Warwick Avenue

Sitter och lyssnar på Warwick avenue med Duffy, måste säga att den låten blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar på den! Jag är väldigt bred i min musiksmak ändå! Tror Duffy kommer bli mycket bättre när hon får ut sin nästa platta! Men tills dess kommer jag lyssna på den här låten iaf! Damn that's some good shit så att säga :)


På återhörande

Fiddelino


Åshöjdens BK

Vi (jag och FylleRylle) var borta hos Martin innan! Det visade sig att han hade fått hem en ny DVD. Det var en dvd med den gamla serien Åshöjdens BK, ni vet den man alltid läste i buster tidningarna när man var liten :D

Jag slängde mig genast över denna DVD. Det slutade med att vi streckkollade den i 2,5h! Den var så bra att till och med fyllerylle gillade den! Jag tror nästan den botade min stundande förkylning! aaah jag är helt lyrisk nu!

Tyvärr åker Martin bort i en vecka för att kolla på Pippifåglar så nu får jag inte kolla mer på jättelänge! :/

Imorgon har jag ingen bil, ngn som ställer på att komma ut och leka med mig?:D Jag är snäll, har massor med kaffe och en hel box med OC avsnitt!!

På återhörande

Fiddelino

Det bådar inte gott!

Jag fryser, har ont i halsen, lederna värker mer än vanligt. Det bådar inte gott inför Torsdag och helgen. Torsdag är det Kalmar- Feyenoord och sen i helgen är det utgång i jkpg. Fan kan inte missa sånt! Måste kurera mig nu så jag inte blir förkyld!

Någon som har ett bra förslag?

På återhörande

Fiddelino

A Besök at the Försäkringskassan!

Klev in på Försäkringskassan lagom trött efter ungefär 2-3 timmars sömn inatt, förbannade jävla rygg. Ärligt talat någon får komma o hoppa på den lite eller ngt! jaja åter till Försäkringskassan!

Som sagt, klev in där runt klockan två. Det var knööööcka fullt med folk, framför mig i kön hade jag ungefär 25 alkisar och 35 utlänningar, inte för att jag vill vara fördomsfull osv, men jag är det ändå! Ni kan ju tänka er lukten bara :S Så när jag suttit där i en halvtimme fick jag komma in till en otroligt trevlig tant *noooot* Får man betalt för att sitta och ta emot folk så tycker jag att man ska försöka vara lite trevlig iaf! Kan bli så trött på folk som arbetar med ett yrke dom verkligen inte passar som!

Hade en lärare i 6:an som varit apotekare i 30 år och omskolat sig till lärare eftersom det var hennes stora dröm! Visst man kan drömma om att jobba som saker, jag skulle gärna vilja bli Fotbollstränare i Arsenal men jag inser liksom att det inte skulle fungera. jaja åter till läraren. Hon var otroligt dålig! Vi hade anarki i ungefär ett halvår tills rektorn tröttnade på att vi sprang löst i korridorerna osv, så tillslut hade vi rektorn med på varje lektion! Oj nu spårade jag ur lite, men okej poängen var att man ska känna efter om man passar som tex att arbeta på försäkringskassan, eller som lärare osv osv! :)

Ikväll ska vi hem till syrran eftersom hennes äldsta son fyller år. Tror han fyller 11 men jag är inte helt säker, jag och födelsedagar är en dålig kombination.

På återhörande

Fiddelino

United We Stand, United We Fall

Jag önskar att rubriken stämde! Förra året höll varenda jävel i Småland på HV och alla gick runt med matchtröjor o tyckte det var så jävla kul med E4 derby och allt vad det hette.

Iår är det annorlunda. Alla dessa medgångsupportar försvinner lika fort som något man spolar bort i toaletten, för det är precis vad dom är! Äcklig avföring! Jag blir så förbannad på dessa människor som iår står o säger istället att HV aldrig någonsin kommer vinna SM-guld igen osv osv osv! Hade en sådan framför mig när jag gick ut från Kinnarps efter ytterligare en förlust!

