Jahopp, det var det det!

Har slagit mig ner i soffan igen efter ett kort besök borta i Missionskyrkan. Martin o Co satt där o häckade. Ja det hände inte så mycket mer sen så jag åkte hem rätt fort.

Slängde mig i duschen efter en svettig dag och sen hamnade jag som sagt här. Så? Vad har jag då gjort idag? Jag har packat ihop det sista av mitt så kallade liv här hemma. Nu är mitt rum bara en tom säng utan madrass och ett skrivbord. Resten står i lådor. Så inatt sover jag i soffan. Blandade känslor faktiskt, men ett nödvändigt ont. Känns dock mycket bättre än förra Söndagen när jag satt och skrev ungefär samma saker. Nu känner jag ändå lite folk där nere och jag har folk att hänga med. Så jag kommer överleva. Så de så :)

Nu skiter jag i detta och kollar på TV istället.

på återhörande

fiddelino


Snörvel

Jag är hemma i vårt lilla hus över helgen. Jag kände att tre dagar inspark får fasen räcka alltså. Jag e liksom lagom sliten. Dessutom har jag dragit på mig en liten söt förkylning också. Så nu sitter jag i en fåtölj i vårt vardagsrum och snorar. Så känner ni för det kan ni ju tycka lite synd om mig iaf. Om Linda läser det här så kan jag tänka mig att hon skrattar nu. Det får hon gärna göra för jag mår dåligt ändå......

Idag är det Lördag och det betyder FOTBOLL! Manchester United - Arsenal. Mitt kära Arsenal ska visa att dom kan spela med dom stora grabbarna iår :) Jag säger 1-3 till Arsenal :)

 På återhörande

fiddelino


Dåligt av SBF!

Det är en skandal. Svenska bandyförbundet har bestämt sig för att flytta herrfinalen till Söndagen igen. Detta håller inte. Jag tyckte det var perfekt när Dam och Herrfinalen var på samma dag. Då blev det en heldag med bandy, nu måste man ju ta en hel helg i Uppsala. Iofs har väl lill-Ema fixat sig en lägenhet i Uppsala då men ändå liksom? Men nu kommer det ju bli som förr igen, att dambandyn kommer få mindre uppmärksammhet. Innan kunde det ju faktiskt dyka upp lite mer folk som ändå skulle kolla på Herrfinalen. Jag är besviken SBF!!!

på återhörande

fiddelino

Studerar'N

Nu har det gått en dag på lärarprogrammet för senare år som det så fint heter. Vet ni vad? Mot all förmodan så överlevde jag :D Så jävla skönt att ha första dagen avklarad. Det är helt obeskrivligt faktiskt. Så nervös som jag var igår kväll när jag skulle sova det har jag inte varit en enda skolstart innan. Men efter ett par timmar idag hade man träffat lite skönt folk. Dom flesta jag hängt med idag är förskollärare men vafan, det får gå :) Har bara lyckats hitta en person som ska läsa Historia också. Inte helt lätt det här.

Blir nog bara två dagar med inspark för min del. Känner att jag måste hem o fixa lite inför min flytt osv. Men det gör inget om jag missar två utgångar. Det känns inte så värst viktigt.

Så nu fick ni lite levnadstecken ifrån mig. Nu ska jag gå o lägga mig för jag är sjukt trött.

på återhörande

fiddelino

ordbajsande

Sitter hemma, detta är min sista riktiga kväll i mitt rum! Detta rummet har varit mitt ända sen min storebror flyttade ut härifrån för över 15 år sedan. Med vissa korta sejourer i andra rum så har detta varit mitt rum. Det var i det här rummet jag låg och lyssnade på karlavagnen när jag var mörkrädd när jag var liten. I det här rummet har jag legat och ropat på hjälp från Mamma och Pappa när jag inte kommit upp ur sängen pga smärta. Det var jag som valde tapeterna i det här rummet för en herrans massa år sedan. Men det är slut nu. Mitt rum är tomt och ödsligt. Nu sitter bara TV:n kvar på väggen och sängen vid den andra väggen står och väntar på att jag ska krypa ner i den.

