Super weekend:D

Imorgon drar vi! Jag och Albin ska dra till ÖLAND:D ska bli så jäkla gött,  för jag älskar verkligen Öland :D

Så detta blir sista inlägget på ett par dagar! Men ni ska få en ordentlig uppdatering när jag kommer hem igen på söndag kväll;)

Sen en fråga jag behöver hjälp med, Fundera på det över helgen är ni snälla...

Hur vet man när man är kär på riktigt?:S Har nog bara varit riktigt riktigt kär en gång. Så hjälp mig nu....


Puss på Er

Fiddelino

God Dammit!

Idag är det hårt, helvete vad kroppen värker, Axlarna, fötterna, fingrarna, knäna, höfterna. Med andra ord så är aktiviteten lika med noll idag, Fick ringa till sjukgymnasten och avboka idag. Hade inte varit särskilt givande att gå dit. Satt uppe och kollade på Stanley Cup inatt, känns idag. Känner mig bakfull. Morsan försökte väcka mig vid 10. Det har jag inte ens hört. Så när hon gjorde sitt fjärde försök vid tolv något mer aggressivt än dom tre första så vaknade jag:P

Ska försöka dyka ner i Stieg Larssons förlovade land sen men just nu känner jag mig inte riktigt koncentrerad :P Så för tillfället är det Ellen Degeneress som gäller:P Hon är så jävla rolig! hahaha. Hon är definitivt ngn man vill ha runt middagsbordet, samtalsämnena skulle aldrig ta slut:P

Emelie, om du läser det här så tycker jag du ska snacka med dom som sköter lönerna på ditt jobb, av säkerhetsskäl skriver jag inte ut vart du jobbar. Det går åt helvete då ;) Men det du beskriver låter inte rätt. Men jag är ingen expert. Så kolla upp det!

Imorgon blir det ÖLAND ÖLAND ÖLAND Jag har saknat denna underbara ööö:D Synd bara att sudd ligger i feber o grejer, så krya på dig suddovich:) Du kan höra av dig imorgon med om du vet hur du mår då:`) Vi kan vänta ;)

Nu ska jag fortsätta att fokusera på Ellen! haha

Puss på Er

Fidde

Vem behöver sova?

Shit i natt blev det alldeles för få timmar, Så när morsan väckte mig för tredje gången idag på morgonen gav jag upp. Migränen dunkade som en hammare i huvudet så jag la ner mina försök att ta mig till Sjukgymnasten, ska dit imorgon istället.

Vi blir visst några fler i bilen till Öland, eller ja det verkar så. Suddovich med bihang:) Sången kommer att eka över glasriket :D Men jag har fixat en annan bil. Birgitta har defintivt sett sina bättre dagar så jag lånade en annan bil av Mammas moster.

Vårdstrejken är över! Hoppas bara att provtagningscentralen öppnar i Nässjö imorgon för jag MÅSTE ta blodprov tills jag ska få min nya medicin på Onsdag. Jag pallar inte åka till Eksjö när alla andra ärenden jag ska göra imorgon är i Nässjö. Det bli jobbigt bara liksom:P Så nu jävlar tycker ni synd om mig:P

Nu blir det TV och mer Kaffe, ska försöka sitta uppe o kolla på hockeyn ikväll:) Spännade även för att vara NHL:P

Puss på Er

Fiddelino

Slowly Killing me!

Gav mig fan på att jag skulle sova utan värktabletter, jag menar man vill ju inte bli beroende av skiten. Det har ju hänt förr liksom. Avväjning o grejer är inte att rekommendera. Men efter sisådär en halvtimme i sängen gav jag upp. Allt värker, jag förstår inte, det har hållt på konstant nu sen i Februari när jag hälsade på Emma. Varenda natt. Kommer inte ihåg sist jag sov riktigt gott utan tabletter :(

Sen har det hänt mycket jävla skit på slutet, tankarna far runt i 180 km/h. Kan inte rikta in mig riktigt på att sova. Så nu har jag tagit två Tradolan och två Alvedon, så om sisådär en timme eller två sover jag jäkligt gott.

Vill passa på att säga att i all skit som hänt på slutet så har det hänt bra saker också! Jäkligt bra saker, lika bra att skriva det annars kommer en viss person vi kan kalla den H spöa skiten ur mig;)

På Fredag blir det ÖLAND har saknat denna ö man kan kalla mitt andra hem massor:) Så nu när Martin är där så har jag och Albin "hästN" Rylander bestämt oss för att dra dit o chekka läget. Ska fjäska lite för mormor så får vi låna hennes husvagn som ändå står där och är tom:D Albin! Tagga resturang N shit i helgen:P haha!

Nu ska jag försöka söva mig själv med ngn kass film eller ngt. För även om jag är arbetslös nu så ringer klockan vid 8 imorgon. :/ typiskt att ja inte kan sova.

Puss på Er

Fiddelino


Bonna Brännan är ENORM!

Ja jävlar va solen tar här. Har man hört de förr?;P  satte mig ute och började med nästa Stieg Larsson bok idag, Oh saataan vilken snygg bonna bränna jag har nu. Hela överkroppen är Illröd förutom uppe vid halsen eftersom jag suttit med huvudet böjt o läst:S  Ni fattar inte va snyggt det är:)

Som sagt började med min andra bok idag, och den börjar faktiskt lika lovande som den andra. Men eftersom jag lovat Jonna att inte avslöja ngt så slutar min skrift om boken här. :)

Ikväll ska vi hem till Alice vilket betyder Leeeekaaaa:) Ryktas om att hon köpt studsmatta, det kommer bli jävligt bra de här tror jag;)

Morsan kom hem innan o avslöjade dagens rätt:) FLÄSKPANKAKA:) Härligt! Det var ett tag sen.


Puss på Er

Fiddelino

God rest my soul!