Visst jag kan säga att jag förväntar mig mycket mer av HV än vad dom hittills har gjort, dom slarvar något otroligt mycket. Försvaret är helt otroligt dåligt! Så visst jag vågar nog påstå att det inte bli något SM-guld iår! Men det känns inte som om det gör något heller eftersom dom hade en sån otroligt bra säsong förra året!

Men jag tycker att det borde vara nu som dom behöver stödet som mest! Dom behöver inte "supportrar" som går när det är 10 minuter!!!! kvar av sista perioden! Dom behöver inte supportrar som buar åt sitt egna hemmalag! Särskilt inte mot LHC som faktiskt är precis lika bra iår som förra året, om inte bättre!

Så jag säger: JÖNKÖPING! SKÄRP ER FÖR FAN! STÖD HV I MED OCH MOTGÅNG!!!!!

På återhörande

En Besviken Fiddelino

Lättare sagt än gjort

Fattar inte hur så många kan vara så upptagna en sketen måndagkväll:P jaja tillslut blev det Hampus och Lillebror som hängde på! Fan jag bara kände att jag ville gå på hockey! Men nu blev det av ändå! Rätt gött. Skickade in dom två med bussen nu för att hämta biljetterna! Men sen kom jag på lite i efterhand att fan, jag har ju ingen bil än! Måste försöka lösa bilproblemet. Men det brukar ordna sig.

Så nu är det nog dags att börja tagga hockey :)

På återhörande

Fiddelino

Följa med?

Någon som vill följa med på hockey ikväll? Jag blev genast fruktansvärt sugen på hockey! Så någon som är sugen? Jag har hört av mig till t vå pers som inte kunde ikväll. Så komigen nu, Tredje gången gillt!!


På återhörande

Fiddelino


Kan det blir bättre?

OC säsong två, Kaffe, Macka och kex. Det kan fan inte bli bättre idag :) Ska dra i mig två Gunners-Muggar med kaffe nu så kanske huvudvärken försvinner också. Härligt! Moster ringde nyss som fixade biljetter åt oss igår, tack så mkt förresten :) Hon åker till Australien till sin dotter imorgon. Jag vill också!!!! Någon som vill följa med till Australien nästa år ? :D

Gissa Vem: haha Jonna det finns bara en som du ;) Och man ska inte lägga telefonen i dippen!!! :)


På återhörande


Fiddelino


Otroligt!

Jag lyckades missa den enda tid jag hade inbokad den här veckan! Reumatologens Sjukgymnast ringde för några timmar sedan och undrade vart jag var. Jag trodde det var nästa vecka. Jaja shit happens. Fick en ny tid nästa vecka så vi får väl se om jag lyckas dyka upp då. 9 oktober klockan halv elva. Så skriver jag det här kan jag gå tillbaka o kolla :) Vattentätt:D

Sov så jäkla gott inatt när jag väl somnat! Var helt slut efter Kåt-Emmas jakt på Prinsen igår! Men kul var det. Haha :) otroligt att hon kom igång så fort efter den bakfyllan :D

Idag blir det lugnt! Ska försöka gå ut och gå ett par kilometer sen! Det är rätt så fint väder ändå idag så man får väl passa på innan det riktiga höstrusket når Småland. Denna veckan blir lugn tror jag. Enda jag har inbokat är Kalmar FF-Feyenoord i Borås, kommer bli grymt schysst. Så jag vill tacka Martins kompis Sofi som fixade biljetterna åt oss. För den matchen var tydligen högrisk match så man var tvungen att köpa biljetter på plats i Borås. Det betyder att det finns risk för bråk. Spännande;)

Men det kan inte bli lika illa som att gå på hockey i Linköping, då var jag rädd på riktigt. Jag och Dennis gled runt i Chokladasken i HV-tröjor! Så skulle vi gå in i deras Sportbar för att äta något. Då sa vakten, ni vill inte gå in där. Det visade sig att hela Linköpings-klack satt där inne. Dom är inte kända för att vara trevliga, om man säger så här. Jag och Dennis käkade i Mjölby efter matchen. Men de va inte det som var det riktigt otäcka. Det var när Dennis fick en smäll av snubben som satt bakom oss på SITTPLATS!! Linköping gjorde ett-noll och han bara ställde sig upp o slog Dennis i bakhuvudet, då vänder sig Dennis om, då skriker de där äcklet VA SÄGER DU NU DÅ, på sin allra bögigaste linköpingsdialekt:P Jag fick hålla fast Dennis annars hade han flugit på honom.

