Fuck off and die!

Blev en intressant resa till doktorn idag. Först fick jag medicinen enligt reglerna men fick för lite eftersom dom hade sabbat en ampull. Givetvis hade ju inte skit-apoteket någon extra ampull, värdelöst säger.

Sen efter ungefär 15 timmar fick jag tag i Martin som helt plötsligt kom på att han inte kunde åka till Öland. Så det blev att ta med sig Mamma. TACK kära vänner. *hm*

Är och har varit på ett jävla humör dom senaste dagarna. Fick veta varför idag. Läkaren ringde nämligen ett par timmar efter jag hade varit där för han ville lägga in mig, min sänka som visar hur mkt inflammationer som är på gång i kroppen låg på 137!!! En normal människa som inte har ont alls har runt 8. Eftersom man mår rätt dåligt av det försökte han förbjuda mig att åka till Liseberg imorgon, ja men han kan ju försöka den lille idioten. Lämnade in en förfrågan om att få byta läkare idag också, han har gjort sitt nu.

Fortfarande förbannad faktiskt och jag sitter hemma hos Martin tsm med diverse folk och vi har precis tagit paus i filmen twillight för att baka kladdkaka. Hade det inte varit för kladdkakan hade jag varit hemma redan för Twillight var fan ingen höjdare!

på återhörande

fiddelino

Hotter than hell

Karin hade ett breakdown idag som hette duga. Bilen började jävlas ordentligt och tillslut kokade hon utanför mormors hus. Pappa kunde dock inte hitta någon förklaring till det men förbjöd mig att åka i den till gbg på onsdag. Så jag var ju tvungen att fjäska till mig en annan bil av mamma. Så imorgon ska jag köra lillebror till Öland. Han ska vara där ett par ggr med en tjej-kompis.

Hade hoppats på att få med ngn i bilen men Martin har inte svarat än och det brukar betyda nej, typiskt. Hade varit skönt med sällskap.

Klockan närmar sig halv ett nu och jag har inte somnat än. Det är nämligen sisådär 50 grader i mitt rum. Värsta är ju dock att jag ska upp vid halv 8 imorgonbitti för att åka till läkaren. Är tydligen frisk nog för att få mer medicin nu. Yeah right. jävla sopor är dom.

på återhörande

fiddelino

Iaktag försiktighet

Värken i kroppen har bara blivit värre under dagen och nu har jag riktigt ont. Kan knappt ta mig ur soffan, så jävla deprimerande äre. Mina knän och fötter gör riktigt ont just nu och jag märker att mina inflammationsfaktorer är riktigt höga för jag är väldigt trött också.

Måste bara bita ihop denna veckan med sen kan jag ligga i soffan, för på Onsdag är det faktiskt Liseberg och då vill jag bara kunna åka karuseller. Så snälla ngn fixa så jag bara kan åka med dit sen skiter jag i om jag får ligga i soffan hela Torsdagen.

Fan är på ett jävla humör känner jag.

på återhörande

fiddelino

A history in time

Blev inte mycket bloggande igår. Var knappt hemma en minut igår, först så drog jag och Bobo till Tranås för att hälsa på hos Martin, Linda och Macce osv som var på Scout "hitlerjugend"läger där uppe. Det var trevligt att se dom igen eftersom det var rätt länge sen nu.

Vi hängde där ett par timmar för att senare ta oss till Grimstorp för lite movienight med Eve, bagarn och Emma B. Det var riktigt nice faktiskt, Eve bjöd på världens godaste chokladmuffins. Dom kan jag ta fler gånger :D

Tyvärr hade jag lite bilproblem igår också, kylaren på Karin började läcka. Så Bobo och jag fick stanna på en resturang på vägen till Tranås för att fylla på vatten, dom var snälla nog så vi fick med oss ett par liter. Som tur var så hittade Pappa felet direkt idag och jag tror han har fixat det nu, det var en slang som läckte. Hade inte varit bra annars eftersom Karin ska rulla till Gbg på onsdag, för då blir det liseberg :D

Nu ska jag kolla på Family Guy och njuta av mitt kaffe!

på återhörande

fiddelino


Vilken match!!!!!

Idag har jag nog bevittnat en av dom bästa fotbollsmatcher i mitt korta liv. Den här matchen är lika högt rankad som VM-Finalen 98 och Champions League finalen 2005. Det här var helt otroligt. England var redan vidare i paus. Jag var bombsäker på att det var kört. För ärligt talat? Har man någonsin sett Sverige hämta upp ett 3-0 underläge? Men herre jävlar när Ola Toivonen stänkte in 2-3 och det helt plötsligt var match igen. Har aldrig varit så stolt över ett svenskt-landslag.

