Filledino i charterdjungeln!

Mitt förslag till Emli gick sådär. Inte för att jag har gett upp hoppet, återstår att se vad hon har att säga när hon funderat på det lite. 

Vi har väl bestämt att vi ska kolla upp lite andra ställen än bara Egypten. Eftersom att det är rätt dyrt i Egypten så ska vi kolla på lite andra alternativ också. Jag bryr mig egentligen inte om vart vi åker bara jag får lite sol och kan slappa som faaaan en vecka :)
 
Så nu jag har kollat på lite andra ställen att åka till. Tex Gran Canaria, Las Palmas, Marocko, Tunisien osv osv osv osv osv i evigheter nu. Men det enda jag hittar är förbannade Lägenhetshotell. Visst att det är billigt, ibland otäckt billigt. Men då måste man ju fixa egen frukost och grejer. Det är ju lite halva grejen med att åka på charter att allt är fixat :)

Nåja, vi får väl se hur det går med det här, en sak är säker iaf. Egypten är hyfsat mycket dyrare jämfört med Teneriffa :P

på återhörande

fiddelino


Va fan tänkte dom på?

Sitter och dricker mitt morgonkaffe, då kommer det upp en reklam för dansbandet Lars-Kristerz. Frågan är vad fan tänkte dom på? Dom har några jävla pälsrockar på sig och försöker på allvar mima till Sweet Child o mine. Säljer dom en enda skiva så blir jag förvånad, för fyfan så dåligt det är :P

Jag hade visst räknat fel på när Ema kommer hem, givetvis. Jag kan ju inte räkna!!! Vad förväntar sig folk ? (emli) :P

Sitter och laddar för att först ta ett träningspass på stan (shoppa) Sen blir det en sväng till Elit-Göran för lite benknäckning. Ska även reta gallfeber på en riktigt dryg italienare som hänger på sjukgymnastiken! Han pratar bara om sitt jävla Milan hela tiden. Det ska tilläggas att jag oftast tränar i Arsenal-tröja vilket retar honom något oerhört. Men sist sa han, bara du inte kommer i Inter-tröja. Vad gör Fiddelino då? Jo han letar upp sin vita Inter-tröja som han köpte i Rom :D Undrar hur röd i ansiktet han kommer bli? Ungefär som när jag sa att Paolo Maldini var en liten kärring? :P haha

på återhörande

fiddelino


Paint it black!

Det är natt igen, jag kan inte sova igen! Fan mina sömnproblem blir bara värre och värre. Jävla tabletter och skit dom ger mig, förstör ju allt.

Visserligen har jag inte hälften så ont som jag hade innan. Men inte fan hjälper det när man sover sisådär 3-5 timmar/natt. Tur att det går många bra dokumentärer på nätterna, man utbildar ju sig lite under tiden.

Ska in och köpa lite fler böcker imorgon. Finns en bok om Mao som jag vill ha, sen tror jag att jag ska slå till på Bert Karlssons biografi med, det är en jävla lirare de! :)

Ska även föreslå en sak för Emli angående vår resa, tror det kan lyckas om jag lägger upp det rätt för henne. Får helt enkelt hålla tummarna! Ema hade skrivit på facebook med nu, saknar henne mer och mer, från att umgås minst en gång i veckan till att inte ses alls är konstigt och det känns faktiskt inget roligt. Men nu har hon varit borta i, eeeh kommer inte ihåg om det är två eller tre veckor. Vilket betyder att det snart gått en månad. Det betyder att det bara är 1,5 månad tills hon kommer hem :)

Nu ska jag kolla på dödlig fångst, det är riktiga män det!!

på återhörande

fiddelino

Läsar'N

Har öppnat den andra boken jag köpte igår. Jag måste säga att Emli guidade mig väldigt bra i affären för båda böckerna jag köpte är klockrena! Den senaste boken som handlar om en ung RAF-Pilot är otroligt bra skriven. Man kan verkligen känna skräcken som han beskriver när han ska flyga själv första gången, och när han ska upp i strid första gången.

Har läst oavbrutet i typ två timmar, kan inte släppa boken. Men nu började jag bli sömnig istället så då fick det bli en paus, givetvis så ska man ju kolla på House nu klockan 15, fick bli en stor kopp kaffe till det också :)

på återhörande

fiddelino

Nu slappar vi loss!

Idag ska jag inte göra någonting. Enda anledningen? Jag är urfattig. Så det blir att sitta framför datorn, läsa i böckerna jag köpte igår. Men först ska jag givetvis kolla hem till gården, dagen börjar ju som bekant inte förrän dubbelavsnitten av hem till gården är avklarade. Nu ni är det otroligt spännande också då Cain har ihop det med sin dotters flickvän! oj oj oj oj ;)

Idag har jag sett dom största snöflingorna i mitt liv. Jag bara stod och glodde i fönstret när jag klev upp, dom var helt enorma. Nu vräker snön ner över Anneberg och det börjar bli så där fint vitt överallt igen istället för att det är blött, grått och tråkigt.

på återhörande

fiddelino

When will i learn?

Jag gillar att ställa upp för mina vänner, det gör jag verkligen! Men ibland måste jag lära mig att säga nej.

Är så jävla trött just nu och vill bara krypa ner i sängen. Men har lovat att hämta Ivan. Ska hämta honom i Nässjö efter ett. Hur ska jag göra för att hålla mig vaken?

G Ä S P

på återhörande

fiddelino


Saker som kan fara åt helvete!

Jag har en ny sak som går rakt in på första plats på saker som kan fara åt helvete! Nämligen Apollo's boknings-sökmotor. Den är totalt jävla omöjlig. Har försökt klura ut den i ungefär en halvtimme nu så jag gav upp helt enkelt. Enda resebolaget med en vettig hemsida är Ving. Den går att försöka. Just nu är vi inne på att leta så billiga resor som möjligt. Men fan det är inte lätt alltså. Hittat en resa till Hurghada nu för 3400 ungefär. Det är ju rätt okej :)

Nu ska jag försöka ge mig på Fritidsresors hemsida nu! Wish me luck!

på återhörande

fiddelino

17:18!

Det är klockslaget när jag satte mig vid datorn för första gången idag! Det är jag rätt nöjd med, vanligtivs brukar jag dricka mitt morgonkaffe framför datorn. Ja om sanningen ska fram har jag en tendens att fastna där resten av dagen också. Men ICKE idag. Idag har jag varit inne i stan och shoppat lite böcker hos Emli. Eller ja, det blev bara två idag. Nämligen Nionde Arméns undergång och En RAF Pilot nånting! Kommer inte ihåg vad den hette. Jag har kollat ut lite fler böcker jag ska köpa också. Men har inte pengar till det just nu, så Emli har lovat att hålla koll på dom tills jag har fått pengar ;)

Men jag la mig iaf i soffan innan för att läsa Nionde Arméns undergång. Det är mycket fakta och statistik men fan så bra det är! I boken kan man förstå hur desperata tyskarna var i slutet av andra världskriget när man kallar in 15-16 åringar i krig mot en benhård röd armé på östfronten. Trodde dom på allvar att dom kunde klara av att hålla tillbaka ryssarna? Eller var det bara en desperat åtgärd av Hitler för att förlänga det oundvikliga? Jag vet inte än, det återstår att se för jag har bara läst 33 sidor ;)

på återhörande

fiddelino

Car lovers!

Martin och jag kollade på det sjukaste jag sett på länge innan. Det handlade nämligen om en snubbe som tände på sin bil. Då menar jag att han var ständigt stenkåt på sin bil. Han hade en bubbla från 76 som han kallade vanilla. Värsta var när dom åkte på roadtrip med tv-snubbarna och gubben gick runt och satte på bilar mitt i natten när han trodde att ingen såg, NAKEN!!!

Nu var det ju inte så att han bara tände på bilar, utan på helikoptrar och fartyg med! Han var jättestolt över att han hade haft sex med en känd helikopter som hade fina former.