Idag skrevs papprena på och jag är officiellt Arbetslös.
 
Det känns faktiskt bättre än väntat och jag tror jag kommer återhämta mig från det här också! Känns skönt att jag är därifrån. Men det var intressant idag, vissa hälsade och sa hejdå. Men vissa kunde inte ens titta på mig. Det finns anledning till detta tror jag iaf. jaja mina teorier behåller jag för mig själv.

Leyton Orient tröjan kom idag:D Fan va snygg den va:) Enda jag kommer ha på mig från och med nu:D


Nu ska jag åka till Eksjö o köpa grilladkyckligng, kan va gött o käka det till middag idag tror jag


Puss på Er

Fiddelino


Söndag!

Ja vad ska man säga, Alla dagar kommer ju vara som söndagar nu mera så det har varit lugnt. Har läst ut den första Stieg Larsson boken nu, och ni som inte har läst den, GÖR DET! Det är det bästa jag har läst sen Willhelm Mobergs Utvandrar-serie.

Satt och filade lite på en Platsansökan igår, fan det är inte lätt att skriva vad man är bra på. Men det går framåt, sista ansökningsdag var inte förrän 30:e maj så jag har ett par dagar till på mig.

Inatt blev det SENT! Fick för mig att kolla på Stanley Cup finalen, Hade trevligt sällskap på Msn som höll mig vaken, det tackar jag för:) Men när solen hade gått upp helt då skämdes ja lite nästan så då stängde jag av TV:n

Klev upp runt 12 idag och satte mig ute med boken o mackor, Solen sken så jag bestämde mig för att ta av mig tröjan, Har en ganska klarröd kropp just nu:P haha glömde bort mig lite så jag satt nog liiiiite för länge! Men men shit Happens.

Klumpen i magen som kom till runt 16:00 i fredags börjar sakta sakta försvinna, känns hyfsat ändå. Gjort är gjort liksom.

Nu ska jag ta mig till duschen, Måste få tag i Marianne också! Måste ha nästa bok i serien av henne NUUU.


Fidde

Klurigt!

Hur fan söker man jobb? Vi fick lära oss hur man skriver ansökningar o grejer på gymnasiet men jag kommer fan inte ihåg hur man gör?

Har faktiskt hittat ett jobb nu, hade varit perfekt om man hade fått det. Inte samma belastning på mina leder osv, för om sanningen ska fram så var det för tungt på Arbetsplatsen jag inte vågar nämna vid namn. Men jag måste försöka hitta ngnstans hur man skriver en ansökan först. Annars blir det väl att gå till arbetsförmedlingen på Måndag. Fan va overkligt det känns.

Men det känns faktiskt bättre idag, jag är glad att jag kom där ifrån, även om det kunde ha slutat på ett  annat sätt. Men men gjort är gjort. Slängde mina arbetskläder idag med, Kändes faktiskt jävligt bra mitt i bitterheten.

Idag har jag inte gjort ett jävla skit, legat i soffan o varit lagom bitter. Men har ju hunnit plöja igenom ungefär 200 sidor i Män som hatar Kvinnor så det går ju framåt någonstans iaf!

Ska väl ta och kolla lite på TV nu antar jag. Kanske ska försöka hitta ngnstans hur man skriver en platsansökan också.


Fidde

Social Suicide nr 2

Idag har jag sagt upp mig från mitt jobb. Fan den meningen känns overklig att skriva men så är det. På ett sätt mår jag så jävla dåligt. Vet inte vad jag ska göra nu i framtiden, Sen på sättet jag slutar känns inte heller bra för jag är inte personen som gör så egentligen, men i ett svart ögonblick så kan det gå åt helvete helt enkelt....Jag skyller inte på någon, det är enbart mitt fel. För jag är så förbannat klantig.

Hans sa åt mig att se det från den ljusa sidan, Men idag kan jag inte det direkt. Det känns bara svart, vad fan ska jag göra nu?

Visst på ett sett kan jag väl se det som en bra grej, Jag kommer därifrån. Min kropp har inte mått bra av att jobba där. Och dom sista två månaderna har jag inte känt mig så värst motiverad. Nu är ju frågan vad som händer nu? Ska man börja plugga igen? Ska man försöka hitta ett annat jobb direkt?  Helvete också....frågorna är många i huvudet, en annan fråga är, kommer farsan strypa mig nu?


Nu ska jag nog gå ut och gå. Tankarna har blivit mörkare sen solen gick ner, Fan fan fan, jag mår inte bra nu. Inte bra alls.


Fredrik


Förlåt!

Jag kan inte annat än be om ursäkt, Inte till alla jag skrivit om dom senaste timmarna. Men gjort är gjort och jag får stå mitt kast. Får väl se det positivt, kommer hinna se hela EM och OS

Slapp dag med nålar under fötterna!

Hoooj Hoooj

Idag har jag tagit det väldigt lugnt, gick upp vid halv 7 för vi skulle lämna våran bil på Holmgrens i Nässjö, Sen åkte jag faktiskt hem o la mig igen. Mina fötter gör så fruktansvärt ont. Kan knappt stödja på dom. Så idag blir det att gå så lite som möjligt, måste ju kunna vandra på jobbet imorgon. Det värsta är att jag ska jobba hela helgen. Så om ni inte har så mycket för er så håll en tumme!

Jonna!! Jag har börjat läsa Stiggans bok. Har iofs bara kommit sisådär 50 sidor in men det börjar lovande =)

Satte mig vid datorn för att betala lite räkningar nu, Måste försöka dra ner på Londonsmsen:PFörstår inte att det kan bli så många *hm*  Fast denna månaden var teleräkningen bara på 1128kr, förra månaden var det värre. MKT värre.