Jag vet att jag skrev att jag håller England nästan lika högt som Sverige och det står jag fast vid. Men måste säga att det hade varit riktigt roligt om Sverige gått till final. Men nu blir det England-Tyskland och på Söndag drar jag på mig den engelska landslagströjan :) För då ska Theo och Kieran visa hur man lirar boll :D

På återhörande

fiddelino

Daddy's home

Vilken kväll det blev igår. Jag skulle varit nykter men det gick som det gick. Stapplade in här hemma i köket runt kvart i ett efter att sudd hade kört hem mig, TACK SUDD :)

Det var ju som sagt öltält igår. Det var inte så mycket folk men jag hade skoj iaf. Anton och Bobo fortsatte hemma hos Anton när det stängde. Då åkte jag, Emelie och Emma hem. Det fick räcka då liksom. Tror det bestämdes att vi drar till Liseberg på Onsdag vilket kommer bli riktigt roligt. Emelie ska åka ALLT ;)

Nu ska jag ta mig lite kaffe och börja värma upp för fotbollen ikväll. England eller Sverige? Ja det är frågan.

på återhörande

fiddelino

Baksmällan!

Har sett årets komedi ikväll. Jag, Anton, Evve och Bobo åkte till JKPG för att kolla på Baksmällan. Hade ganska höga förhoppningar på filmen efter allt man hade hört innan. Åh herregud vad den levde upp till allt. Jag har ont i magmusklerna nu efter 1,5 timmes skratt-marathon. Kan nog säga att alla fyra var nöjda när vi lämnade bion.

Sen när jag släppt av Anton så körde jag iväg från ett rödljus i Nässjö. Farbror blå tyckte nog att det gick fort antagligen för sen hade jag dom bakom mig genom hela Nässjö ända ut till Hunseberg där dom slutade följa efter och vände tillbaka. Näää men jag var inte alls nervös ;P

Imorgon ryktas det om fest i Nässjö, är ju öltält och allt. Kan bli spännande :)

på återhörande

fiddelino

Stefan Schwarz har kissat på sig!

Har tillbringat kvällen med Anton, Bobo och Evve hemma hos Anton. Först kollade vi på landskampen som var riktigt sevärd faktiskt. Tänk om det riktiga landslaget spelade så :)

Givetvis när Anton och jag träffas tjötas det en hel del, men extra roligt var det faktiskt att tjöta med Evve ikväll med. Hon är rolig hon :) Bobo gick hem tidigt för att han skulle upp och jobba. Men jag stannade kvar ett bra tag och vi kollade på Green Street Hooligans. Men jag orkade faktiskt inte kolla klart på hela. Har precis landat med Karin och satt mig för att varva ner efter en riktigt härlig kväll. Vilket dom oftast blir i deras sällskap. Så Anton läser du det här nu så ta inte åt dig. Det är mest Evve's förtjänst ;)

Imorgon ska jag faktiskt till min gamla arbetsplats för att fika med Hans, han är nog nästan den enda som jag fortfarande gillar på det där jävla stället. Ska bli kul att gå dit och ignorera folk.

Godnatt på er!

På återhörande

fiddelino

Stand up if you love England!

Jag satt och kollade på fotboll igår kväll. Tyskland mötte England. Ikväll spelar Sverige mot Serbien. Dom flesta vet att jag gillar Engelsk fotboll i massor. Igår så insåg jag att jag håller nog fan mer på England än vad jag håller på Sverige. Iaf nu i U21-Em.

Gillar atmosfären på Engelska matcher, spelstilen och spelarna. Om man jämför med det svenska laget så har dom en enda grej jag gillar med dom, det är Rasmus Elm.

Annars är det Rule Britannia för hela slanten :)

på återhörande

fiddelino

Jag tror jag önskade, att du var nära!

Albin och jag tog en sväng runt Anneberg nu inatt. Det var riktigt härligt att gå och bara höra ingenting! För det var verkligen tyst och stilla i Anneberg. Ja så är det alltid på nätterna vilket jag tycker är riktigt fint. Börjar inse mer och mer att jag är en lant-människa. Jag trivs helt enkelt inte i en storstad.

Var skönt att träffa Albin med och bara tjöta skit, inget djupt utan man fick glömma bekymmer som jävlats med mig på slutet.

Har precis satt mig för att koppla av lite. Tittar på CSI Miami, vilket jag tycker är den bästa av CSI programmen.

på återhörande

fiddelino

Skit också (i dubbel bemärkelse)

Nu vet jag vad det var för feber i helgen. Jag har fått magsjuka antagligen. Skulle lekt med Ema idag men jag vågar inte lämna stolen jag sitter på av rädsla för, äh ni fattar. Går inte in på det mer än så faktiskt! Inget roligt iaf.

Så tråkigt är det. Hade gärna suttit i Bergström's trädgård och tjötat lite skit med henne idag. Men det kommer fan inte gå. Får lite dåligt samvete av det liksom, men men, det är som det är.

Måste bara bli frisk till Torsdag, då är det öltält i Nässjö :)

på återhörande

fiddelino

En fin grej jag läste nyss


Jag vet inte hur man lyckas
Jag vet bara hur man misslyckas
Genom att försöka vara alla andra till lags
John F Kennedy

Känner igen det här

Konstigt, jag är sjuk just nu fast ändå inte. Jag är bara trött. Lite lite feber men det kan man nästan inte skylla på. Men jag orkar knappt lämna soffan för att pissa innan jag snabbt längtar tillbaka totalt jävla utmattad. Det finns liksom ingen styrka i kroppen överhuvudtaget.

