Sadistfiddelino

Idag kommer sadisten inom mig fram. Lillebror ska till tatueraren idag och få sin tatuering på vaden. Jag ska ladda kameran så jag kan fånga hans lidande på bild! Kommer bli grymt :D

Som en snäll storebror så har jag ju lovat att följa med och se honom lida. Det gör jag så gärna sååå :)

Ska åka in och hämta honom efter skolan, sen ska vi käka lite så att han är riktigt redo för nålen. Ska bli intressant att se skräcken hos honom.

Ska se om jag hinner köpa Suddovich's födelsedagspresent idag med. Hon blir ju stor imorgon. Just det ja, Martin fyller ju imorgon också. Har inte riktigt koll på hur gammal han blir, men jag gissar på 30+++++ ;P

Nu ska jag kolla klart på hem till gården, det är riktigt spännande nu när dom har gripit hela familjen Dingle för mordet på Alice...

på återhörande

fiddelino

Karlstad är inställt!!

Det blir ingen resa till Karlstad på Fredag. Först strulade Ticnet idag på morgonen. Sen visade det sig att North Banks inte är så bra på att uppdatera sin hemsida som man kan tro. Det fanns visst inga biljetter helt plötsligt. Så ja, det blir att kolla framför TV:n igen. Men det blir nog bra för oftast äre rätt trevligt sällskap framför TV:n. Emli har ju köpt ny tv också, det är ju ännu bättre :D

Ikväll äre hockey i Kinnarps och vi ska dit. HV71 U20-lag spelar SM-final mot Brynäs, så jag, Green, Ivan, Albin och Bengtsston ska in och heja på vårt HV. Eller ja, inte Ivan han ska hålla på Brynäs. Men så är han gul också.

ELKJ: Du kan gott få undra ett tag tll om vad som händer den 18:e juni ;) För som sagt, jag behöver ju inte dras med en nyfiken Ema, se det som ett straff för att ni drar i väg och lämnar oss här hemma!!!!!

på återhörande

fiddelino


Du är en sån fin kompis!

Mina sömnproblem blir bara värre och värre. Jag måste fan ta tag i det här på något sätt, frågan är bara hur?

Har legat och vridit och vänt i sängen nu i tre timmar så då gav jag upp och gick ner o la mig i soffan, jag måste verkligen försöka sova ngn timme nu för jag ska upp klockan 9 och beställa biljetter till hockeyfinalerna, jag kommer vara lagom pigg då.

Tankarna snurrar en del när man ligger och inte kan sova också vilket i mitt fall inte är bra. Det är massa skit som far runt, viktiga och oviktiga saker. Nåja allt man funderar på ordnar sig nog tillslut. Men vissa saker kan ju göra en hel deppig. 
 

Ivan och jag hade en liten diskussion innan över msn. Hur kommer det sig att tjejer alltid faller för sånna jävla skitstövlar? Och snälla killar som Ivan och jag, vi antar här att jag är snäll. Jag vet att massa med folk kommer protestera över det. Så ni behöver inte kommentera min godhet. Vi säger att vi pratar om Ivan istället, för han är snällheten själv, skulle nog knappast kunna slå ihjäl en fluga utan att må dåligt över det.

Låt säga att man träffar en tjej som man tycker om, man umgås rätt mycket och så kommer den klassiska, du är en sån fin kompis!?!?! WTF vad är det om? Varenda gång liksom, både Ivan och jag har det här problemet. Varenda gång så blir man degraderad till den fina kompisen. Är det bara för att vi är snälla och inte behandlar dom som skit så tror dom att det är fritt fram att behandla oss hur som helst? Menar inte att det är dåligt att ha tjejkompisar! Det är bara bra att kunna ha en relation med någon av det motsatta könet som inte är sexuell. Men va fan, nån gång borde man väl lyckas träffa någon som vill vara mer än kompis?

Säger som Ivan sa innan, jag har skaffat min sista tjejkompis ;P  haha!

Nu ska jag försöka sova lite efter att ha lättat hjärtat här. Vet inte hur bra texten blev för jag är rätt upp-pumpad på piller, har börjat få jävligt ont i ryggen igen nämligen!

Så godnatt på Er

på återhörande

fiddelino

Söndags-slapp

Har inte gjort för mycket idag, kollat på TV, tupplur, mat, tupplur igen. Ja så har det fortsatt hela dagen. Kan inte förstå att man kan vara så trött som jag är nu. Eller jo, det kan jag förresten. Har ju gått tillbaka till mina gamla tabletter och med dom kan man sova hur mycket som helst.

Avhoppen till Karlstad duggar tätt. Igår var vi 5 st som skulle åka, nu är vi tre. Måste försöka hitta iaf en till som vill följa med, bensinen blir ju lite billigare då :)

Ska försöka få tag i Rylander nu, han ville gå en sväng. Frågan är vart han tagit vägen.

på återhörande

fiddelino

Mot Karlstad!

HV gjorde det!!! Dom lyckades ta sig till final iår igen, hur grymt är inte det då? Eftersom jag kom hem nu runt 12-slaget så har den största glädjen lagt sig men det känns förbannat skönt att HV lyckades knäppa alla "experter" på näsan och visa att dom är minst lika bra som förra året.

Men tyvärr får dom ju möta Färjestad nu, jag haaatar Färjestad. Jag hatar särskilt när dom vinner matcher och titlar, så snälla HV vinn över dom där katiga jävla värmlänningarna.

Går allt väl så lutar det åt en liten roadtrip till Karlstad nästa Fredag med Anton, Bagarn och Emli :) Kommer bli feeeett :D

Annars har kvällen tillbringats i Emli's lägenhet, vi har halv sovit, sen släckte vi lampor och kollade när Nässjö Stad släckte lampor också. Sen handlade vi lite käk och gick hem igen. Det var ungefär då som hennes hund mitzi bestämde sig för att avliva mitt öga. Allergin just nu är inte nådig och det ser ut som om jag åkt på ordentligt med stryk. Skrämde nästan slag på Anton när jag gick o hälsade på honom på hans arbete nu innan jag åkte hem.

Så nu ska jag badda ögat med lite vatten och krypa ner i bingen och njuta av att HV är i final, men som sagt. Det är långt kvar till Guldet.

på återhörande

fiddelino

Viktigt med traditioner!

Vaknar idag och ber lillebror koka kaffe. Han kommer upp förfärad från köket och meddelar att det FINNS inget kaffe! Så först nu när farsan varit i stan har jag fått första dosen kaffe idag. Gissa om jag har huvudvärk. Det är viktigt med traditioner därför ska jag återigen kolla på ishockeyn hemma hos Emli idag. Antar att Anton och Eve kommer med. Anton kan vara otäck ibland. Särskilt sist när HV avgjorde och han slängde upp mig på axlen. Det ska tilläggas att Anton är ungefär 2 meter lång, gissa om jag hade svindel! :D haha

Sen är det ju fotboll ikväll med. Tänkte jag skulle kolla med Bobo eller någon om dom vill kolla på fotboll med mig, alltid trevligt att kolla med någon :)

Det är ju Earth hour ikväll också, jag ska nog försöka delta så gott det går beroende på vart jag är och vad jag gör. Men har en känsla av att det kommer bli jävligt svårt att övertala mina föräldrar om att vara med.

Ema: Du kan allt fundera lite till på vad som händer 18:e juni, och NEJ du kommer inte få se mig i Cowboy kläder. :P

på återhörande

fiddelino

Snowball Driveby!

Det blev snöbollskrig när vi skulle hem nu inatt. Bobo startade med att träffa lacken på Markus bil. Detta kan ju inte den envisa bonden ta utan måste ju givetvis hämnas. Han stannar bilen, kliver ur och kramar två snöbollar. Sätter sig i bilen och ger dom till mig.

