkar inte mer! Somnade inte förrän klockan 6 idag på morgonen, sen kom morsan in vid 7 och gav mig tabletter.  Så det blir väl en dag i sängen igen! Fan livet är ganska meningslöst just nu, undrar om man hade varit saknad om man bara försvunnit?

Man blir ju ganska deppig när man bara sitter hemma och inte kan röra sig. Minsta lilla grej är en utmaning, som tex gå på toa, duscha, koka kaffe ja vad som helst.

Tur att morsan och lillebror ställer upp som dom gör! Kör ganska mkt med min lillebror och det vet han, men oftast gör han sakerna jag ber honom om, tex hämta tabletter, koka kaffe. Så thx broooo.

på återhörande

fiddelino

I think i over did it!

När vi kom hem från bandyn hade jag en jäkla huvudvärk så jag tog en liten tablett och gick o la mig! Sen vaknade jag runt 10 igen och då mådde jag väl rätt okej! Sen efter ett par minuter så tänkte jag att jag måste ju ta tabletter för natten! Det var inte smart eftersom jag tagit det innan! Fattar ni hur det snurrar nu? Jag vågar inte riktigt somna nu för tänk om jag inte vaknar igen :O Fan jag är inte så smart alltid....

Ska visst bli storm här inatt, jag trodde inte riktigt på dom innan. Men nu har det mulnat på ordentligt och vinden har börjat ta i med! Så jag hoppas på ett jävla väder faktiskt :)

Imorgon kommer den nya gunners tröjan hem tror jag, eller om det var tisdag? jaja denna veckan säger vi då! :D


på återhörande

fiddelino

Nää men se godkväll herr frost!

Lillebror frågade snällt om jag skulle hänga med och kolla på Nässjö IF när dom tog emot GAIS idag! Alltså inte A-lag nu då utan det var Herr Bengtssons lag, det innebär P17! Vi såg bara en halvlek för det var så jävla kallt! När det gått sisådär 10 min så började jag längta hem för då hade känslen i mina fingrar försvunnit! Jag brukar tåla att stå på skogsvallen men idag var det sjukt kallt och lite blåsigt med för den delen. Så när vi gick så kom vi på idén att åka till Mormor och fika! Det behövde vi inte ångra. Varm oboy kom fram och mackor! :) fint!

Så när vi hade tinat upp började vi tänka på hemmet igen och sakta så smög vi ut från Mormor och ner i bilen! Så nu har jag kommit hem och funderar på om jag ska ta och kolla på en film medans jag smaskar på Skumtomtar och en stor mugg kaffe! :)

på återhörande

fiddelino

Mörkret!

Klockan är 16:09 och det är kolmörkt ute! Det är nästan så man längtar till våren lite! Pratade med storebror om mina planer att börja köra rally! Tänkte ju att han om någon skulle vara lite stöttande. Men ICKE! han trodde inte heller att jag skulle klara av det. Jag börjar bli rätt förbannad faktiskt. Pappa suckade bara o sa "aha du de blir nog bra" Jag menar va fan man måste ju testa? Sen om man känner att det var inte min grej då kan man ju lägga av. Men jag tycker inte dom ska hålla på och trycka ner mig innan jag ens testat. Jävla slapptaskar rent ut sagt.

på återhörande

fiddelino

Jag begär inte mkt.

Ge mig en enda dag där jag kan få må bra! Gränsen för vad jag orkar med är väldigt nära nu. Ligger i sängen idag igen, det gör helt enkelt för ont att traska runt så det är inte lönt att försöka.

Kom och tänka på hur det var för ett år sedan, då jobbade jag som en dåre. Arbetade mer än heltid ett tag förra hösten. Jag hade faktiskt lite muskler t o m. Har ett kort utan tröja från i december förra året och jag ser nästan ut som om jag har lite muskler!

Nu ett år senare orkar jag knappt lyfta min laptop. Igår fick Martin hjälpa mig av med skorna. Det känns så jävla förnedrande att man inte klarar något längre! Jag förväntar mig inte att jag ska kunna gå tillbaka och jobba som jag gjorde innan för det är inte realistiskt, men jag vill bara kunna gå runt Laeryd tex, eller kunna lyfta upp Alice igen! Jag klarar inte det nu utan att det hugger till i ryggen så det tåras i ögonen!

Så nu ligger jag här i sängen o känner mig allmänt deppig. Så jag ska bara ligga och kolla på fotboll hela jävla dan! För enligt mig hade jag inte ens behövt vakna idag.

På återhörande

fiddelino

Mååviekvaell i Nassjoe.

Ikväll åkte jag in till för att skjutsa Ivan som skulle stöta på bandybrudar! Sen efter det drog jag själv till Linda för lite Måvie! Jakob och Bobo slöt upp ganska kort efter. Sen hamnade vi i Lindas vardagsrum och vi tjötade, Massor!! Helt plötsligt var klockan 10 och vi hade fortfarande inte kollat på ngn film. Då smsade Ivan! Han hade flörtat klart och ville också vara med och kolla på film. Så jag åkte upp till Vallen och hämtade allas vår favoritguling! :)

Sen kollade vi på film då, valet föll på Never back down. Alla har verkligen sagt att den är jättebra så jag hade lite för höga förväntningar kanske. Men den var verkligen värdelös! Satt i nästan två timmar o kollade på testosteronstinna tonåringar som var så rika och uttråkade så dom var tvugna att banka skiten ur varandra. Jakob var helt inne i filmen. Likaså bobo och Ivan. Men jag var inte nöjd! Never back down kommer jag aldrig se igen.

Sen hade jag som den sneela veeneen jag är lovat o köra hem Emli! Idag får hon heta kåt-emli för hon försökte få med sig Ivan in till sin säng! :O jag veet, jag är lika chockad som ni! Men efter Ivan artigt tackat nej så sladdade vi hem med Birgitta! Så nu ligger jag i sängen och försöker slappna av, men kroppen vill inte arbeta med mig riktigt. Det är åt helvete helt enkelt! Så jag ska starta FM nu.

på återhörande

fiddelino

Bandy i perfekta förhållanden!!!

Idag har vi varit på IFK's första match för säsongen! Det var riktigt roligt att åka till skogsvallen igen och känna att nu har säsongen börjat!! :) Tyvärr förlorade IFK mot äckliga AIK och Hanna "judas" Brusberg avgjorde för AIK. Så sent som förra året var hon IFK's bästa spelare.

Fick Sms av Fillan med, J/W förlorade med 14-0 mot Sandviken. Jag frågade om dom hade ngn målvakt:P

Sudd har skrämt upp mig ordentligt med. Skrev på msn och undrade om jag hört ngt från Snel-Ema som är i London för dom får inte tag i henne! Jag HATAR sånt. Det skrämmer mig sjukt mkt! Usch, fick värsta klumpen i magen.

Hoppas det inte är ngt.

på återhörande

fiddelino

Nuuu ni ska ni få höra!!!

Jag ska börja åka rally!!!! Eller ja jag tror jag ska göra det:P Det var så här att Lillebrors kompis Oscar, eller ja han är min kompis med för den delen. Men lillebror och han är lika gamla ungefär! Fan nu blev det en jävla utläggning om det. Skitsamma!

Jo det var så här att Lillebrors kompis Oscar ska börja köra rally! Problemet var att han inte hade ngn kartläsare! Jag menar sånt är min våta dröm ungefär! Så dålig rygg eller ej! Jag ska ge det ett försök! Så nu ska jag kolla upp var och hur man utbildar sig till Co-driver, sen ska vi ge oss ut i dom småländska skogarna!!

Behöver jag säga att jag är taggad? ;P

På återhörande

fiddelino

Viva la telia!

Telia hörde av sig nu om min lilla telefon! Tydligen var den färidg nu. Killen som ringde trodde tydligen jag bodde två meter från affären och undrade om jag kom in inom en timme. Eh nej skulle inte tro det. Jag sa åt honom att jag kanske dyker upp imorgon, för imorgon är det ju bandy. IFK Nässjö tar emot AIK och då ska vi ju givetvis åka. Måste bara fjäska för dom andra så att vi kan stanna till på Telia så jag kan hämta den satans jävla telefonen.

Ska vi slå vad om att den här också kommer krångla? Det blir den tredje telefonen av samma modell jag får. Woho.

På återhörande

fiddelino

Fredagmorgon!

Eller ja, det är ju närmare lunch men för mig är det morgon! Så nu har jag lyckats koka lite kaffe och hämtat ngt att tugga på också! Jag lyckas alltid tajma så att jag kan kolla på Hem till gården samtidigt som jag dricker kaffe! Det är morgon på riktigt då :)

Skulle åkt till sjukgymnasten idag men det kommer inte gå! Så jag fick ställa in det idag med, siktar på att gå till Missionskyrkan och fika ikväll iaf! Mer klarar jag nog inte.

Förresten, det snööööööaaadee inatt :) Så nu sitter jag och kollar ut på vita hustak och en Birgitta som är snöklädd! Måste ut o köra med Birgitta snart är ju flera dagar sen hon startade sist! :)

på återhörande

fiddelino

JÄMTIN JÄMTIN DITT JÄVLA SVIN!

Det svider oerhört i HV-hjärtat när man ser Andreas Jämtin i Linköpings äckliga vita tröjor! Kniven vrids om ännu mer när han står och säger att han är stolt över att dra på sig Linköpings tröja! I HELVETE HELLER ATT HAN ÄR! Han får helt enkelt mer pengar där! Visst jag förstår att man går dit där man får mest betalt. Men man kan ju tänka lite. Finns ingen annanstans där han är mer avskydd än i Chokladasken.

