Snön ligger vit på taken och jag gillar o va naken!

Nääää skojar bara! Vad tror ni om mig:P

Men det snöade som satan igår. Lite blandade känslor över det faktiskt, Jag har saknat snön i vinter så det va kul att det äntligen kom lite. Men jag hade lika gärna tagit 13 grader plus och strålande solsken:)

Ställde klockan på 8 idag för att försöka jaga arab. Och då menar jag inte som det låter. Jag försökte få tag i min läkare DR Brua Hamad, riktig klippa! Han ska ringa mig imorgon klockan 10:30. Nu måste han göra något. För jag vill verkligen inte ha en dag till som igår det va hemskt.

Igår fyllde också min brors sambo Johanna år! Trevlig dam det där, Jaa jag skriver dam eftersom att hon passerat 30 för sisådär ett par år sedan;) Vågar inte skriva ut åldern för jag känner risk för att mitt liv kan avslutas då. Men iallafall. Vi ska dit och fika ikväll! LEKA MED ALICE:D hon är så himla go! Solstråle när man inte mår bra, man glömmer bort sina problem helt när hon kryper upp i knät på en:)

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost, Jag vet att klockan snart är halv 2 men jaa, Jag är ju sjukskriven!

Puss på Er go´vänner!:)

Nu är det....

Jobbigt. Har så fruktansvärt ont idag, Kommer verkligen inte ur sängen, Axlarna, fötterna, knäna och nacken värker något fruktansvärt.

Jag blir så himla trött på det här. Livet är helt meningslöst just nu. Inte nog med att man ska ha ont som satan. Man ska ligga här med 39 graders feber med. Brukar inte gnälla men nu vill jag bli "frisk" igen, Orkar inte mer.


Hejsvejs

Det blir aldrig som man tänkt sig!

Hejsaaan:)

Ja idag (läs igår, Blogg.se fungerade inte när jag skulle lägga upp inlägget första gången) har det ju som bekant varit Påskafton! Dagen började sent idag, Väldigt seent. Jag följde nämligen med Dennis igår och va fylletaxi! åkte från Anneberg vid två på morgonen och vi var inte hemma här igen förrän runt 5. Så jag var ganska trött. Drog mig upp och vi åkte till min kära storebror Mattias, Eller det är nog mest hans dotter Alice som jag har kär:) Så himla go unge! Vi lämnade ett påskägg hos henne och en och annan boll sparkades också!


Efter det så drog vi till Farmor för Påskmiddag, Jag kände att jag började må konstigt, Riktigt konstigt. Så jag åt lite fort sen däckade jag i Farmors säng. Ville liksom inte tänka på det riktigt. Sov sen i ungefär 3 timmar tills Morsan väckte mig och vi skulle dra hem.


Kommer hem slänger mig i duschen och börjar fixa lite eftersom vi skulle ha lite tacokväll hemma hos oss. När dom börjar dyka upp så tar jag första ölen och försöker komma igång lite. Men efter en stund mår jag riktigt dåligt så jag tänker lika bra att kolla om man har feber, Och vad har man? Jooo förbannade jävla feber. Inte nog med att man ska ha så ont i lederna att man knappt kan tänka utan man ska dras med 40 graders feber me. *Men jag är inte bitter*


Bobo va som vanligt på ett jäkla festhumör och drog i sig Cider efter cider, Han började bli ganska laddad, Jag var ganska väck pga febern så jag låg mest i soffan o kollade på när dom andra tre spelade Guitarr Hero.

Samtidigt börjar Bobo bli VÄLDIGT full:P han har inte riktigt kontroll och kryper runt på golvet och leker katt osv:P Vi börjar liksom tröttna lite på honom och han blir tjurig och går ut:P Sen såg vi inte honom på kanske en halvtimme. Sen glider han in igen och säger att han ska på fest hos Kristian Andersson, Oh gött tänkte vi:P Sen länsade han mitt ölförråd och försvann! hahaha. Han kan han:P


Nu har väl klockan börjat närma sig Elva kanske och jag vågar faktiskt dra i mig lite värktabletter för då hade nog den enda ölen jag lyckats få i mig slutat att verka. Så jag börjar faktiskt kvickna till och vi börjar kolla på Lock Stock, and two smoking barrels! Riktigt bra film, Ja menar Vinnie Jones! Vilken kung!


