It's been a very long year!

Det här året börjar ju närma sig sitt slut, så jag tänkte att eftersom man nu har en blogg kan man ju sammanfatta sitt år. Vad ska man säga om det här året? Det har varit fruktansvärt långt. Smärtsamt, långtråkigt osv, den listan kan göras lång om vad jag tycker om 2008. Men samtidigt har den varit full av nya upplevelser, både bra och dåliga! Tex, jag lärde mig hitta genom halva London helt ensam, OCH jag vet hur fruktansvärt varmt det blir på ett Italienskt pendeltåg i Augusti tsm med DM som är trött och hyfsat jävla irriterande :D

Men vi börjar väl från början? Året började faktiskt med att jag jobbade, jag slet som ett djur faktiskt, och jag trivdes ypperligt. Mitt mål var ju givetvis att tjäna en massa pengar så jag kunde åka och hälsa på min egna babe, snel-ema även kallad här på bloggen. Först var vi faktiskt två som skulle åka men ja, det blev ändrade omständigheter och jag skulle åka själv helt plötsligt. Ni anar inte hur ner vös Fiddelino var när han klev på flyget den 14:e Februari! Men hörni, hade sån tur att på Heathrow hittade Jag världens trevligaste Canadensare, han skulle till exakt samma tunnelbanestation som jag. Så helt plötsligt så hade han och jag hittat ända upp till Swiss Cottage :D Vilken helg det var, kommer jag aldrig glömma, jag fick se Towern, Wembley, Emirates Stadium, Big Ben ja ni fattar!

Sen efter det började det gå utför lite med min lilla sjukdom så jag fick sjukskriva mig första gången! Innan det verkligen hann gå utför så började jag blogga! Jag var uppe i Uppsala och kollade på Bandy, fick se IFK Nässjö spela sin första SM-final. En riktig upplevlse! Som sagt, efter det spårade det ur. Jag blev jättesjuk, och blev inlagd. Jag åkte in och ut från sjukhuset i TVÅ månader!

Detta gjorde att jag fick uppleva HV's slutspel i Ortopeden's dagrum med en mycket trevlig herre från Vetlanda, tyvärr kommer jag inte ihåg vad han heter nu. Men under dom två månaderna hade han och jag mycket roligt ihop! :)

Blev utskriven från sjukhuset i slutet av april, jag mådde som en kung och trodde jag kunde börja jobba! Jag började lite för fort, och kunde väl inte prestera mitt bästa utan hamnade på kant med min chef, mycket tack vare denna fantastiska blogg. Så det var bara att sluta på jobbet. Tur var väl det för jag har inte kunnat göra något vettigt sedan dess!

Men nu var det ju sommar 2008! Vad gjorde jag då? Hmn, just det ja! Jag och Dennis åkte ju till ROMA!!! :D Vilken resa det var gott folk, och jävlar så varmt det var. Jag och Dennis fick oss en ordentlig chock när vi klev av planet och det var 42 grader varmt! Då hade vi två timmar kvar till hotellet och AC'n, det var en utmaning. Men efter sisådär ett par dagar började man fungera i hettan och man kunde så småningom utforska staden lite mer. Där var det mycket häftigt att se som jag aldrig kommer glömma heller, såsom Vatikanen, Olimpico, Colloseum. Stavas det så? Colloseum? äh vem bryr sig :P

När vi kom hem från Rom var det mer eller mindre höst. Det var åtminstone september tror jag. Tja, vad har hänt i höst? Inte för mycket ändå. Jag har fortfarande ont, jag försöker fortfarande få min läkare att lyssna på mig. Samtidigt försöker jag vara social med mina vänner! Jag tror jag har några kvar :) Just det ja, jag har ju fyllt 20 iår med! Sånt är ju spännande!

Nu när jag skrivit om det föregående året som det faktiskt är om ett par timmar så får jag ta och blicka framåt med!

Under 2009 hoppas jag att:

- Jag kan få åka till London och kolla på Fotboll

- Jag kan få åka till Barcelona

- Jag kan köpa en ny Bil (Birgitta börjar bli sliten)

- Jag kommer in på Lärarlinjen, helst i Jönköping :)

- Jag kanske kan hitta ngn trevlig flicka som står ut med mig? :O


Nu kommer jag inte på så mycket mer faktiskt, inlägget blev långt som det var så nu lägger vi ner tycker jag.

SÅ GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ALLA ER SOM LÄSER MIN BLOGG :)

på återhörande

fiddelino

Coming to life!

Vet ni vad gott folk? Jag tror jag håller på att kvickna till igen! :D Förhoppningsvis med ganska många timmars sömn inatt så ska jag nog kunna sitta upp i soffan imorgon kväll! Det är framsteg :D

Eventuellt blir det stan imorgon på dagen, måste ju ha åtminstone nån raket att skicka upp imorgon. Sen ska jag nog lämna av lite ÖL till Fillan! Eftersom hon är så manlig tyckte jag det passade bra till henne, nu behöver hon bara låta penisen växa ut så är hon redo! :D hehe.

Skrev igår att jag kollade på High School Musical! Idag när jag slog på 5:an så var det den andra HSM! Givetvis så fastnade jag framför den med! Det är verkligen dåligt :P Men det går ju att titta på så länge ingen sjunger! :)

på återhörande

fiddelino

Jävla Blondinbella!

Bläddrade genom aftonbladet och vad ser jag, årets deltagare i Let's Dance. En av dom är Isabella "snobbäcklet" Löwengrip! Man vill ju bara spy när man ser henne! Dom andra som är med i programmet har ju faktiskt gjort något vettigt förut. Det enda hon har gjort är att skriva om sina dyra kläder och hur underbar lille Nils är.

Kan inte förstå att hon bir så känd och att människor vill vara som henne? Det är ju helt otroligt. Som jag och Albin satt och kollade hennes blogg, då skrev hon om att hon valde mellan två nya jackor, en för 12 tusen och en för 18 tusen! Ärligt, jag vill bara stoppa fingrarna i halsen och spy över hela henne!

Shit vad jag blev irriterad kände jag nu, får inte riktigt ut några bra ord så jag tror jag lägger ner nu ;)

på återhörande

fiddelino

Genombrott!

Jag har bestämt mig, nyår får gå på Alvedon helt enketl! Så dom jag bjöd in är välkommna ändå, det vill säga om dom inte är rädd för massa roliga baciller så!

Jag är ingen jättefan av Nyår som festdag! Men jag klarar inte riktigt att sitta hemma ensam! Så Jocke och hans flickvän kommer hit, eventuellt hans syster också.

Dessa planer blir ju bara av om jag inte blir sämre, vilket jag inte tror jag blir. Så håll era jäkla tummar nu för fan! :P

ELKJ: Anledningen till att jag uppdaterar så mycket är att jag har inte så mkt annat att göra ;) Sen är jag liiite fast i bloggträsket! :P

på återhörande

fiddelino

Steven Gerrard!

Hade tänkt skriva om det här igår, men det föll i glömska kan man säga. Klickade in på Aftonbladet igår morse och så stod det ENGELSK FOTBOLLS STJÄRNA FÖRD TILL HÄKTET, MISSTÄNKT FÖR MISSHANDEL! Givetvis fotbollsnörd som jag måste jag ju givetvis kolla vad som hänt och vilken av idioterna det är den här gången. Helt otippat är det Steven Gerrard. Jag skulle vilja jämföra honom lite med Johan Davidsson. Sådär genom snäll verkar han vara. Men antar att när man går ut på krogen och är fotbollsproffs så tror man nog att man får göra vad man vill.

Idrottsstjärnors egon är helt enorma, ta Ricardo Fuller, jamaicanska landslagsspelare som är anfallare i Stoke City, han drämde till sin egna lagkapten efter att denne misslyckats med en passning, och detta var UNDER en match! Helt otroligt. Men det kanske blir så när man får höra från 6-års ålder att man är en fantastisk fotbollspelare och har folk omkring sig som fjäskar för en från morgon till kväll?

Febern fortsätter idag med tyvärr. Visade sig att Albin visst var sjuk med, fast han hade det värre, han kunde inte lämna toaletten. Hoppas bara det inte var blindtarmen som han trodde inatt. Måste försöka få tag på honom sen!
 
ELKJ tack för att t o m en älmhultsbo tänker på mig, kul o se att du läser bloggen med, uppskattas :)

på återhörande

fiddelino


Feberdimma!

Kvällen har tillbringats som resten av dagen, i sängen. Jag hade tänkt att kolla på JVM ikväll. Sverige tar emot Lettland och givetvis missade jag nästan hela första perioden. Som tur var ringde Ema och var tjötsugen så jag vaknade till en stund! Pratade nästan en timme. Bra gjort för att vara Fiddelino med telefonfobi.

Hon berättade om sina planer på nyår, tur att man inte fick lite ångest av det, visst jag kanske blir frisk tills dess. Men innerst inne vet jag ju att jag kommer stanna hemma ensam på nyår. Känner ni nyårstagget? :(

Ska deppa lite nu faktiskt...

på återhörande

fiddelino

Satans avskum!

Tack så mycket för krya-på-kommentarerna :) Det är snällt av er! Tyvärr har det inte hjälpt än, så fort jag lämnar sängen vill magen vända sig ut och in! Så jag stannar här så mkt jag kan!

Tyvärr är tv-utbudet extra dåligt idag bara för det, eller vad sägs om High School Musical? Zac Efron är sliskigheten själv alltså.

Nu orkar jag inte skriva mer, är totalt genomsvettig av att bara starta datorn så det blir väl att sova någon timme till! :(

på återhörande

fiddelino

satan också....

Vaknade vid 6 av en ohygglig smärta i ryggen! Då menar jag det-spelar-ingen-roll-om-jag-står-sitter-eller-ligger-smärta. Sen tycker jag att fan allt snurrar ju. Jag väcker morsan och ber om tabletter, hon tar med sig febertermometern också. Jag har 39 graders feber och ALLT värker.

Jag ställer klockan på 08:00 för att ringa sjukhuset och kolla så det inte är den nya medicinen som spökar, får till svar att jag har influensa! Ni som inte vet så Reumatiker med Influensa är inte bra, det är inte bra alls! Hon frågade mig om jag spytt något, nej sa jag det hoppas jag inte jag gör heller för det gör så ont i ryggen.

10 minuter senare sitter jag på toaletten med spybaljan i knät, tårarna rinner ner för kinden av smärta, det känns som om jag ska gå av i två delar ungefär! 

Så nu ligger jag här och vet innerst inne att jag kommer få fira nyår i sängen! JAG HATAR 2008....

på återhörande

fiddelino

I have lost the touch!

Efter det senaste inlägget så satte jag mig och kollade på dom allra första inläggen på bloggen. Dom är från i Mars ungefär. Började fundera på vad som hänt sen i Mars? Absolut ingenting. Jag har fortfarande ont, jag sitter fortfarande hemma och jag jagar fortfarande turkar, som jag så fint beskrev hur man får tag på min läkare.

Konstigt, det har snart gått ett år sedan jag hamnade i det här skovet nu. Det började samma helg som när jag var och hälsade på Emma i London, sen dess har det fortsatt konstant. Läkarna har med andra ord inte gjort ett jävla skit på ett helt år heller, sist vi var där så kände han knappt på mina leder! Fantastiskt, tror det är dags att göra något åt det här nu.

När helgerna är över ska jag ta tag i det och byta läkare, Herr Hamad har haft sin chans men jag tror det är dags att testa något nytt nu.

på återhörande

fiddelino

Fiddelino kollar JVM!

Inatt blir det sent för Sverige's juniorer spelar mot Slovakien just nu! Tyckte Junior VM var väldigt överskattat innan jag hade sett någon match.