Gubben var väl runt 50 år. Men det var en annan kille med i programmet som också tände på bilar, dom bestämde sig för att mötas för att byta erfarenheter. Den yngre killen var mer normal och reserverad och fick inte kåtslag så fort han såg en bil. Men när dom träffades blev gubben totalt kär i den andras bil för den såg ut som Kit i Knight Rider. Så på natten hör TV-teamet ngt ute på parkeringen, då har han gått ut mitt i natten för att ha sex med den andras bil också :P

Jag kan säga att jag skrattade åt dom två oavbrutet i en timme! Det var nog utan tvekan en av dom sjukaste dokumentärer jag sett!

Ärligt talat, borde han inte spärras in?

på återhörande

fiddelino

West Coast nr 2!

Äntligen har det kommit upp band på West Coast Riot's sida. Första bandet till festivalen är Social Distortion. Kan inte påstå att jag har lyssnat så värst mycket på dom innan men jag tycker dom är rätt okej. Nu hoppas jag bara på att det kommer lite andra band med, får jag önska får ju gärna Rise Against, Bad Religion, Flogging Molly, Dropkick Murphy's och lite andra goa band dyka upp också. Förra året var totalt underbart så det blir svårt att slå.

Men hoppas kan man ju alltid göra :)

på återhörande

fiddelino

Jag och tider....

Jag har gjort det igen, var riktigt osäker på när jag skulle vara hos elit-göran för lite benknäckning. Så när jag klev upp idag ringde jag och kollade. Det visade sig att jag skulle vart där igår. Det var inte första gången jag missat en tid hos honom. Tror han ska få ett spotify-konto idag när jag kommer. Jag ligger nog på minus där nu :P

Ryktas om Lunch på stan idag. Vi får väl se om Martin ringer och bekräftar detta sen. Men sin vana trogen säger han bara, vi kan väl höras? :P

Så vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

på återhörande

fiddelino

Martin den oövervinnerlige!

Har hängt hos Martin ikväll, vi gjorde något vi inte brukar ikväll. Vi körde frågesport. Nämligen Sverige-spelet. Jag blev snabbt påmind om varför vi aldrig spelar sådant. Han är totalt jävla omöjlig! Han vann varenda omgång. Inte för att låta uppblåst men sådana spel brukar vara min grej, typ TP osv. Ema som ska föreställa smart har ju aldrig vunnit över mig tex ;) Men Martin är definitivt min överman i dom spelen. Vi har spelat ihop i lag förr och då brukar vi vara grymma. Jag tar sporten och historian och han tar natur, kultur osv. Men idag var jag ju tvungen att möta honom.

Mitt ego krossades på sisådär en timme, sen ville inte jag spela mer.

Jävla Martin!

på återhörande

fiddelino

Lite glad blir man ju!

Nu har jag sorterat hela garderoben och lagt in ny tvätt som låg färdigt i mor o fars rum. Jag har kommit fram till en sak, det fanns en del i min garderob som jag faktiskt inte kan ha längre, det är helt enkelt för stort. Jag kan inte minnas när jag köpte en tröja med storlek L. Det känns rätt bra ändå. Visst jag är fortfarande som en tunna, men jag vågar knappt tänka på hur man såg ut för typ tre-fyra år sedan när jag inhandlade en del av kläderna som jag hittade i botten av garderoben idag. Som tur är har jag en storebror som kanske kan ta över ngra t-shirtar och Piké tröjor. Inte för att han är tjock. Han är bara helt enkelt större än jag :P

Med den insikten så blev fiddelino på mycket bättre humör, så nu ska jag vandra ner, ta en dusch, käka lunch innan House börjar! Det måste man ju kolla på :)

på återhörande

fiddelino

Välkommen till trygg-hansa var god dröj.

Har suttit i telefonkö hos trygg-hansa nu i typ 45 minuter. När jag suttit i 45 minuter rabblar en röst upp telefonnummret jag ringt och säger, personen du söker är inte anträffbar. VA I HELVETE? Kunde dom inte sagt det från början? Jag lovar och svär, min försäkringshandläggare är svårare att få tag på än Jesus. Han kanske är jesus? Alla har hört talas om honom men ingen vet om han finns....

Jag är extremt uttråkad idag, jag har plockat ur diskmaskinen, plockat tvätt. Jag är lite sugen på att sortera garderoben också. Suck ibland hade det varit skönt att kunna jobba lite. Tänk att få arbeta lite med kroppen och känna sig trött pga jobb istället för att man är trött för att man har stirrat på TV:n i 14 timmar. B L Ä!

Man kan säga att fiddelino har en dålig dag.

på återhörande

fiddelino

I skydd av mörkret!

Nu ska jag hylla spotify lite till så ni som inte gillar det kan sluta läsa nu! Det fina med spotify är att det kan dyka upp lite vad som. För några dagar sedan gled jag in på Elton John. Vet ni vad? Han sjunger så sjukt bra! Har hittat en duett med Elton John och Ray Charles som jag har blivit totalt kär i. Kan inte sluta lyssna på den! Samma sak med Ray Charles, han sjunger som en gud. Med en otrolig inlevelse! Det blir inte bättre än så. Fan nu försvinner den lilla cred jag hade som Punkrocker men det kan jag ta! Tur att ingen såg att jag lyssnade på Lars Winnerbäck innan!

på återhörande

fiddelino

Bara massor utav sport!

Det blev bandy idag igen. Idag stod Vetlanda BK-Edsbyn IF på schemat! Det var jag och Bobo som drog till Vetlanda för att kolla. Väl där mötte vi Bagarn och Hampus med. Så det blev väldigt trevligt på läktaren, förutom att Hampus aldrig kan hålla käften, finns ingen som tjötar som honom.

Matchen? Jo den vann VBK faktiskt tro det eller ej, men när slutsignalen ljöd så stod det 5-2 på matchklockan! Det var riktigt imponerande. Nu får dom möta IK Sirius från Uppsala i kvartsfinalen.

Nu sitter jag mest och låter timmarna gå så jag kan gå och lägga mig, är skittrött igen, dom nya tabletterna jag fick skulle ju fungera som lite uppåttjack, men njaa jag känner inte av något sånt än. Ni skulle sett när jag försökte ta den nya tabletten igår, jag fick en smärre chock när jag ploppade ur den ur plasten. Den var helt enorm! Jag fick försöka svälja 4 ggr med samma tablett innan den gick ner. Kan bli intressant ikväll sen....

på återhörande

fiddelino


Att hylla en legendar!

Jag är otroligt svag för hyllningar inom idrott. tex när Dennis Bergkamp fick en egen match när han slutat där Arsenal mötte ett klassiskt Ajax lag och där pengarna från matchen gick till Bergkamp själv. Samma sak när Alan Shearer tvingades sluta. Han spelade iofs bara 30 sekunder eftersom hans knä var helt söndertrasat. Men det är inte det jag menar, utan det är fansens hyllningar till någon som har gett allt för en klubb under en väldigt lång tid. Dom visar sin uppskattning för lång och trogen tjänst.

Inatt spelade Mats Sundin för första gången i Toronto sen han valde att flytta till Vancouver efter 13 säsonger i Maple Leafs. Jag funderade faktiskt på matchen igår och tänkte, kommer dom bua eller hylla?

Svaret har ni här: http://www.youtube.com/watch?v=k44jKODQE8g

Får man Mats Sundin att gråta, då har man antingen gjort något riktigt hemskt eller något väldigt bra!

på återhörande

fiddelino

Spola, spola isen! Spela, Spela bandy!

Idag är det äntligen dags igen! Efter sisådär 3-4 veckors uppehåll är det äntligen dags att kliva in på Skogsvallen igen och se IFK spöa skiten ur Edsbyn, förhoppningsvis!

Ringde hem till storebror och fick veta att Alice är förkyld igen så det blir ingen pulkaåkning imorgon! Lite tråkigt, för vem vet när det blir snö igen?