Så just nu kan jag säga att det blev en ganska bra kväll ändå! och riktigt kul att träffa tex Emelie och Jocke igen för det blir inte så ofta sen skolan slutade! Vi ska väl försöka träffas lite oftare tycker jag för när vi väl börjar tjöta med varandra tar det aldrig slut!:P Synd bara att inte fler från klassen är med!


Men nuuu ska jag ta och sova innan febern börjar krypa på igen!

Ha de bra allihop! Take Care, Puss and Kraem


Bakslag!

Hej hooo:)

Jaa vad ska man säga. Långfredagen har faktiskt varit lång, Värken i lederna började att avta för ett par dagar sen men idag på morgonen var dom tillbaka, och det med besked! kom knappt ur sängen och mina axlar värkte som satan. Så idag har jag varit ganska trött och tjurig. När jag är trött och tjurig så gör jag det bra:P

Klev upp runt elva idag, Ställde mig i duschen för vi skulle äta påsklunch hos Mormor och Morfar! När vi kom dit vid ett så frågade Mormor om jag o brodern ville ha Pizza istället? Ja menar vad skulle vi svara på det?:P

Så vi fick pengar av henne och drog till Casablanca! Stans godaste pizza förtillfället, och deras bagare är jäkligt roliga:P

Efter maten hos Mormor så drog vi hem och jag var fortfarande trött o tjurig så jag la mig i sängen och kollade på Änglagård! Svensk klassiker ju! så jäkla najs:P Sen runt 18 hörde Heinrich av sig så jag gled bort en sväng till honom och fikade lite.

Så just nu ligger jag och funderar på om jag ska kolla på Tomten är Far till alla barnen:) Får väl se om jag hittar någon motivation.

Imorgon mina damer och herrar är det Tacokväll i det Anderssonska Residenset. Tydligen ska det både dyka upp Soldater, Flisbybor OCH forserumare. får väl se om jag överlever den blandningen! Som sagt Alkohol förbrödrar:P haha

Ska ner o dra i mig en pillercocktail som består av 1st Ipren 2st Alvedon och 1 st Tradolan (kanske två om jag pallar o krypa till sängen sen) Tradolan är samma sak som Morfin för övrigt! good shit:)

Take Care! Puss o kraem! och Emelie våra nya frysar är skiiit coola! kostade bara 300 000:P Känn på den du ICA;)

GLAD PÅSK!

Shit vad fort tiden går alltså. Känns som om det var förra veckan som man tog studenten och stod o gapade och skrek på ett skitigt traktorsläp:P Men fasen va härligt den veckan var:) *Nostalgi*

Dagen har varit ganska händelserik för att vara mig just nu. Började med att jag åkte till Eksjö för att hjälpa Farmor och Farfar att handla, Men innan jag åkt från deras lägenhet hade farmor tvingat i mig frukost. Ett tips berätta inte för far/morföräldrar att man slutat äta frukost, det blir ett jäkla liv.

Sen åkte Farfar och jag till Konsum i Eksjö, men dom byggde om så dom kunde inte ta emot hans pantburkar. Så det var bara att vända igen och bege oss till *host* ICA*host*  Där vi fixade en del grejer, Som hundbajspåsar och ägg. Men grejen som jag faktiskt åkt till Eksjö för att fixa nämligen den beryktade drickabacken glömde vi i bilen. Det kom vi på när vi hade varit på Lidl för att köpa hans favoritöl. Så då fick vi åka till ytterligare en affär. Nämligen Hemköp. Så jag tror faktiskt att jag har varit i alla mataffärer i Eksjö idag. Ngn som kan komma på någon mer?