Har haft det så här en gång tidigare, och det var förra våren. Det slutade med ett lååååångt sjukhusbesök med en ledvärk utan dess like.

Hoppas verkligen inte det går så långt den här gången, jag orkar inte mer skit nu. Jag behöver något positivt. GE MIG

på återhörande

fiddelino

Jag har sån tur!

Har lyckats bli sjuk igen. Mådde verkligen piss hela dagen igår och när jag vaknade för en stund sen så visade det sig mycket riktigt att jag har feber igen. Vet att folk tycker jag är gnällig men vet ni vad, det SKITER jag i. Skulle ge sjukt mkt för att få vara helt frisk några dagar och kunna njuta av livet igen. Kunna spela lite Streethockey med grabbarna och bara njuta liksom.

Men det får jag fan inte det heller. Jävla skit liv. Ni hittar mig i soffan idag där jag ber alla fara åt helvete.

på återhörande

fiddelino

The unforgiving feeling

Det finns mycket man vill få sagt ibland. Saker man vill få utlopp för som är jobbiga. Känslor som sätter sig som en klump i magen när fel ord formuleras av andra. Saker som jag hellre hade skurit av en lilltå en hört.

Idag är en sån dag. När klumpen i magen är åt helvete ivägen och jag vill bara dra ner persiennerna och sova. Jag vet vad jag måste göra för att få bort den. Jag vet EXAKT vad jag måste göra. Det är att vara man för en gångs skull. Men inte ens det klarar jag.

På återhörande

fiddelino


Nej Ivan! Du är inte unik, det finns 1,2 miljarder som ser ut som du!

Vilken midsommar det blev, god mat, härligt sällskap och lite go dricka! Jag är helnöjd måste jag säga. Kvällen började med att jag och Emma åkte ut i skogen för att leta blommor som hon kunde göra midsommarkransar. Nu blev det bara en midsommarkrans trots alla blommor vi plockade så räckte det bara till en. Så Emma partajade i en riktigt snygg krans, hon har många olika talanger :)

Sen väckte vi Ivan som somnat i soffan som vanligt. Martin tog tag i grillandet och tillslt blev det kääääk. Vi käkade kyckling och potatissallad. Emma hade gjort egen potatissallad men den vågade jag inte mig på för det såg faktiskt ut som en spya ;) hahaha!

Blev även lite kubb-spelande och TP så klart. Som vanligt så spöade vi killar tjejerna. Det var liksom inget tvivel om vem som var smartast :D

Folk började dra sig hemåt vid ett tiden vilket var rätt lagom för vid typ 10 över ett så sov jag :D

Johan fick avsluta kvällen tidigt pga sjukdom, så jag tänkte jag sänder en liten krya-på-dig hälsning till honom!

på återhörande

fiddelino

Glad Midsommar!

Vaknade idag och trodde hela världen hade ramlat över min rygg under natten. Det gjorde helt enkelt jävligt ont. Så det var bara att sänka två tabletter och somna om en timme. Min kära mor tar till största delen hand om städningen idag med. Hon är snäll min mamma :) Ska sanningen fram hade jag inte kunnat städa idag. Men det är ett annat problem som jag tänker ta en annan dag för idag är det ju midsommar :)

Om ett par timmar är huset fullt med folk vilket ska bli mycket trevligt. Jag planerar att ta det ganska lugnt ikväll ändå. Det är ju trots allt en dag imorgon också! Emma kommer ut hit vid tre tiden och vi ska tydligen göra midsommar-kransar och dylikt!

Iváano kommer nog vid ett tror jag och jag ska utmana honom i NFL. Eftersom ingen av oss kan det jävla spelet så ska jag se till att spöa upp den lille gulingen ordentligt!!

Nu ropar pappa nerifrån så jag ska nog inte sitta här mer nu!

Glad midsommar på er alla som tar er tid att läsa min sk blogg :)

på återhörande

fiddelino

Mumsigt de blev :)

Kan ni tänka er! Jag överlevde att tatuera mig också. Jag är verkligen helnöjd, den blev riktigt snygg. Så fort plasten har åkt bort och den har läkt lite mer så ska jag lägga upp en bild här!

Anton och Johan hängde på för att se mig plågas! Dom tyckte nog det var roligt att se mig grimasera. Att göra själva skölden gjorde inte ont. Men när den skulle färgläggas. Fy helvete det var inte skönt. Men inget som man inte överlever :)

Kommer definitivt göra fler! :)

Nu ska jag snart krypa ner, måste upp och städa imorgon för jag har fan inte städat idag heller, jag är för lat helt enketl!

på återhörande

fiddelino

Victoria Concordia Crescit

Tjoho bloggen! Blev inte mycket bloggande igår. Jag vet inte vad dagen tog vägen igår. Eller jo, en hel del powernapande, häng med plutt-alice och lite frisör. Sen var klockan typ 18 och bestämde mig för att powernapa lite till.