Nåja, jag har en reservplan för morgondagen, bagarn ringde nämligen igår och sa att Vetlanda spelar mot Edsbyn imorgon, så det blir att styra Karin mot Vetlanda. Kan bli bra de här hörni! :)

Ikväll är det bio på schemat, får väl se vad vi ska kolla på, men det är roligt när man kan hänga lite med folk från gymnasiet :)

på återhörande

fiddelino

Det känns i benen!

Ikväll har jag spelat innebandy som en besatt! Jag sköt, löpte (lite iaf) täckte skott osv! Ikväll gick det sådär bra som man vill att det ska gå när man spelar! Jag lyckades t o m göra mål, det ni!

Sen efter att vi sprungit oss svettiga i två timmar så drog jag bort till tonår för lite fika, jag menar det har man ju gjort sig förtjänt av efter min otroliga insats! Tror nästan att dom otroligt energiska 13-åringarna som var med var imponerade *hm*

Förstår mig inte på dom, vi körde två matcher. Mellan dom två matcherna låg vi andra som faktiskt passerat 20 och flåsade vid sidan av planen. Vet ni vad dom där små förbannade asen gjorde? Jo då fortsatte dom att spela under pausen. Dom såg inte ens ansträngda ut.....

Så nu har jag krupit ner i sängen och ska lyssna på Kristina från Duvemåla tills jag somnar!

på återhörande

fiddelino

Nä men se på fan?! Det är ju Fredag!

Dagarna har ju en tendens att flyta ihop lite när man bara sitter hemma. Men idag känns det verkligen att det är Fredag! Det blir en Fredag i motionens tecken. Först ska jag till sjukgymnasten, ska träna idag för jag har bestämt att förkylningen kan fara åt helvete. Eftersom det är Fredag så betyder det också Innebandy ikväll vilket är nice. Det är SJUKT kul att spela innebandy.

I helgen har t o m jag lite planer, först imorgon blir det Bandy, IFK Nässjö spelar sin sista seriematch mot Edsbyn. Sen blir det hem fort som fan för syrran med familj kommer och käkar. Lutar faktiskt åt ett biobesök med imorgon kväll.

Sen jävlar ni på Söndag, då smäller det! Då är det pulkabacken som gäller med Alice! Vi ska försöka åka lite skridskor med, men det är inte helt lätt att hitta skridskor till en 5-åring. Så vet ni om några så ring mig :D

Nu måste jag försöka leta upp ett par shorts, vilket är så nära omöjligt som man kan komma, vart fan har jag lagt dom?

på återhörande

fiddelino

The Circle of life!

Sitter och lyssnar på soundtracket till lejonkungen. Det har gjort att jag kommit fram till två saker, Disney gör jävligt bra musik till sina filmer och Elton John är en jävel på att sjunga. Det är det som är så fint med Spotify, det poppar upp ett låtnamn i huvudet, eller en artist. Så äre bara att knappra in det och njuta! Oftast njuta iaf, finns en del skitmusik i denna värld med. Men jag har definitivt vidgat mina musikvyer under tiden jag har haft spotify.

Hade aldrig lyssnat på Cat Stevens innan jag skaffade det. Men nu har jag en del av hans låtar i min playlist.

Nu ska jag googla min nya medicin jag ska börja med, vill se vad det är han lurar på mig....

på återhörande

fiddelino

Björn Ranelid!

jag ligger i soffan nu och kollar på efter tio, det där oprah liknande programmet med Malou på 4:an. Idag är både Gert Fylking och Björn Ranelid gäster. Ni kan ju föreställa er kombinationen! Jag tycker båda är rätt sköna. Men jag tror att Malou  svettas lite, för när Fylking är tyst så vräker Ranelid ur sig konstiga och snudd på pinsamma saker, och ja när Ranelid är tyst så är det tvärtom.

Ranelid är ju mästaren på svammel. Visst att det är roligt att lyssna på honom men jag kan verkligen inte ta honom på allvar. Just nu så har han svammlat om 8:a barns mamman i USA och han använder så otroligt fina och stora ord om barn nu att jag inte kan låta bli att garva åt honom.

Frågan är ju, vad går Björn Ranelid på för piller? och vart kan jag få tag på dom?

på återhörande

fiddelino

Att se i syne!

Idag när klockan ringde var jag trött!!!!! När mor o far gick upp för att sjunga för lillebror så hade jag inte kunnat somna än, alltså runt halv sex. Så jag gick också upp för att kela lite med lillebror! Han fyller ju faktiskt år!

Sen somnade jag om igen och vaknade 09:50! jag var tvärsäker på att det ringde, så jag svarar

-ah det är Fidde?

Inget ljud i telefonen.

- HALLÅ????

Fortfarande inget ljud.

Jag tittar på mobilen och inser att det är väckarklockan! :S Jag var ungefär 10 sekunder från att skälla ut min mobil! Måste försöka vända på dygnet igen.

Läste smålandstidningen nu, det stod att Nässjö kommun är väldigt bra om man är singel för det finns mer kvinnor än män här. Synd bara att alla kvinnor är så sjukt fisförnäma...

på återhörande

fiddelino

Nu jävlar är det kyligt i A-berg!

Gick hem från Martin nyss och jag trodde fan i mig att jag inte skulle ha några fingrar kvar när jag kom hem, det var verkligen svinkallt! Missförstå mig inte jag gillar verkligen vinter. Som det har varit nu dom senaste två veckorna är alldeles fantastico! :)

Dagen har bestått av läkarbesök bara, det gick hyfsat ändå. Medicinen dom tvingade mig att köpa i Januari som kostade 1700 spänn är tydligen överskattad nu och så ska jag hämta ut en ny imorgon som "bara" kostade 870 kr. Woho! Men positivt var att han sjukskrev mig resten av våren! Inte för att jag vill gå hemma, men positiva är att jag har tid på mig att bli ordentligt frisk. jag tog aldrig den tiden på mig förra våren och stressade istället för att kunna komma tillbaka till jobbet. Men det gick ju som bekant åt helvete. Så nu ska jag verkligen satsa hundra på att bli frisk tills jag börjar plugga. Så nu ska jag vara hemma till 1 Juni. Blandade känslor kan man säga.

Imorgon är det släktkalas igen, dom duggar tätt på våren. Imorgon är det ingen mindre än lillebror som fyller 17. Tiden går fort! Jag borde verkligen gå och lägga mig tidigt med för jag ska vara sotar-vakt imorgon förmiddag! oooh så spännande liv jag har :P haha!

på återhörande

fiddelino

One ear against the ground!

Klockan är alldeles för mycket, jag borde legat och nannat kudden vid 12. Men jag kan inte somna längre, har lyckats att total vända på dygnet så just nu sitter jag och snokar lite på Facebook samtidigt som Rise Against pumpar i mina ögon. Det framgår mer och mer vilka genier dom är. Kan inte få nog av Tim McIlrath's hesa röst.

Sen vet jag inte riktigt vad det är med mig, massa saker snurrar i huvudet som egentligen är totalt oväsentliga! Men jag kan ändå inte bara skjuta undan det. Finns en sak speciellt som jag hörde av Morsan häromdagen. Tror jag hoppar över att skriva vad det är här än så länge. Men låt oss säga så här, med vår familjs otur så skulle det inte förvåna mig om det skulle inträffa också, men det får det bara inte.

Nåja, den som lever får se! Fan jag borde verkligen sova alltså, ska till läkaren imorgon med, det suger! Är livrädd att han ska säga, dina provsvar ser ju okej ut nu, du kan nog säkert jobba med något och skicka mig till arbetsförmedlingen! Men jag vet ju så väl att det här uppsvinget är bara tillfälligt, det är ju kortisonet som gör det. Tror det är läkarbesöket som gör att jag har svårt att somna, även om jag gjort de där 1000 ggr så vet man aldrig vad dom kan få för sig att säga eller göra....

på återhörande

fiddelino

Fika med UBS!

