Det är snikna jävlar vi har framför oss. Inte en peggjävel.

Herregud vilken vecka det har varit! Jag åkte ju som bekant med Anton och Johan till Falkenberg. Efter detta har jag fått reda på hur mycket två människor kan dela på i alkoholväg. Dom två har ingen botten överhuvudtaget :D Missförstå mig inte nu, dom var aldrig redlösa, för det stod jag för. Utan dom körde smålulligt hela vägen. Tänker inte återberätta dag för dag för det går helt enkelt inte. Men kan säga att första dagen var helt klart höjdaren då vi kollade på Champions League och drack minttu. Eller ja, jag och Johan drack minttu. Anton gnällde mest då och drack öl.

En annan höjdpunkt var ju helt klart när vi åkte till Halmstad för att gå på Club Moon! Vilken röjar kväll det blev. Samt kan vi konstatera att flickorna i Halmstad har en skruv lös.

Sen vill jag berömma Anton för hans matlagning, han är helt enkelt en klippa i köket. Trots att han sabbade allas våra magar när han lagade ägg till frukost.

Men nu vet jag inte om det är så mycket mer att skriva om, så jag avslutar med att tacka Johan och Anton för en SJUKT rolig långhelg!

THX Grabbar! :D

på återhörande

fiddelino

Back from London, off to Falkenberg!

Jaha då var man hemma i Sväääje igen! Det är lite blandade känslor över det eftersom London är så sjukt bra på alla sätt och vis, men samtidigt är det jäkligt skönt att vara hemma i Sverige där allt är bekant. Lillebror och jag har haft en väldigt bra helg ihop. Länge sen vi var sams i 5 dagar i sträck! Hotellet var riktigt schysst med grym personal och allt flöt på sådär fint liksom! Träffade t o m en trevlig (läs berusad) Tottenham Supporter som var väldigt förtjust i svensk porr.

Bästa på hela resan hände dock redan första dagen när vi checkat in och vilat lite på rummet. Då fick vi för oss att vi skulle ta en tur upp till alla Arsenal-supporters Mecka, nämligen Emirates Stadium! När vi väl kommit dit upptäckte vi att det faktiskt är match på kvällen och att det finns biljetter. Det var Arsenal Youth mot Liverpool Youth, dom skulle spela FA-cupfinal. Vilket betyder att det var dom bästa 17-18 åringarna i England som spelade. Nördig som jag är så blev jag ju eld och lågor eftersom jag ägt hälften av spelarna på mina FM-spel! Så jag slängde fram visa kortet och köpte två biljetter till oss. Eftersom vi antagligen inte skulle få biljetter till Söndagens match (vilket vi inte fick) Så såg jag det som min chans att få komma in på Emirates iaf!

När vi kom dit på kvällen så tänkte vi att det kommer väl 1000 personer och tittar. Lite närmast sörjande som här i Sverige ungefär. Men fan så fel vi hade! Hela nedre delen av arenan var fullsatt och när publiksiffran presenterades så var det hela 33 000 personer! Trots att arenan bara var halvfull så var det grym stämming och jag får rysningar bara jag tänker på det igen :) Det blev ju ännu bättre av att Arsenal förödmjukade Liverfoools och vann med 4-1! Emirates kokade mot slutet :)

Vi hann även gå på den största biografen jag någonsin sett, The Empire. Det var halva upplevelsen att bara vara inne i biografen. Filmen vi såg Natt på museet 2 var också en höjdare! Ben Stiller alltså :)

Mot slutet när vi kollat alla sevärdheter och var rätt trötta på att springa runt på stan så fanns det egentligen bara en grej kvar, London Eye. Jag är sjukt höjdrädd men Andreas tyckte ju det var en fantastisk idé att åka upp i den. Så igår kväll klev vi på det där helvetes hjulet. Jag satt ner hela tiden nästan, aldrig mer igen!

Fotbollsnördar som vi är så var vi ju givetvis runt på lite olika arenor, det blev besök på Loftus Road ( Q.P.R) Emirates (Arsenal) Brisbane Road (Leyton Orient) och Wembley som landslaget använder. Jag köpte på mig en hel den nya fotbollsprylar och ska precis in och kolla saldot på kontot. Det blir inte en rolig upplevelse!