Sitter också och väntar på att Mamma ska ringa för vi ska åka till farmor o farfar i Eksjö, Länge sen jag träffade dom nu så det ska bli lite halv möjsit:) Sen ikväll är det matchernas match! CHAMPIONS LEAGUE FINAL! Det gör ont i ett Gunners hjärta att se Chelsea där. Men jag hoppas verkligen att inte dom vinner och jag ska heja som satan på Manchester United ikväll, Chelsea får inte vinna! Jag HATAR Chelsea!

Men nu måste jag fylla i lite siffror hos Swedbank lika bra att man koncentrerar sig på det:)

Puss på Er

Fiddelino

Im Walking on needles wooaaoo, and it makes me feel like shit!

Satan satan satan, Skulle inte jobbat delat pass idag, Fötterna tar kål på mig, Det gör såå ont. Kunde knappt ta mig till toan innan för att dricka vatten, Helvete. är det dags nu igen?

I need a hugg......


Puss på MIG

Fiddelino

Självkastrering!

Idag kunde jag blivit kastratsångare, Jag höll på att fronta mejeriet och då från ingenstans föll ett paket med bregott, rakt ner i skrevet på mig, dra åt helvete så ont det gjorde. Svor tyst för mig själv och kontrollerade att allt va helt, verkar som jag klarade mig faktiskt. :P

Idag har det blivit många timmar på jobbet, Känns i fötterna med, Kommer inte kunna stödja på dom imorgon. Så imorgon blir det att läsa Stieg Larsson efter tips från Jonna! Så jag lånade den första av hans böcker av Marianne idag.

Men nu måste jag erkänna att jag är JÄTTETRÖTT så jag ska lägga mig och kolla på TV en stund och sen slockna, ska hämta Mamma i stan vid klockan 7 imorgon bitti, Woohooo.....


Puss på Er

Fiddelino


Det blir en lång dag!

Hade tänkt ta det lungt i eftermiddag och ikväll, Men när jag kom till jobbet idag så var Linda B sjuk. Det innebär att jag får stänga ikväll. Så det var bara att gå hem vid 12 för min 4h rast :/

Jaja det är ju Pengar iaf. Blir väl att sova en liten stund:)


Nu: Kaffe!

Puss på Er

Fiddelino

Täta Innebandymatcher och sillikon :O

Idag har jag glidit runt ordentligt:P Satt hemma hos Dennis hela dagen o spelade lite dator osv, Sen bar det av till Tranås för Innebandy match mellan de två Willys butikerna:P Rivaliteten var stor. Vi ställde upp med ett starkt lag men Tranås hade en avgörande spelare som distraherade våra spelare till förlust, Tuttlisa. HERREJÄVLAR! Men det är klart lägger man ut 30 tusen på att tuttarna ska vara lite större så är det klart att pojkarna i vårt lag blir distraherade!

Men jag vill påstå att detta är FUSK! Sillikonbruden får inte vara med nästa gång, då vinner VI!


Nu: High Chaparall! Sen sova lite. Jobb imorrn ju:)

Puss på Er

Fiddelino

Wash Out!

Hola!

Idag är det söndag och det är nu en vecka sedan jag slutade med min medicin för att som min läkare kallade det ha en (Wash out) för att min kropp ska tömmas på den medicinen jag har nu så jag kan börja ta den nya, och det känns nu. Har riktigt ont i mina fötter, känns som om jag går på nålar ungefär:/ Men jaja, det är ju "bara" tre veckor kvar tills jag får ta den nya medicinen.

Gick upp vid 10 idag för jag skulle åka o shoppa åt Martin. Men jag åkte till Jönköping i onödan för alla playstation är slut. Finns inte ett enda att få tag i  i hela Jönköping. Så det var bara att åka hem igen. Sen var jag inne i Nässjö och träffade Tugge och hans pappa o fixade med bilen lite. Sen drog jag hem och däckade i morsan säng. Har sovit alldeles för lite i helgen så det var riktigt gött att sova lite.

Förresten, jag ska börja läsa!!! :O Alla har pratat så mycket om Stieg Larssons böcker (särskilt jonna) så nu ska jag börja läsa hans böcker och se what all the fuzz is about;)

Sen fortsätter mitt presentproblem till min gode vän, Hittills har ett medlemskap i KDU kommit som förslag, Men han är nog medlem sedan födslen där så vi behöver ngt annat, och kom ihåg en Vattenflaska från Swedbank i Gnosjö står på spel!! Så skriv in era förslag;)

NU: KAFFEEEEE

Puss på Er!

Fiddelino

Världens bästa film!

Ja det är det faktiskt, Och den går på TV just nu. FORREST GUMP :) Har ingen aning om hur många gånger jag sett den, Men jag kan inte räkna det på mina fingrar o tår iaf. Kan nästan varenda replik:P

Life is a box of Choclates, you never know what you gonna get :)

Blev sent i natt, Jäkligt sent, Känner mig nästan bakfull idag fast jag inte druckit en droppe, blir att gå o lägga sig halvtidigt idag iaf. Halv 4 blir det inte inatt:P Satt och kollade på Sverige-Kanada igår kväll. Dom spelade som gudar emellanåt. Men Kanada var lite för bra, det gick helt enkelt inte. Men ikväll spöar vi Finnarna! Känner jag på mig :D

Har ett problem som ni gärna får hjälpa mig att lösa, ska köpa studentpresent till en väldigt god vän, Han är 18 snart 19 år, Datanörd och gillar fjällräven jackor:P Vad ska jag köpa till honom ? Bästa förslaget vinner en vattenflaska från Swedbank i Gnosjö!


Puss på Er

Fiddelino

Sjukaste vädret på länge!!