Men det blev inte så länge eftersom jag, Jossan och Bobo drog på bio igår kväll också. Det blev Änglar och Demoner som valet föll på. Har ni inte sett den så gör det. Riktigt bra film faktiskt! Gillar alla dessa konspirationsteorier som Dan Brown skriver om. ME LIKE så att säga. Dessutom gjorde det ju inget att alla stora ställen dom var på i filmen har man sett IRL, det var rätt roligt :)

Nu är det bara 4 timmar kvar sen sitter jag hos tatuerar-tobbe och han ristar in mitt kära Arsenal på min arm. NICE :)

Sen efter det ska nog jag och Emma ut och stångas med alla andra midsommar-shoppande dårar. Mindre nice ;P

på återhörande

fiddelino

Saken e biff! Annebergs GIF

Ikväll har jag, Emli och Ema varit uppe på Vallen och tittat på AGIF. Dom mötte Gränna idag och lyckades faktiskt få till ett oavgjort resultat. Iváano spelade väl okej tycker jag men inte mer idag. Han kan mycket bättre och det vet han om också :)

Kul att träffa Ema och Emli igen, Emli har jag nog inte sett på över en månad och Ema har jag inte sett sen folk tog studenten. Det var faktiskt kul att se båda, trots att Ema hade nyheter som jag inte riktigt tyckte var så roliga. Men det har ju inte jag med att göra så jag slutar där.

Imorrn äre frisören som gäller. Ska ta och klippa och färga lite igen. Hör o häpna nu, jag tror jag ska försöka bli blondin igen faktiskt. Då syns det inte så mycket att jag tappar så mycket hår :P man måste vara smart :D

Förresten, någon som vet vad man kan hitta på i Karlskrona?! :D

på återhörande

fiddelino

Goer kväller:)

Har suttit hos Martin X antal timmar nu och tjötat, kollat fotboll och givetvis spelat Guitar Hero Metallica. Martin föll också för frestelsen och köpte det idag. Det är grymt roligt faktiskt.

Först var det fotbollen man kollade på England spelade skit dåligt men lyckades vinna mot Finland. Dom två jag kollade mest på som spelar i Arsenal tillvardags gjorde väl båda två en rätt okej match :)

Sen när den var klar så spelades det kopiösa mängder Guitar Hero. Ja just det, jag glömde ju. Emma ringde någonstans under fotbollen och tjötade, hon hade gått vilse i Hultsfred eller var det Värnamo? :P

Vet ni vad!? Nu är det bara sisådär 3 dagar kvar tills tatueringen ska bli av. Är faktiskt inte så nervös än men det hinner nog komma. Anton och Johan ska med för att se mig plågas, vilket kan bli spännande. Har sagt att dom får inte skratta ifall jag börjar lipa :P

Nu ska jag dra i mig lite goa piller och spela lite FM. Det får mig altid på bra humör :) inte för att jag är på dåligt humör, men det kan alltid bli bättre :D

på återhörande

fiddelino


............................................................................................................

Nyss haft ett hyfsat djupt samtal. En sak vet jag nu iaf. Det måste bli ändring.


på återhörande

fiddelino

Denna jävla Paris?

Man kan ju fråga sig om varför inte Paris Hiltons föräldrar blir tvångssteriliserade. Sen borde dom ju sterilisera Paris Hilton också så att det är omöjligt att hennes gener sprids vidare. För det finns ingen mer irriterande och jobbig jävla människa.

Tittade på hennes nya program idag när jag låg och halvsov i soffan. Kommer inte ihåg vad det hette men det gick ut på att man skulle bli hennes nya bästa kompis. Så ska dom tävla i vem som kan festa hårdast osv. Människorna som var med var otroligt irriterande och löjliga. Särskilt ngn bög (ja han var faktiskt bög) som hette Onchu eller något sådant. Det gick inte att se att han var en kille. Jag fattade inte det förrän dom sa att det var en han.

Det som är mest otäckt det är att dom dyrkar denna jävla Paris Hilton? Hur kan det vara något att dyrka? Det är lika irriterande som när småflickor sitter och tycker att Blondinbella är bra.

Fyfan jag blir bara illamående när jag tänker på det.

på återhörande

fiddelino

Dum Dummare Amerikan?

När jag vaknar sätter jag mig alltid framför datorn och läser aftonbladet för att hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen!

Hittade dock en sjukt komisk och hemsk nyhet. Tydligen hade en byggfirma i USA fått order om att riva ett hus. Men när en familj kommer hem så har dom rivit fel hus, dom hade nämligen rivit huset mitt emot istället. Huset dom hade rivit var byggt av den nuvarande ägarens far med en hel del släkt klenoder inuti.

Byggfirman som utfört rivningen hävdade att dom fått GPS-kordinater och gått efter det. Ärligt talat? Det är ytterligare ett bevis på att Amerikaner bara blir dummare och dummare för varje år som går. Dom kommer bli jordens undergång.

på återhörande

fiddelino


Vet du vem Jamie Oliver är? eh, en flodhäst?