Men imorgon är en ny dag och jag drar till Falkenberg med Anton och Johan! Är åter på Söndag igen så bloggen tar paus igen. Men när jag kommer tillbaka på Måndag då ska jag försöka lägga upp lite bilder från London :)

på återhörande

fiddelino

Resfeber

Nu är det sisådär 6 timmar kvar tills vi lämnar Anneberg. Det börjar kännas i maggropen nu faktiskt. Lite för att man måste ha ansvar för Andreas som inte har rest något innan, dels för att man inte har hundra koll på vart vi ska osv. Men innerst inne så är det ju det som är halva tjusningen att resa. Att man är lite halv-vilsen liksom :D

Nåja det blir säkert bra. Men just nu är det mkt spänning i kroppen. Kommer vara omöjligt att sova sen.

Men nu blir det nog en rätt lång blogg-paus på sisådär någon vecka. För när vi kommer hem på Tisdagkväll så är jag bara hemma i Anneberg i 6-7 timmar sen ska jag till Falkenberg. Så vi får se när nästa inlägg kommer!!

Tillsist, ha de bra gott folk! :)

på återhörande

fiddelino

Im Shipping of to London!

Inatt smäller det! Inatt drar jag och lillebror till London. Fyfan så vi ska steka runt i storstan! Kommer nog bli en hel del fotboll om jag känner mig och lillebror rätt. Men vi ska försöka vara vanliga turister också. Så vi får väl ta det "vanliga" först sen hugger vi in på fotbollen :)

Men nu kom Emma så nu hinner jag inte skriva så mycket mer :)

På återhörande

fiddelino

Congratz

Det blev som bekant lite Streethockey idag. Anton debuterade i ASL och det gick väl sådär för honom kan man säga. Eftersom det regnade kunde han inte riktigt kontrollera sina inlines och drattade på röven ett antal gånger. Ett par ggr så skrapade i sitt knä också. Ni skulle sett hur hans knä såg ut, det var naaaasty! Men det var ändå gött lir idag så jag är nöjd :)

Sen kan jag meddela att Lillsudden har tagit körkort idag! Som fake-storebror är jag väldans stolt faktiskt! Ska bli kul att få åka med henne någon dag! Kommer fortfarande ihåg när hon var en slags mopedfjortis :) Tiden går så fort!

Så grattis Sudd! :)

på återhörande

fiddelino

Sadist fiddelino strikes again!

Har precis lekt sadist igen! Anton jobbade natt tills idag och han ville att jag skulle ringa och fråga honom idag om han ville vara med och spela lite Streethockey! Givetvis tar jag honom på orden och ringer. Han lät mer död än levande iaf! Men jag lyckades få ur honom ur sängen och snart sitter han på bussen mot A-berg ;) Det ni!

Så jag ska försöka tejpa upp mitt knä lite så jag kan spela. För fan vet när det blir nästa gång!

Så trots MEGA-dissen av Emma igår så har jag ju hittat något att göra idag med! Det var ju inte fel.

på återhörande

fiddelino

Im to tired to care!

Varit en duktig storebror och hämtat lillebror innei stan. Han har hängt hos Hampus ikväll som faktiskt fyller 17 idag, så grattis till herr Bengtsson.

Lite innan jag skulle hämta lillebror så drog jag till Anton på S-oil. Han var i upplösningstillstånd så jag försökte lugna ner honom en stund och öka hans merförsäljning genom att köpa en liten korv. Där uppe var det fjortisinvasion ikväll eftersom skolan är stängd imorgon. Det var 13-åringar överallt. Fan när jag var 13 fick jag inte vara ute efter elva.

Mitt knähelvete spökar så förbannat och jag känner mig allmänt sur. Ni vet när inget går som man vill och man vill be hela jävla världen att fara åt helvete. Känner verkligen så just nu, dom mörka molnen hopar sig snabbt när det väl har börjat och ja fan, jag känner mig helt enkelt råförbannad. Jag vet ju vad det beror på men tänker inte skriva det här. Det har jag lärt mig iaf att man ska inte skriva allt på bloggen för då går det åt helvete på riktigt. Så för att få bort ilska blir det speed-metal på högnivå en stund.

på ett jävla helvetes återhörande

fiddelino


Så jävla dissad nu

Skulle lekt med Ema imorgon innan jag drar till London och sen Falkenberg. Men vad gör hon då? Jo då åker hon till Älmhult. Det är taskigt!!