Skulle åka till Eksjö med mor o far och handla innan. När vi åkte från Anneberg sken solen visst det var lite mörkt åt Eksjö hållet. Men när vi kom till Elmeshult börjar det regna, sen hagla. Det haglade inte lite heller, Tillslut gav jag upp att försöka köra så vi stannade vid sidan av vägen för att vänta ut ovädret, Haglet öste ner. Tillslut avtog det lite och vi började köra därifrån. Det gav jag också upp efter sisådär 5 meter på vägen för då var det ren isbana. Bromsarna tog inte och det gick inte att styra.

Så jag gled av vägen igen och vi stod vid sidan av vägen med ett par andra bilar också. Men efter en stund tröttnade jag på att sitta där så jag började köra igen. Inne i Eksjö låg det sisådär en 2-3 centimeter hagel på marken. Det var som att köra bil i första snön igen. Samtidigt regnade det lite lätt och solen sken. I bakgrunden kunde man höra åskmuller också. Behöver jag säga mer än att vädret är sjukt just nu?:P

Puss på Er

Fiddelino

Arg, bara arg arg arg.

Heeeej :)

Den här veckan har gått fort, redan fredag igen ju. Har varit mkt ilska den här veckan. Mycket har väl varit onödigt. Men vissa dagar är man bara riktigt Förbannad. Så har hela min vecka varit. Hjälpte ju inte att brorsan sparat över mina sparfiler på GTA när jag kom hem, HELVETE! Det va 4 timmar åt skogen som jag slet med det där igår.

Varit ledig idag, Men jag hängde en ett par timmar på jobbet ändå, käkade lite med folket. Sen var vår klädleverantör där så jag fick äntligen kläder som passar, jag menar hur svårt är det att få tag i en skjorta som är XS. Men nu verkar kläderna passa för första gången på tre år :)  Köpte en ny kontorstol av en Jobbarkompis idag, den fungerar bra måste jag säga:P Väl värt. i den gamla somnade ju röven efter ett par timmar:P

Helgen kommer nog bli lugn faktiskt, Ska försöka städa bilen och kanske tvätta den imorgon om jag orkar, Sen ska jag träffa Tugge o hans farsa på Söndag för att göra upp om skadan på bilen.

Tror jag ska fortsätta att tjura idag också. får väl se om det ramlar in något inlägg senare. Vem vet?

Puss på Er

Fiddelino

Respekt?

Vad är Respekt egentligen? Läser man på Wikipedia så står det att Respekt kan man inte utkräva den ska förtjänas. Jag respekterar dom flesta jag känner. Många är riktigt fantastiska faktiskt. Men sen finns det ett par stycken som jag har haft respekt för men den har försvunnit helt. På senare år har dom här personerna gjort mycket för att min respekt för dom ska minska så mkt som möjligt. Vissa av sakerna kan jag inte skriva om för personerna jag skriver om nu läser bloggen då och då. Men som dom Behandlat mig och andra av mina vänner gör mig RIKTIGT förbannad emellanåt. Visst vi kan vara bra kompisar. Men ibland lyser deras "odödlighet" igenom. Jag har inte många riktigt bra vänner, max 4-5 stycken som jag Respekterar och tycker om som om dom vore syskon. Ni vet vilka ni är!

Varför skriver jag det här tänker ni? Mjaa jag är helt enkelt trött på skiten. Kan inte dom här personerna/personen uppföra sig som normalt jävla folk så förtjänar dom inte min Respekt.  Jag är trött på att vara ngn Reserv när dom "coola" inte kan. Helvete så arg jag blir.


Fidde


Hmn?

Tjabba Tjena Hallå!

Idag är det Torsdag hela dagen! jobbade lite på förmiddagen och det flöt på riktigt bra idag :) haha men det bästa var när Michaela kom med sin nya frisyr:P Om man säger såhär, Den där Mary hade inte en chans jämfört med hennes lugg:D Klockrent hahah, Kul att Michaela är på jobbet, Jag menar vem skulle vi annars skratta åt ( hm menar med!!) :)

Folk är så himla Sociala i Anneberg, kvittar vem man försöker få tag i för att hitta på ngt så är dom upptagna eller så skiter dom i att höra av sig tillbaka, Har ett meddelande till er, FUCK YOU! Jag ska sitta här med mitt GTA 4 och tjura. Jag menar hur svårt är det att svara? Antingen på msn eller i telefon? men men, deras val! Läser ni det här så vet ni vilka ni är.

På Måndag händer det stora grejer! Willys Nässjö mot Willys Tranås i Innebandy! Vi ställer ett starkt lag på plan med Handav, Hallonberg och Steeveinho! Det kmr bli bra, Tyvärr vågar jag inte spela för höfterna, jäkligt onödigt att paja dom när man precis kommit tillbaka till jobbet. Men kolla måste man ju göra ändå:D

Sen ska jag passa på att Önska Emma lycka till på hennes Intervju med skolan hon vill gå på i höst! ska hålla en tumme för dig babe;)


Nä nu får det nog bli lite mer GTA innan maten! Inget jobb nu förrän på Tisdag:D Hur gött är inte det då?;) Lååååååång helg, Å andra sidan ska jag jobba hela nästa helg :/ och det med en ur "elitfamiljen" usch hemskt sånt.

Puss på Er

Fiddelino!


Roma hera we coma!

Hoojsan!