Har tagit det jäkligt lugnt idag också. Med rädsla för att bli sjuk igen till midsommar så tänker jag inte lämna soffan förrän jag känner mig på topp. Halsen börjar ge med sig nu och det går sakta men säkert att äta igen vilket är fruktat skönt :)

Så ligger jag i soffan imorgon också så tror jag att jag är på G till Midsommar, ryktas att det är grillning här i Anneberg då. Hoppas bara det dyker upp ngn :)

Lirat GH med Martin ikväll. Han ställde upp och underhöll en stackars sjukling. Mamma tackade honom med att bjuda på mat. Antar att Mamma och Pappa är rätt trötta på mig nu när jag suttit hemma hela tiden och tjötat hål i huvudet på dom, så det var nog tur att Martin kom så jag kunde tjöta på honom istället.

på återhörande

fiddelino


Hårt slag för hårgelé-tillverkarna?

Som nog dom flesta av er vet så har Christiano Ronaldo skrivit på för Real Madrid. Vilket gör mig och resten av alla fotbollsfans glada eftersom man slipper honom i Premier League. Han passar bra i en filmningsliga som La Liga.

Men jag kan tänka mig en del av England som inte firar. Det måste vara alla som tillverkar och säljer hårgelé! Ärligt talat. Killen kletar ju i minst en 10 liter hårgelé i huvudet varje dag. Nu när det är dåliga tider för världsekonomin så kan jag tänka mig att många som tillverkar det runt Manchester området går i konkurs.

Så jag tycker att Manchester United ska dela med sig av den miljard dom fick för Ronaldo till hårgelé-tillverkarna runt Manchester.

på återhörande

fiddelino

My lifestyle determines my deathstyle

I och med att jag har massa virus i kroppen så sätter det sig på mina leder också. Så ni kan ju tänka er hur det är idag, jag går som en gammalgammalgammal gubbe som rymt från ett ålderdomshem ungefär. Kom inte ur sängen förrän halv 12 när jag hade pumpat mig full med värktabletter, vilka inte går ner så lätt just nu pga halsen. Det är helt enkelt bara åt helvete allt. Vilket gör mig hyfsat deprimerad.

Frågan är ju när jag ska få leva? Jag vill inte vara sjuk hela tiden, jag vill träffa folk och känna mig normal nån jävla gång. Martin kom iofs förbi idag och drack lite kaffe och så körde vi lite Metallica GH vilket var jävligt trevligt.

Men jag e fortfarande jävligt nere :( Vill bara få må bra och vara glad.

på återhörande

fiddelino


 


Pray the lord my soul to keep.

Halsen håller mig vaken trots att jag är galet trött. Men tack vare detta kan man konstatera att piggelin är sjukt underskattat. Det svalkar och smakar gott :)

Kan fortfarande inte riktigt förstå att dom inte gav mig något mot smärtan i halsen. Det senaste dygnet har jag druckit en kopp kaffe, ätit två piggelin en halv halv vesuvio och en halv macka. Jag e rätt hungrig nu. Nåja det är iaf inte körtelfeber och det går väl över så småningom.

Nu ska jag spela Castle Clout. Har ni inte gjort det så testa. Finns på Jesper.nu riktigt roligt :)

på återhörande

fiddelino

Galet taggad!

Jag har varit och tittat på tatueringsdesignen nu eftermiddags. Hade svårt att föreställa mig hur den skulle bli så det var kul att se den uppritad. Dessutom blev den riktigt snygg också. Så nu kan jag bara börja tagga till nästa Torsdag då det smäller. Hade jag kunnat hade jag satt mig direkt i stolen idag och gjort den men tyvärr hade han kunder idag också ;P

Vet ni vad jag är trött på? Jobbigt folk.

på återhörande

fiddelino

Woho!

Det var INGEN körtelfeber! Fattar ni hur skönt det var att det inte var det?! :D Jag är i extas. Trots att jag fortfarande inte kan svälja, trots att jag fortfarande har feber så är jag glad över att det inte är just körtelfeber!

Det är så sjukt skönt att det inte var det så jag kan gärna ligga i soffan i helgen för att vila upp mig. För jag blev beordrad sängläge ett par dagar och dricka mycket. Då försökte jag förklara att det går inte att dricka för vätskan vill inte ner i halsen. Men det var tydligen inte viktigt för det lyssnade hon inte på. Fick inte ens träffa en doktor utan kom till en sköterska. Visserligen jättetrevlig men ändå, man tycker ju man kunde fått träffa en läkare?

Nåja idag ska jag inte klaga mer för jag är bara glad att det inte var värre :) I Eftermiddag är det besök hos tatueraren för att kolla på motivet jag ska göra nästa vecka. NICE :)

på återhörande

fiddelino

Fiddelin goes körtelfeber?

Jag ringde vårdcentralen i eftermiddags och sa att jag tagit pencillin nu i över en vecka. Vet ni vad dom svarar efter en stund? Jo att dom tror att jag har KÖRTELFEBER :( Det suger så mkt att jag vet inte vad jag ska säga. Det är inget roligt alls.

Förhoppningsvis är det bara något jävla virus, ska vara på vårdcentralen imorgon klockan 10. Hoppas hoppas hoppas det bara är nått vanligt virus. Så har ni inget för er imorgon klockan 10 så håll en tumme för mig då.