Ta tex när han var på sin första match där efter han skrivit på. Han satt på läktaren och LHC Klacken buade åt honom och ropade JÄMTIN JÄMTIN DITT JÄVLA SVIN ? Är det roligt att spela där då?  Skulle inte tro det! Han kunde valt HV och blivit hyllad varenda match!

Nu kommer han istället bli hatad vart han än åker i vinter! Fyfan för Andreas Jämtin!

på återhörande

fiddelino


Då har den här dagen gått med!

Har inte ens lämnat sängen idag! Lite skandalbetonat att inte kliva upp. Men det går fan inte, Ligger jag som jag gör nu så fungerar det måttligt att andas tex. Men så fort jag rör mig så hugger det till i ryggen! Jävla skit! Har det inte släppt efter helgen får jag ringa till Sjukhuset, så här kan jag inte ha det!

Pappa kom in och jag tittade på honom med mina hundögon och sa, jag är såååå sugen på kebab! Givetvis fick fiddelino kebab av fadern :) Kände att jag ville svulla till det lite idag, det har varit lite deppigt idag ändå. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan åka till sjukgymnasten iaf, så han kan hoppa lite på ryggen!

Tänkte hitta något bra på TV nu och försöka sova ungefär. Är så jäkla trött....

på återhörande

fiddelino

Talibanjapanesen pratar fotboll!

Tima-taliban har underhållt mig idag från andra sidan jordklotet! Som tur är så är hon pastor och vågar inte byta samtalsämne så jag styrde genast in det på sport, och fotboll i Japan! Så jag kom fram till att jag vill åka till Hiroshima och kolla på fotboll:P Jaa och kolla in japan också för den delen men att kolla på fotboll hade varit ganska häftigt också!

Kanske ska svänga förbi Japan på väg hem från Australien? :D haha! Hoppas jag kan åka till den delen av världen någon gång också!

Ligger fortfarande i sängen och nu börjar jag bli ordentligt hungrig så jag hoppas att typ lillebror eller pappa kommer hem snart, för mat hade inte varit fel nu.

På återhörande

fiddelino

Inställt!

Alla planer för dagen lär få ställas in för jag kommer inte ur sängen! Benen styr inte! Så det var bara att ringa Mormor och förklara att vi får ta och shoppa loss en annan dag!

Blir nog att ligga i sängen och kolla på hem till gården! Kommer inte ens ner så jag kan koka kaffe! Jävla skit!

På återhörande

fiddelino

Hur fan?

Satte mig och kollar på Kvällsöppet med Ekdahl! Och vem får jag se!? Jo den där jävla blondinbella! Hur fan kan man bjuda in henne till ett debattprogam med hennes snevridna åsikter? Hennes ideal man var en man som gärna kunde använda eyeliner o grejer. Visst vill man använda det ska man få göra de! jag kommer garva åt personen men han får gärna använda de. Hon kunde absolut inte känna svettlukt från en kille tex? Men vake up biatch! MAN LUKTAR INTE HALLON JÄMNT! tror inte ens hon gör det.

Fan så irriterad jag blir på denna äckliga lilla blondin....

på återhörande

fiddelino

Fint besök!

Lund kom på besök nu ikväll! Länge sen jag såg honom så det var ju trevligt. Så vi hamnade framför Insider, ikväll avslöjade dom nätpedofiler! Jävlar så roligt det är när dom blir helt förstörda när Robert Aschberg dyker upp i Webkameran istället för den lilla späda flickan dom egentligen stötte på :P

Imorgon ska jag köra på Mormor och det kommer bli en utmaning. Hon brukar vara ganska krävande när man kör på henne! Åk dit och åk dit osv, nu gör jag inte det så ofta så jag kan väl bita ihop imorgon.

Funderar på att sätta mig att lyssna på lite musik. Har fått ett album med glasvegas av Jossan som jag tänkte lyssna på! Ja och så blir det ju lite FM också, så klart!! Är uppe i ett dygn och 7 timmars spelande nu :)

på återhörande

fiddelino

ZzZzZz Halllåå? Gäsp!

Fick för mig att ta en liten powernap efter maten som lillebror faktiskt lagade idag! Sov inte länge förrän det började vibrera i min säng! Det tog nog ganska lång tid innan jag vaknade! Men tillslut så hittade jag knappen att svara med och jag stönade fram ett "aah de e Fredrik!?"

Det var Snel-Ema som ville att jag skulle boka biljetter åt henne och Elkj till Death Cab i London åt dom! Det tog ett tag för mig att fatta vad dom ville ha! Men när jag väl lyckades komma in på någon biljettsida på nätet när massa dyra telefonminuter hade tickat iväg (det är svindyrt att ringa till o från London) så hittade jag att det går inte att köpa biljetter på nätet för det är bara 2 timmar till konserten att börja :P Så humle o dumle får helt enkelt ta sig till Konserten och hoppas på att det finns biljetter kvar:P

Nu ska jag försöka vakna till! Måste hitta vart dom visar Holland-Sverige! Hatar att Kanal 5 tagit över sändningarna av fotbollen för dom byter kanal hela jävla tiden!!

På återhörande

fiddelino

Ja men det gick ju åt helvete!

Det gick inte att promenera! Blev en tur runt byn typ sen pallade jag inte mer. Fötterna värker som satan, för att inte tala om höfterna!

Nåja fick ju en anledning att gå hem, ta en dusch, och koka lite mer kaffe! Så nu är jag redo för en eftermiddag framför FM för det är det enda som jag faktiskt klarar av. Jag måste bara inse det med.

Idag åkte Snel-Ema till London, jag är bara liiiiiiite avundsjuk. Vill så gärna åka någonstans jag med. Nåja hon ska köpa en Arsenal-Tröja till åt mig när hon ändå är i storstan :)

Oh, doktorn kan komma nu ju! Det måste ses!

På återhörande

fiddelino

Herr Larsson kan inte reglementet!

Nä men godmorgon blogglovers:D

Vaknade för sisådär en timme sedan och nu kör jag KAFFE KAFFE KAFFE! För jag är trött. Jag är trött för att jag inte får sova, jag är trött på att sitta hemma, jag är trött på att ha ont, jag är trött på att....ja ni fattar.

Tänkte jag skulle vara en duktig son och dammsuga och sånt här hemma. Men jag kan fan inte lyfta ut dammsugaren ur skåpet. Som tur var hade min kära mor redan plockat in tvätten! Men lilla Mamma, man kan inte lägga all tvätt överst i garderoben. Så det har jag sorterat iaf :)

Hoppas jag kan ta en promenad sen iaf, känns inte så jättenyttigt att sitta här hela dagen igen.

på återhörande

fiddelino

Hancock!

Har kollat på hancock ikväll. Hade verkligen inga höga förväntningar innan jag startade filmen. Men den var väldigt bra! Will Smith är ju lika bra som alltid och dom andra skådespelarna var överförväntan också! Så jag säger till folk som gnäller på denna film. FUCK OFF :)

Tänkte sända en tanke till en bloggvän också. Devilwears som har opererat sin reumatikerfot idag! Så jag tycker att ni går in på hennes blogg som jag har länkat till och sänder en tanke till henne :) Ni vet vi Reumatiker måste hålla ihop, finns inte många som är under 50 :D haha.

På återhörande

fiddelino

Det lackar mot jul!

Tog en sväng på byn innan och då fick jag se något stort! Resandet av julgranen i Anneberg. Närmare än jul i november kan man inte komma! Blev sådär nostalgisk idag när man började fundera på att det snart är jul, dom mörka julaftonskvällarna hemma hos både Farmor och Mormor.

Dagen efter min 20-års fest är det julskyltning i Nässjö tror jag. Jag måste vara så pass normal dagen efter så att jag kan gå på julskyltning för jag gillar verkligen julskyltningen :) 

Handav ringde innan och bjöd mig på Kaffe. Det var egentligen bara en ursäkt för att jag skulle komma och installera FM 09 på hans dator också! Man kan fylla 40 och ändå gilla dataspel;) Han sa också att han skulle försöka dyka upp på min födelsedag och käka lite :)

Nu ska jag spela FM och dricka kaffe! Sliten efter en jävligt seg natt till.....

på återhörande

fiddelino
 

This is starting to get old!

Det är natt igen! Jag är vaken igen. Så fort jag försöker sänka ryggen på sängen hugger det till som fan, som om någon låg under madrassen med en köttkniv och stack den i ryggen på mig bara för att jävlas. Varje gång dom här huggen kommer försvinner luften ur lungorna med! Suck! Jag som älskade att sova innan! Så skönt att krypa ner i en kall säng och bara slappna av och glömma alla bekymmer som varit under dagen.

Nu kan jag inte göra det under nätterna heller. Nätterna är långa med när man ligger och funderar! Vissa grejer funderar jag nog alldeles för mycket på också! Men det finns en speciell sak som jag borde ta och glömma men varje gång jag ska sova så kommer det fram igen! Det har varit så här i 4 år nästan! Men jag är alldeles för feg för att ta tag i det.

Det är satan att man inte har mer självförtroende...

på återhörande

fiddelino

Zlatan!

Zlatan vann guldbollen igen, för tredje gången! Han är helt otrolig. Många tycker han är en jävla stropp osv, men jag säger att det är sådana med den inställningen att dom faktiskt är bäst i världen som också blir bäst i världen. Vet ingen som spelar så bra som honom. Men enligt mig borde han flytta till England. Engelsk fotboll är den bästa fotbollen i världen och det är först då han kan bli utsedd till världens bästa fotbollspelare!