Idag hade jag tänkt vara duktig och gå upp tidigt. Mamma väckte mig vid 9 men jag orkade verkligen inte, jag kunde verkligen inte dra mig ur sängen. Så jag sa åt henne att ringa o väcka mig vid halv 11. Men jag hann inte sova så länge förrän Försäkringskassan ringde (2 ggr dessutom) för att berätta att jag får min sjuklön på Fredag:D Det är nice;) Hade lite väl lite pengar kvar, runt ett par kr. Så det ska bli skönt att slippa snåla sen.

nåja, men jag råkade somna om igen efter att dom ringt, Så jag vaknade kvart i tolv tillslut. Då gick jag upp och ringde Dennis för vi skulle ju boka vår Rom-resa idag, tror ni han svarade eller? nää. kvart i två fick jag tag i honom. Då låg han och sov i sin soffa. Det går utför för grabben:P

Iallafall bestämde vi att vi skulle käka lite först så jag hämtade upp honom och vi åkte till Dalbaffo (ursäkta om stavningen inte är korrekt) och gissa om vi käkade:P Tillsammans gick notan på lite över 700! Men vi var faktiskt inte klara där, sen drog vi till Lekeryd och köpte Mjukglass:P

Sen drog vi hem till Dennis för att kolla upp Hotell och flyg till Rom, så nu vet vi vart vi ska sova och nästan hur vi ska flyga :) Det går framåt, inte så värst dyrt heller måste jag säga, 6000/person ungefär, helt okej.

Fan va sur jag blev nu, Morsan hade köpt chips till Andreas men inte till mig! Jävla särbehandling. visst jag kanske inte är sugen på chips men det är fan principen som räknas! Jävla helvete....


Puss på Er


Fiddelino

Ge mig Snö o Bandy på Vallen!

Hey Hey Hey!

Idag mina damer och herrar är det tisdag! och det innebär Jobb:) Måste säga att det fungerade väldigt bra faktiskt:P Var färdig vid kvart över tolv vilket är helt okej :)

Har suttit ett tag och kollat på Svenskbandy.se, kanske låter helt sjukt. Men ge mig november nu så man kan stå på Skogsvallen och frysa igen, För ett par år sedan kunde jag inte erkänna det. Men jag ÄLSKAR BANDY :) Ska försöka gå på så mycket matcher som möjligt i vinter! Funderar också på att boka bandyfinalen redan nu:) jag måste dit igen!!

Imorgon ska jag hem till mr DM och boka semestern till Rom:) DET kommer bli jäkligt fint!

Var ute lite och sparkade boll med bror, måste säga att kroppen börjar fungera igen (peppar peppar) men vi får väl se hur länge det håller vill säga! Förhoppningsvis tar det ett jäkla tag innan jag känner av ngt igen!


Har inte mycket mer att säga just nu, Later Bitches!


Puss på Er

Fiddelino


O herre!!

Goddag Goddag!

Idag är det Måndag IGEN! Fattar inte vart dagarna tar vägen, Var uppe på Nässjö Bilskadecenter idag. Kommer kosta minst 8500 att laga bilen, GRATTIS TUGGE.  Får väl se hur han löser det men lösas ska det.

Efter jag varit där och kollat upp det var det dags att dra till Jkpg igen för ett besök hos min kära doktor som gjorde att jag återigen fick ställa in ett skype-samtal med Emma, inte nog med det så kan jag inte hälsa på henne i Gbg på lördag, fan fan fan. nåja inte långt kvar tills hon kommer hem på "riktigt" så att säga.

Måste erkänna att det var dumt av mig att sitta uppe hela natten för att se Sverige spela mot Tjeckien, jag är hyfsat seg nu. Blir att gå och lägga sig tidigt. Ni som undrar om jag faktiskt såg All sport som jag skrev om igår så är svaret JAAAAPP. Visserligen kollade jag inte hela formel 1 och så råkade jag somna lite under fotbollen:P men jag såg lite!

Jag är lite orolig måste jag erkänna, jag grillade som bekant en jävla massa korv i lördags, och nu känner jag inte min vänster tumme, eller jag känner den men det känns som om den sover! Undrar om det är farligt?

Sitter och väntar på Albin nu, det är som vanligt. Han säger jag kommer nu, Men det i Albin tid betyder det "jag kommer om 4 timmar" Så jag får nog vänta någon timme till innan han dyker upp. Så vad ska man göra så länge? Sova?


Puss på Er

Fiddelino

Bara sport, bara massor utav sport!

Hey Hey!

Idag är det söndag :) Bästa dagen på veckan. För då kan man sitta framför TV:n och bara njuta av all sport som är på varenda kanal:)

Dagen läggs upp såhär:

13:30 Formel 1

15:30 Wigan-Manchester United

18:30 Danmark-Schweiz (Eventuellt premier League fotboll istället)

00:45 Sverige-Tjeckien

jag menar kan det bli bättre? Det blir en hård dag men jag ska göra allt i min makt för att hinna med ALLT:P

Imorgon ska jag upp till Nässjö Bilskadecenter och kolla hur mkt det kostar att laga bilen, Jag menar över 7 tusen och det vet i fan om det är värt det. Köpte ju bilen för 4. Sjukt irriterande att dörren inte ens går att öppna. Blir även ett besök hos doktorn imorgon också, Vi ska prata om ny behandling Wooohoo......Får väl se vad han har att komma med nu.

Men nu hinner jag inte blogga mer, måste koka kaffe innan starten på F1 går...

Puss på Er

Fiddelino


Almenäsdagen slutade i tragedi!

Visst att det var jobbigt att grilla korv i 6h. Men inget var jobbigare än när vi skulle åka hem, Herr Turgay Arici i sin stora stygga volvo mördade Birgittas bakdörr, frågan är om vi inte sett det sista av Birgitta nu......


Fiddelino

Sorrow

Idag kom jag på just HUR fattig jag är just nu, Förbannad försäkringskassan. Jag fick sjuklön den 25:e april. Men nu väntar jag på försäkringskassans pengar, och dom kommer nog inte dyka upp denna månaden. Det betyder att jag har ungefär 4000 kr att leva på tills den 25 JUNI det är jävligt lång tid dig.

Hade tänkt försöka åka till Göteborg nästa helg för att hälsa på Emma som kommer hem över helgen bara. Men dom planerna får jag nog skrota. Kommer inte att ha råd att ta mig till jobbet annars. Så läser du det här Emelie så vet du! Du får nog åka ensam :/ Sorry!