Fan nu spårade jag ur lite, men men skitsamma min blogg, jag bestämmer. Nu ska jag ta o dricka kaffe iaf en jääävla massa kaffe för jag har sån jäkla huvudvärk. Sänder väl en tanke till Kåt-Emma med då som är på Internutbildning idag. Hon ska tydligen bli tågvärd, här får man inte veta nåt.

På återhörande

Fiddelino

Dagen då Kåt-Emma mötte sin Prins

Som sagt idag skulle vi till Mantorp! Det höll på att sluta innan det började faktiskt. Jag tog på mig att ringa till fyllefolket idag på morgonen för att kolla så alla är vakna osv. Albin lät lite seg när jag ringde honom först men han klev upp utan problem faktiskt vilket var lite oväntat eftersom han va totalt aspackad igår. Men när jag ringde till Emma förlåt Kåt-Emma så var det katastrof! Hon lät som hon hade sina sista dödsryck ungefär! Hon försökte slingra sig och slippa följa med till Mantorp. Men idag visade Fiddelino ingen nåd! Jag sa bara ta med en påse jag kommer om en kvart!

Sagt och gjort, vi hämtade Kåt-Emma efter en kvart och hon kröp upp i fosterställning i framsätet och sa inte ett ljud förrän vi åkte förbi Ölmstad ungefär på E4:an, det som kom ur henne då var. Du måste stanna, jag ska spy! Så Kåt-Emma löpte ut på E4:an och hulkade som en hel karl!

Efter det blev hon faktiskt mycket piggare och hon gnällde inte lika mycket heller! :)  NU Kommer vi till anledningen till att hon kallas Kåt-Emma, Kåt-Emma har en otäck dragning till Prins Carl-Phillip. Hon följde i princip med för att kolla på honom. Så när Carrera-cup var slut så gick vi ner i depån. Plötsligt stannar fotografen (albin) och börjar spreja bilder och jag går rakt in i honom, irriterat frågar jag honom varför i helvete han bara stannar. Det är då jag ser honom! Kåt-Emmas prins! Kåt-Emma frös direkt och bara stod där med tungan hängandes! Helst hade hon velat springa över gatan vi gick på och slita av honom kläderna o börja jucka direkt! Men vi lyckades hålla tillbaka henne!

Efter Detta var inte Kåt-Emma sig lik. Hon var helt rosig om kinderna och varje gång man föröskte prata med henne så fick man aldrig ngt ordentligt svar. :)

Tja ni får ju fundera på hur mycket som är sanning men om ni känner mig så är stor del sant! Fråga Fyllerylle ;) Måste säga att den här helgen gått jävligt fort men det har också varit en av dom roligaste helgerna på mycket länge! Så jag måste säga tack till alla som lekt med mig i helgen :) You made my weekend:)

På återhörande

Fiddelino


Partypojken!

Har precis lagt mig i sängen efter andra natten irad på krogen! Jag måste säga att det fungerar att vara nykter med! Har faktiskt aldrig testat att vara helt nykter när jag varit ute så det var en ny upplevelse. Men när folk började bli sådär äckelfulla så det inte gick o prata med dom runt halv 1 snåret då gav jag faktiskt upp och körde hem Emelie! ja just det ja, jag lämnade av en kompis till Emelie och Emma också, har faktiskt glömt vad han hette nu men han var rätt trevlig!