När vi väl hade handlat klart och fixat fick jag ett SMS av min chef Handav. Det stod kort och gott. Almenäs kl 12? Ni som har ätit på Almenäs vet att deras mat är fruktansvärt god, Då var klockan ungefär 11:40. Jag var som sagt i Eksjö så det blev lite stressigt.

Jag gled in på Willy:s ungefär 12:10 för det är så dyrt att får fortkörningsböter (tro mig jag veeeet) Så då packade vi in oss i min lilla Ford. Trodde faktiskt inte den skulle klara av att rulla iväg med både Hans och Fredrik i men ja till Almenäs kom vi iallafall:) Jag beställde dagens rätt som var Nötstek med Stektpotatis oh jäääklar va gott det va! Är fortfarande mätt:P

Sen gled jag in på Willy:s igen för tro det eller ej, Jag saknar min arbetsplats. Väl där retade jag Cilla lite försökte reta ML men det gick inte hon va redan sur som satan så jag lät bli. Sen kom ju Mini-wallini och han kan man inte låta bli att reta:P haha. Tro inte att jag är så himla hemsk nu för det är så det är på Willy:s! Sen tro det eller ej! så fick jag en Påskblomma av Bossman! Ganska fin faktiskt, Aj faan. Nu kom jag på en sak när jag skriver det här, jag har glömt att sätta blomman i vatten, mindre bra.

Jag började skriva det här inlägget för att önska alla nära o kära glad påsk så jaa GLAD PÅSK på Er:) Hoppas ni får en riktigt fin helg med god mat och kanske lite gott att dricka, jag vet att jag ska göra mitt bästa iallafall:)


Take care PUSS O KRÄM!

Semi,Semi,Semi,Semi,Semi,Semi,Semi,Semi

HV gick igår till Semifinal efter att ha spelat ut Skellefteå totalt:) Åh vilka platser vi hade, det var jävligt högt. Ni som har lite koll på Kinnarps så satt vi på balkongen högst upp, Det va inte att rekommendera! Hela jävla läktarsektionen svajade! skitotäckt!

Dennis och jag va faktiskt lite oroliga när måttligt berusade människor också upptäckte att det svajade o började hoppa!!!! idioter:P Det blev iallafall 6-0 tillslut och jag har kommit fram till att Dennis är synsk! otäckt med såna där forserumare! :S

Så idag har jag faktiskt varit duktig, Jag ställde klockan på halv 8, Vaknade vid halv 8 men efter en kort överläggning med mig själv ställde jag fram klockan till halv 9! Gick upp och satte mig vid datorn för biljetterna till Semifinalen släpptes idag klockan 9, och jag lyckades att få två biljetter till Semi4 på långsidan:) Hur gytt som helst!

Ja jag vet att jag är lite nördig;) Antingen är det bandy eller hockey! Men heeey man måste ju göra ngt med sitt liv?:P

Och Emelie! Pengar är väl inga problem;) Det går ju alltid att ordna på ett eller annat sätt, Gissa vem som fick betala Dennis biljett igår och IDAG har lagt ut 1300 på biljetter på två dagar:P Bara o säga till:) haha

Nää nu ska jag koka lite kaffe o kolla på Montel Williams Show! Vilken Stekare:P haha

Puss på Er

Fiddelino

Social Suicide

Heeej:)

Idag har jag varit hos doktor Brua:) Trevlig liten arab de där. Han hade inte så mycket att säga som jag hade hoppats på, blev lite fler tabletter, Vi ska vänta ut det tydligen. Men jag klagar inte, Dom som har testat att ta sprutor rakt in i lederna vet varför:) Bjöd med Emma en gång för att kolla på eftersom hon hade orsakat det hela *hm* Men hon ville inte.