Idag har jag varit hemma hos Ulla-Brita! Ni som inte vet vem det är så ska jag faktiskt förklara det. Ulla-brita var min klassföreståndare på handelsprogrammet och ja, jag tycker vi fick rätt bra kontakt under dom tre åren jag gick där. Men tyvärr så har vi inte setts efter gymnastiet vilket är lite tråkigt. Men idag blev det av. Så jag gled in till Eksjö där hon numera bor och hittade faktiskt hem till dom på första försöket. Jäklar vilken lägenhet dom hade! Så himla stor och riktigt fin! Hade inte tackat nej till den om man säger så.

Hängde hemma hos dom över ett par kaffemuggar och jag uppdaterade henne om vad dom flesta i klassen gör nu osv. Sen helt plötsligt var klockan nästan 17 och jag kände att det började bli dags att dra sig hemåt. Drog i mig en pizza och sen somnade jag i soffan! Så här är jag nu, klockan är 20 och jag är nyvaken! Whopii!

Ska ta och gå en sväng med Albin för att vakna till. Men inatt får det inte bli sent för imorgon ska jag och Mamma köpa födelsedagspresent till Lillebror och sedan ska jag vidare till Jkpg och träffa doktor-turken.

på återhörande

fiddelino

Kaffe, FM och Hem till gården!

Godmorgon allihop, hade jag inte ställt klockan idag så hade jag nog inte klivit ur sängen förrän runt klockan 15. Men det går ju faktiskt inte för sig idag för jag ska ju till UBS. Jag bjöd in mig själv via mejl i helgen så nu ska jag åka och kolla hur dom bor nu för tiden, kan bli möcke trevligt.

Så nu sitter jag nyduschad, med Arsenalmuggen på ena sidan av datorn och väntar på att Hem till gården ska dra igång. Som jag brukar säga, dagen startar inte förräns efter hem till gården....

på återhörande

fiddelino

Han är tillbaka!

För nästan exakt ett år sedan var han när att förlora foten efter en brutal tackling av en Birmingham spelare! Läkarna var inte säkra på att han någonsin skulle kunna spela fotboll igen. Tackligen var så brutal att många engelska tv-kanaler valde att klippa för reklam istället för att visa repriser på tacklingen!

Eduardo som spelar för Arsenal gjorde idag sin första match sedan den 23:e februari förra året. Som han gjorde det, han gjorde två mål och spelade som en kung fram till han blev utbytt till stående ovationer mot Cardiff City i Engelska FA-cupen!


Så såg det ut förra året i Birmingham när hans fot totalt pulveriserades av Taylor i Birmingham City!

Det värmer i mitt gunners-hjärta att han är på god väg tillbaka! Så jag ställer mig upp med resten av Emirates och applåderar för honom ikväll, för det är Eduardos kväll idag!


Så här såg det ut förra veckan mot Pompey's reserver där han för övrigt gjorde mål också! Gissa om vi har saknat honom

på återhörande

fiddelino

Ja men så ser du rätt rolig ut också!

Jäklar vad trött jag är! Jag ser tamejfan i kors! Har varit på 20-årskalasfika hemma hos Simon i eftermiddag. När jag kom hem var tanken att åka till Martin en stund, jag orkade bara med sisådär en halvtimme hemma hos honom sen var jag tvungen att åka hem. Jag såg typ dubbelt så trött var jag. Så givetvis när jag kom hem runt 8 så somnade jag i soffan och vaknade för ett par minuter sedan!

Antingen så kickar det igång mig ordentligt eller så kommer jag sitta och halvslumra till elva och sen somna. Jag hoppas på det sista!

Idag har jag lekt jultomte fast ja i februari. Emli fick en liten present hängd på hennes dörr. Jag tyckte att denna grej saknades i hennes lägenhet igår när jag var där så jag gick helt enkelt och köpte det idag! Vad det är? Nja ska fundera på om jag vill berätta det först.

Imorgon ska jag till UBS, min gamla klf från gymnasiet! Ska bli trevligt att träffa henne och fika lite!

Nu ska jag fortsätta att gäspa mig igenom kvällen!

på återhörande

fiddelino

Travelmania!!

Emelie och jag har suttit över msn och kollat på resor ett tag nu! Jag är helt speedad efter att kollat på massa hotell med all inclusive och allt vad det heter! Fan hade jag kunnat så hade jag åkt imorgon. Så taggad är jag!

Ska hålla ögonen på den hemsidan vi kollat idag! Det kan bli jävligt bra det här.


Rese-tagget är högt!

på återhörande

fiddelino

Hilton i Hurghada?

Ja tack säger Fiddelino. Emli har nog nästan bestämt sig för att hon har råd med båda sin resor så det ser ut som om vår resa blir av. Vi har hittat ett grymt erbjudande med Ving. Om vi väljer det kommer vi att bo en vecka på Hilton Hotel? Kan man klaga på det? Nja kan knappast tro det!

Kvällen har som sagt tillbringats hos Emli! Vi har tjötat, druckit kaffe, blue keld och kollat på Nightvision! :D Blue keld har blivit min nya favorit den måste inköpas redan imorgon, så jävla gott vare!

Nu ska jag knarka ner mig och försöka sova lite! Fiddelino är lite nanig måste erkännas!

på återhörande

fiddelino

Bloody Sunday!

God eftermiddag blogglovers! :P Idag har jag sovit länge, alldeles för länge! Fylletaxi-grejen drog ut på tiden kan man säga. När jag hämtade dom vi halv 2 så ville dom absolut bjuda på mat också! Så jag och lillebror fick glatt följa med ut i skogen och käka. En i sällskapet tyckte att jag och lillebror var jävligt söta och stötte hejdlöst på oss. Ska tilläggas att hon var 31. Fast jag tror hon var mest intresserad av lillebror. Hon dreglade duktigt över honom....Växjöbor, säger bara det.

Sen min morbror var ju en historia i sig. Han var totalt väck. Fick stanna och låta honom spy typ 8 ggr! Ja det var en intressant natt kan man säga som slutade i sängen runt klockan 4! Så jag är lite seg idag faktiskt.

Idag blir det nog att fika loss lite med Emli, vi har ju massa ballerina-kex kvar som vi inte käkade upp under ballerina-provningen så jag tror vi kan ta varsitt paket. Om inte Emli har tjuvätit...

på återhörande

fiddelino

Väntar och väntar och så väntar vi lite till.

Sitter och väntar på att min morbror ska supa färdigt på hotellet. Finns det något tråkigare än att vara fylletaxi och sitta och glo framför TV:n?

Sen den här förkylningen jag har dragits med i över en vecka irriterar mig till max. Hostar och snorar nått så in i helvete rent ut sagt. Känner mig konstant febrig. Det är jävligt irriterande nu.

Nåja det borde väl ge med sig någon gång? Kände bara för att gnälla lite.

Nu ska jag kolla klart på Hart's War!

på återhörande

fiddelino

Valentine's Dag!

Idag är det ju som bekant alla hjärtans dag. Men jag skiter helt enkelt i att nämna det för jag tycker bara det är en kommersiell skitdag. Istället nämner jag att det är MIN namnsdag! Undrar hur många som faktiskt vet att jag heter Valentine också? Hmn det märker vi innan dagens slut ifall någon säger grattis :P he he.

Idag är det också ett år sedan jag åkte till London, jag saknar det stället något jävulskt. Måste verkligen åka dit iår också! Eftersom jag inte hade börjat blogga när jag åkte (började inte förrän elfte mars förra året) så tänkte jag lägga upp lite bilder från mina dagar i storstan! Enjoy!



Fiddelino framför Wembley :)



Templet Emirates Stadium



Åka buss var rätt roligt faktiskt! Som ni ser



Kolla så stekig jag ser ut! Man ser ju glad ut iaf!

Jag upptäckte en sak nyss, jag har varit jävligt klantig! Alla mina bilder som låg på datorn har försvunnit i data-rensningen, jag var tvärsäker på att jag hade lagt dom på den externa, Julafton, Farfars födelesdagskalas, Rom. Alltihop borta! Nu ska jag deppa.

på återhörande

fiddelino

Otursdagen lider mot sitt slut

Vet ni vad? Jag har klarat mig utan några missöden denna fredagen den 13:e! Är rätt nöjd över det då jag både har åkt skridskor och testat Rallybilen med Oscar! Vi kommer krossa allt motstånd i hans lilla golf! Lovar och svär! :)

Skulle dragit lite till Missionskyrkan ikväll och hängt med lite vänner. Men det var totalt dött där så jag smet hem ganska fort igen. Så det blir väl att sitta och dra på lite Bad Religion i högtalarna och slappa tills det är dags för sängen.