Man har ju inte direkt något flyt.

på återhörande

fiddelino

Jag ger upp

Jag måste ringa vårdcentralen. Nu kan jag inte svälja dom jävla tabletterna jag fick förra veckan som skulle hjälpa mot halsflussen. Så nu är det bara att sätta sig i telefonkö och vänta. BLÄ!

Jag är för bitter för att skriva här idag, finns risk att jag säger något dumt om någon så det är lika bra att jag inte skriver mer.

på återhörande

fiddelino

Bara arg och förbannad

Jag vet inte vad det är men jag känner mig riktigt förbannad. Har känt så i flera dagar och det går inte över. Minsta lilla grej får mig att koka över totalt. Antagligen är det väl för att man inte mår bra osv men det är jobbigt när man inte kan sätta ett finger på ilskan. Det är ju mycket smidigare när man är förbannad på någon kompis eller sport osv för då vet man vad som irriterar. Men nu känns det som om vem som helst som kommer i vägen kan falla offer för min vrede.

Egentligen vill jag bara sparka och slå på något!

Så FUCK OFF

på återhörande

fiddelino

Vad ska man ha pencillin till om det inte fungerar?

Har tagit pencillin i lite över en vecka nu. Först försvann det onda i halsen men nu sen två dagar så har jag svinont i halsen igen. Frågan är ju vad man ska göra då? Vänta och se om det går över? Eller ska man ringa vårdcentralen och kolla. Men man kan ju undra varför inte pencillinet hjälper? Äh, aldrig får man vara riktigt glad.

Inatt så spelar Detroit-Pittsburgh final i Stanley-Cup. Vi ska försöka titta ikväll eftersom om Detroit vinner så är dom mästare. Med vi så menar jag Ivan och Jocke Gustavsson. Ska bli intressant och se om vi håller oss vakna hela matchen för jag har en känsla av att den börjar klockan 02 vilket är ganska sent. Nåja, har vi bara sällskap och massa socker så ska det nog gå vägen :)

Funderar på om jag ska lira lite Guitar hero metallica, men det är inte lika roligt att spela ensam :P Får vänta tills folk har slutat jobba och sen bjuda hit ngn.

på återhörande

fiddelino

Ovärt.

Efter två timmar på granvalla så har jag tappat all känsel som någonsin funnits i min sk kropp. Anneberg vann över Forserum men det var fan inget skönspel. Måste säga dock att Ivan spelade riktigt bra! Utan tvekan en av matchens bästa spelare. Forserum ställde upp med ett riktigt bonnalag där dom flesta spelade ganska opolerat och fult. Resulterade i en skada på Patrik Jonsson som vid första titten såg ut som en armfraktur. Så krya på dig herr Jonsson!

Tröstköpte Guitarr Hero Metallica idag. Gillar att spendera pengar när jag e lite deppig. Visade sig vara värt varenda öre. Martin och jag spelade i ett par timmar och det var riktigt roligt, särskilt trummorna.

Äh, har fan inget vettigt att skriva så jag skiter i det just nu!

på återhörande

fiddelino

If i ever leave this world alive...

Lika illa idag. Lika förbannad idag (läs trött) Idag går det inte heller att böja på benen. Funderar på hur i helvete jag ska kunna köra bil till stan men det är ett senare problem. Just nu sitter jag och njuter av kaffe och hem till gården. Ska snart  halta in i duschen för att senare ta mig till stan för lite böjning och töjning hos Elit-Göran!

Läste mina första inlägg igår, på något sätt märks det att bloggen har blivit sämre och sämre. Frågan är om man ska ta en paus? Eller vad ska man göra för att få inläggen lite mer intressanta? För just nu känner jag att det är mest samma skit hela tiden jag vet inte vad ni tycker som läser men bloggen kanske är på väg att dö? Hmn, får ta och fundera noga på det här.

på återhörande

fiddelino

Den medborgerliga plikten!

Nu har jag varit och röstat. Vilket var första gången någonsin för mig. Det var lite spännande faktiskt, roligaste var att det var bara gamla gubbar från Anneberg som satt där borta som fortfarande ser mig som en liten femåring. Dom hade väldigt svårt att tro att jag faktiskt fick rösta iår. Fick t o m visa legitimation.

Hade tänkt rösta på Piratpartiet. Men efter diverse mail jag fick av dom så ångrade jag mig, fick tex ett mejl där dom bad mig betala partiledarens lägenhetshyra. Sådant tycker inte jag att man ska behöva göra så piratpartiet fick inte min röst.

Ska bli spännande att se resultatet ikväll.

på återhörande

fiddelino

Ridå

Då var det dags igen. Sömnlösa nätter, smärtsamma dagar och allmänt pissigt liv. Mina ben och rygg vill inte alls vara med och leka. Somnade inte förrän närmare klockan 5 idag på morgonen. Kunde kanske sova tre-fyra timmar sen var det dags för att vrida och vända.

Måste nog ringa doktorn imorgon och se vad som kan göras. Dom lär väl förslå en sjukhusvistelse igen men det finns det fan ingen tid för. Förstår inte riktigt hur dom tänker. För när man gick på barnavdelningen då var det aldrig några problem med att få något fixat. Men nu när man är vuxen och ska ta hand om sig själv då tar det genast över ett och ett halvt år och det har fortfarande inte hänt ngt.