När jag kör förbi så kasta bollarna på dom. Sakt och gjort, vi glider förbi och jag släpper lasten. Men jag hinner inte dra upp rutan i tid utan får en fet jävla snöboll rakt i nacken kastad av Jakob. Det slutade med att hela sätet var blött :P

Men skoj vare allt!!

på återhörande

fiddelino


SnöSnöSnöSnöSnöSnöSnö

Vaknade idag, drog upp rullgardinen och vad får jag se? Typ 3 dm snö utanför fönstret! Jag menar är det inte april snart? Jag kan knappt se Karin för all snö. Men men, den lär väl smälta bort ganska snabbt.

Idag är det Fredag gott folk, vad händer en Fredag tänker ni? Jo jag ska berätta, jag ska tydligen vara Cowboy ikväll. Det är inte lika gay som det låter, jag har lovat att hjälpa till med ngt på tonår. Frågan är vad jag ska göra? Jag är inte helt 100 på vad det är :P

Tittar på Hem till Gården nu. Dom håller på att begrava Alice i detta nu, men jag har en känsla av att farbror polisen kommer dyka upp snart eftersom att Sam hjälpte henne att dö....vilka intriger hörni;)

Sen ska jag bara avsluta med, 18 juni, då smäller det.

på återhörande

fiddelino

Det är ju grymt!

Dom lyckades igen, vinst för andra matchen irad i Scandinavium! Nu har dom ett gyllene läge på lördag hemma i Jönköping att gå vidare till final!

Vet ni, jag tror faktiskt att dom vinner på Lördag också. Så det betyder att för första gången lyckas HV spela final två år irad! Känns rätt okej. Så jag hoppas verkligen att dom vinner på Lördag med :)

Sen en annan positiv sak om HV vinner och går vidare, jag blir 100 kr rikare. Men det ska jag förklara en annan gång för jag har inte riktigt inspirationen nu.

på återhörande

fiddelino

Live blogg från fetfoten

Sitter hemma hos Emelie och kollar på ishockeyn med Anton och Eve! Jag fasar mest över att Anton handlade en skjorta idag för 1500! Han e totalt dum i huvudet, nu gnäller han över att jag skrev 1500 och påpekar att den kostade bara 1495. Men han e fortfarande dum i huvudet.

Hv spelar halvdåligt men har ändå lyckats göra tre mål och leder med 3-1! Dom har fått en till skada idag med, gör iofs inget för det är Äckel-petrasek som skadade sig.

Hmn, nu har jag nog inte mkt mer att skriva så jag lägger ner!

på återhörande

fiddelino

Stinsen Arena!

Slog upp tidningen idag och blev glatt överraskad. Hade väntat länge på att aktie-stinsen skulle erbjuda sig att lägga pengar på en bandyhall i Nässjö. Utan hall så är nämligen bandyn död i stan. Då försvinner bandygymnasiet. Spelare kommer aldrig vilja spela i en stad utan hall. Jag menar kan man välja att spela inomhus utan blåst och regn eller utomhus i blåst och regn, vad väljer man?

Sen att alla andra föreningar i stan ska gnälla ihjäl sig för att dom inte får några hallar och grejer spelar ingen roll. Nässjö förknippas med Bandy och borde fortsätta att göra det. Särskilt nu när vi har en förening som är regerande svenska mästare! Bara det borde ge en bandyhall.

Sen förslaget dom kom med nu är mycket billigare och mer miljövänligt än det ursprungliga Småland Arena som kom upp som förslag förra året.

Jag tror och hoppas att detta ska gå vägen nu, Nässjö behöver sin bandyhall. Så snälla snälla snälla stinsen, ge oss vår bandyhall!

på återhörande

fiddelino

Härligt Lir Håve!

HV hade lekstuga i Scandinavium ikväll och jag njuter av varje sekund av det! För det finns inget roligare än när HV vinner mot Frölunda :D Dessutom att mitt vad med Carina ser mycket ljusare ut nu när det står 2-2 i matcher! Så imorgon blir det hockeykväll hos Emli igen för det verkar ju vara receptet på seger :D

Som sagt så var jag hos Emli. Hon bjöd på riktigt goda våfflor, vi snackade ikapp oss lite också. Kom fram till att vi inte setts på sisådär en månad så det fanns en hel del att avhandla om man säger så.

Nu ska jag leta upp lite gamla vänner på Facebook som är Frölunda fans och skratta åt dom!

på återhörande

fiddelino

Ajabajja!!

Kom på lillebror med en sak som han absolut inte får göra för våra föräldrar! Detta ska jag utnyttja så mycket som möjligt. Gissa hur mkt tjänster han ska få göra åt mig för att jag ska hålla tyst ;P


Fiddelino njuter just nu

på återhörande

fiddelino

Hockeykväll!

Ikväll blir det att hälsa på Emli. Hon ska bjuda på lite hockey med våfflor! Det ni, hon är snäll hon :) Jag menar våfflor på våffeldagen tackar man ju inte nej till. Ska bli kul att titta på hockey med henne, var riktigt länge sen vi sågs. Ska reta henne lite för hennes smärtgräns också :D

Ska ju även till tatueraren med Lillebror. Han har ju tid nästa vecka så han ska kolla på olika teckensnitt. Jag ska kolla på lite priser och tider med har jag tänkt. Är riktigt sugen på att tatuera in laget i mitt hjärta på armen, nämligen Arsenal. Har hittat en riktigt schysst gammal logga som jag vill ha. Frågan är bara om den inte blir för krånglig att göra. Samt om alla detaljer ska med så kommer den att vara enorm. Jaja, vi får se vad han säger.

på återhörande

fiddelino

Kryp din jävel, KRYP!

I bussen upp till Uppsala i Lördags så sa Bobo så här.

- Vinner IFK Nässjö guld så ska jag krypa runt studenternas!

Aldrig att du gör sa jag. Men han lovade dyrt och heligt att han skulle göra det. Två sekunder efter att IFK avgjort vände jag mig mot Bobo och skrek, KRYP DIN JÄVEL, KRYP!!!

Ännu har jag inte sett Herr Alm på knä men jag kan tänka mig att han kommer infria sitt löfte men att det blir runt Skogsvallen istället. För krypa ska han fan i mig göra :P

Imorgon ska jag med lillebror till Tatueraren och kolla på teckensnitt till hans tatuering. Tror jag ska kolla på tider till mig själv med, är rätt sugen på en tatuering. Frågan är ju hur ont de gör. Emelie hade tydligen gjort en idag utan att berätta och hon tyckte att det gjorde rätt jävla ont :P hehe

på återhörande

fiddelino


Ett jävla väder.

Klev utanför dörren innan och ångrade direkt att jag ens klev upp ur sängen idag. Det blåser, snöar och är allmänt jävligt ute.

Det var första gången på flera veckor som jag fick skrapa rutorna på Karin. Känns nästan som om man klivit in i en tidsmaskin och hamnat i December igen. Men så är det ju inte, det är ju faktiskt snart 1:a april!

Oh, på tal om första April. Sudden fyller år, nu äre ju så att hon blir en stor tjej iår. Hon fyller nämligen 18. Då tänkte jag ju givetvis att hon måste få ngt fint, frågan är ju då vad? :D Så hjälp mig nu. Vad köper man till en 18-årig dam? :D

på återhörande

fiddelino

Leka jobbig storebror!

Lillebror är hemma idag och simulerar sjukdom. Eller ja, han säger att han är sjuk men han ser inte så jäkla sjuk ut. Så jag har ett uppdrag idag. Jag ska reta gallfeber på honom hela tiden. Än så länge tycker jag att jag har lyckats ganska bra!

Oj, han kanske är lite sjuk ändå. Nu gick han och la sig i sängen och klockan är bara 12. Ska iväg till stan om en timme och motionera en liten stund. Ska bli skönt att hoppa upp på träningscykeln och trampa loss :)

När jag ändå är i stan ska jag passa på att kolla på vår IFK-banderoll som sitter på stadshuset. Tycker det är lite status när kommunen lånar VÅR banderoll för att sätta upp så hela stan ser :) Även om kommunen tog åt sig äran i tidningen så spelar det ingen roll för det är ändå vår banderoll och jag hoppas att folk får veta det ändå :D

på återhörande

fiddelino

Tråkig match!