Trodde det inte skulle känns så jobbigt att flytta, men trodde också att det skulle kännas mycket värre. Jag ångrar inte att jag valde att flytta till Växjö. Jag ångrar ingenting av det, men det är just att det är det sista av allt möjligt just nu.

Nästa gång jag bloggar sitter jag nog antagligen i Växjö. Möjligtvis att jag kommer hem i veckan och hjälper mamma och pappa att packa. Men det är sånt man märker.

Men bloggen kommer nog få ett par dagars paus nu!

Vi hörs helt enkelt! Wish me luck!

på återhörande

fiddelino

Sista helgen hemma!

Idag är det sista lördagen jag är hemma här i Anneberg. På måndag drar jag till Växjö, vet ni vad? Jag är oroande lugn. Det betyder att det sällan går så bra när jag är lugn. Får hoppas det går bra, ni kan väl hålla en tumme för mig? :)

Så vad göra den sista lördagen innan man drar? JO man tittar på fotboll! Arsenal tar emot Portsmouth på Emirates stadium. Så herr Rosell dök precis upp för att hålla mig sällskap under fotbollen. Sen ikväll ska vi grilla lite korv och dra en film också. Blir jävligt mysigt skulle jag tro!

Imorgon ska det packas nått så in i helvete. Men vi får väl se hur det blir med det. Mamma vill att man ska packa men jag har lite svårt att fokusera.

på återhörande

fiddelino

Vilken dag!

Vilken dag det blev ändå. Började med att jag vaknade runt 8 pga min sk rygg. Den är helt otrolig nu, ringde sjukhuset och bad om hjälp men jag fick ingen som vanligt. Sen när jag piggnat till lite så åkte jag in till stan och fikade med Josefine, kul att se henne innan hon åker till Umeå. Ringde till Anton med så han kom ner till bageriet och tog en kaffe. Det behövde han kan man säga.

I bilen in till stan fick jag ett samtal av ett nummer jag inte kände igen. Det var Tobbe på Get Some Tatto. Han undrade om jag kunde komma om sisådär 3 timmar och fixa tatueringen jag var sugen på :) Ett sånt erbjudande tackar man ju inte nej till. Så nu sitter jag här och är nytatuerad återigen vilket är en rätt go känsla :)

Nu undrar ni ju vad jag gjorde för ngt? Jo jag gjorde handikappsmärket för handikappsparkeringarna :) Alltså en rullstolsgubbe :P Blev skitbra faktiskt :)

Nu ska jag sätta mig o glo på tv och slappa lite :)

på återhörande

fiddelino

Men vafan del 2

Jag har inget flyt i mitt liv just nu. Sisådär 4 dagar innan jag ska dra till Växjö så börjar min rygg jävlas så in i att jag inte kan sova på nätterna eller sitta. Det är ungefär som i våras när jag hamnade på sjukhus. Gissa om jag blir arg? Ledsen? Uppgiven?

Varför kan jag inte få ha lite flyt nån jävla gång?

Men vafan?

Vaknade idag av en sjuk smärta i ryggen, visste inte vart jag skulle ta vägen så jag gick upp istället för att ligga där och plågas. Jag hann ner i köket sen gjorde det så ont att jag fick gå och spy. Nu vet jag inte om det är av reumatismen jag spydde eller om jag är sjuk. Så nu vågar jag inte göra något idag. Skulle gått och klippt mig, kört Bobo till Värnamo osv. Men fan också att det alltid ska strula. Aldrig får man vara riktigt glad.

Skiter i vad ni säger om att man ska vara positiv osv. Lite svårt att vara det när det ALLTID jävlas.

Allt kan dra åt helvete.

på återhörande

fiddelino

Tänk om man var 10 år igen

Har haft en hel del djupa samtal ikväll med olika människor och det är skönt att kunna göra det. Tycker det är viktig att kunna göra det ibland.

