Nu bränner jag stället!

Nej titeln på det här inlägget är inte så trevlig! Men jag r faktiskt inte arg för en gångskull :) Mest trött, det känns att en väldigt lång termin snart är över. Nästa fredag närmare bestämt. Då skrivs sista tentan (1900-tals historia) sedan bär det av hem till Anneberg för sommaren. Trodde faktiskt inte man kunde bli skoltrött på universitetet. Eftersom man ändå är här på egen fri vilja och man är ju ändå någorlunda vuxen. Men jäklar så trött jag är på det nu, har väldigt svårt att motivera mig för att dra mig upp på morgonen. Men ja, försöker verkligen tänka att det bara är en vecka kvar.

I helgen bär det av hem till Anneberg. Ska hjälpa lillebror med ett arbete och så ska jag väl leka med lite vänner antagligen. Alltid trevligt!

Så ha en bra natt/morgon/dag. Kalla det vad ni vill!

på återhörande

fiddelino

Holabandola!

Det är söndag och jag har faktiskt inte lämnat soffan idag. Känns rätt gött faktiskt. Veckan som passerat har varit tuff. Jag har pluggat riktigt mycket och är faktiskt lite stolt över min självdisciplin jag haft! Tror det gav resultat med för tentan kändes enkel så G kan jag nog räkna med tror jag.

Helgen har även den varit lugn. Igår kväll satt vi hemma hos Calle H och kollade på Champions League finalen. Det var väl ingen upplyftande historia men har ju sett den iaf :) Nu är det bara två veckor kvar till sommarlov. Det är en jääääkligt uppmuntrande tanke :D

på återhörande

fiddelino

Jobbig vecka!

Har en riktigt jobbig vecka framför mig. På fredag är det omtenta på förra kursen. Jag vet ärligt talat inte när jag ska plugga. Kommer få sitta dygnet runt f r o m imorrn. Den pågående kursen tar en jäkla massa tid också. Imorrn måste jag sätta mig och skriva en uppgift till didaktiken. Didaktik delen måste vara den mest värdelösa kurs vi har läst hittills. Didaktik ska handla om hur man lär ut ungefär. Men hon som ska undervisa i det kan verkligen inte lära ut.

Hoppas bara jag klarar tentan på fredag. Det finns inget annat alternativ.

Suger lite när man känner att man inte är särskilt prioriterad längre.

på återhörande

fiddelino

Facebook-hat

Det finns en sak jag stör mig på ganska mycket. Det är hur jävla översliskiga folk är typ på facebook. Om någon lägger upp en bild på sig själv. Så kommer det genast en kommentar om hur jävla snygga dom är. Då måste ju givetvis den som lagt upp bilden svara med "nää du är finast sötaste gulligullblää" Ärligt talat, all den här jävla gulligullgrejen. Det är för mycket. Hälften av alla fina ord som sprids runt menar inte folk. Orden blir totalt urholkade. Varför inte använda orden när de faktiskt har betydelse istället för att sprida det bara för att?

Eller en annan sak jag stör mig på. Folk som skriver hur mkt de älskar sina förbannade pojk/flickvänner i varenda statusuppdatering. OM ni känner er träffade, ge fan i det i fortsättningen.

SÅ nu har jag fått ur mig lite hat, alltid skönt.

Så ge fan i allt gulligull.

på återhörande

fiddelino

What are you going to do? Bleed on me?

Är tillbaka i Växjö men inspirationen finns inte alls. Jag har ingen ork kvar alls. Jag vet att jag har valt det här själv o s v. Men på sistone har jag tvivlat en hel del på om jag kommer se något ljus på den här pissiga fattiga tunneln. Det är inte plugget som sänker humöret utan ekonomin. Jag har inte ett jävla öre över till någonting. Har fått riktigt feta räkningar och nästa månad får jag bara 4000. Men men, tur att man har Mamma och Pappa.

Nu ska jag gå och lägga mig och känna mig lagom usel och dålig.

på återhörande

fiddelino

Ösregn, blåst och allmänt off

Det hällregnar, det är lördagkväll och jag har inget att göra. Har inte råd att göra något heller. Ett jobb hade underlättat livet hyfsat mycket. Men det har jag inte haft något flyt med direkt. Har sökt typ åtta jobb men inte fått svar på något. Frågan är om det ens är värt att plugga när man inte har råd att leva?

på återhörande

fiddelino


De var deet de!

Tentan är skriven. (åt helvete) Nu har jag tillbringat helgen hemma hos päronen och jag måste säga att jag gillar att vara hemma i Anneplutt. Så jag ska faktiskt hem nu i veckan igen. Har bara två lektioner och sitta i Växjö och dega för degandets skulle är totalt meningslöst.

Imorgon ska jag träffa Emli för lite fika. Vi har inte setts på flera månader så det ska bli kul att träffa henne. Sen bär det av mot VXO igen. Ska tränas lite sen börjar den nya kursen på tisdag. 1900-tals historia. It's my time to shine. I de förra kurserna har det varit mina vänner som har briljerat genom att kunna medeltid och den tidigmoderna historien. T e x att Daniel kan rabbla alla Sveriges Kungar från Gustav Vasa till Karl XVI Gustav. Lite stört faktiskt.

Förresten. Om ni känner för det så gå in på www.rosabollen.se och rösta på årets spelare i IFK Nässjö :) Hittills har hela 45 personer röstat. MKT nice :)

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0