Fyllerylle höll hov hela kvällen och jäklar vad han gjorde det bra;) Tur att man har haft något att skratta åt iaf :) Nä det va jäkla trevlans faktiskt! Så det lutar åt att det blir nästa helg igen, fast då ska FylleFidde kliva in i leken med! Ja då jävlar ;)

Nu är klockan 2 och om 5h ringer klockan och då ska vi iväg till Mantorp och kolla på bilar, Emma ska med för att kolla på Carl-Phillip men det är en annan historia! Förhoppningsvis är väl Albin inte fortfarande full när vi ska åka men oddsen va inte bra när jag släppte av honom utanför Casa Del Rylle.

Nu blir det kudden :)

På återhörande

Fiddelino


Jag och Victor Anichebe

Hade sån sjuk dröm inatt, jag brukar drömma rätt konstigt när jag druckit. Jag var ute och gick på stan när det kommer fram en stoooor afrikan och säger "Tjena Grabben du som är Fidde eller?" Ja svarar jag. Bra jag är Victor Anichebe du tränar mig på football Manager. (Victor Anichebe är en anfallare som spelar i Everton) Det var helskumt:P Han bjöd hem mig till sina föräldrar som bodde i Nässjö och presenterade mig som manager:P haha. Jag spelar för mkt FM! efter en stund när vi suttit vid deras köksbord så sa han ska vi gå ut o krossa rutor :S Det är roligt! Så då gick vi ut på deras parkering o började slå sönder bilar!


Betyder det här något? Någon som är bra på att tyda skumma drömmar? :P

På återhörande

Fiddelino

Helt-Jävla-Crazy-Off-the-wall-CP-Ont

Gårdagskvällen var grymt rolig faktiskt :) Förstår inte varför vi inte gör det oftare! Men nu är det bestämt att det blir nästa helg också fast i Jkpg :) Det var otroligt lugnt ute igår ändå, inte alls mycket folk ute men det var ju rätt skönt iofs så man slapp stå. Borden fanns i överflöd. Träffade lite gammalt folk från min högstadieklass också, trevlans trevlans faktiskt.

Emelie beställde massa konstiga drinkar som varken jocke eller jag tyckte var särskilt goda, men det gjorde absolut inget för Emelie drack dom också :P Ni kan ju räkna ut vem som sluddrade när kvällen var slut? ;)

Men vi var hemma rätt tidigt ändå, och eftersom jag druckit vågade jag inte ta några tabletter, men problemet var att jag itne druckit tillräckligt mycket för att jag skulle kunna ligga ner utan o känna av mina sk ben. Så vid 6 idag på morgonen gav jag upp faktiskt, tänkte det om jag inte vaknar igen efter mitt knark så va fan gör de, Så illa var det! Men en sån jävla tur, jag vaknade för en liten stund sedan;)

Ikväll ska vi nog ut igen, men jag är chaufförn ikväll, vågar inte dricka ikväll om jag ska köra i morgonbitti. Men det kan nog bli kul ändå! Jag har inte direkt några problem att ha roligt utan alkohol :)

Men som sagt, får väl se lite. Beror helt på hur ont jag har om ett par timmar. För just nu är det ändå ganska okej.

På återhörande

Fiddelino

Trött/planer för helgen

Försov mig som satan idag! Vaknade vid 12:55! Då skulle jag vara hos min Sjukgymnast om 35 minuter. Det blev lite panik faktiskt! Men fan jag hann! Fiddelino kan stressa om det behövs!

Tog in posten innan, hade fått från Arbestförmedlningen, jag är tydligen inte arbetssökande längre! Men om jag inte är det får jag ingen sjukpenning! Måste ha min sjukpenning, får ta o kolla upp det där på Måndag!