Men jag och jocke kom fram till det goaste. Tänk om man fick vara 10 år igen? Tänk om det enda bekymret man hade var vem man skulle leka med den dagen och med vem. Det hade varit otroligt skönt att slippa alla dagens bekymmer, jag är trött på olycklig kärlek, flytten till Växjö och prestationsångesten som redan infunnit sig innan jag börjar skolan.

Fyfan. Tacka vet jag 10 år :)

på återhörande

fiddelino

Mkt sista nu

Idag var sista gången jag var hos Göran. Jag har varit hos elit-göran varje vecka dom senaste 15 åren. Fattar ni hur jobbigt det var att säga hejdå idag?

Jag är en vane-människa och det vet jag om. Jag gillar när saker och ting är likadant hela tiden. Jag tycker det är jobbigt med förändringar. Ser inget fel med det så länge man inte förnekar det. Så nu när man inte ska gå till Göran igen så blir det jobbigt.

Nåja, ska ta mig lite kaffe och klura lite till på mitt så kallade liv.

på återhörande

fiddelino

Idag känns det fint att vara kanonjär :)

Arsenal krossade Everton totalt igår. Everton var aldrig nära en poäng igår. Kollade på hela premier league sändningen igår. Lyssnade på alla "expert"utlåtanden om alla lagen. Alla "experter" var slående överens om att Arsenal ska vara glada om dom kommer topp 10 ungefär. Men snacka om att dom fick käka upp sina ord. Efter en halvlek stod det 0-3 till Gunners och när slutsignalen ljöd så stod det hela 1-6 :D

Aaaah, ingen ledvärk och rivsår i världen kan förstöra den här dagen.

på återhörande

fiddelino

Det är höst!

Nu vågar jag påstå att vi kan se början på hösten. Det är många olika tecken på det. För det första så höll jag på att frysa ihjäl när vi var och kollade på Ormaryd IF-Flisby. För övrigt en otroligt pinsam och dålig match där OIF vann med 24-0 tillslut. Linda debuterade som lagledare och det borde hon ju göra oftare, det märkte man ju direkt.

Men det allra största tecknet på höst är att Hockeyn och Fotbollen drar igång igen. HV har träningsmatchat hela veckan med goda resultat och Idag!!! Idag börjar det jag längtat efter sen Arsenal spelade sin sista serie match den 28 maj. idag kommer dom beträda planen igen mot Everton. Jag hoppas givetvis på en bra säsong för mitt älskade gunners. Men som vanligt är det massa skador som oroar. Det kommer ju antagligen bli ett problem. Men idag kommer jag inte bry mig för idag kommer alla förhoppningar i världen finnas, för alla lag i serien, nykomlingar som Burnley kommer ha förhoppningar att hålla sig kvar, lag som Manchester United hoppas på en ny ligatitel.

IM LOVING IT!

på återhörande

fiddelino

Friday im in love

Fredag igen, tiden går lite för fort nu för att jag ska trivas. Snart är det mindre än en vecka kvar tills jag måste infinna mig i Växjö, scaaary!

Ska åka in till stan sen för att hämta Karin. Hon har ju fått en ny ruta, så förhoppningsvis kommer jag se formidabelt sen när jag åker bil. Anton ska nog hämta mig tror jag och köra in mig till stan. Annars blir det buss. Jaja, sånt som löser sig.

Ryktas om att det blir film ikväll. Kommer dock inte ihåg vad den hette men jag hyrde den när vi kollade på film sist. Vi hann bara titta på två filmer så vi har en kvar. Det blir säkert trevligt, hoppas bara inte filmen floppar, det var någon Will Smith film har jag för mig.

borde nog duscha nu! Laters

på återhörande

fiddelino

Dags att tejpa igen

Nu är det dags att börja  tejpa ihop knäna, stretcha ut höfterna. That's right, det är streethockey ikväll. Jag vet att det inte är särskilt hälsosamt för mig för det gör ju så jävla ont efteråt. Men det är så värt det. Det är nog det roligaste jag vet just nu. Kan inte låta bli att längta, och jag ber verkligen till vädergudarna att det ska vara uppehåll i kväll också! Så jag föreslår att ni hjälper till och ber en liten bön också.