Har kollat hockey med Albin. Det var ingen höjdare faktiskt. HV spelade skitdåligt och dom förlorade också med 3-1. Nu blir det svårt att vända det här. Fan vet om inte HV har spelat sin sista match i Kinnarps denna säsongen.

Har varit och klippt mig hos My idag. Hon ringde och undrade om jag inte ville komma och klippa mig lite när hon hade tid över. Ja och en rabattklippning tappar man ju inte nej till eller hur? Rabatt är gott :)

Är väldigt nöjd med resultatet och hon har blivit mycket duktigare än när jag klippte mig hos henne under hennes första år på gymnasiet.

Nu blir det sängen, för en gångsskull känner jag mig lite trött.

på återhörande

fiddelino

Dagen efter!

Jag är seg idag, lider av ngn slags baksmälla från gårdagen och jag har knappt lämnat sängen idag. Enda gången jag gjorde det så var det för att åka in till stan för att ta emot IFK Nässjö på torget i Nässjö. Vi kom dit ungefär en halvtimme innan programmet skulle börja vid klockan 17. Ett tag var jag riktigt orolig för att det bara skulle bli ett par stycken på stan. Men sakta sakta började torget fyllas på och när klockan slog 17 var det väldigt mycket folk för att vara i lilla Nässjö och när vi pratar dambandy! :)

Roligast var ju helt klart att se Sudden stå där också :) Även om hon inte spelat så mycket denna säsongen tillhör hon ändå A-laget och hon har minst ett halvt sm-guld :) Men jag är tvärsäker på att när nästa guld delas ut så är Sudd med fullt ut :D

Vi fick lite svinn på våra flaggor med efter finalen. Vi hade 10 flaggor när vi åkte upp till Uppsala, när vi åkte hem hade vi 9 :P Vi har sett flaggan på olika bilder och på TV. Men den har inte dykt upp. Sist den sågs så var den med Pappa Elardt :P Jag tvivlar att vi kommer få se den igen :) haha!
Nu blir det sängen :)

på återhörande

fiddelino

Bäst i Sverige!

IFK Nässjö är BÄST i Sverige. Smaka på det ordet lite :)


När vi åkte upp till Uppsala så var vi inte så optimistiska inför matchen. AIK var ju trots allt det bättre laget. Dom hade Linda Odén i mål som bara släppt in 7 mål på hela säsongen och framför henne ett överlag mycket starkt AIK. Men IFK Nässjö började totalt respektlöst och första halvleken var deras. Dom tog mycket riktigt ledningen också med 1-0 genom Lina Lindqvist. Ni kan ju tänka er att lyckan på läktaren var total! För att citera radiomannen som intervjuade oss. "Ni vann ju inte bara SM-guldet, ni vann ju matchen på läktaren överlägset" :D

Andra halvlek så var AIK lite mer vakna och lyckades kvittera efter en mycket tveksam situation där Pillan i målet blir pååkt och kan inte göra något åt att bollen skjuts i mål. Givetvis så spottades och skreks det en hel del på domaren efter den situationen.

Sen började den verkliga parodin. Domaren måste varit betald av AIK. Han hittade offsider, utvisningar, hörnor you name it och han hittade det. Det var ungefär vid den här tidpunkten jag skrek sönder min röst.

Men det spelade igen roll att domaren var totalt jävla kass. När klockan slog över till den 89:e matchminuten så får IFK Nässjö frislag ett par meter utanför straffområdet. Kicki Sigfridsson tar skottet men skjuter i muren, jag fäller blicken och tänker "det var det, nu är det kört" strax efteråt tittar jag uppåt igen och ser när Linda Odén tappar in ett skott som kommit efteråt och nätet bakom henne skakar till. Det är mål!!! Helt otrolig känsla som inte går att beskriva i ord. Glädjen är totalt och firandet börjar så smått på läktaren! :)

När vi stått och skrikit SM-guld ett bra tag så står det en snubbe framför mig i roliga glasögon och börjar ställa frågor till mig och Hampus, vi är tydligen med i radio. Så idag har jag lyckats med bedriften att vara med i TV och radio inom loppet av 10 minuter, det ni ;)

Sen vill jag passa på att tacka Lollo Elovssons mamma, hon visade sig vara lika mycket pillertrillare som jag och räddade mig inne på arenan idag! TACK SÅ MYCKET YVONNE :D

Vet ni vad, nu ska jag lägga mig i sängen och sova, 12 timmar i buss känns faktiskt i kroppen. Men imorgon tar vi nya tag, då ska tjejerna firas på torget! Klockan 17 är det nog tror jag. BE THERE :D

på återhörande

fiddelino

Mot Sherwoodskooooogeeeeen!

Klockan är 02:39. Jag har försökt sova i några timmar nu men jag gav upp. Om en timme ringer klockan nere hos bobo. Han ligger nog och snarkar i våra soffa i detta nu. Det är sisådär 2 timmar kvar tills IFK-Bussen lämnar Nässjö och jag hoppar verkligen att detta ska bli en grymt bra dag! Med mycket publik en hel del fina mål, finter, tacklingar ja allt vad två sm-finaler ska innehålla!

Så första matchen är vid 11:45. Då är det dags för IFK Nässjö-AIK. Har ni SVT24 så tycker jag ni ska slå på den då :)

Sen tror jag nästa match börjar 13:45. Då är det Edsbyns IF-Västerås SK. Helt klart en grymt bra match.


Så SNÄLLA vädergudar, låt solen skina! Håll snö, regn och all annan jävlighet borta, snäääälla :)

på återhörande

fiddelino

Riktigt heligt jävla bitter, sur, förbannad.

Ja kalla det vad ni vill men arg är jag. Först blir resan till Egypten inställd. Sen nu kommer nästa jävla motgång, det var ju tänkt att vi skulle börja åka Rally. Men nu visar det sig att han som ska köra inte ska hålla på med det längre. Huxflux har han kommit på att det är för dyrt. No shit att Rally kostar pengar?

Det är inte det som gör mig arg. Kan förstå att det är dyrt osv. MEN han kom på detta efter att jag anmält mig till licens-kursen som är på Söndag vilket kommer bli totalt onödig. Med andra ord slänger jag 500 spänn i sjön. Hade han bara sagt ngt för tre-fyra dagar sedan så hade jag ju aldrig anmält mig. Men nu eftersom anmälan är bindande så kommer jag få betala för skiten.

Blir inte resan till Uppsala bra imorgon då vet ifan vad jag gör. Jag behöver bra just nu. I massor.....

på återhörande

fiddelino

Tack SvT

Klickade in på Aftonbladet och såg att SVT har släppt sina rättigheter till Millenium-serien av Stieg Larsson. Från början var det bara meningen att första filmen, Män som hatar kvinnor skulle komma ut på bio. Men efter att folk protesterat ganska ordentligt och vill se den på bio istället så blir det så.

Jag tycker det är klockrent faktiskt. Första filmen var ju otroligt bra så varför skulle inte dom andra två bli minst lika bra. Klart som fan att sådana klassiker ska visas på bio. Inte som ngn jävla tv-film :)

En dag kvar till Studenternas nu! FORZA IFK :)

på återhörande

fiddelino

Up's and down's

Jag har en ordentlig oros-känsla i magen. Alla säger att dom blir så glada av våren och att allt blir så mycket lättare. Jag känner inte så. Jag känner mest en massa måsten. Jag måste komma in på någon skola. Jag måste fixa hålla på o tjöta på försäkringsbolaget. Jag måste gå på möten med försäkringskassan o bla bla bla bla.

Jag blir iofs alltid lite deppig på våren, vet inte varför men så är det. Hjälpte ju inte att Oscar smsade innan och sa att rallygrejen hänger löst. Han vet inte om han har råd att bygga klart bilen i tid. Fan så deppigt. Dumma är ju att jag anmält mig till licenskursen på Söndag och anmälan är bindande. jaja, jag får ju min licens isåfall. Men har verkligen sett fram emot att bli kartläsare. Så jag hoppas verkligen att vi kan lösa det.