Vilken fart det är! Spelarna ger precis allt i varenda byte. Det märks att dom har något att bevisa, och att dom vet att varenda NHL-lag har en representant på läktaren som hungrar efter nya talanger.

Just nu så spelar som sagt Sverige och dom gör det jävligt bra! Särskilt Magnus Pääjärvi-Svensson tror jag han heter, sen har vi smålänningar våra egna Niklas "sopan" Torp och Lille Tedenby. Tedenby gör det bra som vanligt. Men är det någon som kan förklara för mig hur dom kan tycka Torp är så bra?

på återhörande

fiddelino

Dom nya drogerna!

Fick ju en ny medicin för någon vecka sedan, arava. Sen jag började käka den har jag tappat all aptit, jag har ont i huvudet konstant osv. Trodde bara det var jag som var på väg att bli sjuk. Men eftersom jag legat i sängen hela dagen idag tog jag fram och läste om biverkningarna! Det skulle jag aldrig gjort. Fortsätter det så här så kommer jag va död snart typ :P

Så det blir nog att ringa farbror doktorn och säga som det är. Jag klarar inte av medicinen! Testade den idag med, får se hur jag mår imorgon! Hoppas det är lugnt för jag måste gå till frisören imorgon.


på återhörande

fiddelino


Bron är sprängd!

Vaknade nyss efter sisådär 4 timmars migränkoma! Jag har fortfarande jävligt ont i huvudet men nu går det att kolla på dataskärmen iaf.

Slog på TV:n och vad är det där? Jo REPMÅNAD! Denna fantastiska film. Man kan ju bara inte låta bli att se den när den går på tv.

Har som sagt legat i sängen hela eftermiddagen och mellan sömnen har jag glott på fotboll, under jul och nyår spelas det hur mycket engelskfotboll som helst! Arsenal vann faktiskt idag vilket var jäkligt fint, 1-0 mot Portsmouth efter att William Gallas gjort mål!

Just det ja, sen krossade HV71 Brynäs med 4-6! Om sanningen ska fram så var Brynäs aldrig nära, det kanske inte kommer gå så jätteilla ändå den här säsongen! :D

Inatt ska jag bänka mig framför TV:n för Sverige möter Slovakien tror jag i JVM och det är alltid roligt att kolla på Matcher som faktiskt betyder något än dom där förbannade Euro Hockey Tour som dom kör en gång i månaden ungefär. Varför lägger man bara inte ner dom turneringarna?

på återhörande

fiddelino


En Bollvirtuos utan dess like!

Som sagt, natten blev lång. Sov nog max 3 timmar och nu känner jag mig bakfull med en jäkla huvudvärk! Så jag tror det blir att ta det lugnt idag. Jag började med att läsa Nicke B's bok. Har väl läst sisådär 100 sidor och han börjar närma sig SM-finalen 1949 när NIF vann guld på Perstorps gölen! Spännande värre gott folk!

Men jag orkade inte läsa mycket mer för ögonen höll på att ramla igen så jag slog på TV:n istället där Newcastle tar emot Liverpool och Liverpool förödmjukar N-castle :P

Ska nog blunda en timme så man e lite mer taggad sen? Det tror jag fungerar bra!

på återhörande

fiddelino

The big diss!

Jag kan inte sova, det är varmt i sängen, det kliar på hela kroppen och jag har miljoner tankar i huvudet. Sådana nätter är jobbiga. Särskilt när jag är trött och vill sova i massor! Just då ska tankarna fara runt i huvudet och det känns som om man ska sjunka genom madrassen och fortsätta sjunka tills man är under jord ungefär.

Det blev tre avsnitt av OTH och jag känner att jag är på god väg. Så jag har startat FM istället och just nu är det Aberdeen som gäller! Är man så grym som jag så kan man ta vilket lag som helst ;)

Imorgon är det tydligen söndag, äre någon som har förslag på aktivitet får dom gärna höra av sig. Eller det behöver inte vara aktivitet. Bara sitta o tjöta med kaffe fungerar för mig :)

Förresten, vilken diss. Mer säger jag inte.

på återhörande

fiddelino

One Tree Hill!

Ikväll blir det Maraton. Tänkte kolla igenom minst 4-5 avsnitt av OTH innan jag tröttnar! Sen imorgon ska jag lägga mig i soffan och läsa Nicke-boken för nu har äntligen farsan läst ut den!

Men just nu måste jag koncentrera mig på OTH för Nathan är verkligen inte schysst mot Lukas just nu :P haha!

på återhörande

fiddelino

FM/Pizzakväll!

Sitter borta hos Martin och spelar FM med honom och Ivan. Eller rättare sagt så spelar vi på varsin dator! Men vi är jättesocial med varandra ändå, tex så diskuterar vi just nu vad vi ska beställa för mat. Jag menar spelar man FM måste man ha mat, det är viktigt.

För mig lutar det åt en Fransk Kebab. Ivan sitter mest och gnyr om att han är mätt....

på återhörande

fiddelino

Im just a sucker with low self-esteem

Daniel ringde nyss och frågade om jag skulle med på mellandagsrean i Jkpg. Eh, blir nog svårt sa jag för jag har inte lämnat sängen än :P

Ligger och kollar på Beauty and the Geek. Fantastiskt program, dom har letat upp dom nördigaste snubbarna i USA och matchat dom med dom trögaste brudarna man kan hitta. Blir ganska roligt.

Har börjat klura lite på vad man ska göra idag, har bestämt att om inget väldigt skoj händer ikväll så ska jag sitta hemma och bara slappa, känner att mina leder behöver det. Fötterna och knäna har tagit mycket stryk dom senaste dagarna så det är dags att vila!

på återhörande

fiddelino

Villa-Gunners!

Det blev ingen film hos Martin, istället spelade vi lite TV-Spel, luktade på min svett och just det, vi kollade på På spåret också! Vilket höjdar program det är! Jag satte flera frågor, tror jag ska kolla på det oftare.

Sen hade jag lovat att hämta Albin i stan, han skulle fota Vimmelbilder när det var 30+ på hotellet, när han kom ut var han helt förstörd efter att massa kåta 35-åringar försökt dra in honom på toaletten.

Nu är klockan 00:43 och jag har precis kommit hem, min kropp värker något sjukt sen igår, frågan är hur mycket jag dansade egentligen för mina knän är helt svullna:S jaja sånt man får ta när man ska ligga på topp :D

Imorgon ska jag inte göra ett skit, ska leka lite med mina julklappar, alltså Nickeboken och One Tree Hill! :) Ska bli gött att inte göra något, så har det inte varit sen i Söndags.

Hittade förresten fler fläckar sen igår nu när jag vek ihop mina kläder, Har en brun konstig fläck på röven på mina jeans, plus att min tröja är rosa? Hmn, någon mer som tycker det var trång på hotellet igår? :P

på återhörande

fiddelino


Annandagsderbyt!

Det var inget snack om vem som skulle vinna idag på Skogsvallen! IFK Nässjö trampade igång direkt och efter första halvlek stod det 8-0! Dom smulade sönder ett väldigt orutinerat och oorganiserat BoIS. Andra halvleken så slog IFK av på takten och det blev tillslut 11-0. Jag tippade innan matchen att det skulle bli 10-0 och det var ju nära så jag är rätt nöjd :)

Tyvärr åkte IFK på en skada på slutet som såg jäkligt otäck ut men jag vet inte hur det gick med henne tillslut!

Efter Bandyn drog jag, lillebror och Mamma ut till Morbror Magnus för lite julklappsutdelning och Tacos, inte särskilt juligt men det var roligt iaf! Jag satt mest och gäspade, får väl ta och erkänna att gårdagen har satt sina spår idag.

Nu ikväll blir det nog film med Kaka och Martin, verkar som det lutar åt Love Guru eller The Dark Knight igen! Fungerar för mig iaf!

Nu blir det att bränna en skiva till bilen, för vet ni vad?!?! Birgitta rullar igen :D

på återhörande

fiddelino

Badera Böxx

Juldagskvällen var intressant. Träffade myckte folk man aldrig ser annars vilket var roligt! Men sen finns det nackdelar med mycket folk också :P Man kan få drinkar hällda på sig, TVÅ ggr, man kan bli antastad av en liten blond snubbe :S Ja ni förstår :)

Men det var faktiskt roligare än jag trott, var inte taggad alls till en början men sen i samma takt som ölen rann så kom också min partystäming :D

Som tur är så mår jag inte dåligt idag den här gången, tror det är för att jag lyckades ta mig hem. Hade jag sovit i stan hade jag mått piss :)

Lyckades få skjuts av Conny D (Kaka's Pappa) Det var jäkligt gött så jag var nog i säng runt halv 4 tror jag. Nu börjar jag ladda för Annandagsderby på Skogsvallen, IFK Nässjö-Tranås BoIS! Så idag kommer Nässjö visa vilka som spelar bäst Dambandy på Höglandet! :)

på återhörande

fiddelino

Fyfan!

Hade huvudvärk när jag vaknade idag! Tänkte att den går nog över bara jag går upp. ICKE! Migränen är här, förhoppningsvis inte för att stanna men jag måste lägga mig ner nu om det ska bli någon utgång ikväll! :/

Var borta hos Martin när det började flimra för ögonen och massa härligt. Gissa om jag fick bråttom hem?


fuck nu blir det sängen annars måste jag spy!

på återhörande

fiddelino

Das Juldag!

Vaknade för sisådär en timme sedan, vilket inte var riktigt bra eftersom jag gärna gått upp ngn timme tidigare! Men men, sånt som händer när man spelar FM på nätterna:)

Idag är det som bekant juldagen, jag började fira den med en skinkmacka och ett glas Juice, bara lillebror och jag som var inne. Misstänker att far är  ute i garaget och pysslar ihop Birgitta.

Ikväll ryktas det om utgång, men manfallet blir bara större och större, Emli smsade för en stund sedan och hon skulle inte ut längre, så jag vet inte om det är mycket lönt att gå ut när man är två st? Tja, får se lite hur det blir, men tagget sjönk liiiiiite.

Nu blir det Beethovens 4.

på återhörande

fiddelino

Arn hade inte en sån här häst.

Julafton hos Farmor och Farfar, Mormor och Morfar är över och jag ligger i soffan och är så förbannat mätt att jag skulle kunna somna NU :) Men det går inte för familjen sitter och kollar på Björn Gustavssons DVD! Han är inte klok någonstans. Vi sitter allihop och garvar åt honom :)

Dagen har varit väldigt bra, började med att Ivan fick sin julklapp, jag tror han blev nöjd faktiskt. Sen drog vi till Farmor för att käka en jäkla massa och kolla på Kalle Anka! Sen när det var avklarat drog vi till Nässjö för att dela ut lite julklappar hos Mormor och Morfar.

Jag fick One Tree Hill's första två säsonger! Så nu har jag att göra i flera veckor. Sen fick jag lite påslakan och sådant nyttigt och bra! Så på det hela är jag mer än nöjd!

Är ni nöjda med eran Julafton? :)

på återhörande

fiddelino

GOOO JUUUUL

Idag har jag varit igång i princip hela dagen. Först var vi duktiga och städade, sen åkte vi till stan och köpte Pappas julklapp, en grön Boomerang Piké. Han blir nog nöjd tror jag.

Sen var det julklappsutdelning hos både syster och bror! Vi var inte hemma förrän klockan 10 och då ställde sig Mamma och griljerade skinka, hon var lagom trött efter X antal timmar på Willy:s idag! Hon e duktig min Mamma :)

Sen hota jag hit Ivan en stund och vi kollade på The Dark Knight, det var andra gången jag såg den så det var lite segt! Men det är ändå en väldigt bra film! Heath Ledger säger jag bara, så jävla synd att han knarka ihjäl sig!