Innan dess ska jag dock till glasmästaren med Karin. Hon måste få en ny vindruta eftersom farbror besiktningen inte gillade att den var sprucken. INTE billigt alls faktiskt.

Vi får väl hoppas att alla kan spela ikväll också då. Alltid folk som gnäller, vill göra det på annorlunda sätt osv osv osv. Enklare med diktatur.

på återhörande

fiddelino

A Falling Star

Den här dagen har överlag varit skit faktiskt.  Skulle träffat Emma, det blev inget av det. Skulle åkt till Alice och Ville, det blev inget av det. Har inte orkat lämna soffan på hela dagen. Sömnen gick åt skogen igår pga min rygg och ja, det har jag fått lida för hela dagen.

Linda smsade nu i afton och frågade om jag ville ta en promenad i Anneberg, det tackar man ju inte nej till. Vi tog laeryd rundan i mörkret och det var riktigt schysst eftersom det var stjärnklart. Hade läst att det skulle vara en massa stjärnfall idag och det var det. Tycker det är riktigt häftigt att se massa stjärnor falla. Det är nästan som på film. Slutade med att Linda fick leda mig en liten bit för att jag skulle kunna titta :)

Nu ska jag starta spotify och njuta av lite musik i mörkret!

på återhörande

fiddelino

Ont

Mina ögon går snart i kors av trötthet. Min rygg ville inte alls sova inatt och när klockan visade 06:40 hade jag inte somnat än. Så när mamma väckte mig vid 10 så kunde jag inte hålla ögonen öppna. Så hon fick faktiskt ta tag i mina ärenden för dagen. Nämligen att ta bilen till glasmästaren för lite vindrutebyte osv. Hon e snäll min mamma!

Jag ska nog ta och lägga mig i soffan och vila lite. Är grymt trött.

på återhörande

fiddelino

Det drar fan ihop sig.

Återigen är det kväll. Slog mig lite för ett par timmar sedan att det är fan mindre än två veckor innan jag flyttar. Det är lagom otäckt vill jag lova.

Blev IKEA idag igen, köpte med mig soffbord och TV-bänken hem så nu är alla stora saker fixade vilket är skönt. Nu ska jag bara hitta någonstans att bo första veckan. Det är inte helt lätt. Hotellen i Växjö är totalt snuskdyra. Sen kollade jag campingplatser. Dom är lika dyra som ett hotell. Surt värre. Men som allt annat så löser det sig alltid.

Kom på vad jag ska tatuera in nästa gång idag. Den är totalt klockren faktiskt. Ni har väl sätt skyltarna som visar att det är en handikapp-parkering? Exakt en sån rullstolsgubbe ska jag göra. Det kommer passa mig perfekt :D

på återhörande

fiddelino

Mannen med dom gamla finterna

Ikväll nu har det varit streethockey igen. Det har ju varit ett ganska låååååångt sommar uppehåll så det var skönt att sparka igång ordentligt nu. Om man säger så här, det kändes att man inte hade åkt inlines på ett jäkla tag men det var skönt och jäkligt roligt. Lite tråkigt var dock att Alex (Aka Jörgen Jönsson) ramlade och dunkade i huvudet i asfalten rätt ordentligt. Vi ville att han skulle åka till sjukan men det gick inte riktigt in i skallen på honom. För när vi hjälpte honom upp så tuppade han av en kort stund, det brukar inte betyda ngt bra. Men men, man kan inte tvinga någon.

Men annars var det riktigt härligt. Kommer dock få lida för det imorgon, men det är så vääärt det :D

Nu ska jag koppla av framför 6:an med lite My name is Earl och Dexter :)

på återhörande

fiddelino

Lycka på en tröja!

Idag kom den sak jag väntat på oliiidligt länge. Säkert i typ tre dagar. Nämligen min signerade Arsenal-tröja! Tänk att Fabregas, Sagna, Almunia, Walcott o co har tagit på den tröjan! Dom har fan skrivit sina namn på den :) Jag vet att det är nördigt men denna tröja ska ramas in och så ska jag sätta lite snygga spotlights över ;)

NU ska jag stirra på min fina tröja ett par timmar :)

på återhörande

fiddelino


Vila i frid!