Dagen har varit väldigt lugn, började jobba vid elva idag SOVMORGON :D. Så jag och Dennis styrde ju upp Kolonialen idag fint de. Tyvärr får man ju gå o städa efter Äckelwikland. Det är såna som han som gör att man inte är jättestolt över att man är från Anneberg. Gled på ganska bra idag också. skönt att komma in i det lite, Ska dock stänga imorgon, blir lätt utan larmkod. Jag har på två månader lyckats glömma min larmkod som jag har haft i ett år. Hur bra gjort är det då? Får väl se om Securitas snubben mördar mig vid 21 imorgon.

Doktorn ringde idag precis när jag skulle börja jobba. Proverna var visst åt skogen igen, och jag blir inte förvånad för det känns i kroppen. Så nu blir det att åka till Jönköping på Måndag igen. Ska tydligen sluta med min gamla medicin. Hymira. Den fungerade så jäkla bra i början. Kändes som om man var frisk när man fick den. Men sista månaderna har den inte fungerat, Hymira är en biologisk medicin som är SVINDYR. En spruta kostar sisådär 25 000, och just nu har jag runt 6 i kylen hemma som jag måste slänga, det känns bra. Värsta är att fungerar inte den nya medicinen nu finns det ingen annan behandling. Då vet dom inte vad dom ska göra:( Och ärligt talat inte jag heller.

På lördag är det Almenäs dagen! Då ska Fiddelino vara Korvmeister utanför Willys! Vi säljer Korv och Dricka för 5kr!!!!! Gissa om alla äckligt giriga nässjöbor kommer hänga utanför och käka korv. Förra året var det visst för jäkligt så iår är vi tre stycken som ska grilla, Jag, Henke och Sebastian:P Så kom och köp en korv och tjöta lite med mig! Det kan bli kul.

Och Emelie, tro mig. Vi har kunder! Det är nog ICA som ska vara oroliga:P


Puss på Er

Fiddelino

Kom hit då!

Kan någon komma och kolla på hockey med mig? Jag får ju inte lämna soffan förrän runt klockan 9 imorgon bitti pga min förbannade fot. Så snälla, någon som kommer och kollar på Sverige-Schweiz med mig sen? :)


Puss på Er


Fiddelino


Kungliga doktorer!

Måste bara skriva om dagens läkare, var inne lite snabbt hos doktorn idag för att min tå var ENORM. Så jag var tvungen att få en liten spruta i leden, Vanligtvis gör det så förbannat ont, Jag menar leder ska man inte peta i med nålar liksom. Men fan va grym han va! Jan tror jag han hette, jag kände inte ens ett obehag i foten. Fiddelino va imponerad:D

PERSONLIGT MEDDELANDE TILL EMELIE THELANDER: Inte säker på om min kommentar kom fram till dig innan! Men Lika bra att du bokar biljetten åt dig, Jag vet inte om jag ska jobba nästa helg nämligen:/ Men jag hör av mig till dig så fort jag vet! Men du får gärna berätta när du tänkt åka och med vilket tåg isåfall:P Så vi hamnar på samma tåg:)


Puss på Er


Fiddelino

Jobbar'N

Idag var det dags:) Klockan 6 idag på morgonen väckte morsan mig. Jag skuttade upp som en pojke på julafton och gick ner för trappen. Kaffet var på och jag snabb fikade lite efter dusch osv! Sen satte jag mig i bilen och till tonerna av Bad Religion så åkte jag mot Willy:S

Det var ganska lugnt på jobbet idag faktiskt så jag behövde knappt känna mig stressad, och för att vara första dagen på MYCKET länge så var faktiskt chefen ganska nöjd sa han! Bra betyg för att vara från honom! Men imorgon bär det tyvärr av till doktorn igen, Måste fixa den här förbannade ringtån. Den är ENORM. inte så jättebra.

Fick brev idag :D av Emma, något försenat pga fröken Bergström inte riktigt har koll på det här med frimärken. Vad det stod? Det behåller jag för mig själv :)  Om det inte blir några oförutsedda utgifter så kanske jag kan träffa henne den 17:e maj i Göteborg. Måste räkna lite på det där.


Sen vill jag säga en sak till Er Mammor som går och handlar med era småbarn, Hur fan kan ni gå runt med Mp3 i öronen? Barnen tjatar på er men ni bara går runt och lyssnar på musik? för fan passa på att umgås med era barn istället för att gå runt och lyssna på musik. Fan man ser mkt dumt folk på dagarna.

Klockan 14 idag hade jag tid hos ögonläkaren i Nässjö, Jag är ju vuxen nu så det var en ny läkare där också. Träffade honom i sisådär 10 min, sen beslutade han att jag inte behövde gå dit längre. Han skickade hem mig med "ring om det känns konstigt" Jag känner mig konstig nu? Hurdå konstig? Hur menar han liksom? Jag är ALLTID Konstig:P

Haha, Emanuel Habib ringde mig innan, Han ville köpa pappas gamla Shell-lokaler i Nässjö! Som en jobbarkompis skulle säga " han är rätt kecke den" Så jag lovade pappa att ta reda på vem som äger lokalerna, för farsan och dom har inte ägt det sen typ 97! Men försök förklara det för en Habib med storslagna idéer.

Måste erkänna att det känns att jag jobbat idag, ni som tror att man inte använder sina så kallade muskler i en mataffär, till er har ja bara en sak att säga " FUCK OFF" kommer ha sån sjuk träningsvärk imorrn. Så nu ska jag bara slappa och kolla TV.