Sen har vi antagligen en biljett över till Uppsala på Lördag sen Ivan lyckats dubbelboka. Blev rätt besviken på herr lindholm den här gången. Men fan, sånt som händer. Hade varit roligt med hans sällskap bara. Nu vet jag inte alls hur det blir. 

Dessutom saknar jag Emma. Saknar våra TP-fajter, kaffedrickande och ja t o m slagsmålen! Hon får fan komma hem snart.

Fan vad bra det går för mig just nu *hm*

på återhörande

fiddelino

Saker som kan dra åt helvete avd 340!

Jag har ytterligare en sak som kan dra åt helvete. Det är den så kallade expertkommentatorn som är på Kanal 9 idag! Det märks så jävla tydligt att han inte tycker om HV71. Var samma sak när han kommenterade Linköping-Skellefteå. Fast då gillade han inte Skellefteå. Allting handlar hur bra frölunda är. Tommy Åström sa precis att han tyckte det var bra tryck i hallen idag och att publiken var på gång idag. Då kontrar han direkt med, jaa men i göteborg är det bättre!!

Klart det är bättre i Göteborg. Den arenan tar ju för i helvete nästan 5000 mer personer!

Kan dom inte vara objektiva så ska dom fan i mig inte sitta och kommentera!

På återhörande

fiddelino


Kändiskåt!

Nu har jag varit ordentligt kändiskåt mina damer och herrar. Har hängt på facebook ett par timmar nu och jag kunde inte låta bli att adda lite fotbollsproffs som mina vänner. Känns nästan lite förbjudet att adda någon man absolut inte känner :P

Undrar vad dom tänker egentligen när det dyker upp en vänförfrågan från någon i en liten håla i Sverige. Nåja vi får väl se om dom accepterar min vänskapsinbjudan :P

Lite patetiskt att man är så kändiskåt.

på återhörande

fiddelino

Gomorrooooon Bloggeeeen!

Vet ni vad, solen skiner!! Detta gör att Fiddelino skiner lite också :) Lillebror ska ha en flicka hemma här idag för det är studiedag. Så givetvis satte jag datorn i vardagsrummet för att se hur hon ser ut. Det är ju så att flickan i fråga är lillasyster till en gammal kompis till mig. Detta kan bli spännande. Mamma sa åt mig igår att Jag citerar" NU JÄVLAR SKÖTER DU DIG IMORGON NÄR OLIVIA KOMMER" slut citat.

Vad tror dom om mig? Jag ska bara skämma ut dom liiiiiiite ;P MOHAHAHA :D

på återhörande

fiddelino

Skön känsla!

Varit ute o motionerat ikväll. Morsan och jag gick en skön runda i skogen! Sen när jag kom hem var jag riktigt skönt trött, så nu när klockan passerade nio tyckte jag att tiden var mogen för att krypa ner under täcket! Har varit duktig idag och städat och bytt lakan, finns det någon bättre känsla än när man kryper ner i sängen, är riktigt trött och lakanen luktar och känns nytvättade?

Fick dom här lakanen i julklapp av storebror med familj och dom är sjukt sköna :)

Nu är det en nöjd Fiddelino som säger godnatt världen :D haha fan vad löjligt det lät, godnatt världen:D haha

på återhörande

fiddelino

Funderar och funderar och funderar.

Sitter och klurar på det där med att skaffa en hund. Fick en vettig kommentar idag av en person som kallar sig X. Hur gör jag om jag blir  sjuk? När jag får så ont att jag inte kan kliva upp och gå ut med hunden tex. Det är mycket att tänka på just nu. Det verkar som om jag kommer få vänta med mitt hundköp åtminstone tills jag vet vilken skola jag hamnar på. För skulle det bli så att jag inte kommer in i Jkpg då kan jag nog glömma att köpa hund. Sen frågan är ju om jag kan ge den all uppmärksamhet den behöver även i höst när jag måste gå till skolan. Det är tveksam alltså, då är det inte rättvist mot hunden att sitta ensam hela dagarna.

Jag vill ju gärna ha en hund, men det kanske inte är rätt läge i livet? Hmn, det är inte lätt alltså. Men just nu lutar det åt att det blir uppskjutet på obestämd tid.

Det är helt enkelt inte rätt läge.

på återhörande

fiddelino

Pissed off!!!

Jag är heligt råförbannad just nu. Företaget vi beställde våra flaggor av lovade att leveranstiden skulle vara 1-3 dagar! Då tänkte ju vi att det är ju lugnt när vi beställde flaggorna förra TORSDAGEN! Tror ni att jag har sett några flaggor än? NEJ. Idag mejlade jag företaget och frågade vart våra flaggor är någonstans. Då får jag ett mejl tillbaka där det står, vi skickar flaggorna idag. Tack för er beställning. Va i helvete? Dom kommer ju inte hinna fram till Lördag. Gör dom det är det ett under.

Jag lovar att om flaggorna inte är här på Fredag så ska jag inte betala ett öre för dom där jävla flaggorna. Har man en utlovad leverans tid på 1-3 dagar då ska man fan i mig följa det också!

Förbannade idioter.

på återhörande

fiddelino

Hur ska man göra?

Jag är lite i valet o kvalet nu. Jag vill jätte gärna skaffa en hund. Sen vill jag inte bara slänga mig in i det och köpa första bästa. Jag vill verkligen vara säker på att jag är redo för att äga en hund. Är jag redo? Jag har faktiskt ingen aning.

Det är ju så att jag vill plugga i höst. Kommer jag in i Jönköping är det inga problem, då går det att lösa med lite hjälp av Morsan o Farsan. Att Farsan kan ta med den till jobbet är ju ett plus. Hade jag vetat idag att jag kommer in i Jönköping då hade jag nog inte tvekat. Det är ju det om man måste flytta till en annan stad. Annars är tiden att skaffa en hund helt rätt för jag har ju hur mycket fritid som helst, fritid som jag kunde använda till att uppfostra en liten vovve :)

Hade som sagt varit otroligt mysigt med sällskap. Men det är ett jäkla stort steg, så jag får nog ta en riktigt ordentlig funderare på det här!

Ska klura lite nu och kolla TV. Måste även ladda för att ringa doktorn imorgon, har lite problem med medicinen jag tar.

på återhörande

fiddelino

Äntligen!

Ett riktigt bra band har sagt att dom kommer till West Coas Riot!!!! Pennywise ska spela en enda spelning i Europa i sommar och det blir i Göteborg på WCR :) Hur härligt är inte det då? :D

Jag är taggad iaf, vi får väl se om det blir av att åka. Men det hade varit grymt schysst.

Varit hemma hos Storebror en sväng idag, fast storebror var inte hemma. Det var bara en väldigt höggravid Johanna och en liten sprallig femåring som härjade runt. Blev lite fika och tjötande. Eftersom hon varit hundägare så pratade vi lite hundar och hon tyckte att det hade varit en bra idé att skaffa en hund som sällskap :) Så nu gäller det att hitta en hund som man vill ha. Lutar väldigt mycket åt en labrador!

Ikväll blir det singstar hos Martin, jävlar så det ska skrikas i Heinrich's lägenhet :D

på återhörande

fiddelino

Härligt Hååve!

HV lyckades spöa Timrå idag. Det var jävligt roligt att se den uppblåsta 08:an Challe Berglund stå och klaga på domarna och alla andra undanflykter han kunde komma på. Bara att inse Challe. HV VAR BÄTTRE :D hahahaha!

Nu sitter jag och kollar på Linköping-Skellefteå. Den håller fortfarande på, dom är på väg in i den 6:e perioden just nu. Hoppas att Skellefteå drar det längsta strået tillslut.

Har fått en liten uppenbarelse ikväll. Jag tror jag ska bli hundägare! Har alltid velat ha en hund och jag tror jag börjar bli tillräckligt vuxen för att kunna ta hand om en vovsing :) Så ska kolla på Labradorer, har alltid velat ha en labrador.