Förresten så är det julafton nu gott folk! Så jag får passa på att önska alla min läsare en god jul och ett gott nytt år! :)

Hade tänkt gå upp tidigt imorgon för att gå till kyrkan, en grej jag började med när jag konfirmerade mig sen har det liksom hållt isig. Men jag har ett nytt uppdrag! Jag har en julklapp kvar att köpa och jag ska chansa på att affärerna är öppna imorgon och leta reda på en viss grej till en Sneeeeel person. Så nu borde jag verkligen sova! :)

på återhörande

fiddelino


Svart Jul!

Kom precis hem från stan, pappa sitter i köket och pratar i telefon! Det är storebror som ringer, dom var tvugna att avliva sin hund igår, Pia hette hon! Det var utan tvekan världens goaste hund, hon var alltid kelig och när syskonbarnen hängde i henne på alla håll och kanter så kunde man se att hon hade roligt med!

Ni tänker det är bara en hund. Men så är det inte Pia var mycket mer, Pia var som ett syskonbarn för hon var verkligen som en liten bebis på sisådär 50 kg.

Pia var den enda hund jag vet som kunde le! Fyfan lider med bror's familj nu

R.I.P Pia!

På återhörande

fiddelino

All i want for Christmas is.....

Det är inte långt kvar till Julafton nu mina damer och herrar! Julstämningen har svårt att infinna sig men den kommer nog imorgon när jag och förhoppningsvis några fler ur familjen åker upp till Kyrkan och lyssnar på das präst.

Har inte önskat mig så mycket iår, dels för att det är svårt att veta vad man vill ha! Det enda jag har önskat mig av mor o far är någon DVD-Box :)

Det jag verkligen verkligen önskar mig, det är lite hemligt och jag vet att det är omöjligt att få hur många brev jag än skriver till tomten. Näfan, ska inte fundera mer på det då växer bara den fina klumpen i magen! Fucking hell så att säga.

Farsan kommer hem om en timme och då ska jag och lillebror köpa sista presenten iår, den är till far och vi ska köpa en Piké-tröja åt honom. Han klär sig alltid i mjukisbyxor så vi ska ta o hotta till honom lite :)

på återhörande

fiddelino

Jag dööööööör!

Idag känner jag mig mer som en man än vad jag nåågonsin gjort tidigare! Jag trodde på allvar att jag var riktigt sjuk när jag vaknade vid 10, gick ner tog febern och vad visade de? 37,8. Men det känns som om jag har 40 graders feber! Så idag äre synd om mig ska ni veta! ;)

Men i mina feberdimmor har jag och lillebror ändå varit duktiga söner och städat huset! Visserligen för att Mamma sa åt oss, men huvudsaken var att vi faktiskt gjorde det, eller hur? :)

Ikväll blir det lite julklappsutdelning hos Syster och om jag inte missminner mig så är det hos Storebror också för det gick helt enkelt inte att träffas under själva julen för alla jobbar så olika. Men det kan nog bli trevligt ändå. Har också lovat att bjuda lillebror på mat idag med! Självklart blir det pizza då hos Najif Acctas som han heter, vår otroligt skumma pizzabagare, en person med mer ovårdat språk får man leta efter....:P

På återhörande

fiddelino

Jag har så rätt!

Jag visste att jag skulle få lida för skridskoåkningen! Fötterna värker, knäna värker men ändå ska jag inte klaga för det var så värt det!

Men menar mest med det här att natten kan bli lång. Hade tankar om Film. Men jag tror det blir CSI istället och så kör jag film imorrn kväll! Låter som ett bra upplägg tycker jag!

Dags att krypa ner gott folk....

på återhörande

fiddelino

Bandy i Bollen

Skridskoåkningen gick sådär kan man säga! Jag var inget vidare, utan mer som en stapplig gammal farbror! Men det var ändå sjukt kul! Vi gled runt på vallen i två timmar ungefär, jag gav upp först men det var väntat! :)

Lär ju få lida för det här imorgon men det är så värt det för man måste leva lite:D

Efter Bandyn så var det dags för min och Ema's julklappsutdelning! Men eftersom jag har ett minne som doris i Hitta Nemo så fick jag ju åka till Anneberg först och hämta mitt paket!

Jag fick en bok av Ema, och inte vilken bok som helst! Utan Bandy i Bollen av Nicke Bergström! Så gissa vad jag ska lägga mig och läsa imorgon! :D Gillar att läsa sen när det gäller sport också så blir det sååå mkt bättre :P Ja just det jag fick en Arsenal tidning också! Hon är snel hon :)

Nu ska jag fortsätta och hugga in på mackorna! Mumsigt väärre.

på återhörnande

fiddelino

Svårt att sova!?

Jag har sovit sisådär 4 timmar nu! Konstigt att jag är totalt klarvaken och nu orkar jag inte ligga och vrida och vända på mig mer så jag klev upp istället.

Snart ska väl hela hushållet gå upp för mor och far jobbar! Jag får inte glömma att försöka tvinga upp lillebror och så måste jag ringa och väcka Ivaano för annars kommer han missa vår skridskodag. Jag känner min guling.

Om man skulle ta och spela lite Football Manager? Kollar samtidigt på en riktigt skum komedi på Canal +, Starter for Fen heter den, förstår verkligen ingenting....

på återhörande

fiddelino

Nu Taggar vi!

Imorgon är det skridskor med ett jäkla gäng på Skogsvallen! Jag har preparerat mig med diverse piller och jag är redo för att åtminstone försöka åka skridskor! Det är nog minst 4 år sedan jag åkte skridskor sist så det ska bli riktigt roligt :D

Har ett problem dock, provade bandy-byxorna jag fått låna av lillebrors kompis! Jag tyckte dom satt grymt bra osv, sen visade det sig att dom bara skulle gå till knäna! Inte till fötterna. Lite besviken blev man ju men så fick jag en idé! Nu kan jag ha lårskydden på byxorna som knäskydd vilken är perfekt!

Så imorgon är laguppställningen följande, Fiddelino (elit), Ivaano (Lite elit),  Stora Bergströmskan (amatör) Lilla Bergströmskan (elit) Lilla Bergströmskans Pojke (status okänd) Slampus (Amatör) Slampus flicka (Status okänd) Lillebror(amatör) Detta kan bli spännande :D

Dessutom vill jag tillägga att Anonyma kommentarer med rena otrevligheter kommer nog att bli borttagna i framtiden. Vad är meningen med att skriva kommentarer med rena förolämpningar? FUCKERS!

på återhörande

fiddelino


Nä men så trevligt!

Morsan kommer hem och är på ett jävla humör! Visst att hon har jobbat hårt idag osv, men man behöver inte vara så förbannat sur!

Först brann hon av för att jag förklarade för henne att jag redan visste att jag var tvungen att köra henne till jobbet imorgon! Sen brann hon av när hon såg att Pappa inte hade börjat koka skinkan förrän nu! Sen blev hon förbannad för att Pappa inte hade gjort ngt mat åt henne! Visst det kan jag också förstå! Men va i helvete hjälper väl inte att vara så förbannat otrevlig?

Gaah, jag som varit på bra humör hela dagen och fem minuter med morsan och redan har hon retat upp ALLA!

på återhörande

fiddelino

Tur i oturen!

Det är ju tur att man ska ligga med feber en söndag som denna iaf! Klickade igång Canal + och det visade sig att det var två hyfsade fotbollsmatcher idag.

Först West Brom - Man City! Väldigt viktig match för båda lagen, vinnaren kan pusta ut över julmiddagen och känna att det kanske kan gå att hålla sig kvar i Premier League, typ. 

Andra matchen är lite roligare men samtidigt lite ångestfylld, iaf för mig som Arsenal supporter. Det är nämligan så att Liverpool gästar Emirates Stadium och vinner Liverpool ligger dom jäkligt bra till att vinna hela Premier League redan nu. Samtidigt som Arsenal blir totalt avhängda i toppstriden! Så jag är lite nervös för jag vill ju se Arsenal i toppen! Som någon krönikör beskrev det " Arsene Wenger (arsenals tränare) kommer pissa stenar stora som köttbullar på Emirates idag!" Det tror jag också för han är under en hel del press nu. Men ja vad kan man göra i en sketen Jysk-säng i Anneberg? Jag vet, jag säger GO GUNNERS :)

på återhörande

fiddelino

Huvudvärken!

Trodde feber och dylikt skulle försvinna under natten men icke! Har en för jävlig huvudvärk och snorar hyfsat mycket! Så det blir sängläge idag! För imorgon ska jag ta mig fan åka skridskor!

Surt att jag missar Heavenly United's spelning men jag tror det kommer fler tillfällen! Så jag vet ju att vissa i Heavenly läser min kära blogg så jag får passa på att be om ursäkt för att jag inte kan stå längst fram vid kravallstaketen och skrika idag! :)

Frågan är vad man ska göra nu? Ska man kolla på en film? Har ju pineapple express som jag "köpte" igår.

på återhörande

fiddelino


Bio i feberdimma!

Lillebror kom med den briljanta idén att vi skulle på bio runt klockan 20, notera att filmen började klockan 21 I Jönköping. Det blev lite bråttom men vi hann. Jag hade känt mig lite seg hela dagen, och under bion blev det bara värre och värre. Så nu ligger jag här och huttrar med feber och snorig näsa! Visst är det underbart? Särskilt nu när man har lite inplanerat kommande vecka.

Tex

Imorgon-Julkonsert
Måndag-Skridskor
Tisdag-fixa inför julafton
Onsdag-Ja ni fattar :P
Torsdag-Dricka en jäkla massa öl.

Så jag måste försöka bli av med den här skiten under natten nu så jag mår bättre imorgon.

För övrigt så var Yesman en rolig film! Jim Carrey är alltid Jim Carrey så att säga :D

på återhörande

fiddelino

Mörkret faller!

Det börjar bli lördagkväll i det Anderssonska residenset. Pappa är överlycklig nere i köket, det är två anledningar som gjort honom glad, för det första fick han upp konservburken efter lite handledning av mig. För det andra så ska han testa en ny maträtt. Han går runt o mumlar potatismos och överraskning, jag blir lite nervös faktiskt....

Börjar ge upp planerna på att hitta på något ikväll, känns inte så lönt :) Men ja hittar man något oemotståndligt att göra så varför inte. Men ja skitsamma :)

Fillan smsade, J/W spelade idag mot Edsbyn och dom VANN! Kan ni tänka er att Jönköping/Waggeryd faktiskt vann? otroligt. IFK Nässjö spelade 3-3 mot SAIK och ja det får man väl vara nöjd med egentligen.

Nu ropar Pappa att det är mat! O M G. May the force be with me.

på återhörande

fiddelino

Det svider i mitt hjärta!

Skulle ta tag i mitt liv och ställa mig i duschen. Så jag går till garderoben för att plocka fram, strumpor, byxor, tröja och tillslut kalsonger! Ser att mina favoritkalsonger ligger där så jag tar upp dom! Vad får jag se? Jo dom har gått sönder. Det är hål i mina favoritkalsonger! Uppgivet satte jag mig vid datorn igen, känner på mig att det kommer ta ytterligare ett par timmar innan jag kommer igång nu.

på återhörande

fiddelino

Goooomooorrooon!