Idag går mina tankar till Daniel Jarque med familj. Daniel Jarque hade för bara ett kort tag sedan upnått sitt livs dröm. Nämligen att bli lagkapten för sitt älskade Espanyol. Igår krossades alla drömmar. Samtidigt som han pratade i telefon med sin flickvän segnade han ner och dog av en hjärtinfarkt. När hans lagkamrater hittade honom var det redan försent.

Så mina varmaste hälsningar till hans Familj, spelarna i Espanyol!

Daniel Jarque blev 26 år!

på återhörande

fiddelino

Tiden läker?

Tiden går långsamt. Känns som om det varit Lördag nu i flera dagar men tittar man på klockan så har det bara varit Söndag i lite mer än två timmar. Tiden går långsamt för jag längtar, längtar till att växa upp och flytta hemifrån. Samtidigt som jag längtar så är jag rädd. Rädd för vad som kommer hända, rädd för att jag inte ska träffa vänner, rädd för att sjukdomen ska sabba mitt pluggande. Det är så många tankar helt enkelt.

Jaja, det är väl sånt som löser sig antar jag, det har det ju alltid gjort innan. Samma sak med alla negativa saker som varit dom senaste dagarna. Det är jobbigt just nu men det löser sig med tiden, hoppas faktiskt att Växjö ska vara lösningen på mina problem. Svårt att prata om problemen med för det drabbar lite folk om jag skulle skriva det här. Har pratat med några som jag känner att jag kan prata med om just detta problemet. Men alla ger olika råd. Blä, blir galen alltså. Så som sagt, hoppas Växjö hjälper.

på återhörande

fiddelino

En styck röd fiddelino

Det gör ont att somna i solen.

på återhörande

fiddelino

Det bra humöret blev som bortblåst!

Det är konstigt vad folk kan omprioritera fort. Man kan vara viktig för en person länge. Sen när någon annan dyker upp då är man inte vatten värd. Man får väl acceptera det helt enkelt. Men det är svårt att ta till sig.

Jag ställer in den här dagen. Fuck allt.

Sjömarkens Big King has left the building!

Då var det afton igen. Återigen har jag varit med Martin, Lollipop och Big King från Sjömarken! Idag var det så att Lollipop skulle träna. Så då ställer ju jag och Martin givetvis upp på att underhålla Sjömarkens Big King. Nej det är ingen maffiaboss på 200 kg. Det är en 50 kg's Sofi :) Men äta Big King menyer det kan hon. XXL för att vara exakt. Därav smeknamnet :)

Så när Lollipop drog och tränade drog vi till Lekeryd och käkade glass, sen äre ju så att Martins mor bor utanför Lekeryd i sitt mansion. Så vi drog dit och Big King tog ett dopp i vattnet och i deras pool. Men jag tyckte det var så satans kallt så jag vågade mig inte på det.

Sen drog vi till Martins, Lollipop var på ett jäääääävla humör efter träningen. Jag kunde inte låta bli utan råkade reta upp henne lite till och huxflux låg Martins brödrost på golvet :O Kan ju omöjligt varit mitt fel?

på återhörande

fiddelino


Shoppar'N

Sitter på Martins balkong nu, det är rätt gött ute nu. Lagom varmt och jag har sällskap av en stekig brud vid namn lollipop ;)

Sitter och skriver på min nya laptop som jag införskaffade mig idag. En sån där modern liten laptop som e hur vacker som helst. Men på kvittot stod det på att jag köpte en vit laptop. Men när jag öppnade kartongen låg det en röd laptop där? WTF? Men men den var snygg ändå alltså, så jag är rätt nöjd ändå.

Skulle handla lite grejer på IKEA idag med ju och det blev en hel del, typ grytor och annat man behöver. Men soffbordet, tvb-bordet och en hylla jag tittat på var slut i lagret. Så det blir att åka en sväng till dit.