På återhörande

fiddelino

No turning back.

Nu är det gjort, ingen återvändo nu. Ansökningstiden till landets högskolor öppnade idag och jag loggade in direkt för att få det gjort.


Skolorna jag valde var:

Jönköping

Växjö

Linköping

Umeå

Jag hoppas hoppas hoppas verkligen jag kommer in i Jkpg. Jag är inte sugen på att flytta en jävla massa mil till en okänd plats. Men men, är man tvungen så är man. Måste jag då välja så hoppas jag på Växjö :)

Nu ska jag dra o vara lite nyttig hos Elit-Göran.

på återhörande

fiddelino

Idag bits jag.

Dom här jävla tabletterna går mig på nerverna. Dom har totalt berövat mig på min sömn. Det går bara inte att sova. Inatt/tidig morgon så somnade jag någon gång efter 6 på morgonen men jag lyckades bara sova i 4 timmar. Fan jag blir galen. Jag är ju trött.

Blir det inte bättre så måste jag ringa sjukhuset så jag får sluta ta dom för jag håller ta mig fan på att bli galen. Man kan ju lugnt påstå att jag inte är särskilt pigg idag. Har en sån go huvudvärk av skiten med! Det är en sån dag när man är trött på hela jävla skiten och jag vill bara fly undan.  Ge mig en weekend i London nu eller fan, jag hade t o m åkt till Rom. Då ska det tilläggas att jag HATAR Rom.

Så egenkär som jag är (har fått det förklarat för mig) så tycker jag att jag ska få komma härifrån om så bara för ett litet tag. Nåja kommer ju till Uppsala på Lördag. Bussresan är ordnad, vi ska åka med IFK's ungdomslag. Känns väl okej att åka buss, jag hade iofs hellre åkt bil. Så man får in den äkta roadtrip känslan! Men nu blir det buss och det är okej det med. Lika bra att skriva så, finns väl en risk att man trampar ngn på tårna annars.

Helvete idag är jag SUR!

på återhörande

fiddelino

jaha? vad fan ska man göra nu?

Semestern som var inplanerad nu till april är officiellt inställd. Det suger rätt jävla hårt faktiskt. Men inte mycket att göra åt. Kan ju inte gärna åka själv.

Då är ju frågan vad man ska göra av pengarna man har sparat ihop. Visst har man lite idéer. Lite av pengarna ska gå till en flygbiljett med destination Umeå. Men resten? Är lite sugen på att tatuera mig. Men skulle gärna vilja ta reda på vilka hundraser jag är allergisk mot och om det är möjligt att skaffa sig en liten hundvalp!

Nåja, ska iaf deppa ngra dagar över att resan inte blir av sen kolla vad man ska göra istället.

på återhörande

fiddelino


Sökes: Resesällskap!

Någon som vill följa med mig lååångt lååångt bort? Spelar ingen roll vart eller hur länge. Om det bara blir för en helg någonstans. Bara ta med mig härifrån ett tag.

Jag lovar att vara ett trevligt resesällskap....

så vad säger ni? Någon som e sugen på att åka bort? Gärna nu i vår!!!!


på återhörande

fiddelino

Det handlar bara om mig, vem annars?

Jag ska skaffa mitt egna hem till gården! För bara 209 miljoner kan jag få en egen by på den engelska landsbygden! Det är byn Linkenholt i Hampshire som är tillsalu. Vad får man då för 209 miljoner? Jo, 22 stugor, kricketklubb en smed och några butiker! :) Köper jag byn kommer jag ju givetvis att byta namn på den till Emmerdale, puben i byn till Woolpack osv osv :P

Pengarna från försäljningen ska tydligen gå till välgörenhet enligt aftonbladet. Byborna var också oroliga över försäljningen ifall det skulle komma någon och inte sköta byn. Men jag lovar byborna dyrt och heligt att jag ska sköta byn i samma anda som tidigare! Så snälla ngn, ge mig 209 miljoner till mitt egna Hem till gården!

För som Linda sa innan, det handlar bara om Fidde. HELA TIDEN!!!!!!!! Så fuck alla andra, när jag fått min egna by ska jag bli kung där och styra och ställa. Och alla ska tillbe mig.

på återhörande

fiddelino


Slappaslappaslappaslappaslappaslappaslappaslappaslappaslappa!!!!

Långkalsongerna är på, raggsockorna likaså. Vet ni vad det betyder? JO det är söndag :) Ska inte lämna min plats jag intagit framför TV/datorn. Det vankas fotboll och FM hela dagen för det är sånt man gör på söndagar!

Skulle sätta mig och söka till högskolor innan. Förra veckan när jag kollade stod det att ansökningstiden öppnade den 15:e mars. Men nu när jag loggade in och skulle börja välja så var det framflyttat till den 16:e. Fan så irriterande när dom inte kan bestämma sig. Ville ju få det fixat.

Måste även ringa motorklubben och kolla upp när det är någon utbildning för mig så jag kan få min rallylicens. Oscar har ju redan fixat sin så jag måste få det ordnat inom en snar framtid kan man säga :P Ryktas om att det är en utbildning nästa söndag i Vetlanda. Frågan är ju om jag orkar att ta mig till Vetlanda nästa söndag, vet ju hur seg man brukar vara efter en heldag i Uppsala.

på återhörande

fiddelino

Uppsala here we come!!

Vilken dag det har varit! IFK Nässjö gjorde oss inte besvikna utan vann mot SAIK med 2-1. Eftersom dom vann nu så är SAIK utslagna och IFK Nässjö får spela final på Studenternas nästa Lördag. Vilken Lördag det kommer bli. Stod ju klart att Edsbyn också är klara för final på herrsidan. Eftersom dom kommer betyder det mycket folk och en härlig stämning på läktaren! :)

HV71 spelade Kvartsfinal idag uppe i Timrå. Dom började skitdåligt enligt Emli och låg under med 2-0 efter sisådär 6 minuter. Men tack vare en viss Mattias Tedenby så lyckades dom vända och vinna denna viktiga match med 2-3 efter förlängning. Så nu är det en avgörande match på Måndag i Kinnarps. Någon som vill följa med en viss Fiddelino på hockey? :)

Sitter hemma hos Martin och bloggar nu. Vi har kollat på Melodifestivalen och tjötat skit. Eller ja, mest jag och bobo som har tjötat skit. Linda och Martin tjurar mest. Vet inte vad dom har käkat för bitterpiller....

på återhörande

fiddelino


The day of all bandy-days!

Idag gäller det. IFK Nässjö spelar Semifinal idag klockan 17:00 på Skogsvallen i Nässjö. Sandviken står för motståndet och jag är så sjukt nervös. Har inte varit så här nervös sen HV spelade SM-Final förra säsongen. Har riktigt ont i magen och är orolig som fan.

Ställde klockan på 9:00 idag för Martin och Jag ska fixa med ett par lakan jag har snott av Mormor, vi ska rita, klippa och klistra lite! Tjejerna förtjänar allt stöd i världen!

Så har ni inget för er idag klockan 17:00 tycker jag ni ska gå till Skogsvallen. Det är ta mig fan gratis inträde t o m  :) Så dyk upp på skogsvallen, jag lovar att ni inte kommer ångra er!

på återhörande

fiddelino

Ivan smsar!

Ivan är som bekant i London. Nu smsade han för att strö salt i såren lite extra.

Det stod bara: Arsenal-Blackburn imorgon.

Mitt svar: Nu hatar jag gulingar som du ännu mer....

på återhörande

fiddelino

You son of a bitch!

Idag klockan 06:36 ringde telefonen, för övrigt har inte det hänt sen jag jobbade att ngn ringde så tidigt. Jag vaknar av ett ryck när telefonen börjar spela Rule Britannia! Jag svarar och vad händer? INTE ETT LJUD I TELEFONJÄVLEN!!! Det är ingen där. Inget viktigt har hänt. Jag blir förbannad men lyckas faktiskt somna om ett litet tag till :P

När jag kollar upp vem det var för jag kände inte igen numret så visade det sig vara en viss Herr Isaksson. Han ska få se på fan  när jag träffar honom....