Nu ska jag kolla på Weeds! Det är så jävla schysst :) Mamma berättade något väldigt roligt som hade hänt på mitt förra arbete där hon fortfarande jobbat! MOHAHAHA Somliga straffar gud omgående...

på återhörande

fiddelino

Lat? jag?

Blev precis anklagad för att vara lat. Visst idag har jag inte gått ur sängen, jag har inte tagit på mig byxor och jag tror faktiskt inte jag har borstat tänderna ens. men det gör mig inget för jag hade inte lust att göra ngt idag! Kroppen ville inte och jag ville inte. För en gångs skull var vi överens mina leder och jag.

Ligger och kollar på Fotbollsgalan, ska Zlatan få Guldbollen för tredje gången? Vem annars? Finns väl ingen fotbollspelare i Sverige som är på samma nivår som han?

jaja om två timmar har vi svaret!

på återhörande

fiddelino

Hur kan man?

Hur kan man ta livet av ett oskyldigt litet barn! Sitter på aftonbladet och läser om en styvpappa i England som torterade sin son till döds! TORTERADE!! Hur fan kan man tortera en 18 månaders baby! Kan inte förstå det!

Läser vidare och det står att han knäckteryggraden och skar av honom fingertopparna! Då börjar man ju fundera på vad i helvete det är för Mamma i familjen? Mormodern hade anmält misshandeln tidigt men då skyllde Mamman på sin mor att det var hon som torterade sonen!

Sen kan man ju också fundera på vad det är för Social som inte tar barnet ifrån föräldrarna!? Kan bara inte förstå sådana föräldrar som medvetet skadar sina barn så att dom antingen får permanenta skador eller som i detta fall DÖDAR  sina barn! Jag kan inte ta sånt. Det är bland dom lägsta formen av brottslingar eftersom dom ger sig på försvarslösa små barn!

Så om du läser det här och har skadat ditt barn någon gång hoppas jag att du mår jävligt dåligt för du förtjänar inte att få föröka dig! Sådana som skadar sina barn förtjänar inte att leva!

på återhörande

fiddelino

Mass-Sms!

Kom på att det går ju att skriva ett sms och skicka till många samtidigt :) Så nu har jag skickat ut ett sms till alla som jag inte pratat med om festen! Får väl se om det är någon som vill komma :P jaja det märker vi väl!

Har knarkat ner mig ganska bra nu! Jävla skitkropp. Så jag drog i mig en arcoxia och två tradolan! In i dimman så att säga :D


På återhörande

fiddelino


Måndag!

Sitter och gömmer mig på rummet. Pappa låg hela dagen igår med migrän! Så han stannade hemma idag också. Problemet är att idag är han överpigg! Han springer runt med dammsugare och stirrar som en jävla dåre! Sist jag var nere så satt Mamma bara vid köksbordet och tittade på honom som om han var ett monster ungefär! Ett Städmonster.

Somnade inte förrän runt 5 idag på morgonen så jag är så jäkla seg idag! Ska nog vara hos sjukgymnasten om någon timme! Men samtidigt har jag för mig att det är imorgon:P Så jag chansar på imorgon.

Mamma och jag satt o kollade på hur många som kommer när jag fyller år. Släkten ska komma på eftermiddagen och mina vänner på kvällen. Totalt med släkt och vänner närmar det sig 50 personer  :S Problemet är vem man ska bjuda också? Finns ju vänner som man kände förr och samtidigt vänner som man umgås mycket med nu. jaja. ska bläddra igenom telefonboken och kolla. Måste börja smsa folk och bjuda in med.

På återhörande

fiddelino

And like my dreams they fade and die!

Ligger med benen i högläge i sängen! Ända ställningen som ryggen verkar acceptera! Blä blir så trött. Klockan är 01:56 och jag hade gärna sovit nu istället för att ligga och kolla på en dokumentär om gestapo! Visst sådana dokumentärer är väldigt intressanta. Men inte just nu! Jag vill sova!

Sen har jag en grej som snurrar i huvudet! Jag är inte säker på om det är imorgon eller på Tisdag som jag ska till sjukgymnasten! har för mig att han inte kunde på min vanliga tid och att jag ska dit på Tisdag. Tror jag chansar på det faktiskt!

Sen ska jag dementera det jag skrev om J/W häromdagen. Dom förlorade inte med 1-5 utan bara med 1-4! Det var tydligen väldigt viktigt för fillan kallade mig för dumjävel och massa andra fula ord! Hon e hemsk!! :P

Sen vill jag tacka Snel-Ema för att hon är så snäll och stannar till vid Emirates när hon åker till London i veckan! Jag menar vad skulle jag göra utan henne? :) och vad skulle jag göra utan den fula bortatröjan hon ska köpa åt mig? :) Ingen offens mot Arsenal men vad tänkte dom när dom bestämde sig för att köra med Senapsgul?

På återhörande

fiddelino

Masken e döööö!

Dagen har tillbringats hemma hos familjen B-ström! Trevlans faktiskt! Började med lite kaffe och bulle i köket tillsammans med Snel-Ema och en väldigt trött Emli som skulle åka och jobba!

Sen åkte vi till ICA en snabbis för Snel-Ema behövde ballonger. Sen när vi kom tillbaka hade Mamma Bergström kommit med Mormor Bergström. Nu är det så här att Mormor Bergström gillar mig! Ganska mkt! idag försökte hon tom gifta sig med mig! :O :P Haha hon e rolig :)

Sen kom suddens pojke! Max heter han! Trevlig kille. Han var ju Arsenal supporter med, då är han genast godkänd! Måste ju hålla koll på min Plastlillasyster så hon inte dejtar vem som helst.

Nu sitter jag hos Martin och spelar FM så klart! Vilket är fint. Mkt fint! försöker få Macce att gå o köpa choklad till mig! e så jävla sugen på choklad!

På återhörande

fiddelino

When you are feeling low!

Ryggen jävlades hela natten! Och när jag väl somnade så drömde jag en sån sjukt otäck dröm! Kunde inte avgöra om det verkligen hade hänt eller om jag drömde när jag vaknade totalt skräckslagen och väldigt ledsen! Det varade ju iofs bara ett par sekunder innan jag kom på att det var en dröm! Men det är så otäckt att vakna upp utan att veta hur det är!

I drömen ringde min väns mor och sa att vännen hade dött på jobbet! Sen var jag på begravningen höll tal o massa grejer. Fan att man kan drömma så? Rätt sjukt! Undrar vad det beror på att man drömmer så?


På återhörande

fiddelino

En bra dag, sportmässigt!

Mina lag har gått bra idag, både Leyton, IFK Nässjö och HV71 vann idag. Tyvärr förlorade Arsenal igen vilket inte var bra för fortsättningen av säsongen!

Har startat Itunes nu och just nu skriker Freddie Murcery ut Radio gaga samtidigt som West Ham och Portsmouth kämpar för fullt på TV! En väldigt skön avslutning på kvällen med andra ord! Tar nog tillbaka det jag skrev innan om att jag skulle sova vid klockan 12, har kvicknat till lite efter det. Så jag tippar på två nu ;)

på återhörande

fiddelino

All Alone!

Sitter hemma ikväll. Det är första lördagen på lääääänge som jag sitter hemma vid TV:n och vet ni vad! Det gör verkligen ingenting! Jag är trött, kroppen är trött och det skulle inte förvåna mig om jag sover vid 12 idag! Om så så kommer jag inte vara förvånad!

Snel-Ema ringde o försökte dra med mig till Grimstorp. Men jag förklarade att jag hellre går ut och hämtar sandpapper o drar över pungen. Hon trodde mig inte. Men det är sant. Vi har lite delad mening om festens värd nämligen:P Men det är en annan historia!

Så nu sitter jag och kollar på Rögle-HV71! Skönt att sitta för sig själv och inte göra någonting!

på återhörande

fiddelino

Bandy Säsongen har börjat!

Ivan och jag startade vår bandysäsong idag, eller rättare sagt Ivan gjorde. Jag kollade ju på bandy redan i tisdags. Matchen vi gick på var ute på Råslätt i Jkpg mellan Jönköping/Vaggeryd och Västerstrands AIK från Karlstad!

Ivan och jag tippade lite i bilen innan vad det skulle bli, Ivan sa 0-14 och jag sa 0-11. Men fifan va fel vi fick! J/W kämpade som djur och det blev bara 1-4! Vilket är fulltgodkänt mot ett lag som VAIK. J/W har ett par riktigt skickliga spelare i tex Fillan, Hanna Nieminen osv!

Kan säga att Bandymammorna i Jönköping är snäppet galnare än dom i Nässjö och det betyder mycket! Dom är inte kloka!

Roligt citat från en bandy Mamma! " Ja den där gulingen rev ner en av våra så där kan du sitta GULING!" Jag tittade menande på Ivan och han var chockad över det rasistiska utspel dom gjorde :P haha.

Sen käkades det lite bandykorv med! Jäklar vad god den va! Det var ett hett samtalsämne faktiskt, mkt godare än i Nässjö! Så frågan är ju, blir det fler matcher där? Utan tvekan! :D

på återhörande

fiddelino

Jämtin Jämtin ditt jävla svin!