Puss På Er

Fiddelino

Njaaaa

Superetttan fotboll är inte min grej:P Visst det var väl kul och se hur det är också, Men att stå och kolla på Jönköping-Falkenberg en måndag i maj? Njae! Visst vädret va schysst, Sällskapet helt okej. Men Det var så FRUKTANSVÄRT tråkig match. :P

Sen kan jag meddela er att imorgon är det JOBB JOBB JOBB JOBB!:D Så härligt, Äntligen får jag börja jobba! Och det tog bara två månader ungefär. Ett problem är ju dock att min vänstra ringtå är lika stor som min stortå, Då är det jäkligt svårt att få på sig skon, Så det blir att åka till doktorn igen på Onsdag:/ Jag blir så trött!  

Men Imorgon ska jag bara njuta, Inga sura arbetskamrater eller kunder ska få förstöra min dag imorgon:) Imorgon är det MIN Dag!

Vet att jag borde sova nu, klockan ringer vid 6 (nu ljög jag, Med klocka menar jag att morsan kommer in och väcker mig med sin ljuva stämma) Men jag har liksom råkat vända lite på dygnet dom senaste veckorna vilket inte är så bra:P Så risken är stor att jag kommer kolla på Sverige-Frankrike i Hockey-VM inatt. Hoppas jag kan somna innan;P

NU: My name is Earl!


Puss på Er!

Fiddelino


Ett år!

Idag gott folk så har Fiddelino haft sitt körkort ett år. Åh vilken känsla det var när gubben som satt jämte sa "Grattis, det var ju felfritt det här" Helt underbart:D Kommer aldrig glömma den känslan! Kommer heller aldrig glömma känslan när Polisen sa "jaha, det gick ju lite fort det här" Fast då var det mer rädsla:P

Så på ett år har jag hunnit med

2800 i fortkörningsböter

500 i parkeringsböter

En liten olycka (förbannade volvoraggare)

Men jag och Birgitta har haft fina stunder:) Hon har tagit mig till många fina platser! Men börjar nog bli dags att pensionera henne snart, hon är sliten. Ngn som har förslag på ett nytt namn till min nya bil som kommer i höst?:P sudd du döpte ju Birgitta så du får gärna försöka igen;)

Sköterskestrejken har drabbat mig nu:O visst sköterskorna SKA strejka tycker jag, så länge det inte stör min sjukvård;P Gick upp tidigt idag för att jag skulle ta blodprov innan strejken trädde i kraft vid klockan 12. Men gissa om det va mycket folk där uppe, gick inte att gå in i väntrummet ens, Så jag vände faktiskt. Får väl se vart man ska ta sina blodprov nu när dom har stängt? Någon som vet?

Måste åka till sjukhuset på onsdag igen :/ Har ont igen tyvärr. Så nu ska jag få en spruta i foten, förhoppningsvis räcker det så jag kan fortsätta jobba på Torsdag igen. VÅGA VÄGRA VARA SJUKSKRIVEN :)

Ikväll ska jag och Dennis försöka boka våran Semester också! R.O.M here we come:) Tror vi kommer lyckas rätt bra med det här!!

Nu ska jag vända mig om i soffan o sova lite tror jag!

Puss på Er

Fiddelino





Sen natt eller Tidig morgon?

Hello Blogglovers:)

Klockan är 02:47 och jag sitter här i min fantastiska säng och kollar på hockey, Jag vet att det är Maj osv men NHL slutspelet är i fullgång och det är faktiskt ganska spännande, Så Emma och diverse folk bespara er kommentarerna om att jag är nörd;) För det vet jag redan:P

Dagen har varit ganska lung och skön, gick upp runt 10 sen har det inte hänt så värst mkt mer, Var inne på Intersport o skulle köpa Inlines men alla va så förbannat dyra så jag struntade faktiskt i det. Men jag blir grymt sugen nu på våren att börja åka inlines igen, så jag har inbillat mig att det måste ju vara bra träning för mina höfter att åka inlines, så nu ska det börjas igen :) Åkte sjukt mycket när jag va liten, Vi spelade alltid Streethockey ibland 5-6 timmar/dag på sommrarna! Härliga tider faktiskt.

Albin var här innan och vi kollade på Beck, sen drog vi till statoil. Jag och Albin var dom enda som var nyttigt. Vi köpte varsin macka:) Sen hann jag inte mer än hem förrän Jossan ringde och ville ha skjuts från Huskvarna! Klart att Fiddelino rycker ut då:) Bara så ni vet! Jag är ELIT. Så nu har jag sett Huskvarna by night med den här helgen.

Planen nu är att jag är uppe ngn timme till så jag slipper ställa klockan på 6 för att ta tabletterna. Gör ju inget om man tar dom ngn timme tidigare liksom!

Nähä nu ska sista perioden mellan Montreal-Philadephia börja, spännande nu :O



Puss på Er


Fiddelino


Moderat Kalle!

Hey!

Jag duger inte!!!! Moderat-kalle vill inte leka med mig. Han va tvungen att leka med sina moderatkompisar. Då duger helt plötsligt inte vi "röda" Han ska på champangekalas med sina blåa vänner. Igår dög det att kolla på film med oss, Men idag? ICKE för dom blå ringer på honom. Jag tror inte moderat-kalle vill leka med dom egentligen, Men eftersom hans pappa (vi kan kalla honom ConnyD) är jävligt blå så då vågar han inte göra något annat.

Men jag har bara en sak att säga dig Moderat-Kalle! ILLA!!!!


OBS!!! Moderat-Kalle heter egentligen ngt annat OBS!!!!!!

Puss på Er!

Fiddelino

Goooooooooo Morrooon!:)

Hejsan Allihopa!