Nu laddag vi ju givetvis för Hem till gården, det var katastrof igår när Familjen King's visningshus rasade med massa människor inuti. Givetvis så lyckades Sadie King slå ihjäl Jimmy King. Ja jävlar det är spännande nu gott folk!

på återhörande

fiddelino

Vilken lättnad!

Hv71 lyckades att förlänga plågan med åtminstone en match till nu när dom vann mot Timrå ikväll med 3-1! Det var en jäkligt spännande match med bra drag både på läktaren och på planen. Mattias Tedenby var helt klart bäst och piggast i HV och mycket välförtjänt så blev han utsedd till matchens lirare.

Idag delade även Northbanks ut priset till årets hv-spelare! Iår gick priset till Teemu Laine. Helt klockrent tycker jag. Han är en riktig lagspelare och ger hela tiden 100%

Nästa match är på Lördag uppe i Timrå och det kommer bli svårt! MYCKET Svårt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på TV en stund innan jag ska försöka sova. För vet ni vad, imorgon är det hem till gården och NU är det spännande!!! :D

på återhörande

fiddelino


Jag förstår det inte....

Kan inte förstå hur man orkar följa sport. Jag älskar sport. Då framför allt fotboll, hockey och bandy. Jag vet att förluster hör till sporten men jag kan inte hjälpa att bli så jävla besviken.

HV lyckades förlora idag igen, nu MÅSTE dom vinna imorgon annars är säsongen slut, tyvärr har jag biljetter tills imorgon. Vanligtvis är jag väldigt taggad på att gå på livesport men imorgon vet i fan om det blir så roligt. Jag hoppas ju givetvis att HV ska vinna men jag är samtidigt realist. Det ser inte bra ut.

Martin och jag har beställt IFK-flaggor idag! Blev 10 st ganska stora flaggor som vi hoppas att vi får hem tills på Lördag. Annars får vi helt enkelt leka med dom i Uppsala för jag tror faktiskt att åtminstone ett av mina lag tar sig till final :)

på återhörande

fiddelino

Ett år med blogg!

Kan ni tänka er så fort ett år går!? Idag för ett år sedan var ungefär som denna dag fast med mycket mer smärtor. Jag kände mig jävligt deppig, ensam och allmänt nere eftersom jag både hade ont och hade en chef som hetsade på mig att komma tillbaka till mitt dåvarande jobb. Jag har lite svårt att prata med folk om saker som är jobbigt. Så svaret blev att börja blogga!

Nu nästan 800 inlägg senare så sitter jag fortfarande hemma och har ont. Men bloggen har nog faktiskt hjälpt mig en hel del. Tack vare den har jag nog lyckats undvika att bli totalt jävla galen här hemma.

Iofs har bloggen inte bara varit en dans på rosor. Jag har lyckats förolämpa folk, en hel del faktiskt! Jag har lyckats bli av med mitt jobb pga den. Men jag är nog lite blogg-beroende faktiskt ;P

Hur firar man då att fiddelino.blogg.se fyller ett år? JO med en stor kopp kaffe och Hem till gården :D Vad trodde ni? ;)

på återhörande

fiddelino

Jag blev inte besviken!

Nu har jag äntligen fått se den. Många har kallat den årets svenska film. Jag säger årets film ALLA kategorier. Män som hatar Kvinnor är den bästa film jag sett sedan The Dark Knight

Noomi Rapace som Lisbeth Salander är helt klockren, samt han som gör Advokat Nils Bjurman ska ha en eloge för sina skådespelarinsatser.

Jag hade otroligt höga förväntningar på filmen innan jag satte mig i salongen. Jag var inte besviken efteråt iaf!

Enda jag var besviken på var idioten som satt jämte mig och kommenterade allt. Tex: Åhnej vad hemskt!! NEJ GÅ INTE IN DÄR!! Oh nu börjar jag gråta osv osv osv. Du som satt jämte mig i Iron Maiden tröja, GÅ OCH DÖ!

Men inte ens det kunde förstöra denna film! Så har ni inte sett Män som hatar Kvinnor så gör det så fort ni kan.

på återhörande

fiddelino

Komma bort!

Nu har jag suttit hemma såhär i snart ett år. Jag vill verkligen inte sitta hemma mer. Jag vill göra något, vad som helst egentligen. Jobba? Visst om det hade gått så hade jag inte tvekat en sekund. Men det jag verkligen vill göra nu är att resa.

Spelar ingen roll vart. Bara att lämna Sverige för en vecka eller två. Gärna lite värme, eller varför inte en vecka i London och bara glida runt på gatorna och leka lite upptäcksfärd. Ivan och hans klass drar till London imorgon, ni har ingen aning om hur avundsjuk jag är! Jag vill också åka med!

Jävla skitliv man lever. TA MIG HÄRIFRÅN!

på återhörande

fiddelino


Nää men så roligt....

Största problemet just nu är att jag kan verkligen INTE somna på nätterna. Inatt var jag vaken när resten av familjen gick upp och åt frukost vid 06. Fan det här håller inte, jag är så sjukt trött nu att jag ser dubbelt. Men det är ju inte nu jag ska vara trött. Det är ju på natten!!!! fan jag blir galen.

Hade ytterligare något smart att skriva inatt när jag låg och klurade men precis som igår så var det putsväck nu när jag skulle skriva lite här. Fan inte mycket innehåll i bloggen just nu.

Hoppas på att det blir bio ikväll med Bobo. Tänkte jag skulle kolla runt om det är någon mer som ska med men ja, ni vet ju hur det gick sist....

på återhörande

fiddelino

Vilken jäkla match!

Har hängt med 91 Lindholm och Martinho ikväll. Vi fikade en hel del, eller ja mest 91:an faktiskt. Han drog i sig ett helt paket med Dammsugare. Men anledningen till att vi fikade var att det var bandy på TV. Edsbyns IF tog emot IK Sirius och man blev inte besviken för att man valde att kolla på den matchen! Sirius kämpade som djur mot stora stygga Edsbyn och lyckades vinna efter förlängning. Tänk det kanske inte blir ett 6:e raka guld för Edsbyn trots allt? Sirius kanske får spela SM-Final på hemmaplan på Studenternas? Jag kommer vara där och njuta i vilket fall :)

Vet ni vad, imorgon kanske kanske jag äntligen kan få se på Män som hatar Kvinnor :D Verkar som om jag kanske kan lyckas lura med mig Bobo till jkpg för att kolla på den! Bäst för er att ni håller tummarna för mig nu! För jag VILL VILL VILL se på den.

på återhörande

fiddelino

Tomt i huvudet

Jag hade ett skitbra inlägg på G inatt när jag skulle sova. Visste precis vad jag skulle skriva. Men nu när jag vaknade så var det borta! Visst är det konstigt att varje gång man ska sova kommer på bra saker, då orkar man ju inte kliva upp igen och slå på datorn.

Jaja, det kanske kommer tillbaka till mig ikväll? Vem vet?

Vad händer idag då? JO givetvis lite sjukgymnastik. Sen är det ju hockey ikväll. Men givetvis går inte HV's match på TV så det blir att supporta Luleå idag mot Västra Frölunda.

Har hittat en ny serie att följa nu, Californication med före detta Arkiv X stjärnan David Duchovny! Har ni inte kollat på den så tycker jag ni ska göra det. Jag har precis plöjt genom första säsongen och jag måste få tag säsong 2.

Nu blir det hem till gården! Vad annars, tack gode gud att Friidrotts EM e över :P

på återhörande

fiddelino

Studenternas here we come!

Dom gjorde det! Dom vann! Ja båda mina lag vann idag iofs. HV krossade Timrå med 7-0!!! Tack gode gud för att disciplin-nämnden inte stängde av Thörnberg! Han krossade allt motstånd idag och gjorde TRE!!!! mål. Helt underbart roligt.