För övrigt, kom att tänka på en sak, om 4 timmar är det exakt ett år sedan jag lämnade Abg för min allra första solo-resa, då styrde jag kosan mot London för att hälsa på Ema, det är helt sjukt vad tiden går fort.

på återhörande

fiddelino

Nu utmanar vi ödet!

Nu ska vi ut och utmana ödet en stund, vi har fått för oss att åka skridskor. Har ni inte hört något imorgon här på bloggen så är jag antagligen på akuten! Jag brukar ha otur! Så vi får väl se :P

på återhörande

fiddelino

Black Friday!

Idag är det Fredagen den 13:e! Många tycker det är så att säga humbug. Ja innerst inne så gör väl jag det också egentligen. Men jag har haft lite otur på denna dag.

För sisådär 16-17 år sedan på Fredagen den 13:e fick jag reda på att jag var sjuk t e x. För att krydda till det lite extra så var vi där klockan 13. Spoooky :P

Oscar funderar på om vi ska testa rallybilen idag, men de vet i fan om jag vågar, kanske borde göra det imorgon istället? :P

på återhörande

fiddelino

Matlagar'n som glömde laga mat!

Ikväll var det matlagning i goda vänners sällskap! Men det slutade med att Jag kollade på när Linda och Hanna lagade mat. Bobo och Jocke cruisade mest runt. Men dom gjorde det bra iaf! Maten blev grymt god!

Sen när vi käkat så kollade vi på film, RocknRolla tror jag den hette, lite som Lock Stock and two smoking barrels, lite halv snurrig. Men den var helt okej den också! Hanna hade bakat kladdkaka med så vi svullade ordentligt ikväll. Är fortfarande mätt som fasen!

Sen när vi skulle gå hem, det var DÅ det hände! Det kommer en röd Hummer emot oss. Eftersom Anneberg är ett litet ställe så finns det bara en person som det skulle kunna vara. Det finns nämligen bara EN Hummer på sisådär 30 mils avstånd :P haha! Men det var inte den personen, det var Micke G! Han hade fått låna den av sin arbetsgivare. Så givetvis bjöd han in oss i denna äckligt dyra bil. Fiddelino som gillar bilar tackar ju inte nej utan glider lätt upp i framsätet! :)

När vi skjutast hem Ivan så säger Micke, vill du testa? Två sekunder senare sitter jag framför ratten på en Hummer H3! Det är precis uppe på samma nivå som en Ferrari eller Lamborghini! Så coolt vare! Tyvärr får jag nog säga, Karin släng dig i väggen :P haha!

på återhörande

fiddelino

Inte sexigt att kallsvettas!

Det blev ingen lång stund på bryggeriet! Jag passade på att smita när Ema gick hem. Tyckte inte det var så roligt att sitta där och kallsvettas till ett riktigt konstigt band som spelade.

Träffade mycket roligt folk under tiden jag var där iaf! Anton och Evelina var där. Evelina och jag bestämde att vi ska köra singstar/öl kväll snart:P Det är ju faktiskt jävligt roligt att leka Roger Pontare!

Fast anledningen jag gick till bryggeriet idag var ju för att säga hejdå till Ema, usch det var inget roligt! Hon ska fan i mig vara borta i 2,5 månad nu. Ema är som en storasyster för mig. Hon retar gallfeber på mig och jag gör likadant tillbaka. Tur att det inte är som förra gången iaf när hon fick för sig att vara borta i ett helt jävla år. Usch kommer sakna henne, vi umgås ändå rätt mycket. Nåja två månader går fort.

Förresten verkar det som om Marocko/tunisien/egypten resan är hotad. Återkommer med info om det :/

Måste få tag i någon doktor imorgon. Nu har det gått en vecka med den här jävla hostan och jag börjar få jävligt ont i bröstet. Även när jag tar vanliga andetag!

Det luktar lunginflammation....

på återhörande

fiddelino

Bokmalen!

Det finns fördelar att vara kompis med Emli, det är ju så att hon jobbar i en av dom stora bokaffärerna i detta land. Vilket betyder att jag läser så jäkla mycket mer!

Idag har hon beställt en bok åt mig som jag planerar att läsa när vi åker iväg i vår. Nämligen Den nya världsfotbollen av Erik Niva, Erik Niva är enligt mig den bästa fotbollsreportern. Enda minuset är väl att han håller passionerat på Tottenham Hotspurs. Men det kan jag leva med för han skriver som en gud!

Kan knappt vänta tills boken kommer i Mars, ja ni läste rätt. Hans bok släpptes precis innan jul och har hunnit sälja slut två ggr. Så nu tog jag tag i det och bad Emli beställa en åt mig!

Nu blir det duschen!

på återhörande

fiddelino

Konsten att vakna på fel sida

Idag är jag allmänt råförbannad på allt. Räckte att bussen stannade framför mig innan i stan och jag gick lös på Karins ratt. Dagen började med att Morsan ringde vårdcentralen åt mig och dom lovade givetvis att ringa upp inom närmsta timmen. Tja, nu har det gått sisådär 6 timmar och jag har inte hört ett ljud, det är tydligen inte så viktigt att överleva? :P Fyfan för dagens sjukvård! Sen när jag somnat om och sovit ett par timmar till, vaknar av att telefonen pling-plongar! Lillebror vill ha skjuts från stan, gärna sisådär 10 minuter tidigare! Det gjorde inte Fiddelino glad. Så nu ska jag tjura i ett par timmar så jag är på bra humör ikväll.

För ikväll blir det bryggeriet, det är ju Ema's sista kväll i Sverige på ett tag och jag och Emli ska käka till hennes ära, jag ska visst betala också :P Men vad gör man inte för två stekiga brudar som dom? ;P

Så nu ska jag svälta mig resten av dagen så jag är riktigt jävla ashungrig när jag kommer till bryggan! För det är halva priset, det betyder ju nästan gratis och gratis är ju som bekant jävligt gott.

Kul att se att två st vill att jag ska överleva det här iaf :P 

på återhörande

fiddelino


Kväll igen!

Trodde faktiskt att jag var på väg att må lite bättre med den här förkylningen. Sen var jag hos Elit-Göran idag och han förklarade för mig att om man tar Arava och får mina symptom borde jag bli inlagd direkt för det kan ha DÖDLIG utgång om jag låter det vara. Gissa vem som ska ringa farbror doktorn imorgon? jo jaag! Även om man är deppig ibland så är jag inte sugen på att dö. Kul att dom berättar det för mig! Jävla idioter.

Har hängt med Emma en sväng i eftermiddag, Emelie kom en stund med och vi käkade lite kladdkaka! Som vanligt var Ema stressad till tusen så det blev bara en två timmar eller ngt. För er som inte vet så måste man boka tid med Ema för att leka med henne, min tid idag var mellan 16-16.45. Men jag fick lite övertid faktiskt. Imponerande va? ;)

Imorgon ska man tydligen till Bryggeriet! Emli och jag ska käka där klockan 19! Blir nog trevlans, Ema ska nog ansluta senare på kvällen så vi får säga hejdå innan hon överger oss i tvåååå långa månader! Emli och jag bestämde nog nästan vecka för resan idag, lutar åt veckan innan Ema kommer hem eller samma vecka! Mest för att reta Ema då ;) haha!

Nu ska jag slappa en stund innan det är dags att styra Karin mot staden igen och hämta Morsan på jobbet! Fifäään.

på återhörande

fiddelino

Då var det igång igen!