Lätt att jag ska ersätta henne med Sudd istället....

på återhörande

fiddelino

This day is cancelled due to a lazy fiddelino

Tror jag ställer in den här dagen! Knät som inte behövde fixas igår spökar något djävulskt idag. Men vem vet? Kanske bara är en ursäkt för att sitta hemma i kalsonger och inte göra ett skit? ;)

Skulle städat idag men det är inget roligt att halta runt och försöka böja sig ner. Så jag har fjäskat till mig lite städhjälp imorgon av mamma :)

Vet inte om jag har så mycket mer att skriva idag. Förutom, TRE DAGAR TILL LONDON! WOHOO! :)

på återhörande

fiddelino

Änglar!

Vet ni vad, jag slapp att få en spruta i knät! Det satt visst i musklerna så det kunde han inte göra något åt! Sjukt skönt faktiskt för att ta en sån spruta är INTE skönt! :)

Före det konstaterandet så fick jag ju den fantastiska nya medicinen dom pumpar i mig. Inte för att jag känner någon skillnad men den är säkert väldigt bra. Emma följde med som sällskap och som skjuts ifall jag inte kunde köra. För man blir förbannat trött av medicinen! Hon är grymt snäll Emma! Har ingen vän som är som hon så är det bara!

Efter att jag fått medicinen blev det ju A6 lite, köpte Ivan's studentpresent och så fikade vi lite. Sudd kom o gnällde om att Emma hade tagit hennes skor. Det var ett jävla liiiv:P

Sen jag kommit hem har jag sovit typ 4 timmar och jag kommer sova gott inatt också! Jäkla medusin dom ger mig! :)

på återhörande

fiddelino


Vi e Kalmar KFF!!!!

Nyss hemkommen från Göteborg. Det gick åt helvete faktiskt. Kalmar spelade bra men hade inte riktigt toppen när det var dags att avsluta. Det hade Göteborg tyvärr.

Resan i sig var rolig trots att min vän Dennis är rätt bögig och fåfäng till tusen! Sebastian var mest bakfull och sa ingenting. Ivan verkade också bakfull trots att jag visste att han itne var det, men tyst vare iaf :) Måste säga att Nya Gamla Ullevi var fin, bra drag på läktarna och väldigt högljutt, precis så de ska vara!

Jag fick låna Dennis allergitabletter också, vad han inte berättade var att man blir skittrött av dom. Så just nu går mina ögon i kors för jag käkade tre.

Dessutom ska jag upp vid klockan halv 7 imorgon för det är läkarbesök. Den nya medicinen ska in sen blir det nog en spruta i knät med är jag rädd.  Förhoppningsvis slipper jag de sista.

på återhörande

fiddelino

En vilsen elefant i skogen

Lite imponerad av mig själv. Har inte suttit vid datorn nu på ett dygn! Det ni! Händer inte ofta i Fiddelinos värld. Men idag har det varit lite hektiskt faktiskt. Började med att jag fick åka till stan för att köpa en blomma till jesus-hanna som fyllde år i Torsdags. Vi var ju bjudna på lite kalas hos henne idag. Vilket var mycket trevligt faktiskt! :) Sen när blomman var inköpt drog jag hem och spelade lite streethockey. Men det blev inte mycket spel för Bobo pajade sina inlines och Jocke G fuckade ur och slog av sin klubb och åkte hem. Så då gav vi upp. Blev kanske 1,5 timmes spel totalt? Men rätt okej var det allt.

Efter det tog jag och Bobo en powernap i vårt vardagsrum innan det stoooora kalaset. Hanna bjöd på grillat och go efterrätt! Blev också lite charader som jag ägde upp på! Givetvis? vad annars liksom.

Sen var jag en snel vän som vanligt och åkte för att hämta Ivan när han hade jobbat! Allas vår favorit-guling har fått jobb på det lokala vattenhålet i Nässjö. Men det är inte Hotellet ;) då kan ni ju gissa eftersom det bara finns tre ställen i stan :D

Blir nog inte mycket bloggande imorgon heller eftersom jag drar till GBG för att heja fram KFF till en stor seger mot IFK Göteborg!! :)

på återhörande

fiddelino

En parodi

Dålig dag idag! Min rygg är totalt åt helvete nu. Kan knappt lyfta mina armar. Så jag har pumpat mig full med diverse tabletter! Så imorgon ska jag förhoppningsvis vara på topp igen. För imorgon är det Streethockey för första gången på nästan en vecka. Måste kunna spela imorgon för sen kommer det inte bli av förrän efter student osv. Vilket alltså är rätt långt kvar tills.