Blev väckt tidigt idag, fick sms av Ema vid klockan halv 8 om att det snöade. Jag tittar ut och det är ta mig fan ingen snö ute. Men sömnen var också borta så det var bara att gå upp, TACK EMA! Sudd lyckades tydligen gissa fel 3 ggr innan hon kom fram till när NIF faktiskt vann guld senast:P

Idag är det lördag, vad ska man göra idag? Jag har inte en aning! Ni märker att jag är öppen för förslag? Så sneela ngn kom på något jag kan göra osv osv :D

Nu blir det massor med kaffe och slappa loss ett par timmar...

på återhörande

fiddelino

Till tonerna av Jill Johnsson.

Det blev bara jag och Bobo tillslut som åkte på bandy! Men såå trevligt vi hade det ;) När vi var på väg till Vetlanda ringde det ett för mig okänt nummer. Det visade sig vara bagar-johan som fått nys om att jag skulle besöka Vetlanda. Han tyckte givetvis att det vore en fantastisk idé om vi tog oss till klacken (tio st aspackade personer) Sagt och gjort vi gick dit och kollade där första halvlek, sen gick vi.  Behövs inte skrivas vad vi tyckte om det stället.

Jag gick sedan för att inhandla en ny tröja där. En fin gul tröja som jag kommer vara grymt snabb i på Måndag! Jag har fått mycket hat för den nya tröjan ikväll, särskilt från det bergströmska residenset! Men det kan jag ta! Ska bli spännande att se vad Pappa Bergström säger när jag kliver innanför dörren hos dom.

Jag tror jag ska dra historien om varför Vetlanda BK hatet är så stort hos Nässjö familjen Bergströms. Snel-Emas farfar hette Nicke Bergström. Nicke var och ÄR fortfarande en legend i Nässjö och i hela Sverige för det han gjorde på bandyplan under 40-50-talet! När jag först fick höra att det var Emas farfar så kunde jag knappt tro det! Så stort är det,  det är som Henke Larsson i fotboll eller Peter Forsberg i ishockey t e x! Ett tag fanns det t o m bussar i Nässjö som hette Nicke!  Det ska sägas att Nicke Bergström var en legend, han var en bidragande orsak till att Nässjö tog sitt första SM-guld för måååånga år sedan, jag vet att jag borde ha ett exakt årtal nu men det har jag inte.






Nicke statyn på Nässjö torg.

Så där har ni förklaringen till varför Familjen Bergström inte tycker om Vetlanda BK :P haha!

på återhörande

fiddelino

Hatet sprider sig!

jag smsade sudd för en stund sedan!

Jag: Blir ju att köpa en VBK-Tröja ikväll så jag är fin på vår skridskodag!

Sudd: FUCK YOU!

Känner ni kärleken gott folk?

på återhörande

fiddelino

Det Lackar mot jul ju!

Hörni, det närmar sig jul, jag är färdig med mina julklappar så jag tar det lugnt. Väntar mest på att morsan ska koka julskinkan så att man kan få ta den där första skinkmackan och en riktigt kall julmust!

Det är fredag idag va? Man blir lite sne i tidsuppfattningen när man bara sitter här hemma, men idag är det som jag skrev igår bandy! Vi bjöd med folk kors och tvärs, Emli var upptagen, Ivan upptagen, Bengtsson skulle ligga på hålet. Så än så länge är det bara jag, Albin och Bobo. Kanske borde chansa och fråga bergströmskan också men känner jag henne rätt så är hon upptagen också, det är hennes grej liksom.

Vad händer annars i helgen gott folk? Något förslag om vad man kan göra imorgon? Ni som läser det här, det betyder att jag vill hitta på något imorgon och vill ha förslag NU :D

nä nu ska jag gå och duscha, dricka obscena mängder kaffe och ladda för lite sjukgymnastik.

på återhörande

fiddelino


 


Ja men då vet man!

Den nya medicinen ska man inte ta på dagen! Och man ska nog absolut inte köra bil på den, för heeeeelvete så det snurrar för mig nu. Känns som jag varit på hotellet och shottat jägermeister ungefär! TV:n borta på väggen rör på sig. Det är illa tror jag. Tur att jag redan ligger ner.

Men jaja, hjälper den så kan man väl stå ut att det snurrar lite på nätterna, sover ju ändå oftast.

Imorgon är det bandy i Vetlanda med Lund och Herr Alm, trevlans!

på återhörande

fiddelino

Laserdome sliter på kroppen!

Jag har ont nu. Men det är det värt, det var sjukt kul att spela Laserdome och det gick rätt okej för mig också så jag ska inte klaga alls. Man fick ju t o m skjuta den där stroppen som äger stället så det var gött!

Ikväll ska jag testa den nya medicinen! Imorgon vet vi vad det är för biverkningar :S :P Hoppas det är ngt spännande som man inte brukar ha.

Ikväll är det Ice Road Truckers! Det måste ni se gott folk, även om det kan bli lite enformigt så är det jäkligt spännande att se om någon av dom faktiskt ramlar genom isen nån gång. Så jag säger klockan 22:40 måste ni kolla på 4:an. Men innan dess blir det smålandsnytt, måste kolla om Emli's mamma är med på nyheterna :D

på återhörande

fiddelino

Julkortsinvasionen!

Julkortsinvasionen har börjat! Iår trodde jag faktiskt inte det skulle bli så många julkort. Men det började i förrgår med julkort från Mormor, sen kom det en hel hög igår. Men idag kom det ett oväntat som fick oss att sätta oss ner och panikskriva ett till :) Det var från Bergströmskan, alltid roligt att få julkort från oväntat folk, sen blir man ju lite skraj och tänker, har vi skickat något till dom? Eller så får man julkortet så sent att man måste skicka en gottnyttår hälsning istället.

Men denna gången tror jag faktiskt att vi hann! Ska gå bort till brevlådan om en liten stund och dumpa det lilla kortet. Ikväll talas det om att det blir Laserdome, vi kände att vi måste hitta på något istället för att alltid sitta hemma och glo, så som det ser ut just nu är laguppställningen för ikväll, Fiddelino, Lund, Bobo, Lillebror, Bengtsson, Salibaba och mkt möjligt Ivaano. Kan bli skojjigt! :)

Var och hämtade Medicinen också, så säger tanten på apoteket, du vet att du inte borde köra bil med den här va? Du kan bli väldigt yr och sömnig om du tar den på dagen. Kul att min läkare berättar sånt för mig. Idiot.

på återhörande

fiddelino

Nää men se på fan, det är ju morgon igen!

Godmorgon! Idag har jag en lunchdejt. Kan ni tänka er att man lyckats fixa en dejt? ja jag är nöjd må jag säga. Tyvärr är det med Lund :P Där fick jag er allt ;)

Lite speedad idag, tog en arcoxia igår och den verkar som bara den så allt känns lättare, ingen värk (ingen att tala om alltså) Så jag har beslutat mig för att faktiskt lämna huset idag :P Så det blir att åka till Eksjö en sväng och käka med Albin (lund) sen får man väl se vad dagen har ett erbjuda, det kanske t o m blir en promenad runt Laeryd!

Tja, den som lever får se. Dagen är ju lång än så länge!

på återhörande

fiddelino

Ingenting!

Idag har jag inte gjort någonting överhuvudtaget! När jag började dagen kunde jag inte röra mig överhuvudtaget! Så det blev en arcoxia så nu har jag massor med energi! Tror jag ska ta tag i livet imorgon och åka och köpa lite kläder kanske. Måste hämta ut medicin också. Lyckades övertyga min idiot till doktor om att inte ta MTX mer så jag ska testa en ny grej.

Emli skrev till mig innan, Hennes mammas jobb hade börjat brinna i år igen! Det är knappt ett år sedan som det brann sist. Men denna gången gick det nog inte lika bra som sist! För det var visst ganska så kört redan innan brandkåren hunnit till platsen! Tråkigt att det ska bli så. För det är många som riskerar sina jobb osv när sånt händer. För vem vet om dom har råd att bygga upp företaget igen.

Tråkigt att det blir så precis innan jul med. usch stackars folk som jobbar där och stackars ägarna.

Så nu rullar det varningstexter på varje tv-kanal om att invånare i Forserum ska hålla sig inomhus. För FIAB som det heter tillverkar madrasser osv. Madrasser som brinner är inte hälsosamt om man säger så.

Nu blir det insider gott folk, hur skön är inte Robert Aschberg då? :)

på återhörande

fiddelino


St Anger!

Jag är arg! Jag ska slå på trumman! Grrr....

Härligt att kunna slå hur hårt som helst. Sen efteråt känner man lugnet sprida sig genom kroppen! Underbart! :D


på återhörande

fiddelino

I have done it again!

Jag är grym på att reta upp folk! Ibland måste man jobba för det. Men den här gången räckte det med ett par ord! Har jag gjort det med vilje så hade jag varit nöjd. Men nu har jag inte det så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka! Men jaa, gjort är gjort.

Jag är helt enkelt grym på att reta upp folk, Congratz till mig.....

på återhörande

fiddelino

Sömn-smsare!

Inatt har jag gjort något konstigt! Jag drömde att Ivan smsade något om Guitar Hero, givetvis så svarade jag ju. Men jag gjorde allt detta i sömnen! Jäkla tur att jag inte tryckte på send inatt vid klockan 4. Jag skrev Alla låtar där tråkiga klockan 5 på morgonen:P Haha så man kan lyckas ibland! :D

Det är en del folk som är sjuka nu eller som känner sig hängiga. Det är väl sådana tider antar jag, folk blir sjuka. Jag tror det är vädret! förbannat tråkigt väder då blir folk sjuka :D he he. Men vill säga att ni som är sjuka ska krya på er och bli friska snart, det är både bältros-Ema, magont-Emli, fot-Ivan, Fillan och hennes rygg! Så ni som läser bloggen, hjälp mig att tycka synd om dessa! :)

Nu ska jag kolla på Ellen Show! NICE!

på återhörande

fiddelino

Eduardo!

Det är snart ett år sen jag såg utan tvekan den otäckaste olyckan på en fotbollsplan någonsin! Givetvis eftersom jag är Arsenal supporter så såg jag det inte som en olycka.

Birmingham spelaren Martin Taylor slänger sig handlöst med dobbarna före och kapar Arsenal's talangfulle kroat Eduardo som faller ihop i svåra smärtor. Francesc Fabregas går fram för att se hur det gick med sin lagkamrat. Han tittar upp likblek och skriker mot bänken att läkarna måste skynda sig. Eduardo hade krossat fotleden och bilderna på detta var så starka att dom engelska tv-kanalerna valde att gå till reklam.

Länge talades det om att Eduardo inte skulle kunna spela fotboll igen, som en läkare uttryckte det "räcker det inte om han kan gå?"

Men så klickade jag in på Arsenals hemsida ikväll, och där stod det "Eduardo makes comeback with the reserves" Han är alltså tillbaka! Inte ens ett år efter en sån skada som hade kunnat göra honom invalid! Det är starkt! Jävligt starkt. Så nu tror jag inte det dröjer länge innan han lirar med Gallas, Adebayor, Walcott och resten av lirarna!




Tänkte ni ville se hur det ser ut! Försök att kolla på det utan att rynka på näsan, så jäkla otäckt!

på återhörande

fiddelino

JAAAA DÄR SATT DEN!

100 % på What iv'e done!! :D Jag är lycklig! Jag är inte sämre än Ema! Wunderbar!