Satt och läste om Andreas Jämtins övergång till Linköping som skedde igår. Visst att det snackades om att han skulle skriva på för HV nu när han inte platsade i New York Rangers. Men jag trodde inte riktigt på att han skulle komma tillbaka! Och så får jag ett sms igår av en kompis! Så står det bara kort o gott "jämtin till LHC" Jag höll ärligt talat på att köra in i en stolpe! Jag blev så jävla arg! Man gör inte så! Så kommenterar Jämtin det idag i Aftonbladet, "jag hoppas att folk i jkpg kan ta det på rätt sätt" Hur fan ska vi ta det då? Finns det ingen klubbkänsla i det här landet längre? Nästa övergång är väl Johan Davidsson till typ Djurgården....

fyfan.

på återhörande

fiddelino

Bandy Bandy, Deee gillar jaaaag!

God morgon! Eller ja, jag vet inte om den är så god! Är så trött att jag ser dubbelt! Men jag måste dra mig ur sängen för idag ska jag, Ivan och eventuellt Martin kolla på Fillan's Allsvenska debut! Mitt favoritlag i Bandy är ju dock fortfarande IFK Nässjö men just idag ska jag nog hålla en extra tumme för Jönköping/Vaggeryd, fast mest en tumme för Fillan. Tro mig dom kommer behöva det för idag möter dom Västerstrands AIK!

Nu ska jag fika till det och kanske tom starta FM en stund! Mysit värre ;)

Tima: Det spelar ingen roll hur mkt du försöker och andra för den delen. Det biter inte på mig.

På återhörande

fiddelino

It's Alive!

Efter sisådär 5 timmar fick vi igång FM och nu jävlar! Nu ska det spelas ikväll :) laget är valt, självklart blev det Leyton Orient! Så nu ska jag fördjupa mig i FM's sköna värld!

WUNDERBAR!!!!!

på återhörande

fiddelino

Liveblogg från Kyrkan!

Sitter i församlingssalen och Martin och jag försöker få igång FM! Men det är lika lätt som att få mig frälst ungefär! Men under tiden kan vi lyssna på min julmusik som några flickor och en väldigt udda kantor kör på Pianot. Fikat har kommit med ny måste säga att det är nästan mysigt!

På återhörande

fiddelino


Här kan ni Lyssna!

När Haegerstam går loss och hotar halva bandysverige med Bröstvärmare och grejer! haha Oslagbart!

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1453443&BroadcastDate=&IsBlock= 

Hon är allt en liten Citatmaskin! Vad är det man säger, stor i orden liten på jorden! De brukar jag få höra så det gäller nog för henne också:P

På återhörande

fiddelino


Roadtrip!

Efter Rehab idag var jag en god samarit och skjutsade bandy och nu radioprofilen Fillan! Hon skulle intervjuas av P4 i Vaggeryd och eftersom jag är arbetslös och bara går o glor så ställde jag upp! :) Och mkt riktigt hon ljög inte, ett par timmar senare kunde jag höra hennes "ljuva" stämma på radion. Ho skulle klemma på en jefla brösthvermare imorroon. Haha ni ska höra henne:P bonnjäkel:) Men imorgon ska Ivan och jag iaf åka till Råslätt för att kolla på hennes allsvenska debut iaf! Fillanfanz har vi döpt oss till.

Fm har ju kommit idag men jag har inte kunnat spela än för det går inte att installera! TACK SPORTS INTERACTIVE!!!! Servrarna är för tillfälet överbelasteade, vgd försök senare!  Senare my ass!!

Ska tjura en stund tror jag!

På återhörande

fiddelino

Två digestivekex!

Tänkte varit duktig idag o göra frukost o grejer. Men jag orkar verkligen inte. Ryggen höll mig vaken till typ halv 6 och klockan 10 ringde klockan! B L Ä! Värst av allt så måste jag åka till stan och träna sen med. Det suger faktiskt idag. För jag vet att jag kommer få ännu mer ont i ryggen när jag väl gjort alla dom där jävla övningarna! USCH!

Men inte ens det ska få förstöra för mig idag för idag den 14:e november så ska det komma! FOTBALL MANAGER 2009! Vilken lycka! Hoppas verkligen det ligger i posten sen, eventuellt så äre FM spelande inbokat hos DM ikväll. Eller om det var imorgon? Hmn, kommer inte ihåg.

jaja skitsamma. Samlar kraft för att gå och hota Telia med, det har inte blivit av på hela veckan! Och jag vet att jag inte kommer ha lust efter träningen, så antingen får jag åka hem först och åka till stan sen för det måste jag ändå. Hmn jaja nu tänkte jag lite högt här men skitsamma! :P Måste lösa de helt enkelt.

På återhörande

fiddelino

Kan inte släppa

Boken jag läste idag, går och funderar hela tiden på tänk om det blir så? Tänk om det faktiskt skulle dyka upp Nazicamps i Norrland? Jag vet ni tycker säkert det låter långsökt men det tyckte nog han i boken också tills han såg dom.

Måste kolla på ngt som gör mig glad och tankspridd, vanligtvis har jag FM till det men eftersom jag avinstallerade 08 innan i väntan på 09 så har jag inte mycket tidsfördriv. Det är stunder som denna när man är FM lös som man kan fundera på hur mycket tid man lägger på FM :P Så det är bäst för den svenska posten att spelet dyker upp imorgon annars ska dom få se på faaaan!

Sen har jag tydligen varit ett rövhål. Så man får väl passa på att be om ursäkt! :) Trots att jag inte riktigt vet vad jag gjort:P

På återhörande

fiddelino


En (O)möjlig berättelse!

Skulle gått ut och gått i eftermiddags men efter sisådär 100 meter fattade jag att det inte skulle fungera, så jag svängde av och började gå hemåt igen. Då gick jag förbi biblioteket och kom att tänka på en bok som Jonna tipsat mig om. Alltså Svenne en (o)möjlig berättelse av Per Nilsson tror jag han hette!

Så jag gick in och lånade den! Fram tills nu har jag inte kunnat släppa boken, jag var tvungen att läsa klart den. Så dom runt 280 sidorna gled jag igenom ganska enkelt och nu efter jag läst boken så är jag imponerad både av hans sätt att skriva och hur han kan få mig som läsare att tänka till.

Tänk om det faktiskt skulle bli så att ett främlingsfientligt parti skulle växa sig tillräckligt starkt för att ta makten i Sverige? Det behövs inte så mkt när man funderar på det, en karismatisk ledare och folk som är arga! Sen har du satt bollen i rullning.

Jag säger Tack Jonna för att du tipsar mig om bra böcker hela tiden och jag säger till andra LÄS DENNA BOK!

på återhörande

fiddelino

ZzZzZz va? är det morgon?

Somnade ifrån TV:n igår runt elva, vaknade vid kvart över tolv idag när morsan ringde o frågade om jag kunde plocka in köttfärsen! 13 timmars sömn var länge sen jag sov. Men jäklar så skönt det var!

Så nu sitter jag här o käkar lite frukost, tima addade mig på msn, hon sitter nog i Japan o tråkar så då får man väl hålla henne sällskap lite.

Nu är det bara en dag kvar till nya FM 09 kommer, sen kommer ni inte få fler blogginlägg, jag kommer inte gå ut heller. Ska spela hela helgen :P Can't Wait! :D

Nu ska jag sörpla kaffe o ta det lugnt en stund!

På återhörande

fiddelino

Eh va?

Jag har fått en vaxpropp i mitt högra öra! Håller jag för vänstra örat så hör jag absolut ingenting! Har försökt spola själv men det fungerade inte, sen tänkte jag att skitsamma det går nog över. Så drog vi till Vetlanda för att kolla bandy och jag hörde nog ungefär en tredjedel av vad Jocke sa.

Så har det inte mirakulöst släppt tills imorgon så måste jag ringa distriktssköterskan och få det fixat för det tjuter i örat  som sataaan.

Hur bandyn gick? Jovisst serröh Vetlanda vann med 7-2

På återhörande

fiddelino

Lonley!

Ligger och kollar på Ellen show! Dom har dragit dit en liten flicka som är så otroligt dryg! Det är en sån unge som alltid fått höra att hon är bäst på allt! Visst hon var väl duktig på att sjunga för att vara så liten som hon var! Men hon var otroligt dryg! Blä vad irriterad jag blev.

Det är verkligen dött idag, det är inte en jävel inne på msn, sitter här och glor på TV bara! Eller jo nu ljög jag, det är TVÅ online på msn men ingen av dom har tid att underhålla mig och inte direkt att jag vill störa :) Men frågan är vad man ska göra nu? Har ju lyckats att komma ur sängen nu iaf men jag la mig ganska fort igen. Måste börja komma igång eftersom det är bandy snart.

på återhörande

fiddelino


G Ä S P!

Lyckades somna nån gång efter 7 idag på morgonen. Sen började Jossan smsa vid 11 så det blev inte så mycket sömn! Känner mig nästan lite full faktiskt. Skulle åkte till Telia och hotat o skövlat lite eftersom jag inte hört något från dom på snart tre veckor och jag är trött på gamla jävla lånetelefoner! Men nu finns det ingen ork, det var jobbigt att bara gå upp och starta TV:n.

Måste ta lite piller och försöka komma igång för det är ju bandy ikväll, om inte herr Ekedahl glömmer bort att han ska åka ut till Anneberg.

Hmmm, undrar om man kan ringa till Mamma på nedervåningen så hon kommer upp med kaffe? Värt ett försök!

På återhörande

fiddelino

Fuckinjävlakukrygg!

Kroppen är trött, huvudet är trött. Ryggen jävlas och jag vill bara få sova! Men det går inte! Vajre andetag skär som knivar! Helvete jag börjar bli desperat! Ska försöka sitta uppe lite och se om det släpper! Tur att man inte ska upp och jobba som snel-ema vid 4.

Blir Bandy imorrn ändå. Herr Ekedahl Saves the day! :)

På återhörande

fiddelino

Collide!