Men en grej som värmde mer nästan var att IFK Nässjö slog Sandviken upp på Jernvallen och har nu ett gyllene läge nästa Lördag att säkra en finalplats på Studenternas den 21:a Mars! Oavsett hur det går i Semin så kommer vi ju vara på plats på studenternas men det hade varit extra roligt med IFK i final! Så om ni inte har något för er den dagen. Åk till Uppsala och njut, eller åtminstone kolla på TV:n :)

Ikväll har det varit middag hos Libbers. Det var jävla trevligt som vanligt hos dom. Camilla's mat är ju inte att leka med heller, hon är helt enkelt en jävel på att laga mat. Mindre jävlig är hon på Geni som vi spelade. Vi rök ihop ett par ggr :P men sen fick hon briljera på Pictionary så då verkade hon nöjd iaf....:)

Förresten, tror ni det är farligt om man får springa och pissa 60 ggr om dagen, samt att njurarna gör ont när man gör dt? Jag är bara lite nervös...

på återhörande

fiddelino


It's Sportsday!

Står sport på dagordningen idag också! Iofs så brukar det ju göra det i min lilla värld. Just nu spelar IFK Nässjö sin första semifinal mot Sandviken. I paus så står det 2-2 och det ser lovande ut för Nässjö. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös. Har en ordentlig klump i magen och jag hoppas verkligen dom vinner.

Och om två timmar spelar HV71 mot Timrå i den andra Kvartsfinalen och jag tror faktiskt dom kan vinna idag och kvittera i antalet matcher till 1-1.

Sen ikväll blir det middag hemma hos Familjen Libb. Vilket kan bli mycket trevligt. Dom är trevliga i Familjen Libb, väluppfostrade när det gäller Engelsk fotboll då merparten av familjen håller på Arsenal. MEN vad jag aldrig kan förstå är att dom är AIK'are. Vilket oftast visar sig genom att man får dricka i AIK-glas när man äter! Det är lika hemskt varje gång....

på återhörande

fiddelino


Sent inatt igen!

Jag måste fan ha ngt fel. Ja förutom mina olika bokstavskombinationer ;) haha! Nää men allvarligt, jag kan inte sova längre. Det senaste dygnet har jag sovit 2h och jag är inte trött. Hur fan kommer det sig? Nåja, kroppen somnar väl när den är nanig antar jag.

Har hängt med Bobo och Jocke ikväll. Det var riktigt roligt. Dom två tillsammans blir en dööödlig kombination. Spelar nog ingen roll om vi blir 40 år så kommer vi ha lika roligt tsm :P

Kvällen började med Yatzy-lir. Jag, Jocke, Bobo, Morsan och Farsan spelade. Vi behöver inte nämna vem som vann eller vem som kom sist. Nu lämnar vi den delen av kvällen.

Givetvis blev det ju film med. Idag stod Röde Baronen på schemat, hade bara hört gott om den filmen men jag blev grymt besviken, den var totalt värdelös faktiskt. Såg inte många minuter utan vi tjötade oavbrutet istället.

Imorgon är det ju Ishockey igen, på femman denna gången och jag kommer sitta klistrad framför TV:n. Problemet är att vår familj är bortbjudna imorgon klockan 18. Det betyder att det är en period kvar när vi måste vara hos familjen Libb. Men det är inte det största problemet, det är att familjen Libb är hängivna AIK-anhängare. Hur i helvete ska jag få tillåtelse att kolla på sista perioden?

på återhörande

fiddelino

Vad är det här för jävla stolpskott? Vart e Arne Weise!

Så kände jag nu när jag slog på TV:n och såg att TV4 visar friidrotts-em istället för Hem till gården! Ni vet ju att jag säger dagen börjar inte förrän efter hem till gården! Hur i helvete ska jag göra idag då? Kan ni svara på det tv4?????


på återhörande

fiddelino

ja men det gick ju åt helvete!

HV torskade mot Timrå, inte mycket att säga om det. Johan Backlund i Timrå målet tog ta mig fan allt idag. Men som sagt, det är bara 1-0 i matcher och jag tror och hoppas att det kommer se annorlunda ut på Lördag när det ska bli match igen, denna gången i Kinnarps.

VBK åkte ur slutspelet i Bandy idag också, dom åkte på storpisk mot IK Sirius. Så nu är det Edsbyn som får spänna musklerna mot Sirius. Edsbyn kan nog se det som träningsmatcher innan finalen för det finns fan inga som kan stoppa dom.

på återhörande

fiddelino

Äntligen!

Äntligen känns det att det är slutspel. Det tog tid innan jag kände av ngn slutspels känsla! Men nu känns det lite i magen. Man är lite orolig för att det ska gå käpprätt åt helvete direkt, men samtidigt den där lilla känslan av hopp att det kanske kan bli ett andra SM-guld till Jkpg. Jag hoppas och tror att det ska gå vägen!

Samtidigt är jag glad över att Djurgården missade slutspel igen! HA HA HA HA. För fyfan vad jag hatar Djurgården. Helst skulle Linköping missat slutspel med, helst åkt ur Elitserien, men verkligheten är ju långt ifrån perfekt.

Så ikväll bänkar jag mig framför Canal + för att kolla på Timrå-HV71, ska man ge sig på att tippa denna omgången? Jag tror på vinst för HV71, Luleå, Brynäs och Linköping. För snälla snälla Brynäs vinn över Färjestad!!

på återhörande

fiddelino

Slutspelstider

Det är roliga tider just nu om man är sportnörd. Det är slutspel i dom flesta vintersporter och idag går HV in i sitt slutspel mot Timrå. Jag vågar inte tippa för då går det väl åt helvete. Men HV borde slå TIK. Dom är så mycket bättre iaf på en bra dag.

Men det är ett slutspel som får mig lite mer taggad, iaf än så länge och det är bandyslutspelet för IFK Nässjö. Idag spelade Sandviken mot Tranås i en avgjörande match för vem av dom som skulle gå vidare till Semifinal och möta just IFK Nässjö. Sandviken förödmjukade Bois ganska ordentligt. Så på Lördag tar SAIK emot IFK Nässjö på Jernvallen. Helgen efter är det match på skogsvallen och det ska bli riktigt roligt att gå på bandy igen, känns som om det var en hel evighet sen jag var på skogsvallen.
 
Sen givetvis blir det ju en roadtrip till Uppsala den 21:a mars då finalerna i bandyspelas på studenternas ip. Iår är det femte året irad tror jag som jag är där. Martin och jag började åka när IFK fortfarande var ett juniorlag. Så jag hoppas verkligen dom kan gå till final iår igen och visa AIK att dom faktiskt kan vinna mot dom. Sen hade det ju varit roligt som Suddfia hade fått spela några minuter med :) Då jävlar ska det hejas :)

på återhörande

fiddelino


Långsamt

Den här veckan verkar aldrig vilja ta slut. Dagarna går så otroligt långsamt och det spelar ingen roll vad jag gör så känns det som om klockan står stilla.

Idag har jag tex varit ute och gått, läst om Mao och kollat på Hem till gården. Visst är mitt liv innehållsrikt? Ge mig höst och plugg NU!

Martin skulle kommit och fikat innan, men  medans jag väntade på honom så somnade jag ju givetvis och vaknade vid 18, fortfarande ingen Martin så han glömde visst bort det.

Lillebror och jag hade planer på att åka till Jkpg ikväll och kolla på Män som hatar kvinnor, men vi gav upp det eftersom det skulle bli för sent för lillebror :P Han hade aldrig kommit upp imorgon bitti om vi hade varit på bio till ett inatt :P

Om man skulle fortsätta vara bitter i soffan med Mao boken? Det är ett alternatvi iaf.

på återhörande

fiddelino

Flashback hos pillertrillaren!