Nu ska jag fira! :D

på återhörande

fiddelino

Jag blev blåst! (in a good way)

Var tvungen att fjäska lite för Fammoo så jag fick låna lite :) Sen när jag kommer till apoteket i Eksjö så säger hon att det bara kostar 586 kronor idag! Jag förstår inte hur dom kunde få det till 1700 igår? jaja jag bryr mig inte hur dom räknar men jag är nöjd iaf :)

Lillebror kom hem med Bandygrejer till mig. Benskydd och bandybyxor! Nu ska jag bara ha tag i armbågsskydd och hjälm så kan jag nog ramla lite hur som helst och t o m överleva! Jag vet att jag inte borde lira bandy nu eftersom jag mår som jag mår. Men det är jävligt länge sen jag åkte skridskor och jag vill verkligen testa och se om det fungerar och jag ska göra allt för att kunna åka en liten stund :D Men som sagt, jag tänker skydda mig ordentligt så jag inte blir helt urfuckad.

Ska smsa herr Bengtsson och kolla vad han har hemma som jag kan sno! :D Underbart med lillebrors vänner, dom gör nästan precis vad jag säger åt dom. Jag kallar det respekt/rädsla! :D

på återhörande

fiddelino

Jordskalv!

Det har varit jordskalv i Sverige inatt, det värsta sen 1904 säger dom. Centrum för skalvet var i Vollsjö skåne. Gissa vem som bor där, jo min farbror. Farmor var livrädd och har försökt ringa:P Inte för att jag tror att huset har rasat men det lyssnade inte Farmor på hon hade panik ändå!

Ringde farmor för att jag måste låna pengar, då har man sjunkt lågt gott folk, det är illa när man måste låna pengar av sin Farmor som är Pensionär för att köpa medicin. Skulle plocka ut medicin igår när vi ändå var på gång. Så står jag i kö länge och kommer tillslut fram till en barsk kvinna i kassan. Hon börjar plocka fram mina recept. Sen säger hon, det blir 1765 kronor! Jag höll på att ramla av stolen! Jag tjänar ju inte så mycket nu för tiden.

Men faaamooo ställde ju givetvis upp, hon är sneel min fammoo.

Emli skrev innan-  Vetdu! Vattenkoppor kan börja med trötthet, yrsel och huvudvärk. DET HADE JAG JU IGÅR!!!!!!!  Hon har nog bara lite panik för det här med vattkopporna! Men jag säger, Fan ta dig Emli om du blir sjuk till juldagen! ;)

På återhörande

fiddelino

Men det är ju ingen big deal!

Läkaren är avklarad! Kan säga att fanskapet har gjort sitt! Jag var nog ganska blind innan för jag var ju van vid att han var disträ och att han inte lyssnar osv! Men Ema ville följa med in i rummet idag för ett litet studiebesök! Han började som vanligt och ställde massa frågor men lyssnade inte på en enda! Jag sa att jag hade ont där, där, där osv. Men han sket i varje ställe och började babbla om massa annat! Huxflux var besöket över och inget blev gjort den här gången heller förutom att han förlängde min sjukskrivning!

Sen undrar han om jag tränar något! Jag förklarar för honom att jag gör det två ggr i veckan när kroppen tillåter osv. Sen när jag kan så går jag ju en halvmil varje dag osv. aha säger fanskapet och nickar!

Sen tar jag av mig tröjan och för att han ska ta blodtrycket! Visst jag är fet, det vet jag men det är inte mycket jag kan göra åt det. Så säger han, du måste träna mer för att bli av med den där ölmagen! Hey fuckface. Det är ingen ölmage! Det är en KORTISON mage! Jag har ta mig fan förklarat det för honom på varje besök i ett år att jag inte vill ta kortison för att jag blir bara fetare av det.

När vi kommer ut så börjar Ema viska, vi ska prata sen! Hon var hyfsat irriterad på detta fanskap för massvis med saker men i bilen hem kom vi överens om att han inte är bra!

Kommer ni ihåg att jag skrev om Ema's eksem? Det visade sig att det är Bältros, bältros för en reumatiker är hyfsat förödande så jag sitter mest o väntar på mina utslag och att jag ska få pissont i lederna! Men men sånt som händer!

Värst är det nog för Emli som sov i hennes säng i helgen!

Emli-Smittar det?
Ema-Nej, alltså du har väl haft vattkoppor så det är väl lugnt?
Emli skuttar 7 meter bakåt och utropar mitt i bokia affären-Neeej det har jag inte! Kom inte nära mig!

Ja sorry för att det blev ett långt inlägg men jag var tvungen att avreagera mig lite! Vi får väl se om jag och Emli ligger sjuka med bältros respektive Vattkoppor.

På återhörande

fiddelino

Haegerstam-The living Legend!

Fillan och jag snackade om att folk är väldigt rädda för henne! Det är faktiskt sant! Alla är livrädda för denna 150cm höga person! Visst att hon ser ut som om hon ska äta upp ngn närsom så är hon faktiskt väldans snäll (Läs ibland).

Då berättade hon om ett rykte som gått runt om henne. Det handlade om att hon hade tacklat ngn så hårt att motståndaren svalde tungan! Då log jag lite för mig själv för detta ryktet hörde jag redan i våras typ och jag tror fortfarande på det för Fillan förnekar ju inte det direkt! :P

Men jag tror hon är på väg att mjukna för innan ikväll sa hon detta!
 
"Haegerstam  .fem jävla dagar.. säger: Du e la för go ibland" Som sagt, hon e på väg att tina upp...

på återhörande

fiddelino

Lite nervös!

Imorgon är det dags för att gå till doktorn igen. Måste erkänna att jag är nervös över vad han ska säga! Men vet ju inte om han har fått för sig att jag inbillar min smärta och har bestämt sig att inte sjukskriva mig mer? Vad gör jag då?

Har en del grejer jag måste ta upp med honom imorgon. Tex att jag aldrig aldrig aldrig någonsin tänker ta Metotrexhate igen! har hellre ont än att må så pissigt som man gör efter som sprutorna.

Får väl se vad som händer  imorgon men som sagt det känns lite nervöst! Tror jag ska tvinga med Ema in och hålla handen....

på återhörande

fiddelino

I got my ass kicked by Bergströmskan!

Snel-Ema kom hit idag! Hon ville testa Guitar Hero, och som en trogen guitar hero spelare så ställde jag ju självklart upp! Hon behövde en låt för att lära sig! Sen körde vi What iv'e done med Linkin Park och vips hade hon träffat 320!!!!! Noter i rad och hade en procent på, ja ni gissar rätt gott folk 100!!!! Jag var chockad särskilt när hon spelade för första gången!

Jag och Ivan har inte lyckats på nästan en månad! Det kändes sådär. Sen orkade inte Ema spela mer för hennes linser eller vad det var! Så då körde vi lite TP så klart! Där kan ni ju räkna ut vem som vann! JAPP JAAAG! Så nu är ordningen återställd!

Imorgon ska Snel-Ema som den otroligt snälla vännen hon är köra mig till sjukhuset. Sen ska vi nog gå in på A6 en sväng och shoppa lite! Trevlans värre :)

På återhörande

fiddelino


Vi hatar Clyben!

Dom har gjort det igen! Detta jävla pack ifrån Linköping! Jag menar vad är det för idioter som tar med sig raketer in på en arena? Skrämma slag på barnfamiljer som bara är där för att kolla på fin hockey och njuta av underhållningen! Och så tillåter LHC sina fans att göra så? Jag säger SKANDAL! Jävla pack! Dom tror dom är Sveriges finaste hockeyklubb och att dom har Sveriges finaste och bästa klack? I helvete heller!

Idag skadet slappas ordentligt! Förhoppningsvis så kommer väl Bergströmskan ut och lirar lite Guitar Hero och fikar lite :) Mycket trevligt, det var länge sen hon och jag hängde lite nu!

Nu ska jag kolla på Harry Potter, det går tydligen på femman nu! :) Har inte sett dom filmerna så jag kan lika gärna kolla ikapp :D

på återhörande

fiddelino

Vilken fin dag det har varit!

Jag är väldigt nöjd med dagen faktiskt! Först blev det bandy och det var väldigt roligt eftersom att IFK förödmjukade J/W med 16-1. Tyvärr lyckades inte fröken Haegerstam göra mål. Men jag tror hon lyckas nästa gång istället :)

Sen efter det blev det powernap innan jag fick smaka på Bengtssons och lillebrors fruktansvärt äckliga tacos som dom gjort. Jag gav upp att försöka äta det och drog till Martin en stund innan vi skulle till stan, väl hos Martin kan ni ju gissa vad det blev? jo just det GH! :D

När vi lirat oss trötta (Läs Ivan) så åkte han och jag för att hämta Bobo! Vi skulle ju till bryggeriet och det blev ganska trevligt tillslut! Fick ju träffa mina brudar, Emli och Ema! :) Deras humör verkade också på topp så vi satt o tjötade! Vi fick också träffa Jonna och hennes Tobias (läs tott) Men dom bara försvann! Så om jonna läser min blogg så vill jag veta varför? Oartigt att bara gå sådär! :P

Nu ska jag slappa framför TV:n lite :)

på återhörande

fiddelino

Jag ligger risigt till!

Martin ska hämta mig om sisådär 20 minuter och jag ligger fortfarande i Sängen! Jag sov alldeles för länge idag. Vaknade runt klockan 12 och vi skulle åkte vi halv egentligen men jag lyckades förhandla mig till att vi skulle åka vid kvart i ett istället.

Det är ju faktiskt så att Fillan spelar i J/W och jag hoppas ju givetvis att det ska gå bra för henne! Så det ska bli spännande att se om hon gör mål! Jag sa att om hon gör mål så vill jag ha en Slängkyss! Lillebror sa att du ska vara glad om hon inte kastar klubban på dig....

Har nog bestämt mig om ikväll! Det blir nog utgång tror jag, även om bryggeriet inte lockar så mycket så var det länge sen jag träffade Ema och Emli så det är dags. Sen är det ju alltid roligt att kolla på när Ema försöker ragga på en viss Johan eller Anton! Hon blir som en liten flicka direkt! Funnyyy.....

Nä nu måste jag gå och klä på mig! Får nog skippa duschen och hoppas på att jag inte börjar lukta! :P haha!

på återhörande

fiddelino

Hero of War!

Jag älskar när olika musiker verkligen visar vad dom tycker om olika saker! Det är en sak med idiotiska hip-skuttare som snackar om att knulla brudar och röka på!

Jag menar när dom verkligen skriver låtar om sånt som har betydelse! Som Rise Against låt Hero of War. Dom tar verkligen avstånd till USA's utrikespoltik på ett otroligt syrligt sätt och jag ÄLSKAR SÅNT! När folk använder ironi osv för att förklara att det är inte okej!

Hade jag vetat hur man lägger in ett youtube klipp på bloggen hade jag ju givetvis gjort det! Men istället uppmanar jag er att gå in och söka på Hero of War-Rise against på Youtube! Det är en upplevelse! Jag lovar!

på återhörande

fiddelino

Fredagen är snart över!

Fredagen är snart över och den är väl inte mycket att lägga på minnet, det blev lite GH hos Martin en pizza och ett halvtimmes långt telefonsamtal med Bergströmskan! Sen var det över för då höll lille Martin på att somna! Han klarade inte mycket mer.

Som sagt så ringde Snel-Ema och försökte få med mig till Bryggeriet imorgon, tydligen ska jag vara den enda nyktra eftersom jag lovat att köra Mamma från hennes julbord. Alltså inget fel med att vara nykter men när dom andra dricker så bara försvinner dom bland folket och tillslut sitter man ensam vid ngt bord och man vet inte riktigt vart alla är. Särskilt om Emma ser en viss Johan eller en viss Anton så är hon borta på 5 sekunder :( Dom får gärna ragga men jag vill ju ha SÄLLSKAP :D Så jag försöker få med mig Ivan, av två anledningar. Sällskap och att han vill träffa en viss person! :D Så jag tror jag kan locka med honom :)

Nu är det dags att tagga bandy med för Jönköping Bandy/Waggeryds IK möter IFK Nässjö i Nässjö imorgon och jag har lovat Fillan att jag ska hålla en tumme iaf för henne. Tyvärr så tippar jag nog omkring 10-0 till Nässjö :D Eller vänta, nej jag säger 10-1 eftersom att Fillan är anfallare:) haha!

på återhörande

fiddelino

W T F!