Ska förklara varför jag blev så sur när det inte blev av imorgon! Eftersom jag sitter hemma absolut hela dagarna så ser jag faktiskt fram emot såna löjliga saker som att åka på bandy, ta en fika med någon eller bara sitta och kolla på film med någon annan än demonerna i mitt huvud! Så det var därför jag blev sur för det betyder ytterligare en kväll hemma vid datorn.

Och det suger....

på återhörande

fiddelino

Man blir ju sur!

Skulle gått på Bandy i Vetlanda imorgon. Men en efter en har hoppat av och ikväll hoppade den sista "personen" av. Så ja, det blir väl ingen bandy! Så man blir ju lite sur, hade hoppats på att kunna åka på bandyn men jag tänker fan inte åka själv....

Så det blir väl o sitta hemma imorrn me! wo ho.

på återhörande

fiddelino


Sarah Palin!

Läste en artikel om Sarah Palin på Aftonbladet. Om hon någonsin kandiderar igen för att hamna i Vita Huset så ska vi vara rädda! MYCKET Rädda. Sådana personer som hon skrämmer skiten ur mig för dom rättfärdigar allt genom att säga, gud har gett mig ett tecken, gud är den som bestämmer över mitt liv. Amerikaner har en tendens att alltid rättfärdiga sina beslut med att gud har sagt åt dom att göra så o bla bla bla! Jag säger BULLSHIT!!!

Finns tex en kyrka som har inriktningen att hata Svenskar för att homosexualitet är tillåtet i Sverige. Pastorn i den kyrkan tyckte att "Svenskar är illaluktande droppar från satans penis"  och att brottet mot Pastor Åke Green är värre än vad Hitler gjorde mot Judarna. Blir man inte förbannad?

Nä, fyfan för Amerikaner och fyfan för Sarah Palin

På återhörande

fiddelino

Birgitta lives to fight another day!

Besiktningen är avklarad och eftersom dom slog vilt med den där hammaren så hittade dom lite rost på ett par balkar, och så måste bromsrören bytas med. Tydligen får jag inte ha kvar dragkroken heller. Men men, Birgitta får leva ett år till och det är det som räknas :D

Efter besiktningen så drog Mamma och jag till Farmor och Farfar för att fika loss lite :) Idag var det roligt att åka till dom för idag var dom inte så översenila som dom varit ett tag. Så det gick faktiskt att prata med dom utan att man var tvungen att förklara vem man var.  :)

Nu ska jag tända lite lampor för det är mörkt som i graven här, idag snackar vi höstväder!!

på återhörande

fiddelino

Farmor och Farfar's!

Följde Lund hem upp till gräddhyllan! När jag lämnat honom tog jag vägen förbi Farmor och Farfar's hus! Vi hjälpte dom att flytta till stan i våras eftersom dom helt enkelt blivit för gamla för att ha ett eget hus. Men när jag gick förbi där nu och så andra personer gå i deras kök och vardagsrum så högg det till i bröstet, det ska inte vara så. Det ska vara Farmor som står i köket och Farfar ska sitta i vardagsrummet och kolla på alla TV-deckare han alltid kollade på.

Det slog mig också att vi inte kommer fira fler jular där, vi ska sitta i deras lilla lägenhet i Eksjö, frågan är vad det blir för julstämning i en liten lägenhet. Fan det kändes helt enkelt inte bra att se, jag har gått förbi många gånger sen dom sålde huset men det var först ikväll när det regnade och blåste som jag helst hade velat ringa på dörren igen och gått in och spelat finns i sjön med Farmor eller dela en cola med lillebror. Sen dessutom så har nissen som flyttat in sågat ner Farfars älskade Körsbärs träd, jag menar vem fan sågar ner ett körsbärs träd?

Kul att se att så många reagerar på Foo Fighters och Ja vissa låtar är bra! Men kvällens låt får ändå bli Going down in Flames med Three doors down! Jävlar så bra!

Besiktning för Birgitta imorgon, så håll tummarna allihop!

På återhörande

fiddelino


Foo Fighters!

Jag har bestämt mig för att vidga mina musikvyer lite till. Lotten föll på Foo Fighters, jag har aldrig lyssnat särkskilt mycket på dom, någons enstaka låt sådär, så jag bestämde mig för att "köpa" alla skivor och nu har jag shufflat dom i Itunes och det är det som ska spelas ikväll :) Får väl se om vi hittar något man tycker om....

på återhörande

fiddelino

Give it all!

Kom precis hem från träningen! Jag drar mig alltid för att gå dit men när det är gjort känner jag mig väldigt duktig  :) Det var tydligen inte bara här det har blåst, det har visst varit ett jävla väder i jkpg där tak blåst av o grejer! Undrar hur det går för Snel-Ema med tåget.

Denna anonyma kommentar som tycker jag ska ta in på behandlingshem kan ta sig ngnstans ;) Jag älskar mina piller, mitt kaffe och FM :D haha! Tror faktiskt att kaffetarmen börjar skrika snart igen nu så jag tror jag ska brygga lite till!

På återhörande

fiddelino

Höststorm?

Idag är det ett riktigt ruggit höstväder! Regnet ÖSER ner och det blåser typ storm! Jag ser inte fram emot att åka till stan om en stund! Men samtidigt gillar jag när det är sådant här väder! För då kan man starta en film och bara mysa under filten, det är min favoritsysselsättning ;) Tror jag ska ringa Lund och Martin sen för att kolla om dom är intresserade av lite Star Wars ikväll :)

Eh, satan nu ökade vinden lite till! Om jag hade kunnat starta webbkameran o spela in skulle jag gjort det för det är sjukt nu!  God Dammit!

På återhörande, om jag inte blåser bort.

fiddelino

Måndagmorgon!

Allt är som vanligt, kroppen värker som satan, jag är nyvaken trots att det närmar sig lunch och jag laddar för att orka gå och träna. Som sagt, det är Måndag helt enkelt!

Men denna vecka vill jag verkligen ska gå fort eftersom på fredag släpps det, Football Manager 2009! Jag har längtat sen det började pratas om dom nya funktionerna som skulle komma iår! Det är ju ganska lägligt att det kommer denna veckan eftersom min 08 skiva börjar strula!

Så kan det bli Fredag snart?

På återhörande

fiddelino


We are Marshall!

Sitter och kollar på film denna trevliga söndag natt. Filmen jag ser på heter We Are Marshall! Och jävlar så bra den är, den är helt otrolig. Den är sorglig. djup och så handlar det om sport? Kan det bli bättre!

Så har ni inget för er så tycker jag absolut att ni ska kolla på den filmen! Det är Matthew McConaughey och Luke Wilson när dom är som bäst!

På återhörande

fiddelino

Det Fasansfulla!

Dagen har varit lång och jag har ändå inte gjort ett skit! Huvudet dunkar fortfarande och egentligen borde jag nog lägga mig i sängen en stund. Men det var då jag upptäckte det fasansfulla! Min Football Manager skiva har nog pajat! Det går inte igång! Som tur är kommer det nya på Fredag.

Dukes of Hazzard nu på TV, en film jag sett många gånger men jag tror jag ska titta en gång till bara för att den går på tv :)

På återhörande

fiddelino

Kristallnatten!

Idag är det 70 år sedan Kristallnatten ägde rum i Tyskland, omkring 30 000 judar fördes iväg till koncentrationsläger under den natten och ett hundratal dödades!

Tycker det är väldigt viktigt att man faktiskt kommer ihåg sådana händelser för det får inte upprepas igen! Att människor hatar andra människor så mycket att man försöker ta livet av en hel folkgrupp. Tyvärr har det ju hänt sådana incidenter efter Nazismens fall, tex i Rwanda, Jugoslavien osv!

Så jag tycker alla ska skänka en tanke åt folk som dödades under Nazismens regim osv. Man får inte glömma!

På återhörande

fiddelino

Paus!

Det är paus i fotbollen och Kalmar leder med 0-1! Vilket betyder att dom är 45 minuter från SM-Guldet! Så jag passade på att gå ner koka mig en kanna kaffe och hämta ett par saffransklipp i skafferiet! Så nu ska jag sätta mig framför TV:n och njuta av dom sista 45 minutrarna av den Allsvenska säsongen! Men jag behöver inte misströsta för lite senare är det Manchester City mot Tottenham!

JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR :D

På återhörande

Fiddelino

Fars dag, Överskattat?

Vaknade av att alla monstrena var hemma, det vill säga syskonens barn! Gick ner väääldigt sömnig och hittade en ännu sömnigare och blekare storebror. Det är imponerande att han kom hit överhuvudtaget ;)

SÅ det blev en lång fika och pappa fick en bygglampa av Mattias, fadern var helt lyriks över denna bygglampa och laddade den direkt. Sen när jag och Lillebror spelade Xbox så kom han upp o lös oss i ansiktet! TITTA TITTA SÅ BRAAAA DEN ÄÄÄR. Hmn, precis när jag körde. Blev bara lite irriterad.

Visst att det är trevligt att alla kommer hem sådär och sitter och fikar. Men det borde göras utan att det finns något som heter Fars dag! Jag tycker såna högtider är totalt överskattade! Och får jag familj så ska jag se till att sådana firanden inte förekommer hemma hos oss. Fars dag och Mors dag är bara påhittade för att affärerna ska öka sin försäljning på massa krimskrams. Nä fifan.

Nu är det Supersöndag på TV och jag ska kurera min feber!

På återhörande

fiddelino

En lång natt!