Sen på kvällen är det kalajs för Jesus-Hanna som fyller år, jag tror hon fyller 24 men jag är inte säker. Nåja, det blir säkert trevligt men just nu vill jag helst bara gräva ner mig. Min kropp är en parodi på en riktig kropp...

på återhörande

fiddelino

Heartache

Kollar just nu på ett avsnitt av hem till gården! När det är klart blir det att stressa in i duschen en snabbis innan jag ska iväg till sjukgymnasten med mitt ballongknä. Jag vill väldigt gärna att det ska bli Måndag snart så dom kan skicka in en spruta i det. Visst det kommer göra ont men det är det fan värt för efter ett dygn så försvinner ju smärtan totalt.

Mamma har varit snäll och lämnat 9-5:an till mig för det är ju automat i den bilen! Så slipper jag köra pappas skit Golf också. Pappa håller nämligen på att laga rost på Karin och göra henne fin för sommaren vilket känns rätt bra må ja säga :)

Men nu är HTG slut så jag måste stressa lite :) Laters!

på återhörande

fiddelino

Allright! Let's call it a draw

Sitter och kollar på Monty Python's The quest for the holy grail! Denna film är helt fantastisk rolig! Det finns inga som är så bra på humor-filmer som Monty Python är :)

Måste fixa alla deras filmer. Filmen meningen med livet är ju helt otroligt rolig! :)

Så har ni inget för er så tycker jag ni ska kolla på lite Monty Python, det kommer göra er gott!

på återhörande

fiddelino

Kämpa Ingesson!

Klickade in på Aftonbladet och det första jag såg var att Klas Ingesson drabbats av cancer. Det känns faktiskt ganska konstigt att en så stor och stark person drabbas av det. Klas var en av mina största idoler när jag var liten vilket gör mig ledsen att se att han fått blod-cancer! 


Kämpa Klas! It aint over until the fat ladie sings!

på återhörande

fiddelino

Gråa Torsdag!

Då var det Torsdag igen! Har lika förbannat ont i knät igen och jag måste åka till Marianne för att hämta resväskor till nästa vecka! Inte taggad. Men det måste göras så det blir att sänka lite tradolan och bita ihop! Likadant imorgon när det ryktas att det är Streethockey. Det kan vara sista chansen på flera veckor eftersom att det är London först sen dagen efter jag kommer hem därifrån så drar jag till Falkenberg. Jag har ett par hektiska men roliga veckor framför mig :)

Hade en väldigt intressant konversation med en Josefine på Msn inatt. Det ska väl tilläggas att hon inte var helt nykter! Sen bjöd hon in till att starta webkamerorna. Bästa var dock när hon ramlade av stolen! Det var bättre än TV :D

på återhörande

fiddelino

Planer?

Nyss hemkommen från Anton. Det blev inte så mycket kaffe utan vi körde mat istället. Anton lagar så förbannat stark mat som jag inte riktigt tål:P Så jag har lite ont i magen nu, mer säger jag inte :P Anton hade panik iaf!

Nu när jag kom hem fick jag typ tre meddelanden på msn från mina streethockey vänner som hade hittat en turnering nere i Gbg. Jag kände mig inte så taggad faktiskt eftersom detta var i Augusti och fan vet hur jag mår och vart jag är i Augusti ?

Jag tyckte hellre att vi skulle kolla med Fritidsgårdarna i Nässjö för att se om det finns intresse för en spontan-turnering i Nässjö i sommar! Det hade varit något faktiskt! Från 13-25 år eller något! Ska kolla upp det iaf! För det hade vart något! :)

på återhörande

fiddelino

En skandal! En Domarskandal!

Andorra gick inte vidare? Hur i helvete kunde inte dom sockersöta tjejerna inte gå vidare? Så jävla heta var dom ju. Jag är riktigt besviken faktiskt!

Nåja, jag kommer ha dom som favorit ändå för dom var grymt snygga. Kan inte släppa det riktigt ;)

Har ringt farbror doktorn idag med tanke på mitt knä, det är stort som en ballong och det var jag inte riktigt nöjd med. Det gör skit ont helt enkelt och jag tyckte dom kunde fixa det lite snabbt för en spruta tar ju bara 5 min liksom. Men ICKE! Jag får vänta till Måndag innan dom gör ngt för då skulle jag ju ändå in till sjukhuset och få medicin tyckte dom. IDIOTER! Jag kan ju inte ha på mig jeans ens för det är för trångt över knät. Jag har inte så mycket mjukisbyxor att jag vänta tills på Måndag. Nåja, det löser sig. Ska ändå försöka spela lite Streethockey på Fredag. Kommer ju inte direkt bli värre än vad det redan är liksom.