På återhörande

fiddelino

Big King har anlänt!

Ikväll har vi grillat lite. Big King har kommit hit ifrån Borås och då måste man ju grilla liksom, finns inte mycket som mättar henne men så äre helt enkelt :)

Jag grillade korv medans Martin o co körde kyckling och ngn sallad. Sen blev det ju den klassiska kladdkakan och en film :) Tittade på almost famous idag, och den var fatkistk riktigt riktigt riktigt bra :D

Klockan är nu runt 02. Jag ska upp igen vid 7 för det är bilbesiktningsdags. Visst är det underbart att vara uppe så tidigt? Hinner ju med mer iofs, så imorgon ska vi till Jkpg, jag ska shoppa loss ordentligt imorgon, en ny dator, två bord och lite annat ska inhandlas :)

på återhörande

fiddelino

Ebay-kungen del II

Nu har jag äntligen vunnit en auktion som jag verkligen ville vinna. Nämligen en signerad Arsenal-tröja från säsongen 09-10! Alltså årets lag! Känns rätt stort faktiskt :)

Ska bara fixa med betalningen osv, sen ska den ramas in med. Måste fixas innan flytten. För den ska sitta på väggen ovanför soffan :D

på återhörande

fiddelino

Facebook never lies!

Tänk vad smidigt det kan vara. Helt plötsligt så vet man vem man ska gifta sig med, och skulle nu den personen som var högst upp på listan i facebook-testet så kan jag helt enkelt ta nummer två, tre, fyra eller fem.

Listan blev följande enligt testet.

1. Sofia Bergström Future Marriage bliss  - Sorry Anton ;)

2. Evelina Plantin - Sorry Anton ;)

3. Felicia Haegerstam - O HERRE :O

4. Malin Johansson - Hon kommer lämna mig vid altaret!

5. Ema- enligt testet så kommer det sluta i skilsmässa så jag hoppar nog sista alternativet

Verkar som om Anton får lida mest i detta test. Två döttrar och hans flickvän? Jag tror jag ska börja kalla honom för svärfar! :D

på återhörande

fiddelino

Sniff sniff, det luktar? Hmn, det luktar?! GULD!

1 Kalmar FF 17 10 3 4 33:17 16 33

2 Elfsborg 17 9 6 2 27:14 13 33

3 IFK Göteborg 17 10 2 5 30:14 16 32

4 Helsingborg 16 10 1 5 27:18 9 31

5 AIK 17 9 4 4 15:11 4 31

6 BK Häcken 17 6 5 6 23:21 2 23

7 Örebro SK 16 6 5 5 17:15 2 23

8 Malmö FF 17 5 7 5 15:12 3 22

9 Trelleborg 16 6 4 6 19:17 2 22

10 Gefle 16 5 6 5 16:18 -2 21

11 Brommapojkarna 17 5 5 7 19:25 -6 20

12 Halmstad 17 4 7 6 15:20 -5 19

13 Hammarby 16 4 4 8 12:19 -7 16

14 Djurgården 16 4 2 10 11:33 -22 14

15 GAIS 16 2 7 7 20:25 -5 13

16 Örgryte16 1 4 11 8:28 -20 7


Skiter i det

jag ger upp det kvinnliga släktet nu. Jag ska fan i mig gå i celibat. Med andra ord blir det ingen skillnad.

på återhörande

fiddelino

Ebay kungen!

Jag har återgått till gamla vanor idag. Förr kunde man sitta och klicka runt på tradera och Ebay i jakt på den senaste grejen att handla osv. Jag höll på med det en hel den när jag gick på gymnasiet. Då var det mest tv-spel som såleds och köptes. Men jag tröttnade fort då.

Idag satt jag och Martin och gled runt på Ebay. Dum som jag var gick jag in på Arsenal-grejerna och tittade. Nu sitter jag här med ett nyskapat ebay-konto och budar på en originalmatchtröja buren av Ian Wright i championsleague 92! Den är ofattbart cool! :D

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0