Idag är det helt enkelt bittert som satan.

Some times I wish i've never been born at all.

på återhörande

fiddelino

Vem fan e Kim Källström?

Kom hem för ett tag sen från Herr Heinrich palats. Vi såg på Sverige-Danmark. Ivan och Macce var på plats med. Men fan vad tar det åt Lars Lagerbäck? Hur kan han låta Kim Källström fortsätta spela när han spelar så fruktansvärt dåligt? Hade det varit jag som tränade hade han inte spelat en minut efter första halvlek. Han slog felpass på felpass och inte nog med det så bommade han en straff jag är tvärsäker på att Henke Larsson eller Zlatan hade satt.

Sveriges spel blev dock mycket bättre när Gråskallen tog sitt förnuft till fånga och bytte in Viktor Elm också. När han och Rasmus regerade mittfältet så blev det fart på Sverige. Tyvärr gjorde han det alldeles för sent.

Men som det såg ut idag förtjänar Sverige inte att spela VM. Dom måste tänka om. Låt bröderna Elm spela tillsammans mycket mer!

på återhörande

fiddelino


Halleeeeeeeeluuljaaa

Det fungerar! It's a miracle! Efter tre veckor av FM torka så verkar det äntligen som om Football Manager har bestämt sig för att fungera igen! Jag blir glad på riktigt nu! Detta kommer rädda hela kvällen, gör inget om Sverige förlorar mot Danmark nu för då kan jag gå hem och trösta mig med FM :D

Och förresten, MILF-Ema är inte MILF-Ema längre. Efter mycket stora påtryckningar så byter jag tillbaka till Ema :)

på återhörande

fiddelino

Du gamla du fria

Det blev sent igår. Var nog hemma runt 4 efter att ha kört på en nykter student och en väldigt onykter student. Men skoj var det och värt att åka till stan mitt inatten:P Hade gärna varit med inne på hotellet ett par timmar igår. Men men, den tiden är förbi kan knappt fatta vart tiden tar vägen. Kollade ett år tillbaka på bloggen vad jag skrev då. Roligt att ha ett arkiv och se vart i livet man var då. Men jag slutade läsa rätt snabbt eftersom det var så jävla pinsamt att se. Just eftersom att Maj, juni, juli, augusti förra året var lite vad ska man säga? Konstiga? Ja så säger vi. Nåja det är historia så det lämnar vi nu.

Ikväll blir det fotboll i missionskyrkans källare. Sverige-Danmark. Jag tror och hoppas att Sverige vinner. Så är det någon mer som är sugen på att kolla fotboll med oss så hör av er vettja, alltid trevligt med fler folk :)

Skit också, jag hade ett jättebra inlägg på G här nu. Men precis när jag loggade in så bara försvann det. Ah det är som vanligt med andra ord. Det blev bara lite ordbajsande med andra ord.


på återhörande


fiddelino

fanfanfanfanfanfanfan

Det var ju inte så här det skulle vara. Ikväll skulle det vara fest och helt enkelt ha riktigt roligt. Istället blev det feber, halsfluss och en djävulsk ledvärk. Nåja visst det är inte så viktigt att festa. Men det är så sällan jag faktiskt kan. Eftersom sjukdomen alltid jävlas annars. Nu hade det gått men vad händer då? Jo då blir jag "vanligt" sjuk. This is just fucking depressing.

Så nu ska jag zappa framför TV:n tills jag tröttnar eller att lillebror ringer och vill åka hem.

på återhörande

fiddelino

Sjung om studentens lyckliga dar.

Varit med Ema och kollat på studenterna nu, det var inte helt ångestfritt kan jag erkänna men helt klart bättre än förra året. Ema led dock ganska ordentligt. Tyvärr regnade det ju som satan när vi var där uppe villket kanske inte är så roligt för dom kära studenterna. Men Fillan och Albin röjde som faaan. Fillan hade fått box-handskar som hon klappade heeeel-vilt med :P

Men skoj vare iaf! Tyvärr så kommer jag inte kunna festa ikväll. Min feber osv hindrar mig. Visst det är kul att festa till det.  Jag känner att jag kommer bara må dåligt om jag börjar dricka nu. Det kommer fler ggr! Tråkigt att det blir så när man e på G bara.

Så lite depp är man allt idag. Men fan, ska ju gå o käka gratis mat snart vilket aldrig är fel :D

på återhörande

fiddelino

Käpprätt åt.

Vet ni vad, det här går sakta men säkert åt helvete. När jag låg o pratade med MILF-Ema innan så kände jag hur febern bara steg. Trodde faktiskt jag skulle klara mig någon dag till så jag kunde festa till det imorgon. Jag hoppas fortfarande men det känns mörkt faktiskt.

Just nu siktar jag på att kunna vara med under dagen och hemma hos Ivan och Albin. Sen får vi se vad som händer helt enketl!

Nu ska jag dra en film tror jag och däcka i sängen!