Ringer Bobo!

Jag- Tja ska vi hitta på något då eller?
Bobo- Alltså, jag är på julfest i Nässjö nu, orkade inte vara hemma!

Vilken jävla diss. Irriterad? JA!

på återhörande

fiddelino

Kyla, snö och lite uttråkad!

Kan ni tänka er? Det snöar FORTFARANDE! :) Jag blir lite glad faktiskt när jag ser all snö, för en gånsskull kan man säga ALL snö med. Nu börjar det bli ganska mycket! Pappa fick för sig att gå ut och skotta men det känns rätt meningslöst så jag nöjer mig med att titta på honom genom fönstret.

Bobo ringde innan, han är formellt sett inte en soldat längre och ville hitta på ngt ikväll. Problemet är vad? Smsade Heinrich och frågade om det hände ngt men som vanligt inget svar. Kan ju inte påstå att jag är förvånad direkt.

Kommer väl sluta med att jag och bobo tar en promenad genom Nässjö kanske eller ngt :) Inte fel det heller, var måååånader sen jag pratade med honom ordentligt.

Vi får helt enkelt se lite.

på återhörande

fiddelino


Till tonerna av Willie Nelson!

Har precis varit ute i snöyran! Inatt har det snöat ordentligt och det var en utmaning att köra mamma till jobbet! Ni hörde rätt, Fiddelino gick upp klockan 06:52 idag! Det är väldigt tidigt för att vara mig! ;)

När jag kom hem igen så var gatan totalt fullparkerad, va i helvete tänkte jag när en Volvo V70 fått för sig att parkera framför vår infart, som tur var såg han mig komma så han flyttade sig annars hade han fått Fiddelinos vrede över sig. Sen kom jag på att det är ju den 12 idag, då har ju ALLA dagis runt om i Sverige sitt jäkla Luciafirande! :) Så jag blev lite inspirerad och gick in för att koka lite kaffe och köra ett eget lucia fika. Det blev pepparkakor och Pågens saffransklipp. Mumsit värre hörni! ;)

Nu ska jag slappa ngn timme innan jag ska styra bilen till Eksjö för att hälsa på Farmor och Farfar :)

på återhörande

fiddelino

Guitar Hero is completed!

Nu har jag, Ivan och Martin klarat av Guitar Hero! Det tog nästan två veckor men tillslut var det klart :) Det känns bra faktiskt! Nu ska vi bara klara av det hemma hos mig också.

Imorgon ska jag vara snäll och gå upp klockan 7 för att köra Mamma till jobbet så att jag kan få ha bilen ifred sen. Inget roligt utan Birgitta, man blir så mycket mer begränsad än i vanliga fall, inte direkt att man är van vid att fråga om lov att ta bilen. Måste försöka skramla ihop pengar till att laga henne!

Ema och Emli försöker få mig till att gå ut på syndens näste (bryggeriet) på lördag. Jag vet inte riktigt, det är väldigt roligt att dom vill ha med mig! Men jag vet inte riktigt hur jag är som sällskap just nu, vill inte sitta där som ngn glädjedödare och sura! jaja, får fundera på det ett tag.

Nu ska jag ladda för Ice Road truckers! Där har vi riktiga män. Köra långtradare på isen! ooooh :D ha ha

på återhörande

fiddelino

Julklappsrunda och stackars Ivan!

Har hittat två av tre julklappar iår! Det är fördelen med att bo hemma! :) Man kan hänga på morsans presenter till syskonbarn osv, för nu är det fattigt:P Men jag har hittat en present till Martin och en till Ema! Martin ska faktiskt få sin ikväll för man vet inte hur vi kommer ses under julveckan! Sen tack vare Emli som är grym på att hitta julklappar så löste sig Emas ganska enkelt med :)

Nu är det bara lillebror kvar, jag har en aning om vad jag ska köpa men måste se till att hitta rätt bara! Hämtade Ivan på stationen också, stackarn har skadat sig igen. Nu är det den andra foten och han kommer inte kunna spela ordentligt på ett tag igen! Tycker synd om honom faktiskt nu när han försöker få till ett kontrakt med Div 2 klubben Nässjö FF. Så jag hoppas dom ser hans kvalitéer ändå och ger honom ett kontrakt. För det är han värd! Så ni som har Ivans nummer, skicka en krya på dig hälsning till honom för jag tror han behöver det :)

på återhörande

fiddelino


Långt inlägg!

Ber om ursäkt för det långa inlägget inatt. Men mina tabletter blandat med smärta och sömnlöshet gör en lite känslosam tror jag. Men jag menade det även om jag var lite påverkad!

Inatt har snön fallit ganska ordentligt över Anneberg, jag gissar över småland då bara för att vara lite djärv. Men jag har fortfarande inte lämnat sängen så jag ser bara det som är utanför mitt fönster. Men nu ska ni inte tänka att jag är lat osv. Somnade klockan 6 idag på morgonen.

Ska snart ta tag i livet och åka till stan för att ta lite blodprov, man ska ju göra allt för att plåga sig lite. Kommer ihåg när jag var liten och dom fick hålla fast mig för att dom skulle kunna ta blodprov på mig, då tog dom bara ett litet stick i fingret, nu tappar dom typ 6 rör åt gången.

Ema: Klart vi är syskon, våra föräldrar vet bara inte om det riktigt. och vad fan menar du med nummer 2? Och du, lite tjock är du! ;)

Emli: Skönt att få bekräftelsen att jag är Elit-stammisen! :D

på återhörande

fiddelino

Svårt att sova!

Ryggen är på sitt allra jävligaste humör och jag kan inte ligga ner utan att knivarna i madrassen hugger in i mig med en kraft som inte går att beskriva på något annat sätt än breath taking. Vet ju vad det här kommer att leda till iaf. Jag kommer sova alldeles för lite, jag kommer sova alldeles för länge imorgon. Morsan kommer väcka mig och gapa om att jag bara ligger och sover hela tiden. Jag kommer bli på ett jävla dåligt humör och mycket möjligt vara taskig mot någon som absolut inte förtjänar det. Så jag får väl passa på att be om ursäkt redan nu.

Ska in för att ta blodprov imorgon, för på måndag har jag tid hos doktorn, ska bara komma på NÄR jag ska vara där på måndag, har för mig att det är på eftermiddagen någon gång! Lite orolig för vad dom ska hitta på med mig så jag bad snel-ema att följa med, dels för att hålla handen ifall dom ska göra något otroligt smärtsamt (ja jag är mesig) och dels för att köra mig hem om dom får för sig att göra ngt med mina ben så jag inte kan köra själv. Hon är snel min Ema! :) Hon är som en extra storasyster trots att vi är lika gamla!

Det är rätt konstigt att vi blev så goda vänner som vi blev. För när gymnasiet började var vi inte direkt på samma våglängd, Ema var alltid duktig i skolan och jag, eh jag var något ofokuserad och tyckte det var mycket roligare att reta tex Emma för att hon var duktig i skolan. Visst låter det moget? Ohja jag är så stolt över mig själv. Vi var många som höll på att retas med varandra i vår gymnasieklass men några tog det några steg längre och började mer eller mindre mobba Emma och Linda i vår klass. Endast för att dom var duktiga i skolan vilket fick mig att öppna ögonen och ja, vad ska man säga? Byta sida? ja det säger vi.

Det var nog det smartaste jag gjort, för det var nog mkt därför jag klarade av min gymnasietid :) Och jag fick en väldigt god vän på köpet, det är en grej jag aldrig någonsin kommer ångra! Hon ställer alltid upp så fort hon har tid iaf :) och har inte tid så tar hon sig tid. Det bästa är att jag vet att jag skulle göra precis likadant för henne om hon ville ha hjälp! Men oftast är det jag som behöver hjälpen!

Så jag säger tack Ema, bättre vän kan man inte få! :)

på återhörande

fiddelino

Vinterlandet is back

Snön har landat på jorden igen! Visserligen inte så mycket här i Anneberg, men Albin och Jag var i Vetlanda för att kolla på Vetlanda BK-SAIK och där var det mycket snö kombinerat med glashala vägar! Det var spännande.

Albin fotade som vanligt i massor och jag var full koncentrerad på matchen! Vetlanda började jäkligt bra men sen föll alltihop och dom förlorade tillslut med 4-6!

Albin och jag köade till och köpa kexchoklad i världens långsammaste kö. Då kom Fillan fast ja hon gick egenligen mest rakt förbi oss.

Förresten, tror bloggen får leva ett tag till. Eftersom det som gjorde mig lite, ja vad ska man kalla det? Uppgiven? Orolig? trött på skiten så att säga. Var ett missförstånd så jag låter det vara, folk får tro vad dom vill helt enkelt men det inlägget jag skrev om utsugare var inte riktat mot någon speciell person....

på återhörande

fiddelino

Klantröv!

Jag är bra på att göra bort mig. Nu har jag gjort det igen, Ivan och jag hade en diskussion häromkvällen om personer som bara är trevliga när dom vill ngt.

Givetvis tar fel personer åt sig som det inte handlade om! Den här bloggen ställer ta mig fan bara till problem hela tiden! Börjar tröttna på det. kanske fiddelino.blogg.se har gjort sitt?

på återhörande

fiddelino

Speeding!

Jag har roligt nu! Skadeglädjen flödar som blod och jag sitter och myser med en kaffekopp och tittar ut genom fönstret. Det är så att i korset borta vid ålderdomshemmet står farbror blå och plockar fortkörare:D

Det är allmänt känt att folk kör som satan genom Anneberg, ja jag också ibland!

Men idag är farbror blå här och skipar rättvisa! Har kollat på dom i sisådär en halvtimme nu och dom har tagit omkring 45 bilar skulle jag tippa på! Deras julbonus är räddad!

Inte för att det är särskilt roligt att åka dit för fortkörning, jag vet! Been there done that så att säga. Det är nog i runda slängar ett år sedan. Men jävlar så dyrt det var!

nu ska jag kolla klart på desperate housewifes.

på återhörande

fiddelino

Godmorgon bloggen!

Vad ska du göra idag bloggen? Jaha vad trevligt! Vet du vad jag ska göra? INGENTING! Som vanligt. Idag är jag fast i Anneberg på riktigt. Jag har ingen bil, kan inte åka buss och jag har förbannat svårt att gå. Har planer på att koka kaffe och duscha men varför egentligen? Jag ska ju bara sitta här hela dagen ändå. Fyfan.

Nä har inte lust att skriva mer nu.

på återhörande

fiddelino

Back Beat!

Det blev trots allt lite action ikväll. Vi kollade på Beatles filmen Back Beat hos Martin. Den var väldigt bra! jag är nöjd så att säga! :)

Vi hade en spännande diskussion också, alltså det var Jag, Martin och Lund!

Någon av oss sa så här "Det är ju jävligt jobbigt att sätta på två kondomer" Personen i fråga var väldigt bekymrad under tiden också!

Så ni som känner oss, ja ni som inte känner oss får gärna gissa vem av oss som sa detta fina citat! :D ha ha

på återhörande

fiddelino


So bored!

Den här dagen har varit lång! Jag har t o m kunnat sova i tre timmar utan att dagen har börjat närma sig slutet ändå! Det kommer vara ännu värre imorgon. Som sagt så har ju Birgitta gått o dött så jag måste sitta hemma hela dagen! För jag tänker absolut inte gå upp klockan 7 imorgon bitti för att köra henne så jag kan ha en bil! Så det blir helt enkelt till att sitta hemma imorgon också!