Ska raka av mig mitt skägg jag odlat den senaste veckan, får helt enkelt acceptera att jag inte kan ha skägg :P Det ser för jävligt ut. Sen blir det en tripp till stan för lite fika med herr Green, vi måste ju prata ikapp oss lite, Emli kallar ju oss för två tanter!

på återhörande

fiddelino

Släpp psykfallen loss det är vååååår!

Sitter och tittar på ESC! Alltså Eurovision songcontest. Man börjar ju undra om varenda europeiskt land har släppt loss varenda psykfall dom har inlåsta. För vilka idioter som tror dom kan sjunga. Som Tjeckiens bidrag, jag bara garvade åt dom. Just nu är det Israel som uppträder och det är väl lite bättre än det som var i början. Men går inte Sveriges opera vidare är det SKANDAL! För så bra är hon.

Det har varit en rätt pissig dag i övrigt med, har riktigt ont i mitt knä, fick inte ens på mig jeans idag. Så det blir att dra ett telefonsamtal till farbror doktorn, måste få en liten spruta i knät. Så att man fixar London-resan liksom!

Något som varit bra idag är att jag och lillebror var och tittade på Wille :) Storebrors nytillskott. Han var så söt, iofs det enda han gjorde var att bajsa och äta men så är ju bebisar liksom! :) Jag var med och bytte blöja idag med och jag lyckades att låta bli att spy :D Helnöjd!

på återhörande

fiddelino


Sjukaste lukten ever!

Igår när vi hade spelat SH så sa jag till folk att lägga det i bagaget i min bil. Eftersom alla var trötta så välkommnades ju det. Det blev lite dumt faktiskt, för jag glömde ta ut det ur bagaget. Ni kan ju tänka er hur det luktar i min bil nu? Hur gör man för att få bort en fruktansvärd stank av fotsvett? Någon som vet?

Förresten så vill jag förbanna SIMS också. Hade sett fram emot att bygga hus på det och leka lite. Så åkte jag och lånade av Martin, tror ni det fungerade på min dator? NEJ för jag har Vista. Jävla skit, så nu måste jag vänta tills SIMS 3 kommer ut om ngn vecka. Då jävlar ska det byggas hus.

på återhörande

fiddelino

I feel like a freak on a leash!

Okej, jag erkänner. Jag tog i för mycket idag! 6 timmar streethockey är inte bra. Men det är ju så fruktansvärt skoj när man är mitt i det liksom. Men just nu känner jag att jag borde spelat en timme kanske. Kan fan i mig inte ta mig från datastolen till sängen. Vissa av mina läsare har ju varit hemma hos mig och dom vet att det är inte särskilt långt. Detta trots att jag tagit värktabletter. Konstigt nog är det inte benen som tagit stryk, det är ryggen som vanligt. Denna förbannade rygg.

Nåja spotify får hålla mig sällskap tills jag antagligen får bita ihop och typ slänga mig i sängen eller ngt. Just nu är det faktiskt lite Ray Charles. Gött med lite soft musik på natten :)

på återhörande

fiddelino

Vi sexade till Streethockeyn!

Sjukt sliten nu, vi spelade alldeles för länge! När jag satte mig i bilen för att åka hem så visade klockan på 22. Med andra ord hade vi spelat i 6 timmar! Det är nog nytt rekord :)

Förutom att alla blev sura (särskilt lillebror som slog av sin klubba) så hade vi riktigt roligt idag!

Kommer nog dock få ligga i soffan hela dagen imorgon!

på återhörande

fiddelino

Nu sexar VI till det

Idag är det Streethockey igen! Ska bli grymt roligt, för idag blir vi rätt många! Sen har vi ju värvat ny målvakt ifrån storstan! Han var riktigt grym sist så nu har Robert fått lite att bita i ;)

Ivan ska vara med för första gången idag. Han hade inga inlines. Vi försökte länge men hittade inga, så tillslut tog jag till Facebook och skrev det som status. 2 minuter senare hade Richard Gillström svarat och meddelade att vi fick gärna låna hans! Viva la faceboook säger jag bara :)

Ska snart åka in till stan och hämta två lirare och ett par Inlines. Kommer bli grymt, får väl se om jag lyckas hålla ihop kroppen under hela tiden!

på återhörande

fiddelino

Emelie sexar till det!