Det slog mig nu när jag stod och tog fram mina tabletter för natten. Alltså tabletter som jag behöver för att fungera, förr kunde jag klara mig på en alvedon då och då. Men nu måste jag ta 5 olika tabletter varje kväll OCH 4 tabletter varje morgon.

Då är ju frågan? Har jag blivit så mycket sämre på sistone? Eller vad är det som händer?

Svårt att veta egentligen. Visst jar har haft längre och djupare svackor på sistone men samtidigt dom har ju funnits där innan också.

Fan otäckt hur mycket tabletter och vilka doser dom lurar i mig. Tänkte igår kväll att jag skiter i tabletterna för att se vad som händer. Jag mådde ju inte så bra på natten iaf, kunde inte sova och kallsvettades som fan. Det är ju iofs lite abstinens. Men samtidigt så har hela den här dagen varit förstörd också. Då kanske det är värt att ta tabletter tills man inte orkar att kolla på små vita kapslar mer?

på återhörande

fiddelino

Nu skiter jag i det.

Hade en liten tanke om att gå på Män som hatar kvinnor ikväll. Efter att ha frågat halva världen så ger jag upp. Det är antingen plugg, fattig, eller ja för små skor? You name it. Inte en jävel kan gå på bio. Antar att dom inte vill se filmen, eller ännu värre så vill dom inte se filmen med mig. Jag gissar på det sista.

Nåja får väl kolla på filmen när skiten kommer ut på dvd. För jag går fan inte på bio ensam!

Men men, skitsamma! Nu ska jag tjura...

på återhörande

fiddelino

Boktips!

jag har plöjt igenom ytterligare en bok av dom jag köpte i den fantastiska bokrean. Denna gången är det I skuggan av San Siro jag har läst.

Den handlar om Martin Bengtsson som blir fotbollsproffs i Italien vid 16-års ålder. Men det blir inte som han tänkt och han blir väldigt deprimerad. Det slutar med självmordsförsök kan man säga!

Den var otroligt, ja vad ska man kalla det? Gripande? Ja det låter bra. Det visar att vara fotbollsproffs är inte guld och gröna skogar för alla. Man behöver mer än pengar, snabba bilar och dyra kläder.

Jag är nöjd med läsningen kan man säga! Nu blir det kaffe :)

på återhörande

fiddelino

Blääää...

Idag är ingen bra dag, jag har ont i axlarna, jag känner mig snorig, jag har huvudvärk OCH det regnar ute. Med andra ord den här tisdagen hade man kunnat hoppa över.

Egentligen borde jag åka till stan och fixa lite ärenden men jag skiter fan i det, jag orkar helt enkelt inte.

Jag älskar mina tabletter, dom får mig att må så bra hela tiden! *hm*

på återhörande

fiddelino

Teddybjörnen Fredriksson

Shit den här dagen har bara sprungit förbi, känns som om jag gick upp nyss. Iaf så hann jag med lite sjukgymnastik, men började må dåligt där så jag fick inte träna klart. Elit-göran trodde det berodde på medicinen så vi ska testa på Fredag igen.

Sen när jag kom hem hittade jag en trevlig överraskning, nämligen vykort från Kinesien. Kul att se att Ema inte glömt mig där borta :)

Blev lite läsande idag med, läste ut Stridspilot i RAF idag, så imorgon ska jag börja med Den sanna historien om Mao.

Lyckades få till lite fika hemma hos Martin med, han hade t o m bakat muffins som jag gladeligen käkade upp varenda en av, jävlar så bra han är på att baka muffins alltså!

på återhörande

fiddelino

Mars mars måne...

Shit redan Måndag igen? Helt sjukt att det redan är Mars. Kan inte förstå vart tiden tar vägen faktiskt. Men samtidigt är det skönt att det går mot varmare tider. Denna månaden är det två stora grejer som står på schemat. Nämligen att söka till högskolor och åka till Uppsala för att kolla på Bandy-finalen :) Ska försöka plöja igenom ett par av böckerna som jag köpte på rean med. Har kommit fram till att ju äldre man blir så uppskattar man mer o mer att läsa, det är otroligt avkopplande.

Har kollat lite mer charter-resor, hittade en riktigt schysst resa till Mallorca igår. Får ta det med Emli ngn dag och se vad hon säger, det är ingen brådska. Jag vet bara att jag SKA åka ngnstans i vår behovet av att komma bort är stort.

Idag står det bara lite träning på schemat, det kan bli trevligt faktiskt. Bara inte den galna Italienaren är där, han är verkligen inte klok i huvudet. Sist så förklarade han för mig vad Milans klubbdirektörers familjer hette och vad dom hade för hundar. Han är otäck....

Nu blir det, just det!!! HEM TILL GÅRDEN :D

på återhörande

fiddelino

Ingen kan slappa som jag....

Har inte varit utanför dörren idag. Har glidit runt i långkalsonger och t-shirt absolut hela dagen. Så skönt har det varit. Jag har blivit kallad diverse saker av min familj idag bara för att jag inte har gjort något. Men man blir samtidigt ganska så seg när man inte gör något. Klockan är 22:15 nu ungefär och jag känner mig helt död, kommer nog somna tidigt ikväll.

Kollar på Beck nu, det är den Japanska Shungamålningen ikväll. Jag trodde inte jag hade sett den men sen slog det mig när jag kollat i en timme att det är ju filmen med den feta tysken.

Imorgon är det sjukgymnastik på schemat igen, har bestämt mig för att köra som fan imorgon så man är sådär riktigt astrött efteråt, det är mitt mål med morgondagen.

på återhörande

fiddelino


Skynda skynda! Inget e omöjlit!

Första mars idag ju! Det betyder Vasaloppet. Klev upp 07:30 idag för att kolla på starten med Mor o Far. Men jag kan ha råkat somna ett par timmar emellan, för nu när jag tittade så hade dom bara någon mil kvar :P Men det var skönt att sova lite så jag klagar inte faktiskt.

Som sagt, söndag idag. Min favorit dag, så idag blir det bara att slappa hela dagen, kanske kolla lite fotboll i eftermiddag när vasaloppet är slut, läsa lite i RAF-boken kanske? Har bara ett par 100 sidor kvar i den nu, otroligt intressant faktiskt.

Kanske blir att åka till Emli ikväll om hon inte ska vara vovve-vakt. Snackade om att kolla på Beck ikväll så vi får väl se. I värsta fall betyder ju det att jag måste klä på mig, vilket jag är lite emot på söndagar. Då ska det vara långkalsonger, raggsockar och t-shirt :)

på återhörande

fiddelino


Skallebank!

Har varit dåligt med bloggande idag. Det har helt enkelt inte funnits tid till att sätta sig vid datorn förräns nu. Dagen började med barnkalas hemma hos Alice :) Vår lilla tjej fyllde hela 5 år idag, det är helt otroligt vad fort tiden går. Känns som om det var igår som jag satt med henne i mina armar första gången och snart ska hon bli storasyster. Jag hänger verkligen inte med i svängarna.

Sen när detta kalas var avklarat runt tre-tiden så drog vi till Jkpg. Det var Jag, Farsan, Andreas och delar av Fam Södergren. Hockey stod på schemat i Kinnarps. Hade inte varit där sedan i November så det var trevligt. Ännu bättre var att HV krossade Rögle och säkrade fjärdeplatsen i serien. Det jobbiga med hockeyn var att i tredje perioden kände jag en allt mer växande huvudvärk, och när tredjeperioden var slut hade den utvecklats till fullskalig migrän. Tur att familjen Södergren har en fet jeep som jag kunde däcka i. Låg i bagaget hela vägen hem.

Väl hemma var det bara att knarka loss och lägga sig. Så nu har jag kvicknat till igen men känner mig ändå jävligt yr i bollen.

Blir en tidig start imorgon också, det är ju VASALOPPET :D Det är ju tradiiton att titta på tsm med familjen, lite kokt ägg, goa mackor och en feeeet kopp kaffe. Sen ska jag inte lämna soffan förrän första åkaren går i mål. Jag tippar på att en norrman vinner dom är alltid snabba.

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0