När jag kom hem la jag mig faktiskt i soffan för jag va sjukt trött:) Men jag hann logga in på HV´s hemsida och upptäckte att det fanns biljetter kvar tills ikväll! Så jag ringde fort som fasen till min käre vän Forserums-Dennis och vi beslöt att spendera sisådär 720 kr totalt för att kolla när HV slår ut SAIK ikväll:) Förlåt Emelie jag hann inte fråga dig;) Nästa gång jag lovar på min Scoutheder;)

nähä om jag ska göra vad jag har gjort den senaste veckan! Spela FM:P Kollade min totala speltid innan, Ganska skrämmande:P har kommit över 30 timmar nu! Usch jag spelar för mkt, måste börja dra ner på det där.

Puss på Er!

Fiddelino

Jag ÄR snäll!

Tjalom!

Glöm det jag sa om att det inte snöar i Anneberg, Haha nu vräker det ner och det börjar bli ganska så vitt ute:) härligt!


Ligger i sängen igen, Känns som det enda man gör men ja va ska man göra åt det? Imorgon ska jagt till min läkare Dr Brua Hamad. Ganska trevlig herre faktiskt, får väl se om han har ngn plan för det här. För nu börjar jag tröttna på riktigt. Återkommer med resultat från besöket imorrn;)


Var inne hos chefen idag o lämnade sjukintyget, Jag kan bli så trött på honom. Han kan vara hur bra som helst, sen kan han vara jävligt taskig också! Ibland känns det nästan som om han inte tror på att man är sjuk. Idag tyckte han att jag skulle ta två alvedon och gå in i mejeriet. Först visste jag inte om han skojade eller inte, Visade sig att han inte skojade. Han tyckte att eftersom ja kunde stå upp hela lördagen i Uppsala borde jag kunna jobba också. IDIOT! Handlar ju inte om det, i Uppsala stod jag still vid ett räcke, På jobbet skulle jag lyfta och springa runt, vilket just nu är en omöjlighet för jag kan knappt ta på mig strumpor själv. Man blir ju förbannad?!

Ikväll börjar ett fantastiskt program på tv. Hundra Höjdare är tillbaka på 5:an Fillip o Fredrik är så himla roliga! så slå på tv:n 21:55 ikväll! Det ska jag ialla fall:)

Jag har lovat att sända en tanke till Sudd eftersom hon har ont i magen så här kommer tanken! (Taaaaaankeeeee) Tro det eller ej! men hon sa att jag va snäll innan, Och jag ljuger inte! Helt otroligt! Så ni som inte tror jag kan! fråga henne!!!


Måndag igen!

Jaha då va det måndag igen! tiden går så sjukt fort. Orkade inte skriva något igår, Låg bara och slöade i sängen hela dagen:) så himla skönt!

Jag har faktiskt varit väldigt duktig idag, redan fast klocka nbara är elva. jag har skjutsat mamma till jobbet, Lämnat sjukintyget på Willy:s och varit och tagit blodprover. Men det coolaste var när ja skulle ta blodprover, Vem ropar upp mitt namn! Joo Conny "the living Legend" Dahnson! Eller ja, mer känd som kaka´s pappa. Han va riktigt grym på att ta blodprov, Kändes inte! Det är skills Conny! jag är imponerad!

Idag ska Frida komma och fika lite, Inte fel alls var ett tag sen vi sågs, får väl se hur länge vi orkar hålla oss vakna:P Vi har en tendens att somna i soffan när vi fikar:P

Ikväll är det hockey igen! HV tar emot Skellefteå. Jag har försökt klura ut om matchen visas på TV eler inte, Så om det är ngn som har en aning kan ju gärna hör av sig:)

Det skulle snöa som fasen idag sa dom på nyheterna, men här i Anneberg har det inte kommit en flinga, Räckte dock att åka till Solberga så var det ett par centimeter, Skumt jag som ville ha snö här liksom:/

Slog precis på Eurosport. Konstsim där, kanske skulle ta och titta på det;) hehe.

Hörs ikväll! puss på Er

Vi är bäst! åååh det veet vi om!