Som sagt så blev det häng med Ema och Emli ikväll. Blev inte mycket till film dock men någon slags paj åt vi och tjötade i massor. Fungerade rätt bra för mig faktiskt :)

Emli lärde oss ett nytt ord också! Ema och jag bröt ihop totalt när hon skulle förklara :D Men äh, man måste varit där för att förstå! :)

Blev givetvis en tur upp till Anton med. Ema och Emli läste tidningar och jag tjötade med Anton! Behövde lite manlig konversation efter en hel kväll med Humle och Dumle :)

Missförstå mig inte, jag gillar dom jättemycket. Men dom kan ibland glömma att jag faktiskt är pojke ;)

Nu ska jag låta pillerna göra sitt ett tag till innan jag skallar kudden, för imorgon ska jag och lillebror åka och träffa lille Wille :)

på återhörande

fiddelino

Ingen klass

Jag sitter och tittar på AIK-Häcken. Det slår hur jävla tråkig och dålig allsvenskan verkligen är. Det har verkligen noll underhållningsvärde. Spelar ingen roll vilken match det är. Visst det är lite roligt att titta på Kalmar FF eftersom jag gillar dom. Men annars kan jag lika gärna gå upp och kolla på Annebergs GIF när dom spelar.

Tacka vet jag Engelsk fotboll, man kan lika gärna kolla på Leyton Orient istället för AIK-Häcken och då spelar Leyton i div 3! :) Men dom hade utan tvekan spöat många lag i Allsvenskan.

Ska hem till Emalainen ikväll för lite måvie och paj. Pajen har jag inget finger med i. Jag följer bara med där. Jag får inte välja mat för jag är för kräsen säger dom. Hmn, ligger nog något i det ja! :)

på återhörande

fiddelino

Isbitar=pain

Kvällen tillbringades på Tonår. Det var Fear Factor där ikväll. Jag började med att bara titta på för vissa saker är lite för vidriga att testa, tex att äta musslor, leta sockerbitar i ngn spyröra! (Jaa en del spydde)  Men sen hade jag råkat säga att Isbitar i armhålorna kan ju inte vara så svårt. Givetvis hade Danne mig till att vara med i tävlingen för att göra just detta. Jag tar tillbaka aaaaallt jag sa om det. För fy i helvete så smärtsamt. Så efter sisådär 5 minuter gav jag upp, jag klarade inte mer :P

Sen kom Herr Isaksson en sväng också, vilket jag tyckte var trevligt eftersom han är en mästare på att få mig att garva. Han och jag har samma sjuka humor och likadan fantasi. Så ni som känner mig kan ju tänka er vad han och jag får för oss. Oftast får Jesus-Hanna lida för våra kommenterarer :D Han lärde mig lite teckenspråk ikväll med. Så nu kan jag ge kvinnor komplimanger för deras, ja va ska man säga? Könsorgan? :P   haha! Ja ni förstår vilken nivå humorn är på?

Han ska visst vara med på Streethockeyn på Söndag! Det blir spännande! :D

på återhörande

fiddelino

Dött dött dött

Dåligt med bloggande dom senaste dagarna. Finns bara en anledning, det händer inte ett skit. Har bara suttit hemma och glott. Idag ska jag iofs till stan men det är bara för lite sjukgymnastik!

Jag behöver lite action i mitt sk liv. GE MIG!

på återhörande

fiddelino

Rock bottom is where we live.

Det blev en händelserik Streethockey idag! För det första dök det upp en ny målvakt som visade sig vara riktigt grym. Sen spelade vi som gudar och utklassade ett visst lag mot slutet. Sen hände även en lite tråkig sak. Bobo gjorde världens vurpa och skadade handen. Efter lite överläggande och lite prat med mor bestämde sig Bobo för att åka till akuten. Så snäll som jag är så skjutsade jag honom dit. Efter ett par timmar visade det sig att inget var brutet i handen men han hade slitit sönder ngn slags senskiva i en led i ngt finger. Så låt oss säga så här, lille Bob kommer ha ont ett par dagar fram över.