Satt uppe för att köra hem Fylle-rylle och svikargulingen! Men det blev en liten oväntad vändning. Storebror ringde vid halv 2 och ville ha skjuts! Han och hans gubbpolare hade varit ute o svirat på hotellet och han var bra full. Så jag fick köra hem dom, problemet är att alla bodde i olika samhällen, Två bodde inne i Eksjö så det gick ganska smidigt. Sen fick jag köra till Hult utanför Eksjö och efter det hem till brorsan som bor åt motsatt håll utanför Eksjö! B L Ä. Men vad gör man inte för att ligga på + :)

Mådde jävligt konstigt när vi kollade på film innan, typ kallvsettades oså. Trodde att det bara var sviter från utekvällen så jag vågade inte säga något. Men nu när jag kom hem var det ännu värre så jag tog febern och det visade sig att jag har feeeber. Många skulle nog säga att det inte är feber men 37.7 räcker för att jag ska vilja lägga mig ner och må dåligt! Så jag ska låta mina kära vita piller verka nu sen ska jag försöka sova, för det snurrar ungefär som igår vid den här tiden.

På återhörande

fiddelino

Finding Nemo!

Filmkvällen blev av faktiskt! Vilket är imponerande. Snel-Ema dök upp och retade mig lite för mitt tillstånd idag på morgonen, sen drog vi till Eksjö för att köpa godis, men vi kom på att godiset är godare i Nässjö så vi drog dit istället. Så vår korta godistripp tog typ 1,5 timme tillslut!

Sen drog vi till Martin och kollade på finding Nemo :) Riktigt go film. Sköldpaddorna är ju hur grymma som helst!

Även om Snel-Ema inte var på sitt bästa humör, det var mkt gnäll o tjurande, men iofs var inte jag de heller så blev kvällen hyfsad ändå! Så kan man väl sammanfatta helgen också, hyfsad.

På återhörande

fiddelino


Never Trust a Yellow Man!

Blir en lugn kväll idag, är inte riktigt på topp efter gårdagen! Snel-Ema är på väg ut hit nu och vi ska nog dra en film, kanske lite FIFA med eftersom hon är så himla grym på fotbollspel.

Vi skulle kollat på film hemma hos Thaivan, men efter att vi sagt att vi skulle komma fick han för sig att göra annat!? Vad är det för stil liksom? Alltid roligare om man är några fler o kollar! Men ja, vi får väl se om Martin och hans "gäng" vill vara med!

Den som lever får se

på återhörande

fiddelino

Ta Aldrig med kortet!

Kollade mitt kontoutdrag nu! Jag brukar alltid säga att man aldrig ska ta med kortet ut. Men fan igår gjorde jag det ändå och nu är det inte lika mkt pengar kvar på kortet om man säger så. Men jaja, får väl skylla mig själv :)

på återhörande

Huvudvärk, Spyor och skoskav!

Fyfan vilken dag de har varit! Vaknade upp hemma hos Bergströms med sån sjuk huvudvärk! Och efter att Elvis slickat mig i ansiktet så var jag även tvungen att uppsöka toaletten för att kasta upp som det så fint heter! USCH!

Kvällen var väl helt okej! Det var sjukt dött ute men fan det fungerade! Kvällen slutade i Bergströms soffa där det dracks lite till! Och det var nog det jag borde undvikt. Men men det är som det är! Och något säger mig att jag kommer få höra det här läääääääänge från en viss Snel-Ema! Hon njöt ganska bra idag när jag vinglade ner till bilen när pappa hämtade mig!

På återhörande

fiddelino

Krogrunda i Nässjö!

Det innebär att man börjar på bryggeriet och avslutar på Hotellet! Ja sen var man klar! :P

Min tänkta powernap blev lång och djup! Vaknade av Emli's ljuva stämma i telefonen! Shit då va klockan nästan 18!!!!! Så jag har precis duschat och börjat fixa lite nu! Bussen går snart så jag borde absolut inte sitta här o blogga! Men är man bloggnörd så är man!

Ni som skrivit att ni vill ha en tröja från Give'N get kan ju ta o mejla mig på [email protected]. Så vidarbefordrar jag er till företaget!

på återhörande

fiddelino

Give 'n Get UF

Har en kompis som har startat ett UF företag som heter precis som överskriften, Give'N Get! Tyckte faktiskt att idén var riktigt bra. Företaget jobbar med att hjälpa barn och ungdomar i Indien med att finansiera deras skolgång, genom att sälja t-shirts där hela vinsten går till denna målgrupp. Give 'n Get handlar mycket om att Du ger, men mer om att Du får så fruktansvärt mycket tillbaka. Inte bara en t-shirt utan den även den där varma känslan inombords som annars inte går att köpa för pengar.

Jag brukar inte vara så mycket för välgörenhet osv! :) Men Min vän kan vara väldigt övertygande så jag köpte en! Och jag tycker ni ska göra likadant faktiskt. För omkring 100 kronor kan ni också känna att ni hjälper till :D Företaget har ännu inte hunnit få upp en mejladress så kontakta mig så länge så vidarbefordrar jag allt :)




Bilden blev lite konstig! Men antingen är det för att Fillan är med på den eller jag som inte kan ladda upp bilder! Men det står Im helping på tröjan!

SÅ VAD VÄNTAR NI PÅ! K Ö P!

På återhörande

fiddelino




Då har man varit lite nyttig!

Varit inne o tränat lite, jävlar så det kändes i ryggen men man känner ju sig lite nyttigare nu iaf! :) Funderar på om jag ska ta o sova lite i soffan innan man börjar bli lite onyttig igen, ikväll blir det Öl och Pizza tror jag med Emli och Snel-Ema! Förhoppningsvis dyker det inte upp någon Johan ikväll för gör det de så blir en viss person helt till sig och börjar kåt-stöna som vanligt :P

Träffade Moster i stan och hon bjöd på Lunch! Borde träna lite oftare samtidigt som hon är hos sjukgymnasten! :) Hon jobbar som fritidsledare och hon bjöd in oss till en ungdomsgård ikväll för att dricka varm oboy! Men bara om vi inte var för fulla! Jag menar för gratis oboy borde man ju kunna gå upprätt:P

Ni som skrev att ni inte ska klaga mer! Gör det!  Alla har olika problem och tycker saker är olika jobbiga. Klart att man måste få känna sig lite eländig när man mår dåligt! : )

På återhörande

fiddelino


Fucki'N hell!

Vaknade idag vid halv 6 av en smärta utan dess like! Det var helt sjukt! Det högg till i ryggen så lungorna inte riktigt lyckades få luften att cirkulera i min lilla kropp! Så där låg jag o flämtade efter luft och samtidigt försökte hitta en bra position som jag kunde få lite sömn i!

Tillslut blev det att jag ställde upp fotändan på sängen så högt jag kunde så benen låg i luften, det fungerade någorlunda iaf. Usch så trött på de här nu, jävla skit liv på riktigt!

Ikväll äre party med brudarna, det kan iofs få en på bättre humör! :) Om inte Snel-Ema är på sitt allra jävligaste humör och vi börjar slåss vill säga! :) haha!

NU ska jag ladda träning!

På återhörande

fiddelino

Amerikaner!

Alltså, detta folk som tror att dom är så överlägsna allt och alla! Men dom har inte mycket koll!

Läste om Sarah Palin nu, som ställde upp som vice President till John Mcain (Stavningen e nog inte rätt) Hon trodde att Afrika var ett land!!!!

Amerikaner är så jävla högfärdiga och tror att dom vet allt och kan allt, men sanningen är att dom har inte en aning! Dom hävdar att dom slåss mot terrorismen i olika länder, Men med fattigdom och rasism som frodas i USA! Det är helt otroligt att ett land kan vara så blåögt! Nä fy fan! Jag vill bara spy på dom!

På återhörande

fiddelino

Godkväll!

Varit  och lekt med Alice lite! Hon var på G ordentligt ikväll! Det skulle busas ordentligt tills jag la mig i soffan och förklarade att jag orkar verkligen inte springa efter henne mer :P

Fan, idag kände jag mig lite höstdeppig faktiskt. Första gången iår men det slog till hårt också! Vet inte riktigt vad som gjorde mig deppig men ja, det är där iaf!

Ska nog bort till Martin sen och kolla på Star Wars, fast som vanligt vågade inte Martin säga, ja visst vi ses sen! Utan vi kan väl höras? Bläää så irriterande, jag är sån så jag vill verkligen veta att nu ska vi göra så o så!

Jossan: Trodde du på allvar att jag skulle åka till Nässjö bara för att skjutsa på Lillebror och Albin? eh, nooot! :P

På återhörande

fiddelino


Mörkret sänker sig!

Lund kom hit o fikade en stund! Under tiden retade jag gallfeber på Fillan, det är ta mig fan en specialitet ;) Men lite besviken när jag erbjöd mig att hålla henne sällskap på Lördag kväll. Men hon sa att hon hellre häller salt i ett öppet sår än är med mig ungefär :P haha!  "gnistan" fanns inte där sa hon... :O

Ska åka ut en sväng till storebror en sväng och leka med Alice  :) Ja jag ska väl försöka sno åt mig lite kaffe också!

Nu ropas det från nedervåningen, maten är klar!

På återhörande

fiddelino


Ett SMS!

Fick ett sms av en tjejkompis som är otroligt tänd på Carl-Philip.

Det stod: Han är singel!!! Carl-Philip är SINGEL! :D

Jag svarade : Jag då?

Fick inget svar sen. Tycker jag är lite illa....

Fick också en kallelse till Tandhygienisten, dom kan visst inte glömma att man inte tyckte det var så roligt att borsta tänderna när man var 10! Gissa vem som ska avboka tiden hos idioten, för det är han verkligen, min tandhygienist alltså.