I love my life!


på återhörande

fiddelino

Hetsiga Diskussioner!

Varit hos elit-sjukgymnast-göran nu. Han hade som alltid en massa åsikter! Oftast är hans åsikter den exakta motsattsen mot mina! Och idag handlade det om Banderollerna som väntade på Andreas Jämtin igår när han åkte in i Kinnarps! Jag tyckte det var roligt och sånt man får ta när man skriver på för värsta rivalen!

Göran däremot tyckte det var larvigt och kallade folk som gör sånt för Apor! Ja vi var fortfarande inte överens när jag gick och jag var märkbart mer irriterad!

Kommentarerna på senaste inlägget har FEL! Om sydd vill spela GH får hon helt enkelt ta sig till Anneberg, som sagt bussnummret är 321! :D

på återhörande

fiddelino

Gråa tisdag!

Idag är det tisdag, IGEN! Det är grått, IGEN! Och jag har absolut inget att göra! Skulle lekt med Bergström lite i eftermiddag men hon var tvungen att jobba, IGEN. Inget man kan göra åt. Lite tråkigt att det inte blev några lussekatter bara för nu kommer tjock-ema äta upp allihop innan jag får chansen att smaka.

Nåja, vad är en lussekatt hos Bergströms? Alldeles torr och tråkig och alldeles alldeles, äh ja ni fattar det blev ingen bra liknelse med askungen:P

Tror jag ska tvinga Ivano att komma o lira GH i eftermiddag! Han har helt enkelt inget val.

på återhörande

fiddelino

Zack and Miri Makes a porno!

Jag har kollat på film ikväll! Visst titeln är ganska larvig, iofs så är filmen det också! Men samtidigt är den väldigt rolig! Pinsamt rolig med mycket sex:P Precis som jag vill ha de :D hahah!

Så om ni känner för att kolla på ngt väldigt pinsamt och otroligt roligt så ska ni kolla på Zack and Miri makes a porno!

Nu blir det FM en liten stund! :)

på återhörande

fiddelino

Vilket flyt man har!

Min tur just nu är heeeelt otrolig!

*  Visst jag lyckades få igenom Birgitta i besiktningen idag.

*
Det kostade 580 kr.

* Jag överlevde resan hem från Eksjö

* Å andra sidan höll bakhjulet på att ramla av och jag var ungefär 3 cm från att hamna i elmeshultssjön.

* Pappa hittade felet snabbt.

* Jag har inte råd att laga felet.

Nu ska jag tjura!

på återhörande

fiddelino


Att kunna skriva!

Jag har svårt att uttrycka mina känslor och förmedla dom bra i ord, det vet jag. Det spelar inte någon roll hur många gånger jag formulerar om meningar och fixar och trixar så blir det ändå inte bra.

Men jag har en vän! Hon kan skriva så otroligt bra, läste en text hon hade skrivit för ett par dagar sen om henne saknad till sin Morfar! Hon får verkligen läsaren att vilja läsa mer trots att varje punkt, varje bokstav svider i kroppen på en. Även att det är så otroligt sorgligt så är det ändå fruktansvärt bra skrivet! Hon skriver bättre än många författare som ska beskriva något!

Som sagt, texten hon skrivit var gripande! När jag var klar så var jag ledsen, jag led verkligen med henne, jag kände hennes saknad! Och började fundera på vad jag ska göra när min farmor, farfar, mormor, morfar dör. Jag vågar knappt tänka tanken!

Jag hoppas att hon läser det här, och tar till sig berömmet, för det är faktiskt vad det är. Sen får man väl hoppas att hon inte tar illa upp heller, men det är väl en risk jag får ta.

på återhörande

fiddelino


Appeal to reason!

Ni ska få ett musiktips nu! Rise Against nya skiva som kommit ut nu. Den heter Appeal to reason. Jag har iofs bara lyssnat på tre låtar än så länge men det verkar lovande! Visst dom kan inte mäta sig med klassiker från dom gamla skivorna men den är helt klart värd att lyssna på! Så "köp" den gott folk.

Kul att se att så många tog IQ testet. Måste väl erkänna att Ivaano är vinnaren. Den som skriver 130 och är anonym räknar jag inte för man vet inte vad det är för ngn person! ;) Men iofs har jag vetat hela tiden att Ivan e smart, han är ju drillad i den vietnamesiska djunglen av Vietcong! Han kan även döda någon bara han nyser! Så akta er för Tahn Lahm Lindholm!




Rise Against dårå! Jag vet att bilden ser ut som skit. Men jag förstår mig inte på blogg.se jävla bilduppladdare! :P


på återhörande

fiddelino

Renoveringsdags!

Jag vet att mitt rum ser ut som skit här hemma! Problemet är att jag har inte velat renovera eftersom jag alltid hoppats på att flytta ganska snart!

Men eftersom jag mkt möjligt kommer bo kvar här ett år till så vill jag byta golv i mitt rum och tapetsera om! För mina tapeter i mitt rum är sedan jag var ungefär 8 år eller något!

Så jag gick ner till min far och visade mig från min bästa sida! Så efter jul kommer nog mitt lilla rum få sig en förvandling hoppas jag! :D

på återhörande

fiddelino

IQ Testet!

Jossan länkade ett IQ test till mig. Jag fick 114! Rätt okej för att vara så trög som mig. Men ändå borde gjort bättre ifrån mig på första delen.

Jag tycker ni ska testa också.      http://illvet.se



Let me know vad ni fick! :)

på återhörande

fiddelino

Live at the Palladium!

När jag beställde Emli's födelsedagspresent så beställde jag en liten present till mig också! Nämligen Bad Religion Live at the Palladium! Jag har inte sett den så många gånger men det måste vara minst tre år sedan sen sist! Och jävlar så bra denna live dvd är! Så om ni kanske råkar gilla ngt med BR så föreslår jag att ni köper/laddar hem eller vad som bara ni ser den!

Det ska jag göra nu iaf!

på återhörande

fiddelino

Minijulbordet del 2

Julbordet blev rätt bra tillslut! Förutom att Martin tjura lite så han fick mig på dåligt humör också! Och att Linda kallade mina fingrar för korta och äckliga! Tack Linda!

Givetvis blev det lite Guitar Hero efteråt också! Detta underbara spel som jag för närvarande inte kan tröttna på.

Fick ta mkt skit där borta i missionskyrkan idag! Men fan, jag ger minst lika mycket som jag tar så det var bara att bita ihop! Men fick höra en del fina ord också. Fast inte av dom utan av personer i Nässjö när jag lekt storebror och skjutsat en person som absolut borde legat i sin egna säng för länge sedan! Usch det var otäckt alltså. Som tur var löste det sig ganska bra tror jag!

Sen när jag skjutsat folk till höger och vänster, hade till och med hunnit prata med Umeå-jossan ett bra tag.  Kliver in hemma och börjar ta av mig byxor (gör alltid det när jag är hemma, en sjuk grej jag har att alltid sitta i kalsonger :P ) Då ringer Jocke! Jag hade hämtat honom tidigare på kvällen och lovat att köra hem honom. Men grejen jag fick göra innan blev lite akut så jag drog utan en tanke på honom. Så det var bara att klä på sig igen och köra hem honom också! När ska mina vänner skaffa körkort?

på återhörande

fiddelino

She is alive! :)

Hon lever! Birgitta lever! :D Helt underbart och det blev inte särskilt dyrt heller! Tabletterna börjar verka nu så jag ska ta mig ner och käka lite och sen åka till stan och shoppa julmat! WUNDERBAR! :D

puss på er go vänner:D

på återhörande

fiddelino


MINIJULBORD!!

Idag ska det lagas julmat! Då menar jag, Skinka, prinskorv, köttbullar, ja ni fattar! Jag är jäkligt taggad faktiskt. Problemet är att jag har ont idag! SJUKT ont. Iofs är det ju väldigt vanligt nu för tiden. Men problemet är att jag lovat att följa med Marcus och handla vilket kommer bli ett problem! hmn, måste kolla om Lund och Marcus kan fixa det kanske?

på återhörande

fiddelino

Lite glad iaf! :)

Ikväll har jag haft jävligt roligt! Samtidigt har jag varit riktigt glad för första gången den här veckan skulle jag tro! Detta tack vare några av mina kära vänner! Allt blir så mycket enklare när man får glömma för en stund att man varken har jobb eller faktiskt kan söka ett jobb! Så tack så mkt boys/girls :D

Kvällen tillbringades i Missionskyrkan! Först fick Lund, Jag och Thaivan gå ut och spänna oss mot ett litet fyllo vid namn Antonio. Ja jag skriver hans namn för att jag avskyr denna person! Han har inget vett någonstans och han skrämmer inte mig det minsta. Han satte sig nämligen inne i Kyrkan först och t o m jag tycker att sånt är väldigt respektlöst! Han blev avisad av Martin tror jag. Martin var inte en happy camper som man säger :D

Sen var det barnkalas tydligen! Ivan och jag som är bland dom äldsta där, blev genast fem år igen och vi krossade i vissa lekar :D haha! Sen var det fiskdamm och jag råkade slita sönder spö't lite :P

Imorgon mina damer och herrar blir dt julbord! Fast inte ett sånt fint på typ Ullinge osv, utan nu blir det hemma hos antingen Martin eller hos mig antar jag? Vi ska laga maten själva med! Imponerande va ? :D

på återhörande

fiddelino

Road rage!

Fick ut en hel del ilska innan när jag skulle parkera på Konsum-parkeringen i Nässjö! Det var en gubbjävel som låg framför mig från Solberga ungefär. Sen när vi svänger in på Parkeringen ställer han sig på den enda handikappplatsen som var ledig. Och eftersom jag både har svårt att gå nu och har ett sådant kort blev jag ju lite sne! Sen när jag ser han sitta kvar i bilen och dessutom så har han inget kort. Då brast det för mig eftersom jag skrivit dom senaste dagarna vilket jävla humör jag har varit på. Så ja ni kan ju tänka er vad jag sa till gubbfan, han försökte skylla på att han väntade på sin fru som var inne och handlade och massa skit. Sen började han ifrågasätta mitt handikapp också. Om man säger såhär. Jag vann!! Gubbfan bytte plats.

hehe, det var jävligt gött att bara få vara riktigt förbannad på någon! Så nu känner jag mig faktiskt mycket lugnare! :D

på återhörande

fiddelino

Ingen lust!

Har varit inne i jkpg och fixat inlägg till skorna! Det räckte för mig. Är helt slut, kroppen är som alltid i uppror! Skulle jag inte vara hos sjukgymnasten om ett par timmar så hade jag dragit ner persienerna och sovit tills imorgon.

Alltid när man tror att man har landat på botten så försvinner det man står på och man faller ytterligare ett par kilometer ner!

Behöver man säga att man är deppig eller?


på återhörande

fiddelino

Är man en idiot ska man väl löpa linan ut!

Jag är en idiot. Det visste nog redan dom flesta! Men idag har jag varit på ett jävla humör, mest pga min jävla fot, mina jävla knän, min jävla rygg och den förbannade jävla käken.

Sen när Ivan och jag satt och spelade Guitar Hero ringde en av mina absolut bästa vänner och jag råkade just då vara på mitt fantastiska humör när den här personen ringde var jag bara allmänt sur, kort och otrevlig! Så personen ifråga la på ganska fort vilket är förståeligt. Sen efteråt förstod jag vilket jävla kukhuvud jag varit. Så jag skickade tre!! sms för att be om ursäkt det senaste för ngn minut sedan. För jag kan inte använda min sjukdom som en ursäkt för att vara en sur jävel. Särskilt inte mot den här personen som är en helt underbar vän!