Men men, det gick ju trots allt bra och det var ju inga benbrott. Så nu kan vi snart köra igen :)

på återhörande

fiddelino

Well done Mr Bendtner

Det finns fotbollspelare och så finns det fotbollspelare som inte tänker för fem öre! Är man fotbollsproffs och en offentlig person som dom faktiskt är tycker jag dom måste tänka sig för hur dom uppför sig. Men ibland lyckas dom klanta sig. Inatt efter att Arsenal fick stor spö av Manchester United tog fick Arsenals anfallare Nicklas Bendtner för sig att gå ut och dränka sina sorger ordentligt.


Här har ni bildbeviset! Runt klockan 4 idag på morgonen blev han utslängd från en nattklubb med byxorna nere! Hoppas att Arsene Wenger släpper sin vrede över honom för sånt här är bara pinsamt

Bra gjort Herr Bendtner!

på återhörande

fiddelino

Mobbning

Jag är ledsen nu. Ikväll har jag upplevt ren mobbning. Det tar mig tillbaka till när man gick i förskolan och den stora tjejen alltid slog mig. Ikväll var det samma sak, det var lilla svaga förskole Arsenal mot stora starka sjätteklass United. Dom körde över mitt kära Arsenal totalt och Kieran Gibbs visade precis vad jag kände, han grät när han halkade så att United fick öppet mål. Det sved att se honom så. Yngst i laget, nyast på sin position och så gör han det misstaget. Fyfan rent ut sagt.

Nu kan jag bara hoppas på att den andra sjätteklassaren Chelsea åker ut imorgon mot Barcelona! Jag kan inte beskriva i ord hur jag hatar det förbannade laget.

Nu ska jag sörja lite med Arvingarna!

på återhörande

fiddelino

ajminsatansförbannadeshelvetesjävlapissluderrygg

Ja, av rubriken kan ni ju förstå att jag har ont. Just nu vill min rygg bara jävlas. Idag är det träning hos sjukgymnasten men tror inte det är ett realistiskt mål. Funderar på att vara ombytt och kanske cykla lite. Men annars skiter jag nog i det för just nu är det bara jobbigt att lyfta upp datorn från bordet. Värst av allt är att det är värsta Streethockey liret imorgon. Måste vara pigg tills dess annars är det problem, för jag vill verkligen spela.

Skulle följt med Emelie som sällskap idag till skogen, Älmhult tror jag det var (och dom kallar Nässjö för Sveriges baksida) ;P Men hon blev sjuk nu så det blev inget med det. Så det betyder att jag hinner hem och kan se Arsenal-Manchester United ikväll! NICE!

Så tillsist, krya på dig Emelie och COME ON GUNNERS!


på återhörande

fiddelino

G Ä S P

Är lite nyvaken nu kan man säga. Kom hem från farbror doktorn runt tre-tiden och vaknade för ett kort tag sedan. Den nya medicinen dom tryckte i mig idag gör mig trött. Jävlar så trött jag är. Som vanligt hade han inget vettigt att säga. Det enda han sa var att jag inte borde äta så mycket värktabletter. Men hallå? Gubbjävel, jag kan ju för fan inte sluta med värktabletter när jag fortfarande har så ont att jag inte kan sova ibland? Han har inte många rätt det där förbannade aset rent ut sagt.

Positivt med den här nya medicinen är att den tar bara en 30 minuter att pumpas in med dropp. Sen är man redo för dagen igen. Så efter det var klart drog morsan och jag till Intersport. Jag letade efter lite HV saker i baby-storlek. Storebror och Johanna fick ju en son för ett par dagar sedan så jag tänkte att han måste ju skolas i rätt färger från början. Blir nog en Arsenal-tröja med när vi är i London ;) Men dom hade inga sådana grejer på Intersport. Så jag ska kolla med Martin så han kan fixa det genom sin super-moster som jobbar på HV!

Nu ska jag fortsätta slappa resten av kvällen med. Är skittrött.

på återhörande

fiddelino

Bernt Buddahsson!

Har precis lagt mig i soffan för lite chill. Emma har varit här ett par timmar och vi har nog nästan pratat ikapp tre månaders frånvaro nu. För är det någon sak jag är bra på så är det att prata, fråga Emelie....