Jaha då var man hemma från Uppsala igen, Det gick väl inte riktigt som vi hade hoppats. IFK förlorade med 0-3. Men jag är ändå väldigt stolt över vad dom har lyckats med den här säsongen! Bra jobbat tjejer!:)

Resan hem gick smidigt med, Däckade innan vi kommit ur uppsala o vaknade i Nyköping, Sen bytte Martin och jag så det blev min tur att köra. Vi steekte på duktigt i bilen med Melodifestivalen! Skandal att inte Linda Bengtzing vann!  Såå het;)

När jag kom hem låg det ett kuvert o väntade från London! Sprättade upp det ganska snabbt för det är aldrig fel när det dyker upp saker från Emma liksom:) Och vad ligger i? Joo jättefina kryapådig-teckningar från Emma och Piers! Kände genast att värken avtog i mina så kallade leder!

Jag känner att jag har lite dålig inspiration för det här nu, så jag ska nog snarka istället! Och Emelie, jaaa precis så otäck är du! Så jah vi får ta och lösa det ngn dag!;)


Puss på Er allihopa everybody!

Internetplankning

Denna långa dag avslutar jag i min Kusins lägenhet i Bromma i soffan med kalsonggänget, Eller ja inte Ivan. Han har lite bögfobi. Men jag och Albin kör kallingar;)

Den här dagen började runt halv elva när jag drog mig ur sängen, Sov så himla gott. Första gången på hela veckan:)

Duschade lite snabbt och pratade lite med min stackars bror som lyckats bli förkyld. Krya på dig broder;) Sen dök Ivan upp hos mig runt halv tolv, Så vi kollade lite Providence och pratade ihop oss inför resan.

Sedan dök Martin upp och vi började packa bilen osv, Vi begav oss till Eksjö för att hämta Albin på stadshotellet där han gör sin praktik.

Vi började gå igenom så att alla hade med sig sina grejer, Då harklar sig Albin lite och berättar att han har GLÖMT sin biljett. Då vad det bara att åka tillbaka till Anneberg, Då har han inte heller med sig ngn nyckel.
Så det slutar med att hans stackars mamma får komma från Nässjö för att släppa in honom i huset, Säger bara det att hade blickar kunnat döda så hade birgitta suttit i häktet nu för mord;) hahaha.


Men sen kom vi faktiskt iväg, Sisådär en timme senare än planerat, Vi stannade och åt på Mcdonalds i Mjölby. Sen minns ja inte så mycket mer för jag somnade och vaknade när vi började närma oss förorterna till Stockholm.
Eftersom vi kom iväg så himla sent så kom vi mitt i 16-rusningen i Stockholm så vi fick köa i typ en timme, och bara för att vi har anlänt till stockholm så tro inte att vi va framme för det, Nää då. För Martin skulle ju sova hos Snygg-malin

Så vi drog till Uppsala redan idag faktiskt;) vi gled förbi Bandyarenan och lite sugen blev man allt;) Sen kom vi fram till snygg-malin efter många om och men. Länge sen man träffade henne så det va ganska roligt! Och hon bjöd på gott kaffe, Två flugor i en smäll!


Sen var det dags för mitt stora eldprov, Jag skulle köra Martins nya bil till Bromma där vi skulle sova, Jag beslöt mig tidigt för att satsa på Ivan som kartläsare, Vi åkte iväg och snart skymtade Stockholm i horisonten igen, Vi skulle leta efter väg 275 mot Tranebergsbron. Inga problem än så länge, det klarade vi galant. Trots att vi gled förbi en betalstation och kom lite på fel håll. Men Ivan var grym som kartläsare! Sen när vi väl kom in i Bromma så skulle vi till Minnebergsvägen 12!

Det va värre, Vi gled runt på gatorna i sisådär en kvart för att försöka hitta, Jag hade ju varit här förr tänkte jag, Pinsamt att man inte hittar. Men så helt plötsligt så får Ivaano en snilleblixt och helt plötsligt står vi med bilen på Minnebergsvägen:) Helt otroligt!

