Bortaplan

Hemma i Anneberg igen. Det är söndag kväll och jag börjar sakta vakna till liv igen efter en riktigt blöt natt igår. Mina sk "vänner" tyckte det var hysteriskt roligt att bjuda mig på diverse saker. Så jag är helt enkelt glad att jag hittade hem :D

Anledningen till att jag är hemma på höglandet är att imorgon bär det av upp till Äckel-Köping (läs Linköping) för att jag ska bli inlagd på sjukhus ett tag. De ska testa lite nya mediciner och ta tag i min så kallade sjukdoms situation. Skönt att dom gör något men det är lite fel tidpunkt nu. Jag känner att jag inte riktigt har tid.

Men det får helt enkelt lösa sig. Har med släpat med mig alla böcker så lite plugg ska jag försöka fixa.

på återhörande

fiddelino


You idiot!

Oj, tittade till bloggen och insåg att det hade gått två dagar sedan jag skrev något sist. Det borde ju vara dags att skriva något då tycker man ju. Tiden har bara sprungit iväg denna veckan. Har varit sjukt mkt att göra i skolan med tanke på vår examination som var nu i Fredags. Tror faktiskt det gick ganska bra men man vågar ju inte säga för mycket nu i förväg.

Jag och Glenny hittade till Älmhult vilket var imponerande. Men det som imponerade mest var när han slängde ihop skåpet jag köpt på en kvart ungefär. Jaja visst han har varit snickare. Men en kvart? :P

Idag är det Lördag och vi sitter fortfarande kvar i min soffa och slappar. Mycket fotboll nu till en början sen är det kalas ikväll. Ska hem till ngn tjej som heter Cissi. Vi har ingen aning om vem hon är eller HUR hon är! Men det blir intressant! :)

på återhörande

fiddelino


Det var ju inte så jävla farligt!

Seminariet i matte gick fan i mig galant. Jag låg och var orolig hela natten för den där skiten men jag plöjde igenom det rätt lätt. Jag älskar grupparbeten helt enkelt.

Den här dagen har faktiskt varit jäkligt bra. Har hängt med Lina och Marcus hela dagen i princip och pluggat. Vi gjorde klart ALLA frågor till seminariet på Fredag vilket är det riktiga seminariet som avgör betyget på den här kursen. Vi var iaf sjukt effektiva och runt halv sex var vi klara. Då åkte jag och hämtade Fidde med. Vi lagade lite mat och slappade med Lina's farsa som för övrigt är sjukt skön.

Sen var det ju så att vi hade planerat in bio med. Flickan som lekte med elden stod på schemat och den var faktiskt helt okej. Inte lika bra som förra filmen men den var helt klart duglig. Noomi Rapace är så sjukt het med ;)

Imorgon ska jag och Glenny på en liten roadtrip. Vi ska försöka hitta ut till Älmhult för att gå på IKEA. Jag ska ha mig en bokhylla är tanken. Tror Glenny skulle ha ngt med. Nåja, det blir spännande och se om vi hittar dit :)

på återhörande

fiddelino


Första tentaångesten

Shit shit shit. Imorgon klockan 8:00 har jag min första tenta. Egentligen är det ingen tenta utan ett examinerande seminarium. Jag borde inte bli så nervös som jag är men det är just det att vi har det i MATEMATIK! Jag kan verkligen inte matematiken. Visst diskussionsdelen var helt okej. Jag löste det väldigt bra idag tyckte jag. Tills dom andra berättade att vi hade 4 problemlösningsgrejer som också skulle göras. Jag satte mig med det i biblan och kände att ångesten växte, det blev bara värre och värre när man såg hur alla andra löste de olika uppgifterna.

Martin försökte hjälpa mig vilket var sjukt snällt. Men det hjälpte tyvärr inte mkt för jag förstår det inte. Det går inte in.

Det kommer bli en lång natt känner jag.

på återhörande

fiddelino


Come on Håve!

Idag har det varit ishockeypremiär. HV71 åkte norrut ända till Linköping, och som dom gjorde det. När klockan visade 20 minuter i tredje perioden stod det hela 2-6 till HV71. Enligt kommentatorerna på radiosporten var inte ens LHC nära.

Det känns otroligt skönt att veta att LHC inte kommer ta guld iår heller och att HV antagligen kommer vara med i toppen i slutet av säsongen :) Äntligen närmar sig vinterhalvåret alltså. Nu ska bara bandyn dra igång också sen är det fest på riktigt :)

på återhörande

fiddelino


Vart tar tiden vägen?