Natten har varit lång, jävligt lång! Notera nu att jag tar en jäkligt hög kortisondos. Notera också att jag har förklarat för min idiot till läkare att kortisonet inte hjälper på mig. Det finns ta mig fan bara nackdelar! Kortisonet ökar vätskemängden i kroppen så man blir helt enkelt tjockare än vad man är. Ni som vet hur jag ser ut vet att jag behöver inte mer hull om man säger så.

Gah, blir så jävla förbannad på dom! Trots att det inte fungerar, trots att jag har gnällt om det tusen ggr så proppar dom i mig det ändå. Ändå så släpper inte värken, har så jävla ont i ryggen nu så jag vet inte om jag ska sitta, ligga eller stå.


suck....

på återhörande

fiddelino

Pyjamas gubbar som skriker, bankar o slår!

Klockan närmar sig 02 och jag ligger i sängen! Iofs har jag legat i sängen i princip hela dagen. Men hostan är snudd på borta och snorandet också vilket är jäkligt skönt! Tror jag får hoppa över träningen imorgon dock. Flåsar bara jag ska upp för  trappen så nää, skiter i det helt enketl! Elit-Göran får säga vad han vill...

Sitter med spotify lite. Hittade ett band som jag lyssnade jävligt mycket på för en tre-fyra år sedan, nämligen KSMB! Detta fantastiska punkband som spöar Ebba Grön med hästlängder :P

Låtar som Dörrterror, Abab, hårding och en slemmig torsk är klassiker som man kan lyssna på hur många gånger som  helst! Deras låtar är väldigt lika sex pistols, the clash osv fast med Svenska texter! Mycket kan man faktiskt relatera till också, trots att det är 30 år sedan dom var på den berömda "tapeten"

Så har ni inte hört KSMB, då tkr jag ni ska lyssna lite!

på återhörande

fiddelino

Det är knäpptyst!

Vet ni vad! Nu har jag legat i sängen i två dagar. Kan säga att jag är lovligt uttråkad nu. Sen är det ju tydligen sportlov denna veckan och därför är det inte en själ hemma. Känns inte så iaf! Kan inte hjälpas att det känns lite ensamt. Martin och Albin är i fjällen, det är i princip dom jag umgås med 90% av den vakna tiden så det finns inte mycket att göra nu. Sen drar Ema till Asien på torsdags. Henne kommer jag sakna jättemycket. Jag menar vem ska jag sms-terra hela tiden? Vem ska jag ringa och tjöta med? Och framför allt. Vem ska jag baka med? Vi är grymma på att baka ihop.

Hinner iaf träffa henne en sväng imorgon, då blir det faktiskt att vi ska baka! Inte illa det. Jäkla tur att jag inte är lika snorig o jävlig nu för då hade jag inte vågat träffa henne och säga hejdå. Lagom pinsamt om jag smittat henne samma vecka som hon ska till Kina. Då hade jag skämts lite :P

Men om det är någon som vill leka någon dag så ställer jag upp på det mesta! Finns inte mkt att göra på dagarna/kvällarna.

bläää....

på återhörande

fiddelino

Spotify-konto!

Nu äre så här gott folk att jag har fått tag i ett extra spotify-konto! Det är här ni kommer in. Jag vet ju att det finns lite folk som läser min blogg. Så är det någon som vill ha ett spotifykonto?

Isåfall tycker jag ni ska höra av er i kommentatorsfältet :)

på återhörande

fiddelino

Nu är det inte långt kvar!

Snart blir det att sätta sig framför säsong 5 av Entourage! Har följt den serien slaviskt sen kaka visade mig den för första gången, tycker det är otroligt roligt.

Så för ett par dagar sedan ringde kaka och berättade att säsong 5 fanns att "köpa" :P Så nu när datorn är fixad så var Entourage det första jag laddade hem. Nu står den på 98% så det blir att gå ner, hämta lite käk som morsan lagade innan hon åkte och slå mig ner framför datorn och bara njuta av varenda avsnitt!

WUNDERBAR :)

på återhörande

fiddelino


Det går framåt!

Nu börjar jag se ljuset i tunneln! Nej jag går inte mot döden:P Men jag snorar ungefär hälften så mycket idag, enda som retar mig nu är den förbannade hostan!

Så idag blir det en stilla dag inomhus också! Ska vara på den säkra sidan den här gången. Sen hoppas jag ju att jag hinner träffa Emma innan hon överger oss för Asien. Då vill jag ju inte vara så taskig att jag smittar henne med något precis innan hon ska dra, inte ens jag är så jävlig :)

Oh vet ni vad! Nu börjar hem till gården, hinner inte med mer!

på återhörande

fiddelino


Men ta och skjut mig istället!

Den här förbannade hostan går mig på nerverna! Så fort jag lägger mig i sängen så börjar jag hosta som en jävla dåre! Jag gick i la mig för typ två timmar sedan men det är fan i mig omöjligt att somna för jag får fan inte luft.

Behöver jag säga att jag är irriterad? Har en sån förbannad huvudvärk också. Börjar tro mer o mer att jag har fått bihålsinflammation igen, det gör jävligt ont runt nästrakten!

USCH!!!!!!

på återhörande

fiddelino

Enda gången man vet att man är man!

Det är när man är sjuk! Jag må vara löjlig men febertermometern visar ungefär 37,7 grader celsius! Men det stoppar inte fiddelino för att däcka i sängen! Hostan o snuvan är jävlig alltså. Det dumma är att jag har tid hos läkaren imorgon klockan 10:30! Det är inte bra för dom tycker inte det är så roligt med förkylningar i väntrummet på reumatologen.

Nåja vi får väl se vad som händer med det! Eftermiddagen har iaf tillbringats med Ivaano framför dumburken! Tottenham-Arsenal gick inte som jag ville och Arsenal lyckads iaf spela oavgjort!

Vi började spela lite GH men jag orkade verkligen inte, började typ svettas av att titta på gitarren så vi beslöt att lägga ner verksamheten och Ivaano gick hem!

Nu ligger jag i sängen och kollar på OTH! Ska slappa och försöka bli frisk så fort som möjligt!

på återhörande

fiddelino

Jag dööööör

Förkylningen har slagit till med full kraft nu! Igår kväll satt jag hemma hos Dennis och kollade på fotboll och jag nös i princip var femte minut! Tillslut så slutade jag nysa och började hosta som satan istället! Så nu är det officiellt! Fiddelino har blivit sjuk för andra gången på en och samma vinter! Jag tror inte det har hänt sen jag var typ 4 år gammal!

Läkarna varnade mig för det när jag började ta dom här medicinerna för det tar bort mitt imunförsvar! Men fan, hur kul är det att vara sjuk på en skala? Särskilt när Farmor och Farfar bjuder på födelsedagsmiddag om sisådär 45 minuter. Eftersom jag fortfarande sitter i kalsonger hemma betyder det ju att jag inte ska gå :(

Fixandet med datorn gick sådär igår. Jimmy och jag höll på i 4 timmar innan vi gav upp. Han skulle försöka klura på problemet ett par dagar! Vi har ju 30 dagar på oss så det är ju lugnt! Han är rätt smart han så han kommer nog på ngt!! :)

Igår kväll när jag åkte hem från Dennis så hade det snöat något så förbannat! Så jag fick lära mig något nytt om Karin! Hon gillar inte att åka i snö! Jag höll på att hamna i mitt-räcket typ 6 ggr från Forserum till Nässjö. Som tur var fick jag en liten paus i Nässjö. Skulle nämligen hämta Ivaano som var på fest hos Familjen Åkesson! Väl där fick jag se något fruktansvärt roligt som jag kommer leva på resten av året! För att skydda personen det handlar om skriver jag inte mer än så :P

På tal om Ivaano så kommer han hit om sisådär en timme för vi ska kolla på årets match i PL. Nämligen Tottenham Hotspurs - Arsenal FC!

Mitt tips, Spurs 0!!!! Gunners 1!!!! Van Persie i andra halvlek! Mark my words!

på återhörande

fiddelino

Host pust och Host igen!

