Ny design :)

Jossan frågade mig häromdagen om hon fick göra om bloggen. Hon tyckte det var alldeles för länge sedan hon fick göra om den senast. Så nu är bloggen rödsvart istället :) Den började gul, gick till grönvit, sedan blev den blåvit. Bloggen har funnits länge nu. Även om jag inte längre är lika aktiv så har jag inte hjärta att lägga ner. Känns bra att gå in och uppdatera då och då med vad som händer. Det blir som en slags dagbok. Om än något censurerad dagbok.

Så tack så mycket för designen jossan :) De biiidde fint :D

på återhörande

fiddelino

Bad Religion igen!

Idag läste jag smålandstidningen och satte lite lätt i halsen :D Bad Religion ska spela ytterligare en gång i Sverige i sommar. Ett snabbt telefonsamtal till Jocke och biljetterna var bokade. Så Malmö here we come :D

Så om ngn snäll Malmöbo ser det här kan ni ju låta oss låna er hall tills morgontåget går vid 07:40 på lördagsmorgonen den 24:e juli ;P haha

Ha det gott!

Fredrik

Stolt Svensk!

Det är inte ofta jag upplever en känsla av patriotism och nationalism. Men idag är jag otroligt stolt över att vara just svensk. Efter elva timmar i tv-soffan så är bröllopet slut. Det var så fint, den lyckan som de upplevde idag hoppas jag verkligen att jag kommer få uppleva någon dag.

Själva bröllopet var fint, att så mycket människor tog sig ut på Stockholms gator för att hylla brudparet var också helt fantastiskt. Även talen som hölls på middagen under kvällen var jättefina. Kungen som gav Silvia en ros, Daniels pappa som talade om sin son med stor beundran samt Daniels tal till Viktoria där han jämförde sig med bröderna grimms groda var också helt klockrent!

Det är ju synd att ett kungligt bröllop kommer så sällan bara :)

Nu ska jag suga på karamellen lite och möjligtvis sova, det börjar ju bli sent :)

på återhörande

fiddelino

"Är det bara jag som upplever det här fenomenet?"

Helgen har varit GRYM! Har hängt med sköna människor, grillat gott, lekt gott och bara haft allmänt roligt :) Mesta dels har tiden tillbringats i Nässjö. I Fredags tog lill-sudden studenten och givetvis måste man ju dit och upplvea det! Sen hamnade jag framför Fotbolls-VM med masken.

Lördagen var det grillkväll hos Jonna E. Sen fick man ju träffa en tvättäkta Älmhultsbo vilket var stort. Hon fick för övrigt testa på att åka fram :O Jag citerar"har varit framme med Emelie Thelander. Mitt liv är nu fulländat" SÅ stort är det att åka till Forserum alltså.

Dessutom fick jag lära mig en ny sak. Man kan få ont i nacken om man äter för mycket. Det heter Taco-nacke och är en folk-åkomma som sprider sig som en löpeld över vårt avlånga land.

på återhörande

fiddelino



Ja men tjeeena!

Nu har det snart gått en vecka på mitt sommarlov. Med det sagt så ska det tilläggas att jag inte har gjort ett skit än så länge. Imorrn tar Sudden studenten så då får jag ju lite att göra :D haha

Men man får inte glömma, ikväll ska jag och ordförande Linder dela ut pris till årets spelare i IFK Nässjö. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas att hon ska uppskatta det :) Imorgon börjar även FOTBOLLS VM! Som jag har väntat, men fyra år går faktiskt relativt snabbt. Tyvärr är ju inte Sverige med men jag kommer kolla varenda match som jag hinner med :)

Nu blir det lite mer kaffe sen ska jag åka och köpa blommor till Kicki! Blir legendary!

på återhörande

fiddelino

Just a small town girl!

Vet ni vad! Jag har nu påbörjat mitt första riktigt sommarlov sedan 2003! Det är rätt imponerande samt OTROLIGT skönt. Jag har varken råd eller lust att planera in några storslagna saker under sommaren. Jag ska bara slappa så mycket som möjligt och leva livet. Skön känsla faktiskt.

Sista tentan skrevs idag på morgonen och jag tror fan den satt. Men man vågar ju inte ta ut för mycket i förskott för då är risken stor att det går käpprätt åt.

Kalmar FF presenterade sponsorn på sin nya arena idag. Den ska tydligen heta Guldfågeln Arena i sex år. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än :P Eller jo, det är RIKTIGT FULT :P

Ha de gott! Det ska jag ha :)

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0