Vart tar veckorna vägen egentligen? Känns som om det var i förrgår som man stod nere på pedalängen skräckslagen och ny på Växjö Uni. Nu har det plötsligt gått en hel månad. Vi diskuterade det idag när vi käkade lunch hur snabbt man lär känna nya människor. September har varit en bra månad och jag hoppas på att Oktober blir minst lika bra :)

Vet att bloggen har blivit sjukt tråkig, men jag har inte direkt tid eller energi att ta tag i den. Antingen så fortsätter jag som det är nu eller så får det bli en paus. Får se lite hur mkt jobb rosabollen kommer ta i vinter med.

Nåja det återstår att se helt enkelt :)

på återhörande

fiddelino


Huuu?

Blev snabbt lugnad av min basgruppslärare idag. Fick lite kompletteringsuppgifter och på så vis kommer min frånvaro inte att märkas tydligen. Vilket känns rätt bra :)

Det var en ganska lagom dag i skolan. Började klockan 13. Enda negativa var att vi hade akademiskt skrivande vilket är otroligt långsamt och tråkigt. Men jag, Lina och Frida lyckades underhålla oss ändå. Jag och Frida körde Hänga gubbe och Lina, ja? Vad Lina gjorde det vet jag inte riktigt men roligt var det.

Imorgon bär det av hemmåt till höglandet. Pappa ska fixa med bilen och jag ska mest slappa. Ja jag har tänkt mig att försöka plugga lite med men vi får väl se hur det går med det. Svårt att fokusera när man är hemma i A-berg :)

på återhörande

fiddelino


Livet lekte

För en stund så lekte livet riktit ordentligt. Man får fan inte bli för glad alltså. Idag ringde morsan och sa att Universitetssjukhuset i Linköping hade ringt. Det är dags att komma dit och pröva mediciner. Med andra ord bli inlagd i X antal dagar och bara glo i väggen. Jag hatar dem, de hade kunnat fixa det här i 1,5 år. Men icke, nu när man pluggar och har 1000 saker att göra DÅ ska dom kalla mig? Vafan är logiken i det?

Nu måste jag förlita mig på mina kära klasskompisar som kanske kan hjälpa mig med lita anteckningar osv. Men jag missar ändå mattematikdidaktiken. Jävla skit helt enkelt.

på återhörande

fiddelino


Livet leker

Heey blogglovers! Helt plötsligt har det gått ytterligare en dag. Jag fattar inte hur dagarna bara rinner iväg. Känns som om det enda jag gör är att pluggar och sover :D

Ikväll har Andreas och Rickard varit här för att titta på fotbollen. Gött att dom kom upp hit och höll mig sällskap. Fick t o m powernapa för Andreas. Så jag däckade i två timmar i sängen medans han låg i soffan. Vi har mycket gemensamt han och jag :D

Redan Onsdag imorgon. Klockan e ställd på 9:00 för jag ska hinna städa innan jag börjar vid 13. Inte troligt att jag kommer städa men det är ju värt ett försök? :)

Just nu ska jag bara sitta kvar här ett tag till och njuta av ensamheten. För just nu njuter jag faktiskt av att vara själv. Tycker livet leker helt enkelt :)

på återhörande

fiddelino


Jalla loooh.

Det är Söndag kväll mina damer och herrar. Helgen flög förbi i 300 km/h ungefär. Gött med bara en föreläsning imorgon sen hem till Nässjö en snabbis. Måste nämligen ta mina blodprov i Jkpg län fortfarande. Som tur är har jag en god vän i klassen numera vid namn Richard som jag ska åka med :) Snällt av honom att ta med mig i bilen. Jag måste förbi biblioteket i Nässjö och leta efter en viss bok som ska vara utläst till på Torsdag. Förbannade akademiskt skrivande, hatar det verkligen. Så fruktansvärt tråkigt.

Har legat i soffan i princip hela dagen idag. Fidde2 lyckades lura med mig på bio men det var ju bara 1,30 utanför lägenhetsdörren så det får väl klassas som en soffdag tkr jag. Ryggen har jävlats med mig absolut hela dagen med. Så jobbigt när jag missar att ta mina tabletter. Det påverkar kroppen direkt alltså.

På återhörande

fiddelino


De e sent

Klockan är alldeles för mycket. Närmare halv fem när jag börjar skriva denna texten. Jag var otroligt trött för ett par timmar sedan. Men så fort jag kröp ner i sängen var sömnbehovet som bortblåst. Så jag gav upp efter en timmes vridande och vändande och beslöt mig för att kliva upp igen. Meningslöst att ligga där och glo i taket.