Så jag hoppas att Du som jag var ett kukhuvud emot läser det här! FÖRLÅT igen!

Nu ska jag köra lite självbestraffning och dunka huvudet i väggen eller ngt...

på återhörande

fiddelino

Me so bored!

Jag är uttråkad! Jag är trött på att ligga i sängen och först kolla på Hem till gården, Ellen Degeneress show, Desperate Housewifes, doktorn kan komma. Jag vill göra ngt! Har stört folk via sms hela dagen men det håller inte i längden o tjöta på folk för tillslut lär dom ju tröttna på mig. Visst att jag gillar o prata med folk men jag vill absolut inte störa eller vara besvärlig liksom.

Ivan och jag ska nog spela lite GH sen! Det är alltid trevligt. Han är snäll den lille vitnamesen! :D

på återhörande

fiddelino

Arsenal-Muggen!

Tog mig till Köket iaf, där stötte jag på min kära mugg! Denna otroligt fina gåva som det får plats så mkt glädje i! Det hjälper att man har en sån glädje källa under en sån här skit dag! :)

Så nu ska jag njuta av min härliga mugg med glädje och bara sitta och låta den här jävla dagen flyta förbi!

på återhörande

fiddelino

Like a fucking atombomb!

Snön har fallit duktigt inatt och det är vitt och fint ute! Det gör mig glad faktiskt! :) Men det är också det enda! Jag kommer återigen inte ur sängen! Det går bara inte. Måste försöka komma ner o koka kaffe iaf. Men det går inte så bra! Har lovat att åka in och bryta mot lagen åt Fillan sen med men jag undrar hur jag ska lyckas köra bil. Det är problemet nu.

Imorgon ska jag in till Jönköping för att få mina inlägg jag provade ut förra veckan. Tänkte kolla med någon om dom kan tänka sig att köra mig :) Givetvis ingår ju lunch i skjutsen! För jag tror inte jag kommer kunna köra. Så då lutar  det åt Ema eller Emli, vi får väl se! Det är ju ganska upptagna flickor vi pratar om.

Ska kolla på Hem till gården nu! Detta fantastiska program! :D

på återhörande

fiddelino

Bang Bang Bang, a hammer is in my head!

Det är en sån där natt. Med tankar i huvudet som inte vill försvinna! Klumpen i magen som kommer med tankarna är också där och man känner sig sådär extra ensam och lagom meningslös.

Fan, det är så konstigt att t o m dom skummaste jävla nötter i denna värld kan hitta ngn att dela sitt liv med. Jag säger inte att jag är normal men jag tycker att jag borde hitta nån?

suck

fiddelino

The Rock!

Jag har blivit kallad klippa idag! :D Iofs över sms men ändå! Lite nöjd med det faktiskt. Försökte sikta på stjärna men det gick inte för då var man tvungen att va hockeyproffs och sova över! ;)

Hv förlorade. Mer skriver jag inte om denna skitmatch! fyfan!!!  Men jag lyckades fylla alla 10 platser! Deee ni! :D

Fillan sitter och fjäskar nu för att jag ska handla vuxen saker åt henne imorgon. Ska försöka få henne o kräla ordentligt innan jag ger med mig! ;P

på återhörande

fiddelino

Otäck dröm (igen)

Jag har jagat folk som besatt idag, och faktiskt verkar det som om jag kommer lyckas fylla 10 stolar i Kinnarps Arena :D Chansfrågade min gamla Chef, Handav och han verkade positivt inställd till Ishockey så han hänger nog på också. Nu har jag bara två biljetter kvar så jag väntar på att Emli ska höra av sig och förhoppningsvis säga ja :)

Det tog ett jävla tag att somna inatt. Men när jag väl gjorde det så drömde jag en väldigt sjuk och konstig dröm :O

Fillan sa när jag släppte av henne häromdagen att jag kommer drömma om henne inatt. Men den natten blev det ingen dröm, den kom i natt istället! :P

Det var såhär att jag stod framme vid altaret i Kyrkan, jag skulle tydligen gifta mig och min blivande brud kom gåendes fram mot mig. Jag såg inte vem det var för hon hade en sån där stor slöja över ansiktet. Prästen körde sin grej ni vet, tager du blablablabla. Sen när vi skulle kyssas och jag drog upp slöjan. Gissa vem? :O Jo Felicia Haegerstam! Jag blev livrädd!!! Och alla i kyrkan flämtade sådär du vet som det blir på hockeymatcher när en spelare missar öppet mål! Så rädda blev folk! Sen när vi gick ner för kyrkgången så viskar hon åt mig. "Du kan glömma att jag tänker heta Andersson" hahaha:D

Man kan drömma ganska konstigt ibland! Ngn som kan tolka detta? :) haha!

Nu ska jag försöka leta reda på lite mer folk till Ishockeyn!

på återhörande

fiddelino

Clear my mind!

Jag grubblar för mkt. Käken värker, alla möjliga tankar flyger runt i skallen som om den var någon slags velodrome bana. Jag oroar mig för mkt.

Måste tömma huvudet på tankar och bara försöka ta dagarna som dom kommer, men jag är dålig på det.

på återhörande¨

fiddelino

GH kväll igen! :D

Drog bort en sväng till Martin för lite Guitar Hero lir! Idag hade vi både Bas och sång med! Det var roligt :D Men jag måste öva mer så jag kan klättra en svårighetsgrad till!

Antalet biljetter jag fick av martins moster var 10 st! jag har nu fyllt 4 platser. Så med andra ord har jag 6 st kvar! Ivan skulle eventuellt följa med, sen har vi ju Fillan som fortfarande inte svarar så hon får skylla sig själv! :P Den sista som tackade jag var DM! så han skulle kolla med sin syster och hennes Sambo med!

Ge mig ett par timmar till så har jag fyllt dom förbannade platserna:D

på återhörande

fiddelino

Snelheet!

Martin ringde för en stund sedan, jag har ju funderat på att åka på hockey imorgon när HV spelar sin sista match i Champions Hockey League, dom möter ett finskt lag och det är lite spännande att se lag från andra länder tycker jag.

Då kom hans moster återigen som i våras som en, ja vad ska man kalla det? Ängel? Ja fan, en ängel! En hockeybiljett ängel! Hon hade massor med biljetter över och jag fick gärna ett par stycken :) Så nu väntar jag på att Martin ska ringa och säga hur många biljetter jag får :D

Problemet blir att hitta folk som vill åka! :) Mor och lillebror anmälde sig frivilliga direkt. Men man vill ju gärna ha med sig ngra fler. Ivan visste inte, Fillan svarade inte, Snel-Ema var för trött. Ja så fortsatte det! Men det löser väl sig tillslut!

på återhörande

fiddelino

Lite ilska! (igen)

Har suttit i telefonkö i ngn timme nu känns det som. Och jag fick ett nummer till min handläggare på trygghansa. Ringer honom, vad händer? Jo. J Eriksson har tjänstledigt till första februari! Så det kommer inte hända något med min försäkring förrän den första februari!!!! Det är ta mig fan skandal!

Sen när jag står o förklarar för den i telefonen hur sjuk jag är osv, då börjar morsan hetsa om att lillebror ska till doktorn i eftermiddag och det är jättebråttom att jag ska Smsa till honom samtidigt som jag pratar med Trygg Hansa. Jag ger min telefon till mamma så hon kan smsa själv. Heeelt jävla plötsligt kan hon inte Smsa och står och är skitförbannad på mig för att jag inte kan smsa och prata med tanten i telefon samtidigt! Gaaah jag blir så förbannad vill bara skrika rakt ut nu!! Satkärring!!!! rent ut sagt.

på återhörande

fiddelino

Otäcka mardrömmar!

Sovit kasst inatt, haft såna konstiga drömmar! Precis som Fillan förutspådde, fast det var inga erotiska drömmar om henne dock.

Den första drömmen så satt jag på ett bröllop för ngn av mina vänner. Alla andra kompisar var också där och alla var gifta hade barn osv, jag var det inte så dom satte mig vid barnbordet eftersom jag inte hade någon. Jag satt där hela kvällen utan att ha ngn och prata med! Ni kanske tycker att det inte låter så farligt, men det är nog det värsta jag kan tänka mig att vara typ 35 och sitta helt ensam utan att ha ngn. Samma sak att man kanske är ensam när man dör. Att aldrig ha någon fru, inga barn, barnbarn osv. Jag vill inte ha det så. B L Ä!

Sen den andra var dock av lite erotiskt slag så den berättar jag inte:P Men den va också otäck så det var inte direkt att det var något nöje i det.

Ska försöka ta mig ur sängen snart och börja städa lite. Rummet ser ut som ett slagfält sen jag och Ivan spelade igår! :P haha!

på återhörande

fiddelino

A rocki'N night!

Idag har det varit mycket GH! Givetvis är det ju nyhetens behag! Ivan kom ju som bekant och hälsade på efter att jag fått hämta honom i Eksjö. Sen lirade vi som besatta till klockan var runt halv 9. Då drog vi till stan för att hämta Fillan, förresten så slog jag nytt rekord, 7 minuter till Nässjö! deee ni! :D Ja vi var lite sena!

Sen bestämdes det att vi skulle äta på Pizzeria Victoria! Vi åt och tjötade, eller ja Fillan tjötade jag och Ivan lyssnade och försökte hänga med.

Efter det var vi inte riktigt redo att dra hem så vi åkte runt i Birgitta! Läääänge och pratade om allt möjligt, fast Fillan stönade mest, så nu finns det en till vi kan lägga i kåt facket och det är alltså Kåt-Fillan! Hon kunde sitt stön nästan lika bra som en Snel-Ema i högform.

Det värsta var att Birgitta har börjat låta konstigt från Baken! Vet inte vad Fillan gjorde med henne dom två timmarna hon satt i bilen :S

På återhörande

fiddelino

Sleepy thai-boy!

Haha, Ivan smsade nu, han skulle kommit med bussen för en kvart sen. Han skrev, jag är i Eksjö. Jag somnade på bussen :D hahahahah!

Så nu ska jag vara sneeel och hämta Ivan i Eksjö :P

på återhörande

fiddelino

Guitar Hero Kväll!

Ivan kommer om sisådär 9 minuter med bussen. Sen ska vi plocka ihop trummsettet och lira skiten ur Guitar Hero! :D Andreas kommer sen med och då får Ivan ta tag i micken istället!

Sen ska vi väl ta tag i att äta ngt med, jag är sugen på lite junkfood idag! :D


Så nu blir det nörd kväll :D Den som är sugen på att Joina kan ju höra av sig:D

på återhörande

fiddelino

I don't like mondays!

Bob Geldoff's låt passar bra idag :D gårdagen var riktigt bra, jag löpte runt och hade nästan inte ont alls. Men idag, tog mig ner till kaffebryggaren och insåg att Sjukgymnasten idag är en omöjlighet för jag kommer inte kunna frikoppla i bilen! Än mindre gå från parkeringen till deras place.

Men det absolut värsta med det här är att mitt Guitar Hero ligger i lådan och bara skrattar åt mig nu när jag inte kan packa upp det själv:P Hoppas lillebror kommer hem snart för jag vet att han var sugen på att spela också! ;)

Lite orolig för min käke för det har blivit jävligt obekvämt att tugga! Hoppas inte det sätter sig en liten inflammation där också. Då lackar jag ur för att citera en god vän.

Som tur är kan jag ju fortfarande spela FM medans jag väntar. . . . 

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0