Japp läser ni överskriften och inte förstår vad jag menar så är det för att jag vet inte vad jag menar! Jag vet bara att jag mår dåligt. Det snorar, det hostas och halsen känns som sandpapper! Underbart eller hur? Jag vågar inte ta febern men vad jag känner så ser det väl inte direkt ljust ut!

Födelsedagsmiddagen hos Farmor imorgon är helt klart hotad! Det sista jag vill är att ge Farmor 86 och Farfar 90 någon halsfluss eller något! Blir att känna efter idag.

Sitter på lillebrors dator och bloggar nu. Min är ju hos Macce för att hottas till lite. Ringde honom för typ en timme sedan och då var han nästan klar sa han! Han skulle bara ha tag i lite drivrutiner. Gött att det inte tog längre tid. Har ett litet problem dock, vill ju betala honom för jobbet men jag vet inte vad jag ska ge honom? Någon som har ett bra förslag?

Oshit, nu ligger jag efter! Hade lovat att koka kaffe åt lillebror och Pappa. Dom är ute och svettsar på lillebrors bil. Så det är lika bra att jag går och gör det nu!

på återhörande

fiddelino

Men lägg på då!!! *Klick*

Morrn Morrn! Detta kan mkt väl vara sista inlägget innan datorn åker iväg ett tag! Vi får se helt enkelt vad som hinns med! Har pratat med Bergströmskan en stund nu! Givetvis tjafsar vi som vanligt. Eller som min storebror beskrev det, ni är som ett gammalt gift par! Ja ibland kanske.

Jag borde verkligen klä på mig och åka till stan, har lite ärenden att fixa på stan! Sen ska jag äntligen gå tillbaka till elit-göran! Han ska få massera min rygg lite idag! Ska bli gött. Vågar inte träna men lite massage borde jag nog klara av!

Medans jag pratade med Ema innan så hittade jag Utvandrarna! Den lånade jag för alldeles för länge sedan av bibliotket i Anneberg. Jag borde nog gå tillbaka med den idag! Får verkligen inte glömma det för jag är inte sugen på att betala pengar för boken :P

Spotify rullar idag med, just nu Viva la Vida med Coldplay! Gillar inte dom annars, men den låten har ngt speciellt ;)

Nu är jag lite sen så nu hinner jag inte skriva mer! Får se när det uppdateras igen!

på återhörande

fiddelino

Fetischar'N

Den här dagen har fan gått i ett hela tiden! Det känns som om jag nyss gått upp och ändå har jag knappt fått något gjort. Enda jag gjort idag är att fixa lite åt Albin, hämta tröjor hos Fillan! Sen var dagen slut? Vad hände liksom? :P

Men jag har faktiskt varit en duktig son idag! Jag hade i princip maten klar idag när Mamma kom hem! Jag kunde nääästan se stoltheten i ögonvrån att jag för en gångsskull gjort mat ;)

Sen när jag var hos Fillan trodde man ju att man skulle få fika! Men ja, som vanligt ligger hon och sover hela dagarna så hon hade inte bakat den här gången heller! Jag får bara höra talas om hennes bak-kunskaper! :/

Nu sitter jag i mörkret och sparar allt jag vill ha kvar på datorn! Imorgon lämnas laptopen till Marcus för en välbehövd ominstallation. Datorn har sakta men säkert börjat paja så nu är det dags!

Så tystnar bloggen imorgon kväll och några dagar framåt vet ni varför :)

på återhörande

fiddelino

Hur man botar en ordentlig huvudvärk!

Ni tänker ju givetvis, Alvedon? Eller någon av alla andra roliga tabletter jag har! Men ICKE! Vet ni vad man gör. Man letar upp hela musikalen Kristina från Duvemåla på spotify. Sen fullt ös på högtalarna och så sjunger man med i Helene Sjöholms och Peter Jöbacks ljuva stämmor :P Jävlar vilket det ös är i Fiddelino's rum nu ska ni veta! :D

på återhörande

fiddelino

God Torsdag!

Vaknade med en begynnande hosta och världens huvudvärk. Vad tror ni om det? Sjukdom på G? Så idag för att jag ska få en så bra start som möjligt så hoppade jag inte över frukosten! Jag gjorde en dunder frukost. Två Stekta ägg, två mackor, kaffe och juice! Det ni! Jag kommer inte behöva äta på hela dagen!

Måste spara mig lite med eftersom Fillan ska bjuda på fika ikväll. Så jag ska se till att vara ordentligt utvsulten då.

Snön faller över Småland idag. Det har nog kommit ett par centimeter, så hade vi bott i London hade alla stått på gatorna och skrikit i panik.

Karin är med Pappa idag tyvärr så jag sitter fast i A-berg, låter väl sådär! Som tur är behöver jag ingen bil förrän ikväll. Vi har hittat ett hål på Karin också, inte på ett så bra ställe, nämligen i Spolarvätska tanken! Det bara pissade ut spolarvätska. Inte konstigt att den var tom :P

Nu laddar jag upp för Hem till gården! Detta fantastiska program!

på återhörande

fiddelino

Hur kan man hata så mycket?

En kompis tipsade mig om att Schindler's list gick på TV4 film i detta nu. Givetvis så bytte jag ju kanal direkt när jag fick höra det.

Sist jag såg denna film var i nian! Men då såg man inte filmen på samma sätt. Nu ser jag hatet. Jag ser människors liv förstöras på grund av att egentligen en enda människa lyckats att få en hel befolkning att tro att allt lidande i världen är p g a judarna! Det är helt otroligt.

Finns en scen där dom ska skicka iväg ett jättelass med barn till gaskamrarna. Dom marscherar mot lastbilarna samtidigt som dom sjunger en tysk barn-visa! Det är så jävla hemskt att jag kan inte begripa att det faktiskt har hänt! Jag vill inte förstå att det har hänt!

Men sen känns det värmande att se en person som Oscar Schindler som tillslut faktiskt förstår att personerna i dessa läger faktiskt är personer! Att han faktiskt ställer upp för personer som annars hade varit dödsdömda av den tyska regimen!

Det visar att det mitt i allt det onda faktiskt godhet...

på återhörande

fiddelino

Abstinens!?

Idag har jag inte suttit vid datorn en enda minut! Visst är det imponerande? Bloggen har ju blivit lite lidande men jag uppdaterar alldeles för ofta så det kan vara bra med en paus :P

Idag har jag iaf vunnit telia-kampen! Sony-Ericsson hade lyckats slarva bort en TREDJE reklamation från mig! Då tröttnade säljaren på Telia och gav mig en ny! Den är i princip likadan. Men NY! Det är viktigt :)

Sen när jag kommit hem från stan ringde storebror. Dom hade problem med datorn. Dom kunde inte bränna över bilder till skivorna så jag ryckte ut och fixade lite. Man är så teknisk ibland :P

Efter det kommer jag hem och hittar lillebror i soffan! Han låg där när jag åkte också nämligen! Så jag drog upp honom och vi gick upp till isen och skrinnade runt en stund! Det gick liiiite lättare idag än när man måste undvika att ramla som sist. Hade jag ramlat idag hade det inte gjort hälften så ont. Så man vågade ju ta ut svängarna lite! Skojjsigt som fan, föreslog för Sudd att vi ska åka på lovet. Hoppas det blir av :)

på återhörande

fiddelino

The Flying Scotsman!

Ni vet ju att jag är väldigt sportintresserad, det är liksom ingen hemlighet :P Jag gillar i princip alla sporter, jag kan fastna framför biljard när det går på Eurosport.

Men det finns en idrottsman genom hela mitt liv som jag alltid kommer beundra mest av alla. Han har varit död i snart två år tyvärr. Konstigt nog var det inte sporten som dödade honom. Han var mannen som kunde krocka allt och alla! Han var också mannen som kunde köra en total kvaddad Ford Focus och ta den till mål, köra nästa sträcka och kvadda igen! Mannen vi pratar om är Colin Mcrae! Ingen har krockat så många bilar som han. Men nu får man inte glömma att han också var en otrolig idrottsman!

1995 blev han den yngsta att vinna ett VM i Rally. Dom två efterföljande åren slutade han tvåa. Han körde också Dakar Rallyt ett par gånger med Svenska kartläsaren Tina Thörner!

