Do what you want, do all you can!

Nä men heeejsan blogglovers ;P Jag är nu inne på min 3000000 vecka med sommarlov och blä fyfan vad tråkigt det är nu. Tänk vad skönt det ska bli om fyra veckor när jag ska tillbaka till Växjö. Den här veckan har det inte hänt alltför mycket. Träffat Emma lite vilket var trevligt eftersom vi typ aldrig ses längre.

Igår var det fikamarathon. Först med Fidde på Thimons, sedan hamnade jag på Willys där jag fikade med Hans. Så kaffenivån var hög igår kväll. Tur att Jossan smsade och ville ut och gå. Det behövde jag kan man säga.

Idag är det Onsdag och jag ska leka med retard-Jocke ikväll. Vi ska nog antagligen spela pingis. Jag hoppas att jag har lika mycket flyt idag som jag hade sist. Då vann jag med 8-1 i matcher ;) Fyfan vad jag är BÄST. Eller var det speciell?

på återhörande

fiddelino

Livets dygn i Malmö

Nu börjar jag sakta vakna till liv igen. En timmes sömn under ett träd i Malmös västra hamn i natt är inte optimalt för att man ska fungera som människa. Men det var en jävla upplevelse :D

Dagen började med en jävla massa vandrade. Vi kom ut från Centralstation och vi började gå mot Turning Torso. När Turning Torso var inspekterad så började vi ta oss in till stan. Vi hade ju ett par timmar att döda innan konserten började, så Swedbank Stadion inspekterades. Mat inmundigades och vi började ta oss upp mot Kulturbolaget där Bad Religion skulle spela. Så när vi går där på gatan säger jag till Jocke " Kolla han ser ju ut som Brian Baker" Jocke börjar löpa. Ja det visade sig ju att Brian Baker faktiskt gick på gatan framför oss. Ni som inte vet så är Brian Baker en av gitarristerna i BR. Så vi fick snacka lite med honom och ta lite kort. Jocke var i extas. Sedan visade det sig att alla medlemmarna skulle visa sig där vi satt. Så efter fyra timmar hade vi träffat allihopa, Brian Baker, Jay Bentley, Greg Hetson, Brooks Wackerman och GREG GRAFFIN :) Det var stört häftigt och då hade vi ändå själva konserten kvar.

Konserten i sig var grym. Mer behövs inte sägas :) Sen efter konserten var klockan runt 24 och vi satte oss på Stortorget och kollade in alla fulla nötter som festade runt omkring :P Men vi orkade inte med det så länge utan letade upp vår lilla gräsplätt vid hamnen och fördrev tiden. Sen helt plötsligt var det dags att ta tåget hem :) Helt awesome natt helt enkelt :D

på återhörande

fiddelino

Spott o spe!

Känner mig jävligt ensam just nu....

It's social suicide

Sitter hemma i soffan som vanligt. Jag borde verkligen ta mig för något men man blir ju totalt förslappad av att vara ledig. Kan inte skolan börja snart? Ändå aldrig någon som har tid att leka eller hitta på något. Eller ja, jocke och Martin brukar hinna leka lite iaf :P Tur det annars hade jag fan i mig blivit galen här.

Nu är det bara fyra dagar kvar till Jag och Jocke drar till Malmö för att se vårt kära Bad Religion. Fan vilken kväll/natt det kommer bli. Så sjukt laddad.

Funderar på vad som händer den här veckan? Antagligen ingenting. Woho.

på återhörande

fiddelino

En vecka kvar

Idag om en vecka har jag och Jocke precis anlänt till Malmö (om SJ sköter sig) Då ska vi se Bad Religion för andra gången i år vilket känns helt okej :)

Dagarna glider iväg och nu har jag varit ledig länge. Alldeles för länge. Jag är rastlös till tusen, känner mig lagom övergiven här ute i Anneberg. Världen liksom susar förbi mig i 300 men jag sitter kvar här.

andra hand? Nej nej, jag tippar på tjugondehand eller något sådant. Så nu fick jag sagt det. Bitter? Vem? Jag? Näää det kan jag aldrig tro....

på återhörande

fiddelino

Hey yaall!

Jag sitter återigen i mörkret med min lilla dator. Jag älskar att sitta uppe på nätterna när man är helt ensam, enda lyset är skärmen på datorn och man sjunker in i sin egna lilla värld. Gött som fan :)

Idag har det faktiskt åskat lite här i lilla anneplutt. Skönt de timmarna där när temperaturen sjönk med 10 grader och det blåste friskt. Så nu är det faktiskt lite svalare i huset.