Oj vad glad jag är att jag inte gjorde som mina kära chefer igår! Som några av er inom min bekantskapskrets vet så skulle jag köra på Hans (STF) och Fredrik(BC) igår. Dom skulle upp till Tranås för att festa till det med cheferna för Willys Tranås, Keso och Micke:P

Fredrik ringde mig klockan halv 2 inatt, Kom o hämta oss! Jag frågade ju givetvis vart, då svarade han vid baren. Ni kan ju tänka er Alkoholnivån i deras blod när dom satte sig i bilen! HERREJÄVLAR! Att Fredrik bara stod är ett under, Slutade med att Hans, Fredrik och Keso (Micke fick avsluta tidigt pga diverse spyor) Sjöng Snabbköpskassörskan och ljudnivån hade inte varit godkänd enligt kommunens lagar:P Men kul va de! När vi hade släppt av Keso vid hans hus i Tranås så däckade båda två i baksätet:P

Men en annan cool grej igår var att jag och Albin såg VILDSVIN live! har aldrig sett dom på riktigt innan, Men när vi körde till tranås så var dom på en åker där! Fatta va stora dom är egentligen! Jag vill inte krocka med en sådan!

Sen när vi väntade på att fyllona skulle ringa satt vi hos Kaka och kollade på film, Hotet och ungefär 25 min av jumper, Så kaka? Hur slutade Jumper??

Nu ska jag nog ta mig en mugg med kaffe och försöka planera dagen, blir nog ishockey ikväll. Sverige Spelar ju mot Vitryssland. Kan bli spännande!


Puss på Er

Fiddelino

Freeeeeezing!

Blääää, jag slutar inte frysa! Jag vaknar liksom inte idag, Startade precis kaffebryggaren för fjärde gången idag, Får nog ta fram min fantastiska Arsenal-Mugg som rymmer sisådär en hel kanna den här gången! Nu ska jag vakna!!!

Kom o kämpa mot tröttheten med Fiddelino, Kuren är KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE!

Blir man svart i själen av för mkt kaffe? :O


Puss på Er

Fiddelino

Dålig Start!

Den här dagen har fått en jäkligt dålig start, Jag glömde att jag skulle ta en av mina mediciner som jag måste ta hos distriktssköterskan och dom har mottagning mellan klockan 9-10. Saken är att Fiddelino var uppe alldeles för sent igår för att orka upp egentligen. Så nu sitter jag här med en plåsterlapp på låret och en jävla huvudvärk, Inte nog med det så ska det regna så in i helvete ute:P Oj vad jag är lycklig idag känner jag.

Ska ta och söööörpla i mig lite mer kaffe och fundera på hur jag ska lösa mitt MONSTER problem....På måndag då, då ska jag försöka. Usch inget roligt att behöva göra men jag måste, för min egen skull.

Jaha, har väl inte så mkt mer att rapportera nu :)


Puss på Er

Fiddelino!

Valborg!!

Hey Hey Hey!!!

Jag hade faktiskt tänkt att blogga igår kväll, men en liten pinsam grej hände. Jag hittade inte min dator:P oh nej! Jag var inte full! Så det får bli nu istället! :)

Dagen började ganska tidigt för min del för jag skulle ÄNTLIGEN klippa mig:) och jag måste säga att det blev ganska bra, Svart o Lila I AM AN EMOKID;) Sen gled jag hem och försökte dra ihop lite folk till kvällen, utan fiddelino skulle det inte bli nått liksom, haha.

Efter ett par telefonsamtal bestämdes det att vi skulle grilla korv och tjöta osv! Slutade med att vi stekte korven, men men! Det var Jag, Jocke, Bobo, Albin, Martin, Macce och på slutet dök kaka och Jakob upp, så det var korvfest i dubbel bemärkelse!

Albin och jag åkte in till stan vid runt 16 för att hämta Jocke som hade slitit sig från Sibyllas bojor, Sen skulle vi handla lite grejer inför kävllen då, Vi bestämde oss för att handla på ICA! Mest för att jag visste att Emelie jobbade och ville se om hon va duktig! Vi hittade henne vid dricka avdelningen med armarna i kors:) Oj såg jobbigt ut Emelie:P

HÄR KOMMER NU ETT PERSONLIGT MEDDELANDE TILL EMELIE: MAN STÄNGER INTE SIN KASSA FÖR ATT GÅ PÅ RAST NÄR KÖERNA RINGLAR SIG ÄNDA BORT TILL CHARKEN :) På willys är det dödstraff för sånt;)

Det va ngn som tyckte vi skulle lägga ner stridsyxan? Men nääh, mkt roligare så här:P

Ja efter vi hade handlat drog vi till Martin som låg och sov, vilket inte är så ovanligt. Han kollade på en elva timmar lång beatles dokumentär så vi slog oss ner, kort efter blev vi sjukt hungriga så vi stekte runt 10 korvar och festade på.

Kvällen närmade sig och vi bestämde oss för att åka till Solberga för att kolla på Elden, Men vi var inte där länge för det regnade så in i helvete! Vart är det fina vädret dom skrev om i tidnningarna? Så vi åkte faktiskt till stan för att kolla på elden där. Men vi var för sent ute. Så vi åkte runt lite i Nässjö i sann forserumarraggar style:P Tillslut så kraschade vi brorsans fjortispartaj, Eller jah Bobo gjorde;P haha helt sjukt!!

Sen drog vi tillbaka till Anneberg för att steka resten av dom 45 korvarna:P Men lugn vi fick inte i oss alla, det var ett par kvar. Sen satt vi och tjötade tills klockan blev runt ett och vi pensionärer faktiskt gav upp och gick hem o la oss!

Så nu sitter jag här och tar det lugnt, Har precis skypat lite med Emma som tydligen kommer till Göteborg  den 17:e maj, Man blir ju sugen på att åka till gbg alltså.

Nu ska jag försöka hitta på något vettigt av min första Maj, ska jag Demonstrera? NEJ ska jag spela FM? JA!

Puss på Er!

Fiddelino!

RSS 2.0