Fredag: Ikväll blir det kalaaas :) om några timmar kommer Jocke, Emelie och Dennis hit. Vi var betydligt fler innan men ja, that's HPB ingen dyker upp tillslut :P Men vi ska nog ha kul ändå :)

Lördag: Farmor och Farfar kommer hit på dagen och ska äta lite osv! Kul när dom kommer ut hit för det händer inte så ofta sen farfar blev av med körkortet. Men dom ska tydligen ordna med Farfar's veteranbil som står i vårt garage imorgon! Sen på kvällen ryktas det om att man ska med brunte ut o rumla, jag är ju skyldig Emelie öl också :O Jävla laserdome ;)

Söndag: Söndag blir också rolig, då blir det Mantorp Park och STCC :) Och jaaa, prins Carl-phillip. Vi får väl se hur mkt Emma får se av honom, för er som inte vet så är Emma ohälsosamt kär i vår kronprins. Hoppas bara på fint väder så vi kan köra vår omtalade picknick :) Woho!

Snart öppnar Larssons Lanthandel igen måste åka över o köpa lite grejer tills ikväll. Jag gjorde bort mig lite igår faktiskt, Det ska tilläggas att Familjen Larsson som äger Lanthandeln är ganska djupt troende, jag klev in i affären o sprang runt lite o fixade med grejer jag skulle ha, herr Larsson brukar alltid vara trevlig o hälsa istället fick jag en menande blick bara. Jag tänkte va fan är det med honom liksom. Sen kommer jag på, SHIT jag har på mig min Bad Religon tröja med ett stor överstruket kors på. Tills nu trodde nog herr Larsson att jag var ganska troende också. Men nu har jag nog sabbat mina chanser till att få ta över den affären iaf ;) haha

På återhörande

Fiddelino

Ny header!

Tackar jossan för den nya fina headern hon har gjort :) Visste bidde den vacker :D

Tack Tack Tack! Betalning sker i natura när jag kommer till Umeå ;)

På återhörande

Fiddelino


Fiddelino äger, Även på Laserdome! ;)

Oj oj oj oj, vilken insats på Laserdome arenan ikväll! Grymt faktiskt! En uppspelt och väldigt varm Fiddelino är nöjd :) Jag lyckades att komma 3-1-3 i omgångarna och jag måste säga att jag var stabil ikväll :)

Även om Emelie flörtade upp laserdomesnubben och fick typ 28 000 poäng i sista rundan så är jag nöjd :) haha! Det är så grymt roligt att köra laserdome! Lär nog bli snart igen!

För övrigt förlorade HV ikväll igen mot SAIK! Det går inget vidare iår. men men dom e ju ändå Svenska Mästare ända fram till Mars/April :)

En annan tråkig grej är att emo inte kan hänga på ut imorgon! Så nu försvann en till från våran så kallade Reunion! Nu är vi bara 3. haha löjligt ju:P Men men inte mkt o göra åt :) Så länge ölen rinner in ska vi nog ha roligt!

På återhörande

FIddelino

The Laserdome Experience!

Ringde precis och bokade laserdome banan för ikväll :D Ska bli så jävla roligt faktiskt! Kul att vi lyckades skrapa ihop lite folk ikväll med! Hittills är vi 7 st :) Så det ska nog ordna sig ikväll!

Och Emelie, fi fäääääääään va spö du ska få! Jag tänker inte komma sist två ggr irad :D Sen bara så du vet, det gör inget om man åker fast för fortkörning! Det händer dom bästa och jag har hört att det är ganska coolt *hm* ;)

Kom precis från Larssons Närköp i Solberga! Det är världens bästa lanthandel! När man kliver in där är det som att hoppa 40 år bakåt i tiden men det är väldigt mysigt att handla där också. Dom har till och med egen chark, då ska det tilläggas att Larssons är ett enda rum bara i herr o fru larssons villa :P Ganska schysst! tror jag ska söka jobb där :)

På återhörande

Fiddelino

Nytt Rekord!

Det är nytt Rekord mina damer och herrar! Fiddelino.blogg slog nytt rekord! Jag är lite nöjd faktiskt! Igår hade jag 92 sidträffar på en o samma dag! :D Det har inte hänt förr vill jag lova. Grymt ju!