Idag ringde en klasskompis från Växjö, Petra heter hon. Visade sig att hon också hade fått underkänt på senaste tentan och hon ville att vi skulle träffas i Växjö när det började närma sig så att vi kunde plugga ihop lite. Tyckte faktiskt att det var riktigt skönt att jag inte var ensam med att få U. Elakt att tänka så kanske men nu är vi ju två som kan hjälpas åt. Så vecka 33 flyttar jag ner till Växjö igen. Ska bli skönt när skolan börjar för nu börjar jag tröttna på att sitta här hemma och uggla.

Men ska inte klaga, skönt med semester :) Ha de gott!

på återhörande

fiddelino

Det är så varmt...

Jag försöker att undvika att klaga på något väder eftersom att man helt enkelt inte kan göra något åt det. Men nu när jag klev upp för ungefär en timme sedan och tittade på termometern som visade TJUGOÅTTA GRADER i skuggan. Det är helt otroligt eftersom det är mulet ute. Jag gissar på att det blir lite åska idag faktiskt. Som tur är har jag fått låna en riktigt bra serie av böcker av Marianne. De är skrivna av Per Anders Fogelström och handlar om Stockholms utveckling genom en arbetares ögon lite kortfattat förklarat. Jag började läsa igår och ja, det verkar lovande.

Men först blir det en massa kaffe, bloggar, nyhetssidor och bara vakna till. Det är ju trots allt sommarlov :)

hup Holland!

på återhörande

Fredrik

Nothings changing

Har varit nere i Växjö idag. Var där för att hämta lite böcker till omtentan. Jag passade även på att avlägga ett litet besök hemma hos Herr Andersson. Ja alla heter Andersson som jag känner i Växjö efter hur vi blev ihop plockade vid insparken, de gick efter vårt efternamn och ja. Nu är vi väldigt många Andersson som umgås med varandra. Iaf så fick jag se hans lägenhet för första gången. Han hade en riktigt schysst lägenhet. Grymt fint inredd jag blev nästan lite avundsjuk. Men han beskrev det själv som att han var på gränsen till att vara gay när det gällde inredning :P

Men det är skillnad, han bor inte i en trång studentlägga som man vet är en tillfällig plats. Jag orkar inte lägga ner för mkt tid på min lägenhet då jag vet att jag kommer bo där i max 3,5 år. Men iaf, Jimmy ska ha en eloge för sin lägenhet. Riktigt avundsjuk.

När jag kommit hem dök herr Rosell upp. Han hade med sig en bandyportfölj han hade köpt på Kupan. Han visste att jag hade letat efter en sådan så han köpte den. Jag får helt enkelt betala den när jag har råd. Han är snäll den där Rosellarn. Sen beundrade vi Holland som spelade riktigt bra idag och slog ut Uruguay. Roligt att det inte blir de vanliga lagen i final, typ Brasilien eller Frankrike. Holland har ju faktiskt inte varit i final sedan 1978 så det är skoj. Ska bli intressant att se om Spanien kan spöa Tyskland imorrn med. Men eftersom Klose spelar så sjukt bra så tvivlar jag på det. Eller ja, hela Tyskland spelar bra, snudd på övermänskligt bra ibland.

På återhörande

fiddelino

VARMT

Det är stört varmt nu. Jag gillar värme till en viss mängd. Men nu när klockan är tre på natten och det fortfarande är asvarmt, då kan jag tappa humöret lite ;P Jag har ytterligare ett problem med värme. Mina leder tål helt enkelt inte för mycket värme. Det går bra ett par dagar, men nu när det varit så här i en vecka nästan så börjar jag känna av mina höfter. Min högra höft vill inte alls vara med och leka.

Veckan som har gått har varit go. Har hängt mycket med sköna vänner, solat och t o m varit på scoutläger. Sommaren glider på i fin takt. På tisdag ska jag dra till Växjö för att kolla så lägenheten står kvar. Blir nog en lunch med Jimmy "The retard" Andersson med vilket oftast är ganska trevligt ;P

Börjar faktiskt känna en något större inspiration att blogga igen. VI får väl se vart det tar vägen. Förresten, såg ni Spanien matchen idag? Helt stört med tre straffar och inget mål. Jocke hade satsat en hel del pengar på matchen så han var nöjd när David Villa fick in en på slutet ;P

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0