Vi gled in i lägenheten som var mkt finare än jag kom ihåg! Blev glatt överraskad, och nu är klockan 22:44 och vi sitter o chillar i kallingarna;)


Imorgon gäller det mina damer och herrar, Final mellan IFK Nässjö-AIK och SAIK-Edsbyns IF. Klockan 11 förväntar jag mig att alla som har Svt24 slår på den för att se oss heja fram "di röa"

Och Emelie! Klart du får hänga med på hockey! Men du måste ju fråga;) inte fasen vågar ja fråga dig:P hahaha.

Fidde kommenterar Emos kommentarer: TACK:)

Steeve, Älskar inte alla Willys?! Kommer in på måndag o sörplar lite kaffe, Jobbar du då eller?

Nu ska jag spela lite FM och försöka somna, Klockan är ställd på 07:15 sen blir det Bandy absolut heeela dagen:) Underbart!

Tack för alla kommentarer:) Lika roligt varje gång att läsa;)

Puss på Er Emokids;)


Imorgon bär det av...

Till vackra Uppsala:) Denna underbara bandystad, Imorgon klockan 12:00 bär det av. Ska bli så himla roligt att glida iväg och bara ha kul:)

Ungefär en kvart efter senaste blogginlägget ringde min läkare, Dr Brua Hamad. Han sjukskrev mig resten av Mars, På ett sätt är det väldigt skönt och på ett annat lite tråkigt.

Men jag gled in till Willys en stund ändå och tjötade lite med mina kära arbetskamrater, Jag saknar dom och jag tror faktiskt dom saknar mig;) En sak som är säker är att en viss praktikant definitivt saknar mig;) deet ni vilken bomb man släpper här på bloggen, hahaha. Vill ni ha detaljer så fråga:P

Pratade lite med Emma innan också! Alltid lika trevligt även om vi inte fick mkt sagt idag, Så man kan väl säga att vi har haft mer givande samtal. Men varje samtal räknas! och på sistone har vi varit väldigt duktiga på att tjöta med varandra.

Men nu kan jag erkänna att jag är lite trött, Kom hem för typ en kvart sen efter HV-SAIK och idag vann dom! 2-1 så lite lycka spred sig i kroppen. Trots att folk som står i klacken är rätt bra dumma i huvudet, Men det får vi ta mer om ngn annan gång för nu ska jag nog sova:)

Puss på Er!:)  Hörs på söndag:)


Och glöm inte Heja IFK! Älska IFK!



Fidde


Varför?

Hoj Hoj!

Jag brukar inte gnälla på att jag är sjuk, Faktiskt inte. Men just nu så kommer jag använda den här sidan för att, just de GNÄLLA!

Varför i helvete kan inte jag få sova? Varför kan inte jag få Jobba? Eller varför kan jag inte få vara som alla andra?  Varför kan inte jag klara mig själv just nu? Kan ni tänka er att vara 20 år och din mamma hjälper dig på med strumporna? Jag brukar som sagt inte gnälla, Men nu har jag mått bra så himla länge, Jag har vant mig vid att klara mig själv. Man vet innerst inne att snart kommer det, Snart kommer jag vakna och ha ont, Men man ignorerar det. Man blir lika överraskad varje gång.

Som det är nu kan jag inte ens jobba, och jag ÄLSKAR mitt jobb, Det va med tårar i ögonen jag ringde och sjukskrev mig i Måndags, Jag avskyr att visa att jag är "svagare". Missförstå mig inte jag har haft mycket värre smärtor. Men det är just det att det är så himla länge sen sist, kanske hade det vuxit fram i bakhuvudet på mig att det kanske börjar försvinna? Kommer jag inte att ha ont mer? Men så var det inte, Jag vet det är dumt att hoppas att det ska försvinna men man kan inte låta bli. Visst Reumatismen har gjort mig till den jag är till stor del, Sjukdomen är en stor del av mig. Men jag skulle kunna göra väldigt mkt för att bli av med det.