Emma hade med sig presenter!!!!! Det var snällt av henne för det hade jag faktiskt inte räknat med, fick en buddah och så fick jag Bernt. Bernt är speciell, han är brun, och smal med rufsigt hår. Som Emma i Thailand ungefär. Så han hänger nu i min nyckelknippa! :)

Fick en rätt snygg tröja med, tyvärr är jag några kilo för bred för att kunna ha den just nu, men ge mig ett par veckor så har jag hunnit att åka lite mer inlines så kommer jag kunna ta på mig den! :)

Vi tog oss en lång promenad när hon kom hit ända upp till Kyrkan, en sisådär 5 kilometer, så gick vi en sväng på kyrkogården och tittade på gravar. Tycker det är väldigt fridfullt och gå omkring på en kyrkogård och bara titta på gravar och visa respekt för dom döda. Hälsade även på personer som kommit och gått i mitt liv. Några finns faktiskt uppe på kyrkogården. Som min gamla granne Gerda! Gerda var den raraste gamla damen som någonsin levt. Hon stod och vinkade i fönstret varje morgon när jag gick till skolan, sen efter skolan gick jag alltid dit och fikade! Förra året var det tio år sedan Gerda dog och jag kommer ihåg det som igår! Kan fan inte förstå hur fort tiden flyger förbi, men det känns ändå som om jag står kvar på samma ställe....

på återhörande

fiddelino

Konstaterande från gårdagen!

Vi kan konstatera följande från gårdagen!


* Det går inte att spela Streethockey medans folk klipper gräs! SNÖRVEL

* Jag är en jävel på straffar

* Arsenal är grymmast och YNGST i Premier League!

* Markus Isaksson och jag ska inte umgås för mkt, det kan vara skadligt!

* Det är kallt att åka till Huskvarna mitt i natten utan värme!

* Det var den stora vandringen på alla jävla djur i skogen igår!

Snart kommer Ema! Woho :)

på återhörande

fiddelino

ljusare!

Konstigt faktiskt, verkar som om vilan igår gjorde susen för idag gör det inte alls ont längre! Känns rätt bra med tanke på det fina vädret osv. Så jag ska nog snöra på mig inlinesen en stund sen! För det blir nog lite Streethockey idag, och varenda lag behöver sin gamle Pelle G. Ni vet hur det är, det är inte så mkt skridsko-åkning och sen får man bollen och då smäller det till, oftast rakt i krysset på äkta Pelle G style! ;)

Ska strax ställa mig i duschen för jag har lovat att skjutsa Jossan till Huskvarna, hon skulle gå på ngt som hette Popadelica kanske? äh jag har ingen koll. Men ja, jag hade inte mycket för mig så jag kan lika gärna hjälpa till :)


på återhörande

fiddelino

Fuck allt.

Jag är depp nu. Har så förbannat ont i ryggen. Skulle kanske träffat Jossan ikväll som är hemma från Umeå på ett kort besök. Men det går åt helvete. Jag kan inte röra nacken, och sitta upp är lite av en utmaning. Det är så konstigt hur snabbt man vänjer sig vid att kunna röra sig ordentligt. Har haft några bra veckor på sistone och då glömmer man direkt hur dåligt man kan må. Idag är en sån dag, kroppen vill inte alls lika mycket som huvudet vill och det är rätt deprimerande.

Det var tal om Streethockey idag, vilket jag älskar. Och träffa folk osv osv. Men jag känner att träffar jag folk ikväll och sitter och surar, vad är jag för sällskap då? Bättre jag sitter hemma o surar.


Nu ska jag deppa lite till....

på återhörande

fiddelino

Igår: Roligt. Idag? Mest skit.

Soffläge idag, har ont som fan i ryggen! Nacken är orörlig med. Det är inte optimalt alls. Var ju planerat för lite Inlinesåkande idag. Men blir det ingen bättring dom närmsta timmarna så blir det nog rätt inställt skulle jag tro. Sen har vi ju den fantastiska allergin. Står på paketet att man bara ska ta en tablett. Jag måste ta tre för att det ska hända något! USCH FY O BLÄÄÄ. Kan det inte bli sommar nu så man slipper våren?

Kvällen igår var riktigt rolig, Albin var verkligen på G kan man säga och underhöll oss ordentligt i flera timmar. Senare så vaknade Bobo till också och han var väldigt taggad på att sjunga kan man säga. Så jag tog fram Lips, tyvärr fungerade inte den ena mikrofonen nu heller, undrar vad det är för skit ICA säljer. Ja ni hörde ICA! Dom säljer skit.

Får väl se vad som händer idag, inte så taggad på ngt faktiskt. Så vet ni vad? Just fuck off....

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0