Har så förbannat ont!

Har lekt med Malin idag. En tjej ifrån Nässjö, i Nässjö har vi aldrig umgåtts innan men när man kommer till Växjö så gäller inte de vanliga reglerna utan man kan hänga med vem fan man vill :P Så jag visade henne Campus eftersom hon började skolan i övermorgon. Sedan så bjöd hon hem mig till sin skitmysiga lägenhet där jag fick mat återigen :D Älskar att mina vänner fixar käk åt mig vart jag än kommer :D

Dock har dagen varit tudelad. Jag har så förbannat ont i min höft. Den vill inte alls vara med och leka. Så det ska bli spännande att se om jag får någon sömn inatt. Tur är dock att jag ska plugga hemma imorrn. Så jag kan börja när jag vill och sluta när jag vill. Så imorgon blir det Craig och CO. En Engelsk historiabok på sisådär 1800 sidor. Woho! :)

på återhörande

fiddelino

Flykting!

Idag har jag fått en liten insikt i hur det är att vara flykting. När jag kom hem från Åryd efter en mycket underhållande fotbollsmatch så visar det sig att någon inkräktade på min privata sfär. Nämligen en jävla massa ekonomer. De hade nämligen fått för sig att slå upp ett nytt disco sisådär fyra meter från mina fönster med tillhörande partytält och MONSTERHÖGTALARE. Så jag försökte en kort stund att vara inne i min lägenhet. Men när de överröstade fotbollen fick jag nog. Jag var tvungen att fly, så jag tog upp telefonen så snabbt jag kunde. Snyftade fram mina problem för Johan och Emma. Så ikväll har jag varit tredje hjulet hemma hos Emma :D Men tror inte de tog för mycket skada av min närvaro. Dock fick Emma bjuda på mat vilket var välkommet. Ytterligare en kvinna på campus som förbarmar sig över mig och ger mig mat. Imorgon kommer Emelie hem och hon är också bra på att föda mig. Jag kommer nog överleva i år också.

Åter till mitt problem med ekonomerna. Kom hem för sisådär 2 timmar sen men de festar FORTFARANDE! Så jag har inte kunnat somna än. Nu är klockan 03:21 och jag funderar på vad man kan stoppa i öronen som isolerar?

på återhörande

fiddelino

Im mr lonley

Det är sjukt hur snabbt man vänjer sig vid att ha folk omkring sig. I våras gjorde det inget att sitta ensam i min lägenhet. Men nu med en sommar hemma i Anneberg bakom sig så känner jag mig jävligt ensam. Det hjälper ju inte heller att man är ensam dygnet runt i princip. Det finns inte en jävel på Campus. De flesta kommer nästa vecka.

Tentaplugget tar som tur är mycket tid men framåt kvällen blir det jävligt ensam och jag kan inte hjälpa det utan man börjar längta hem. Antagligen är jag helt enkelt en stor fet jävla mammagris.

Jocke skulle kommit hit i helgen men han var tvungen att jobba. Lillebror verkar dock ställa upp istället. Snackas om NHL och FIFA tills vi stupar. Kommer bli jävligt nice. Ska även gå på toppmöte i Div 5 på lördag. Åryds IK - Eneryda. Kommer bli en hård fight. Men jag sätter mina pengar på Åryd. Annars blir Jimmy så ledsen...

på återhörande

fiddelino

AJ!

Har så förbannat ont i ryggen idag. Vet inte vad jag har gjort heller. Utan jag lyckades parkera mig i fåtöljen. Blir nog en tradolan eller två så man kan komma igång idag.

Sista veckan på sommarlovet är här. På måndag morgon går bilen mot Växjö igen. Fan vad skönt det ska bli, komma bort från all skit som är häromkring.

på återhörande

fiddelino

I have choosen the dark side!

Nu har det hänt. En sak jag av princip ALDRIG skulle göra. Men tydligen mognar man med åren. Jag har tagit ett stort steg och äntligen övergivit Microsoft och det förbannade Windows. Nu mera kör jag på en Macbook Pro. Min gamla laptop började sakta men säkert att avlida redan i våras och nu balanserar den på gränsen. Så jag tog tillfället i akt att fixa en ny dator innan skolan börjar. Skönt är det i varje fall. Det är ju även en helt otroligt bra dator. Det finns inget elektronikmärke som kan duellera med Apple just nu. De krossar på både telefonmarknaden och datormarknaden.

Så nu har jag beundrat klart. Annars händer det inte så mycket. Lekte med Jossan i förrgår vilket var förbannat trevlig även om jag blev inlurad i ett obegripligt kortspel. Nu är det även bara en vecka kvar till Växjö! :) My good va skönt de ska bli.

Just det ja, har fått tid att operera bort mina halsmandlar. Första september lägger de in mig i jkpg, även att jag blivit nedsövd minst 50-60 ggr så är jag redan helt nervös. Det kommer sääääkert gå bra *host*

på återhörande

fiddelino

Nu har det gått alldeles för lång tid!

Jag vet jag är dålig på att blogga nu för tiden. Eller ja, iaf det senaste året. Nu är det tre veckor kvar till skolan börjar för min del. Ska bli riktigt skönt att komma ner till Växjö igen och återuppta någonslags vardag. För just nu suger livet rätt hårt. Dagarna går sjukt långsamt. Men samtidigt är det gott att vara hemma, hänga med Jocke och bara glida runt.

Jag är nog lite kluven över att ha sommarlov tror jag.

Förresten, vill ni ha 2011 års sommar förstörd? Ring mig, jag fixar det omgående.....

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0