På återhörande


fiddelino


Rock Bottom is where I live!

Godmorgon på er!

Eftersom jag inte fick några bud på min kropp igår så rear jag ut den idag! Alla bud accepteras, till och med byten mot blekfeta 40-åringskroppar:P hahah!

Ryggen vill inte alls vara med och leka idag så jag ger upp från början, mjukisbyxorna på och snart ska jag sätta mig framför xboxet! Var bara tvungen att testa ljudet i mina nya högtalare jag köpte till datorn, damn det var ett bra köp! :)

Så nu skriker Rise Against - Give it all ur mina högtalare! Jag är helt såld på Rise aganist! :)

På återhörande

fiddelino

Luke! I am your father!

Kvällen avslutades med första Star Wars filmen hos Martin! Det var kul och se den, för tro det eller ej så hade jag faktiskt inte sett den innan. Får väl ta och kolla på dom andra också så småningom :) Martin hade skaffat hemmabio system för ett litet tag sen, och idag brände vi på för fullt med explosioner i Star Wars, det var coooolt. Jävlar vad fönstrena skallrade :D

Martin och jag laddade hem FM demon också! Det var inte bra, för var jag sugen innan på det riktiga spelet så vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva min längtan efter detta spel:P

Har inte fått ett enda bud på min sletna reumatikerkropp idag, men det visste jag ju innan! Får rea ut den.

På återhörande

fiddelino

Storshoppar'N

Dagen på A6 blev bra ändå! Hittade ett par skor. Men tröj-jakten ska jag fortsätta imorgon i Nässjö istället. Ska nog glida till min favoritaffär, Qlints!

Men skorna tog ett jäkla tag att hitta. Var nog inne i minst 5 affärer, men jag har en liten policy. Är inte dom som jobbar i affären trevliga, då går jag! :P Så tillslut hittade jag ett par schyssta skor på Stadium som inte var så farligt dyra.

Sen drog vi ner till Mediamarkt för jag behövde ett par högtalare till min kära dator! Alltid prisvärt på mediamarkt, och nu börjar personalen bli ganska trevlig också :)

Hittade Emli's födelsedagspresent också. Måste bara ta reda på ordentligt när hon fyller år, har för mig att det är tidigt på året iaf ;)

Nu ska jag lägga mig ner i soffan en timme eller något o bara chilla lite. Det sliter att åka till Jkpg! :)

På återhörande

fiddelino

Säljes!

Sliten Reumatikerkropp säljes till högstbjudande, ev byte mot 180cm lång, muskulös atletkropp!
Har inte gått så långt då jag oftast transporterar mig med bil, därav den lite småfeta looken! Kroppen är ganska kort med mörkt hår. Håret går att ändra till blont innan leverans!

Pris: Tja, vad vill ni ge för skiten?


Ungefär så ska min annons på blocket se ut om jag lägger ut mig själv på blocket! För idag kan min jävla rygg dra åt helvete, den förtjänar inte att sitta under min hud :P Hade så förbannat ont idag att jag visste inte riktigt hur jag skulle göra, skratta eller gråta? Bestämde mig för inget av det, så nu är jag mest i mitt goa förbannade stadie som jag brukar vara!

Ska iväg till jkpg sen och göra av med pengar! Måste hitta ett par nya skor och kanske en tröja eller två! :) Så nu ska jag snart göra mig iordning för en dag på stan med Mor och Moster! Det kan bli intressant!

På återhörande

fiddelino

Förbannadejävlaskitboxer!

Alltså, sen detta kära avlångade land digitaliserades genom att alla ska börja använda boxer och liknande så har jag inte kunnat kolla på TV mycket! Det stör alltid när det är något jag vill se! Just nu är det 2/5 män och sen valvakan, givetvis så är boxern helt död. Kan det bli mer irriterande när den där bilden kommer upp och nästan hånar en, Ingen signal!

GRRRRRR

på återhörande

fiddelino

Valvaka!

Inatt är det val i USA och Filip och Fredrik kör Valvaka på 5:an. Eftersom jag gillar dom väldigt mycket tror jag ska kolla lite på det!

Tycker också valet i USA är viktigt med tanke på hur det ser ut i världen, sen hoppas jag ju också att Barack Obama vinner det här. John Mccain verkar lite otäckt faktiskt.

Så om ett par timmar vet vi hur det kommer se ut i världen dom närmsta 4 åren.

På återhörande

fiddelino

ZzZzZzZzZzZz!

Innan idag kändes det inte så mycket att man bara sovit 3,5h. Men NU! Jävlar vad jag är trött. Behöver typ 14 tändstickor till varje öga för att hålla dom öppna!

Tänkte försöka kolla på Valvakan i USA, skulle kollat med Thaivan men han var också nanig efter igår, kan inte förstå detta? :P

Förresten, har nog hittat sällskap i bilen när man ska åka till Umeå, Fillans bror bor där så jag tror jag ska tvinga med henne ;)

Nu ska jag dricka ett par kannor med kaffe så jag kvicknar till!

På återhörande

fiddelino

Dygna natten lång är inte skönt. Men fan så skoj!!

Vaknade för ungefär en timme sedan efter vår otroligt långa natt hemma hos Ivan :P Jävlar så sent de blev! Trodde ju att jag skulle vara hemma till Modern o Fadern skulle gå upp. Men ICKE! När vi var halvvägs till Nässjö (för att lämna sur-fillan som för en gångsskull var ganska trevlig) Så ringde min mobil.

Mamma: Var i helvete är du?
Jag: Eeeh, råkade kanske somna lite hos Ivan.
Mamma: Varför då?
Jag. eeh vet inte, men ska bara köra hem Fillan så kommer jag direkt:
P

Var hemma runt halv 7 på morgonen! Men det vare värt! Det var mkt skratt o massa tjöta helt enkelt vilket passar mig bra eftersom jag är otroligt bra på att prata :D

Så tack så mkt för en rolig kväll/natt/morgon :D

På återhörande

fiddelino

Liveblogg från Ivaano nr 2

Klockan är 04:16 och jag är fortfarande kvar hos Ivan!

Fillan börjar komma med oanständiga förslag nu och jag börjar smått längta hem till min säng! Men när jag ville lägga mina ben i hennes knä tog det hus i helvete! Skandal faktiskt tycker jag, särskilt när faktiskt både körde henne till Anneberg och ska köra hem henne sedan! Lite besviken där faktiskt, men det ryktas om att hon ska bjuda på nybakta pepparkakor så jag är ganska nöjd ändå! Tror fillan börjar mjukna lite ;)

Nähä nu ska vi skriva klart hennes uppsats innan jag och Ivan rullar till Nässjö igen, undrar om jag kommer i säng innan Morsan kommer upp med mina små vita piller : )

På återhörande

fiddelino

Liveblogg från Ivaano!

Kvällen tog en oväntad vändning när jag blev inbjuden till en konversation på msn med ivan och fillan. Det spårade ur efter en stund och vi bestämde oss för att titta på Matrix hos Ivan för att Ivan och Fillan skulle skriva om det i skolan. (för fillan, idioten, hade inte börjat... den skulle in på tisdagen) Detta kom hon på runt klockan 1 mitt i natten. Så som ädel riddare ställer man ju upp!
Så Jag och Ivaano satte oss i Birgitta och for iväg mot boendet för att hämta henne. Vi hann åka förbi statoil också och köpte nedanstående;
Chipsen och Pepsin. Fillan berättar sina gudomligt SKÖNA historier, utvecklat och flitigt, samtidigt som Ivan skriver det här blogginlägget (just det!! :D) och Fidde samtalar med fillan. Sjukt kul äre ! Tro MIG!!! Och man lever bara en gång, vi ska försöka få tillbaks Fillan till klockan 7 imorn bitti. Vi ska hinna följande som sagt lite;
* Kolla Matrix
* Äta upp all snacks
* Chilla och snacka massa skit helt enkelt.

Sjukt kul kväll väntar oss! Så som fidde skrev och brukar skriva -

På återhörande

fiddelino (e Iváno!!!!!)

I En Dimma Av Vitlök!

Dagen har sprungit förbi som vanligt! Efter Sjukgymnastiken så krockade jag med emli utanför banken! Det slutade med att jag fick med mig Snel-Ema hem, jag vet att det låter konstigt men så blev det. Hon ville gottgöra mig för att hon "glömde" bort mig igår:P

Vi gick in på Larssons för att köpa fika, och då lättade jag mitt hjärta om en sak jag funderat på sen vi lämnade Nässjö.

Jag: Eh, har du käkat Vitlök idag?
S-E: Japp, vi käkade en skiiiit stark salladsdressing!
Jag: Märker de!
S-E: vadååå?
Jag: Nää inget. *hm*

Behöver jag säga att det luktade?  : P haha!

När vi fikat och kollat på Mordkommissionen så drog vi tillbaka till stan för lite utmaningar, Jag vann i både FIFA och TP, trots att Snel-Ema försökt fuska i båda spelen! :)

Så nu sitter jag här hemma i ett mörkt hus! Morsan hade redan lagt sig för hon hade tydligen blivit sjuk under dagen!

Imorgon är inget inplanerat vilket är lite surt, frågan är vad man ska hitta på imorgon, någon som har ett förslag?

På återhörande

fiddelino

I don't Like Mondays!

"God" Morgon allihopa! Eller ja, alla 20 personer som läser :P

Idag är det måndag igen! Helt sjukt vart tiden tar vägen, hinner knappt med. Nu är det November tydligen och snart är det födelsedagskalas! Spännande!