Istället har jag filat lite på min text till svenska bandyförbundet. Jag är inte helt nöjd med att dom har flyttat finaldagen för damerna. Den ska in på rosabollen.se inom kort.

Har hängt med mina grabbar ikväll. Fidde2, bauchville och Måns har varit här. Den enda som fattades var Glenny men han har emigrerat hem till gbg över helgen. Vi började kvällen med att titta på fotboll. Manchester City-Arsenal. Enda jag har att säga om den matchen är:

ADEBAYOR, ADEBAYOR!

HIS DAD WASHES ELEPHANTS,

AND HIS MOM IS A WHORE!!!!

Så nu lämnar vi fotbollen. Sen drog vi hem till mitt place för lite tacos och FIFA. Fidde2 fick upp en ganska hög nivå på FIFA som t o m Glenny hade blivit avundsjuk på. Roligast ikväll var väl dock att Anton ringde och bad om att bli hämtad från hotellet han bodde på här i Växjö. Han var nämligen på domarkurs här i Växjö. Så han ville se hur jag bodde osv. Så han var här ett par timmar också :)

Så jag måste säga att det varit en rätt go lördag :)

på återhörande

fiddelino


INGLORIOUS BASTERDS

Har precis kommit hem ifrån SF i Växjö. Nån gång ska ju vara den första. Jag gick dit med Rickard och Måns, vi hade bestämt oss för att kolla in den nya Tarantino-filmen, inglorious basterds. Den var helt otroligt bra. Jag kan knappt beskriva med ord hur bra Brad Pitt spelar sin roll. Personen som spelar Överste Hans Landa är också otroligt skicklig. Sen får man inte glömma hur Quentin Tarantino är som regissör, han är helt otrolig helt enkelt.

Skulle nog faktiskt tippa på att detta är en av hans bästa filmer.

Vill inte avslöja något ur filmen så jag slutar nog skriva faktiskt. Men mitt råd till er. Gå till närmaste biograf och titta på INGLORIOUS BASTERDS!

på återhörande

fiddelino


Långa dagar!

Det blir väldigt långa dagar nu när man är student. Lämnade min lägenhet kvart i nio idag på morgonen och återvände för cirka en halvtimme sedan. För mig som är van vid att sova eftermiddagslur osv så tar det på kroppen. Jag är riktigt jäkla trött, men det är så värt det. För nu har jag faktiskt ett mål med livet, det hade jag inte för ett år sedan.

Nu ska jag ringa min Farmor :)

på återhörande

fiddelino


Snabba Cash

Så var det redan kväll igen och jag ligger återigen i soffan. Rikard och Andreas har hängt hos mig ikväll. Vi spelade FM, kollade idol och var allmänt sociala med varandra. Känns skönt att man träffat personer här nere som är lika nördiga som jag när det gäller fotboll :)

Imorgon är det samling hemma hos Andreas för att titta på lite fotboll. Sverige spelar ju mot Malta, det går faktiskt före alla läxor i akademiskt skrivande.

Hade en väldigt intressant föreläsning i lärandets historia idag ungefär, det var en historiker från Malmö som berättade och jag måste säga att hon gjorde det bra. Kände igen henne lite sen innan för jag vet att hon har skrivit i Aftonbladet. Nu kommer jag inte ihåg vad hon hette, men jag kommer till det :)

Borde sova nu för jag börjar klockan 8:15 imorgon. Men känner mig inte ett dugg trött. Så det blir väl att sitta och kolla på Seinfeld tills man tröttnar på det.

Sen vill jag också framföra att en viss person som har sårat en mycket god vän till mig borde åka på stryk, någon som vill tjäna 1000 spänn? Tror Martin ställer upp och betalar med.

på återhörande

fiddelino


CykLEN

Det är kväll igen och jag har återigen hamnat framför tv:n. Iofs hamnade jag här redan när jag kom hem runt klockan 18:30, sen har jag inte lämnat platsen förutom för att gå till kylskåpet och att gå på toa. Men det var skönt. Trots att vi inte hade några vettiga saker alls idag i skolan så var det ändå jäkligt jobbigt. Liksom jobbigt att sitta där och glo utan att vara verksam. Men men, ska inte gnälla. Måste ta till vara på dom här lugna dagarna tills dom riktigt jävliga dagarna dyker upp.