Fyfan.

på återhörande

fiddelino

Fucki'n hell

Blåsten under balen gjorde sitt igår. Jag har ont i huvudet (antagligen feber) ont i mina leder vilket jag alltid får när jag är sjuk. Jag mår helt enkelt allmänt pissdåligt idag. Har legat i soffan sen jag gick upp runt 12 och jag har inga planer på att lämna den förrän solen går ner för att då lägga mig i sängen.

Måste må bättre tills imorgon för imorgon äre feeeeest. Så om ngn känner för't kan du ju hålla en tumme.

på återhörande

fiddelino

Bilder från Balen

Har varit och kollat balen idag! Alla var faktiskt väldigt fina iår! Jag blir nästan lite rörd när jag ser mina kära vänner så fina och glada! Tänkte jag skulle visa några stycken här på bloggen. Ivan var extra stilig i sin frack, han borde verkligen ha på sig det oftare. Det var vi faktiskt överens om allihopa :) Fillan var otroligt vacker i sin klänning! Säger bara GRRRR :D haha! Emma Bengtsson likaså. Så förhoppningsvis om Blogg.se fungerar nu så ska jag lägga upp lite bilder!







Iváno i sin fina frack, hade jag bara kommit på vad hans dejt heter så hade det varit perfa :)



Sen hade vi ju Felicia och Victor! Felicia var rädd att jag skulle skratta åt henne, kan säga att det var ingen chans för jag kan utan tvekan säga att hon var en av dom snyggaste på hela balen!



Evelina och Gustav!



Lille-rylle var på G!



Lill-Emma var verkligen jättefin idag!

Nu orkar jag nog fan inte lägga upp mer! Men nu förstår ni hur fina dom var iaf!

på återhörande

fiddelino

Lite bilder från London!

Gav upp mina försök att hitta laddaren till kameran. Så jag köpte en laddare! Så nu kan jag visa lite bilder från vår resa till London.


Emirates Stadium. Arsenal Youth-Liverpool Youth!



Lillebror utanför ett stekhett Emirates!



Lite mer fotboll. För det är ju helt enkelt den jag är :)



Gatan där Leyton Orient har sin arena




När vi tröttnat på fotboll blev det lite vaxdockor! Ser ni likheten?



Hängde lite med Churchill. Han snackade mest skit om Roosvellt och Hitler. Sista kanske vare befogat vad vet jag?



Hitler stod mest och såg arg ut. Jävla fjolla!

Har lite fler bilder men dom orkar jag inte lägga upp. Sen avled kameran efter en dag så det fick bli att blanda mobilkamera med en engångskamera!

på återhörande

fiddelino

Ni hittar mig i soffan

Blev ingen medicin för mig idag. Eller jo, pencillin blev det för jag hade tydligen halsfluss. Jävla typiskt när det är en sån skööön vecka som det är nu med bal och student. Men jag tror jag kommer vara frisk nog att kolla på balen imorgon och leka på studenten på Fredag.

Efter att jag och Ema glidit på stan och jag fixat Fillans studentpresent så drog vi hem och fikade. Vi fick fint skådespel utanför fönstret genom ett sjukt åskväder. Lyckades få tag på Fillan så vi kunde lämna presenten! Verkade som om hon blev glad faktiskt vilket är roligt. Jag älskar att ge presenter!

Just nu håller Sudd på att tjöta hål på mig genom msn. Hon vill ha hjälp med ngt arbete i engelskan. Så läser du det här sudd, TJÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA!!!! :)

på återhörande

fiddelino

De va då fan

Det är ju själva faaan! Jag kan inte spela FM. Det är helt dött. Ni som känner mig vet att det är typ det enda jag gör. Nu har jag inte spelat på sisådär 2 veckor vilket gör mig lite galen! Jag vill spela. Men inte ett liv ifrån det där förbannade spelet. Någon som har ett förslag hur man gör?

Imorgon är det läkarbesök igen, ska få medicin osv. Får se om jag får ta den för jag har ont i halsen och är förkyld. Jag hoppas jag har gudarna på min sida imorgon och får ta den! Sen tror jag ja ska träffa Ema. Vi får väl se om hon har tid, det var ett jävla tag sen vi sågs nu! Hon ska hjälpa mig med en studentpresent är väl tanken! Ska se om jag kan lura in henne på något konditori med. Man vet aldrig!

på återhörande

fiddelino

Abstinens

Det är Måndag idag, första Måndagen på länge som jag sitter framför tvn med en stor kopp kaffe och bara slappar! Men snart är det slutslappat för jag måste in och ta blodprov, sen lutar det nog åt att det blir fika med fröken Eliasson i eftermiddag, min gamla Geografi och Religionslärare för att vara exakt.

Värsta är att morgonen är ändå inte riktigt som den borde vara. Det saknas lite FM spel. Jag har lyckats att sabba det på något jävla vänster. Har ingen aning om hur jag lyckats eller hur jag ska kunna fixa det igen. Men ska kolla med Martin ikväll om han kan hjälpa mig att fixa det. För nu har jag inte spelat på 1,5 vecka!!!

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0