Nähä nu ska ja inte gnälla mer:) Va bara tvungen att lätta på trycket lite. Idag är det torsdag, Och om sisådär tre timmar ska Emo ringa:) det blir fint de! Sen ska jag faktiskt försöka ta mig till stan och gå till sjukgymnasten, MASSAGE:D Ska nog bege mig upp till mitt kära willys o ta en fika, Saknar vårt äckliga Café o Bar kaffe:P

Imorgon bär det av! Studenternas! Härligt! Jag uppmanar alla att slå på tv:n klockan 11:00 på Lördag när IFK-Nässjö möter äcklena AIK. Lovar vi ska överrösta dom förbannade stockholmarna;) Ivan, Albin och jag ska sova i Stockholm i min Kusins lägenhet (hon fick för sig att flytta till Australien) Så när vi kört ända upp till stockholm så måste jag köra Martin till Uppsala, Kom ihåg vad vi kom överens om Martin! Bäst för dig att det går hela vägen, hahaha.:P

Nää nu ska jag Kolla nyhetsmorgon. Kanske ska unna mig att spela lite spel också. Har bara spelat 18 timmar den här veckan:O

Och tack återigen för alla kommentarer! Riktigt roligt! Trodde inte jag skulle få några:)

Puss på Er!

Great minds think alike!

Rubriken syftar på en intern grej mellan mig och bandystjärnan Sofia Bergström aka Sudd! Som vissa skåningar hade sagt sudd så gott snack;) Vi kom fram till många gemensama punkter hur vi står i livet osv..haha

Idag på morgonen dök Siv upp, en riktig klippa som arbetar som Distriktssköterska här i Anneberg, Hon va och gav mig en goer spruta som förhoppningsvis ska ta bort lite av smärtan för nu är det riktigt jobbigt. Inget vill fungera riktigt som det ska, Varje andetag är jobbigt att andas just nu. Men men det vänder väl. Börjar dock bli lite bitter på mitt såkallade liv just nu. Men jag vet ju att det vänder, Frågan är när?

Började kolla på film idag på morgonen men det går inget vidare har bara kommit 2h in i filmen som är 3:19. Tyska nazifilmer säger jag bara, Dom kan va bra och långa, och så kan dom va riktigt dåliga och långa. Vad Das boot är har jag inte kommit fram till än.

Börjar bli lite nanig nu igen, Blev ju som sagt lite för få timmars sömn inatt så man kanske ska ta o sova ngn timme?

Take care everybody!

Fiddelino


Sömn är överskattat

Klockan är 06:12 när jag börjar skriva det här, Jag har varit vaken sisådär en timme nu, Förbannade rygg. Hjärnan är jättesugen på att sova faktiskt. Men min så kallade kropp vill inte alls. Har sovit 3 timmar inatt. Så nu har jag legat och kollat på TV-shop, Det borde förbjudas! Undrar om folk faktiskt köper saker från TV-shop? ngn som vet?

Jaha vad händer idag tänker man? Måste försöka få tag i sjukan idag, Dom skulle ringt upp i måndags men inte ett ljud, Vart är den svenska sjukvården på väg? Jävla moderater. Känner mig lite bittrare än vanligt idag så jag ska unna mig en pizza till lunch idag:)

Besvikelsen efter HV´s skit match igår börjar lägga sig, ska bli intressant att se om man kommer upp på A-stå imorgon, Annars får Dennis bära upp mig. Haha det hade varit en syn, Ni som känner mig och Dennis kan ju föreställa sig hur det hade sett ut:P Ska nog ringa Intersport idag med och kolla när IFK´s träningsoverall kommer in, Jag behöver verkligen en ny. Sen man började jobba så har ju ett par kilo försvunnit så min gamla passar inte så bra längre, Hjälper inte ens att dra åt snöret i brallorna, helt plötsligt när man minst anar det så känner man att det drar där det inte ska dra så står man med brallorna nere vid ankelknölarna.