Glenny och Bauchville (ja han heter så) (ja inte glenny för han heter Andreas) (Men bauchville heter faktiskt så) nu glöööömmer vi det. Iaf så fixade dom min cykel jag fick av min käre morbror. Så nu kan jag ta racercykeln ner till skolan imorgon när Whiggaz with attitude samlas imorgon klockan 10:30. Whiggas with Attitude? Givetvis namnet på vår studiegrupp....

på återhörande

fiddelino


GRRRR

Har knappt lämnat fåtöljen idag. Sitter och tittar på ensam mamma söker. Jävlar vilken ytlig jävla brud dom har med där. Bara en av dom olika saker idag som gjort mig arg. Det har samlats på hög idag så just nu känner jag mig som om jag ska explodera när som helst typ. Jag har planer på att så fort det blir mörkt ute så ska jag gå och lägga mig annars kommer jag bli osams med någon på riktigt.

Martin har jobbat stenhårt med rosa bollen idag. Jag har inte kunnat göra så mycket eftersom jag inte vet hur man gör när man redigerar bilder osv.

Men vill ni se hur hemsidan kommer se ut så gå in på www.rosabollen.se 

på återhörande

fiddelino


Pissfulla föräldrar är jobbiga

Kräftskivan är över. Det var trevligt att träffa Anton och Eve igen. Känns som om det var alldeles för länge sedan sist. Lite tråkigt dock att min far aldrig kan kontrollera sig. Han blev pissfull och levde rövare, så när jag hade kört hem min Morbror så hittade jag morsan i soffan för att han snarkade så in i helvete och var allmänt dryg. Retar mig alltid på honom när jag dricker. Han kan vara riktigt jobbig då.

Jag vann iaf frågesporten som Jörgen hade knåpat ihop. Han är alltid lekledare när vi har våra familjeträffar. Sen kollade vi på Ungern-Sverige. Kul att dom vann! Rasmus Elm och Zlatan jobbar bra ihop :)

Min morbror kanske har fixat jobb åt mig nere i Växjö. Håll tummarna för jag vill verkligen ha det jobbet. Avslöjar mer ifall jag får det :)

på återhörande

fiddelino


Hemma i vardagsrummet igen

Har åkt hem lite från mitt kära Växjö för en helg hemma i Anneberg. Kom hem igår kväll för att jag och Martin skulle fixa med Rosabollen.se osv. Men det blev inte mycket med det. Får väl se om det händer något idag. Har ju iofs en kräftskiva att deltaga i idag med. Men först ska det slappas rätt ordentligt. Har inte varit mycket av den varan den här veckan.

Har tex fått lära mig att gå i rätt puls osv. Inte så nödvändigt för min utb kanske men roligt har vi haft :D

Btw, IFK värvade en av världens bästa dambandyspelare idag, Olga Nizovtseva! Kommer bli fett på vallen iår :D

på återhörande

fiddelino


TREVLIGT!

Ikväll har både Glenny och Fiddelino ggr 2 varit här. Den ena nöjde sig med att fisa ngt fruktansvärt i min soffa. Den andre (Läs Fiddelino ggr 2) Sket på min toalett. Så nu sitter jag här i en odör som är fantastisk. En grymt spännande lukt av skit och tacos. Men trots diverse lukter så har jag haft en riktigt kul kväll :) Dom e sköna herrarna och vi har ju t o m spelat FM :D

Imorgon har jag en sjukt lång dag framför mig, börjar klockan 08:00 och kommer nog inte vara hemma förrän runt 20 på kvällen. Men heeeeey, det är ju därför jag är här :)

Tror jag kommer trivas här....

på återhörande

fiddelino


Nu är jag stor!

Heelloooo blogglovers! Efter en hårdnatt på Glenn's golv så är jag nu i min egna lägenhet. Jag har nu officiellt flyttat hemifrån. Känns lite stort faktiskt. Kanske inte är så stort, men för mig är det ett stort steg :)

Morsan o Co kom hit vid 12:00 och vid 16:20 satt vi i soffan allihop och stirrade. Då var allt klart, tycker vi var rätt snabba och effektiva. Så nu ligger jag i soffan, la famillia åkte för sisådär 30 min sen och det är så skönt att vara ensam och bara slappa :) Underbart :D

Imorgon börjar jag klockan 10 och slutar klockan 12, en helt okej dag får jag säga. Tror jag o Glenn skulle köra lite Taco's på kvällen.

Måste ju påpeka att idag är det den 1:a september vilket betyder att Fröken Bergström fyller år. Så jag ringde upp henne innan och gav en riktig musikalisk uppvisning. Tror hon var lite imponerad ändå :D Ps, hon bor hos Livet's ord nu i Uppsala, kan det blir mer otäckt? :O

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0