Tack vare hans rally-spel som nästan alla har spelat med samma namn som honom så har massor inspirerats till att köra bil! Gärna jävligt fort och så nära galenskap som möjligt! Tex så finns ett backkrön uppe i Värmland som är uppkallat efter honom, Colin's Crest!

Men som sagt så var det inte sporten som dödade honom! Utan en Helikopter resa runt hans ägor i Skottland. Tyvärr förolyckades även hans fem-årige som Johnny också.

Tror inte jag har kännt mig så illa tillmods någonsin som när jag fick höra att han var död!

För att ni som inte har hel koll på vem han är, för ni finns det förstår jag :) Så ska ni kolla på den här youtube-filmen! Som sagt det är snudd på galenskap.

http://www.youtube.com/watch?v=bkrcomXmQ6E&NR=1#

på återhörande

fiddelino

Spotify i löööv you!

Efter lite bök idag så lyckades jag få igång spotify! Det är verkligen grymt! Man kan hitta massa roliga låtar som man inte har hört på länge, det är också skit bra att hitta saker som man inte lyssnat på förr :)

Så nu har jag suttit i typ två timmar och klickat i detta program! Grymt!!!


Jag är mer än nöjd! Tack för inbjudan Danne!

på återhörande

fiddelino


 


Den lille tsaren ska ta över Emirates.

Nu är det alltså klart. Arsenal köpte Andrej Arshavin från Zenit St Petersburg. Jag vet inte vad jag ska tro om honom egentligen. Han är dyr, jävligt dyr faktiskt. Närmare 200 miljoner om man ska tro aftonbladet. Så jag hoppas för hans egen skull att det kommer gå bra för honom. Arsenal publiken är inte särskilt förlåtande. Kommer ihåg när Nicholas Anelka kom på kant med supportrarna. Han blev inte långlivad.

Men men, jag dömmer honom inte än. Får han spela på Söndag i Nort-London Derby't mot Tottenham och spelar bra. Då är jag den förste att beställa hans tröja!

Så välkommen till Emirates Mr Arshavin!

på återhörande

fiddelino

Karin imponerar!

Karin har imponerat idag också. Trots riktigt dåligt batteri så lyckades hon starta i kylan och Albin och jag kunde åka till staaaan en sväng! När vi hade tröttnat på att cruisa. Då drog vi till Martin. Där hittade vi han och Daniel. Daniel var mycket upptagen med att fixa inför Lofsdalen! Det kommer inte vara en jävel hemma under sportlovet. Frågan är vad jag ska göra då? Ngra förslag?

Vi lirade lite GH. Jag och Albin smed planer för hans alla hjärtans dag. Jag menar har man inte någon egen att ge presenter får man vara stöd åt honom. För ska man vara helt ärlig. Det är inte Albins starka sida:P hahaha! Går inte in mer på det!

Jag har tydligen fått min musiksmak godkänd av ELKJ idag också! Det var roligt att se! Efter vad jag har hört av Fröken Bergström så är hon en finsmakare. Vi kan ju säga så här. Verkar inte som om någon av oss tycker att Ema är så bra på sin musik ;)

Nu blir det One Tree Hill och försöka få igång spotify;)

på återhörande

fiddelino

Do you still walk the streets at night?

Ikväll äre häng med Albin som gäller. Givetvis ska han få åka en sväng i Karin! Det blir nog första prioritet. Sen ska vi nog bort till Martin också. Han ska äntligen få sina pengar för dvd-filmerna. Har råkat glömma det ett tag.

Orkade bara kolla på halva Flogging DVD'n men det jag såg var nice! Finns nog knappast ett mer energiskt liveband! Måste åka på Sweden Rock och se dom.

ELKJ: Visst är dom grymma? Det är bara att hänga på till Sweden Rock som sagt! :) Och ja, jag slår henne så gott jag kan. Men du får ta över när ni drar! Lova det :)

Eftersom vi ska ut och cruisa i Karin måste man ju skaffa en ny skiva till bilen. Så jag mixade vant ihop en grym skiva tkr jag själv iaf! Blev en bra blanding av Bad Religion, Flogging Molly, Rise Against, Morrissey, Takida (ja tro det eller ej)  Metallica, Jimmy Eat World. Sen sist men inte minst la jag in Hot n Cold med Kate Perry för att få en riktig party stämning i Karin :D

på återhörande

fiddelino

And I'll belive in god when one and one are five!!

Nu har jag varit jävligt duktig om jag får säga det själv! Har dammat, dammsugit och vädrat mina sängkläder! Kan man bli duktigare? Tror knappast det.

Hade tänkt belöna mig med lite kaffe, Flogging Molly DVD'n jag beställde och mkt möjligt att jag tar en dusch också! De ni!

Sitter även och följer transferfönstret i fotbollsvärlden! Det är idag alla tänkta transfers folk har pratat om hela Januari ska hända. Dom hetaste ryktena just nu är att Arshavin ska lämna St Petersburg för att spela i Arsenal eller Tottenham, och att Robbie Keane flyttar tillbaka till London och Tottenham! Vi får väl se vad som händer. Brukar ju bli så att i slutändan händer inte ett skit. Men jag som Arsenal-supporter hoppas ju att Arshavin ska ta sitt förnuft tillfånga och flytta till en riktig klubb istället för the yids.

på återhörande

fiddelino

Då vare måndag igen!

Måndag igen, vad ska man säga? Inte för att måndagar har någon betydelse när man sitter hemma jämnt! Enda skillnaden är väl att man är ensam hemma istället för att det är folk här.

Har faktiskt tänkt vara lite duktig idag! Så fort Hem Till Gården är över så ska jag städa rummet, byta lakan, dammsuga hela kittet! Visst äre imponerande? Räcker tiden till så ska jag nog försöka gå en sväng också. Man måste ju passa på medans man är fullproppad med kortison. Skulle nog knappt känna om jag fick en käftsmäll.

På tal om Käftsmäll. Ema fick in en rätt snygg sving på mig igår på ICA! Totalt oprovocerat så small det till i huvudet på mig när jag stod vid kassan! Hon förklarade det med att hon trodde jag skulle ducka:P Yeah right! Men jag ska ge igen. Helst innan hon åker till Asien.

Nu börjar hem till gården. Hinner inte mer nu:P Snart blir det Bad Religion's Live at the Palladium och städa i massor!

på återhörande

fiddelino

Liveblogg från Emelie's

Tjolahopp bloggen!

Sitter hemma hos Emelie med henne och Ema! Det är filmen holiday på TV och gissa vilka två personer av kvinnligt kön som sitter och dreglar över Jude Law? Ibland börjar man undra om dom är helt friska faktiskt.

Vi har även haft vårt Ballerina-test. När vi hade smakat på alla sorter så stod original ballerinan som vinner. Detta efter att den kommit lika med mint-versionen. Jag höll på mint-versionen men jag får helt enkelt inte vara med och bestämma. Ni aaanar inte hur synd det är om mig!

Emli och jag har bestämt att vi ska åka till Marocko/Tunisien/Egypten, gärna medans Ema fortfarande är i Kina så att hon inte kan åka med :)

Det kommer bli grymt det här gott folk. Nu ska jag svulla i mig lite taco-chips! Fint de hörni!

på återhörande

fiddelino

Dagen då Karin anlände....

Nu är jag bilägare igen! Skönt att kunna åka hur man vill :) Gick faktiskt upp väldigt tidigt idag för att hinna käka frukost och greja innan så man var redo att åka och hämta bilen.

Så nu har jag varit ute i garaget med fadern och kollat på när han bytte däck. Han lyckades även köra över sin egna fot med donkraften. Stavas det så? Eller stavas det Dom? äh skitsamma!

Ja just det ja! Bilen har även fått ett namn, det föll på Karin! Jossans förslag vann den här gången. Sudd lyckades inte helt o hållet med sina namnförslag den här gången :) haha!

NU ska jag duscha sen ut på vägarna:D

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0