Blev film med Lund igår kväll, Se upp för dårarna. Har sett den förut och jag tycker den är väldigt bra, sen Elin Enecke som hon heter i filmen är ju grymt snygg och det hjälper ju när man kollar på film :D

Idag är det ingen bra dag ledmässigt. Ska egentligen gå och träna efter 13 men jag får hoppa över det, det kommer göra alldeles för ont. Visst jag borde träna för att tänja igång ryggen men fan, nä jag vill inte.

Ska dricka mitt härliga morgonkaffe innan jag slänger mig i duschen och laddar för en ny dag i paradiset. Haha fyfan vad jag ljög, paradis? N O T!

På återhörande

fiddelino


Sista Avsnittet!

Startade precis sista avsnittet av OC :O Det är med blandade känslor jag gör det men samtidigt är det skönt! Tog mig bara cirka två månader att kolla igenom hela serien! Visst säsong 4 höll verkligen inte samma klass som dom tre första men det är ändå väldigt bra! Mycket bättre än jag först trodde när Snel-Ema tvingade på mig säsong 1!

Emma: Jag e tveksam till att det blir en fikadate imorgon med Ubs för jag har inte ringt! FÖR DU SKULLE RINGA!!! och ja jag är besviken över att du inte kom ut! VÄLDIGT besviken! och K för kompis kanske?

På återhörande

fiddelino

Jag blir arg!

Stod och tittade ut genom köksfönstret nyss, trodde jag såg ett djur krypa på vår grannes och min före detta arbetskamrats garageuppfart! Så jag rådfrågar morsan om vad det är jag ser och då är det Mammas arbetskamrat som är så full att han kryper, värst av allt. HAN KRYPER TILL BILEN!! Tyvärr händer det här ganska ofta, men det är första gången jag ser honom krypa! Nu tänker ni "varför ringer ni inte polisen?"  Enkelt svar, dom hinner inte ut hit innan han är framme vid sin lägenhet 100 meter bort. Men det är så sjukt att han bara har mage att sätta sig i bilen när han har druckit.

Enligt mig är det den lägsta livsformen näst efter våldtäktsmän! Tänk om han kör på någon? Nä fyfan man blir ju arg!

Snel-Ema ringde innan, hon hade lovat att hälsa på här ute i skogen idag, men det sket hon tydligen i och åkte till Växjö istället, vilken kompis! Tillråga på allt hade hon o Emli bestämt att jag skulle ringa vår gamla lärare och boka in en fikadejt! Skandal säger jag. Men eftersom jag är så grym på att prata så vände jag på det så att Snel-Ema ska ringa! Men jaja vi får väl se hur det blir. En sak vet jag iaf, det är oförlåtligt att inte dyka upp i skogen när man lovat! Så jag hoppas hon läser det här så hon vet hur arg o besviken jag är  ;P

På återhörande

fiddelino

Mörkret sänker sig!

Sitter och kollar på fotbollen och Kalmar krossar Norrköping, i skrivande stund står det 5-0! Vill passa på att säga att Lasse Granqivst är en av Sveriges bästa kommentator, han pratar med stor inlevelse och pratar Passionerat! Även när han sitter i TV så gör han det minst lika bra som på radio.

Väntar på att Lunds födelesdags kalas ska vara över så vi kan hitta på något. har suttit på mitt rum hela dagen nu så det är dags att jag göra något annat än att kolla på TV :P

På återhörande

fiddelino

Vilket väder!

Tog en promenad med min kära moder, som för övrigt är på bättre humör idag! Det var riktigt gött ute, solen sken och det var lagom kallt ute! Jag älskar vintern, så enkelt är det.

Så nu sitter jag här o känner mig lite nyttig, hällde upp ett glas apelsinjucie också! Eftersom det är söndag så är det ju fotboll på TV och idag föll valet på Kalmar FF-Norrköping! Vinner Kalmar idag så tar dom vääääldigt stora steg mot ett SM-Guld vilket jag tycker är roligt eftersom det inte är så ofta lag från Småland är så högt upp :)

Lund frågade innan om jag var sugen på Pizza, så det blir nog en liten Pizza sen hemma hos Heinrich! Inte helt fel att avsluta en söndag så :)

Markus Isaksson ringde nyss, jag hade tydligen glömt min plånbok, smart jag är. Hade inte ens saknat den förrän han ringde nu. Sån koll har jag på mina grejer.

På återhörande

fiddelino


Min Favoritdag!

Idag är veckans bästa dag, S Ö N D A G! Det betyder att man kan sitta Under filten framför datorn utan att få dåligt samvete! :)

Får väl se vad dagen har att erbjuda! Men just nu är jag rätt nöjd med att sitta här och inte göra någonting alls! :)

På återhörande

fiddelino

Bollen ligger hos dig Kossa!

Kom precis hem från vårt lilla party! Det var faktiskt över förväntan som vanligt! Kvällen började lite sisådär eftersom vi bara var tre personer! Men efter hand så ramlade det in fler o fler så till huvudrätten var vi faktiskt ett ganska tappert gäng på 6 personer! Ölen slank ner lite fortare än Soppan som Markus gjort men vafasen kul vare! :)

Vi kollade på youtube en hel del och jag skrattade som aldrig förr, Vissa av sällskapet kollade på mig som om jag var ngn slags utomjording eller något, men skitsamma jag hade kul iaf :D

Förresten, har ni hört Tekkla på P3! Om inte så rekommenderar jag att ni går in och lyssnar på det omedelbart! Det var något av det roligaste jag någonsin hört!

Smakade på någon slags tequila idag med som smakade skumtomte! Det var intressant och ganska gott :D

Problemet nu är att jag är inte så full att jag kan däcka och inte känna av min kära rygg, och jag är inte så nykter att jag vågar dra i mig Tradolan!  Tja, vi kan ju kalla det dagens I-landsproblem!

På återhörande

fiddelino


Ett Samtal!

Ringde en tjejkompis och tänkte vara lite social! Kommer inte skriva kompisens namn med risk för mitt egna liv!


Jag: Vad gör du?
K: Förbannade skit
Jag: Va?
K: Jag spelar FIFA
Jag: Va varför då?
K: HEEEELVEEETEEEEEEEE
Jag: Ja men ta det lugnt!
K Nää det tänker jag fan inte!

Så där fortsatte det tills hon sa, Nu ska jag spela med pappa. VI kan väl höras sen!

Givande samtal som varade i en halvtimme!

På återhörande

fiddelino

Ett tips!

Säg ALDRIG till en moder på dåligt humör att maten inte smakade så gott......

på återhörande

fiddelino

Delayed!

Göööött, jag slipper åka vid 16! Ringde och fjäskade lite för Macce och han hämtar mig och kanske Lund vid halv sex istället! Det var rätt skönt för jag hade inte hunnit bli klar till klockan 16 för jag ligger fortfarande i sängen:P

Morsan verkar vara på sitt allra soligaste humör idag, gör de o plocka in de och bla bla bla! :P Jag orkar bara inte :) Ska ta tag i tvätten och bilen så småningom, men just nu ligger jag helst i sängen och kollar på Top gear!

på återhörande

fiddelino

Heeej miiitt vinterland :)

Idag är det en riktigt fin vinterdag ute, tyvärr har jag missat den för jag gick nyss upp. Men det ser fint ut!

Ikväll är det fest som sagt! Ska bli kul fast det verkar som om vi inte blir så många, det är som vanligt när man ska dra ihop något folk är så upptagna jämt :)

Sitter med mitt morgonkaffe nu och kollar på Polisskolan 6! Dom är inte kloka någonstans! Nackdelen med att sova länge är att man inte kan sitta och chilla så länge, nu måste jag snart duscha och göra mig iordning eftersom jag ska åka till Markus klockan 16.

Förresten, kommenterade på en godväns blogg om hennes nya Franska ragg. jag skrev att jävlar han va faktiskt snygg. Då blev mitt kön ifrågasatt! Kan inte killar säga att andra killar är snygga utan att bli kallad bög?

På återhörande

fiddelino

My name is Lino, Fiddelino!

Nyss hemkommen från den nya James Bond filmen, ja jag vet att klockan är typ två. Men jag stannade kvar lite i stan osv :) Filmen var faktiskt rätt okej! Inte den bästa Bond filmen jag sett, men Daniel Craig blir bättre och bättre som Mr Bond! :)

Efter filmen gled vi hem till Salibaba och spelade lite Xbox, eller ja Jocke och Gabi spelade mest faktiskt. Runt 10 tröttnade jag på Xbox och körde hem Jocke! Sen när jag kom till Anneberg fick jag för att glida in till Missionskyrkan en stund, blev en hel del skratt som vanligt. Särskilt när Markus är där, han och jag är en dålig kombination :P

Imorgon är det fest hos nämde Markus, han sa att han skulle se till att jag skulle sova klockan 19. Jag tippar på närmare 10.
 
Nu ska jag faktiskt ta och sova lite, börjar bli lite nanig! Pillrena börjar verka osv så det är dags :)

Ja just det! Glömde ju att jag skulle dementera det jag skrev om Snel-Ema idag! Fick en sak över sms jag skulle skriva på bloggen men jag glömde telefonen i köket så jag improviserar lite. ELLER SÅ JAG ÖVERDRIVER ALLTID NÄR JAG SKRIVER OCH HITTAR JAG PÅ! :) Det skulle visst stå med stora bokstäver med så jag hoppas hon är nöjd nu så jag slipper få sms där det står, Jag hatar dig!   :)

På återhörande

fiddelino

RSS 2.0