Jag har ju nämnt att IFK Nässjö gått till SM-final i dambandyn, Men en annan grej som är ganska stor är att J/W det vill säga Jönköping/Waggeryd faktiskt har gått upp till Allsvenskan, Grattis Fillan:) Det är ni värda! med eller utan arab i laget! Hoppas det kommer gå bra för er, Lovar ska hålla en liiiiten tumme för er nästa säsong!

Nähä om man skulle ta o vara lite jeflig nu o väcka ngn? Ja känner mig lite uttråkad.

Hörs ikväll!:) Puss på er!

Fiddelino

Besviken, Arg och glatt överraskad

Jaja nu är det inte så illa som det ser ut i rubriken, Det är ju "bara" Ishockey vi snackar om. Men Ishockeyn betyder mycket för mig. Och när mitt HV viker ner sig så totalt mot SAIK så blir jag besviken, Vi ger allt när vi är på matcherna och vi stödjer laget i vått o torrt varför kan inte dom faktiskt visa lite hjärta då? Är det för mycket begärt?

Sen blev jag glatt överraskad över att se att folk hittar till min lilla blogg, Tack för dom värmande orden :) ni vet vem ni är!! Nu är det bara dagar kvar till Uppsala, Ska bli så himla roligt! Ivan du kommer inte ångra dig tro mig:)

Nähä gott folk, Nu är det dags att ta sig en vaaaarm dusch lite goá tabletter och somna in. Nej inte för evigt, bara tills imorrn bitti, Visst man blir lite emo av att bara ligga i sängen o glo, Men inte SÅ emo:P

Sen vill ja tacka sudd för att hon faktiskt glömde att gå till Intersport åt mig, TACK SUDD;)

Puss på er!

Fiddelino

Jaha då var man fast....

Efter många månader av att slaviskt följa andras bloggar så har jag fått för mig att starta en egen, Får väl se hur det slutar. Kommer jag bli lika nördig som andra? Eller kommer jag glömma bort den efter en kvart? Återstår att se.

Så vem är jag då? Jag heter Fredrik. Är 19 år och bor i ett litet samhälle vid namn Anneberg i Småland, Jag arbetar på ett fantastiskt företag i Nässjö som heter Willy:s woohoo. Men just nu är jag hemma sjukskriven pga av min sjukdom (Reumatism). Så just nu ligger jag i sängen o tycker lite synd om mig själv. Men det borde man väl få göra ibland eller?

Det är dock jävligt frustrerande att ligga här hemma och glo bara, Jag vet ju att det blir så här med jämna mellanrum, har nämligen varit Reumatiker sen jag var 6 år. Men det senaste året har jag mått väldigt bra och jag har väl på sätt o vis vant mig vid att må bra. Därför svider det lite extra nu när det är illa, för tillfället kan jag inte ens lyfta min högerarm.

Det kunde inte komma mer olägligt heller, Båda mina favoritlag har börjat sina slutspel just nu, IFK Nässjö spelar final i Bandy på lördag (lycka till!!!!) Och jag kommer med eller utan rullstol ta mig till Uppsala för att se dom spöa skiten ur AIK. Ikväll så går HV71 in i sitt slutspel, det jobbiga med det är att jag har bokat biljett till torsdag. Och eftersom jag mått så bra så har jag bokat ståplats (man e ju smålänning) Trappstegen på ståplatsläktaren är dock dubbelt så höga som en vanlig trapp, Och just nu har jag svårt att komma upp till mitt rum som är på andra våningen, Det bådar gott de här. :S

Men vilken helg det kommer bli, och vilket gäng vi är som ska dra till Uppsala. Efter lite påtryckningar lyckades vi få med oss Ivan också:) Han är stabil även om jag är lite hård mot honom ibland!

Nähä nu ska jag ta o nöta lite FM o kolla på Oprah Winfrey;)

Ha de gött!

Fiddelino

RSS 2.0