Så ni som faktiskt läser sidan! Tack så mkt :)

På återhörande

Fiddelino

Movie Night gick åt skogen :P

Blev ingen film ikväll, lika bra va nog det för jag hade inte orkat hålla mig vaken så länge! Albin hade sin första lektion på Vuxenskolan idag och jag åkte till Farmor och åt mig trött! Vaknade i deras soffa efter någon timme när Mamma sa att det va dags att åka! Jag kan fan inte hålla mig vaken när jag är hos Farmor, skumt!

Albin har lyckats lura ut mig på lördag kväll med! Har aldrig hänt att jag ska gå ut två kvällar irad:P Jag är sån pensionär :P Men nu när man mår liiiite bättre så ska jag fan passa på o dra i mig lite alkohol :) Va länge sen sist! Ska bli otroligt kul o träffa folk från gamla klassen o så :) Tyvärr blev vi inte så många som man hoppats på från början! Men vi som kommer är ju jävligt stabila måste jag säga så vi kommer ha kul ändå :)

Emelie-Tagga laserdome nu! Your Going down haaard biiiaaaatch, och missa inte allå allå ikväll!!

På återhörande

Fiddelino

Movie Night!

Ikväll blir det film med Fyllerylle! Ryktas om BJ också! Alltså inte ngt snuskigt nu, utan ben&jerrys! ;)

Grymt gött väder idag så jag o modern gick en promenad innan:) Det var faktiskt inte helt fel! Slog mig ner framför TV:n nu tänkte kolla på Las Vegas! Det är min absoluta favoritserie  till och med före OC :)

Nu är det bara timmar kvar till den stora Laserdomeutmaningen! Jäklar vad spö du ska få Thelander!!!


På återhörande

Fiddelino

Onsdag!

Fattar inte hur fort veckorna går! Det är helt sjukt, redan onsdag igen! Moster var här idag med fribiljetterna till Mantorp på söndag:) Kommer bli en najs liten Roadtrip! Inte så intresserad av själva motorsporten men att göra något bara är roligt! Sen när det är gratis är det ju extra roligt ;)

Har fått tillbaka orken sen idiot mtx i Söndags! Riktigt skönt faktiskt! Ska ta o ringa till sjukhuset imorgon o be dom fara åt helvete :P Tänker aldrig mer ta Mtx så länge jag lever!

Min nya HV-tröja kom idag på posten, tydligen bor jag på Däckgatan istället för Bäckgatan :P men men skitsamma, den blev snygg iaf :)

Det är grymt fint väder idag, så jag ska nog ta en promenad i eftermiddag! Tänkte kolla om Martin är hemma ikväll så kanske det blir lite fika hos honom, vem vet liksom :)

Imorgon är det Laserdome! och Emelie, du ska få så jäkla mkt spö :) Jag tänker inte komma sist den här gången! :D

På återhörande

Fiddelino

Lille Leo :)

Kollade på Sjukhuset som går på trean nu :) Var en liten pojke med astma besvär som var med! Satan så gullig han va :) Tror han påminde lite om mig faktiskt *hm* Alltså bebisar är söta! I have to get me one of those :)

HV förlorar ikväll igen :/ Mot SSK dessutom! Tror det kommer bli en lååååååååååååååååång säsong iår!  Nåja man kan väl inte förvänta sig allt året efter ett mästerskaps år:)

Nu är det idol!

På återhörande

Fiddelino

Svordomar i köket!

Råkade fråga Pappa innan om han sett mina avgångsbetyg från Gymnasiet! Det slutade med att han har vänt upp o ner på hela köket för att leta efter mina betyg! Jag menar inte så viktigt:P Men det har nog blivit en slags personlig kamp mellan Pappa och Pappren som tydligen finns överallt i våra köksskåp!

Gick ner för att hämta Kaffe för en stund sen! Det va kaos! Nåja han hittade min mobilladdare iaf!

På återhörande

Fiddelino

Svullar'N

Har lycktas ta mig till skrivbordet nu iaf! Det går framåt :) Hittade en påse chips i skafferiet och en cola i kylen! Kan svära på att det stod mitt namn på dom ;) Så nu sitter jag o svullar! precis vad jag behöver!

Diskuterade tv-tablån innan med en annan bloggare! Kommit fram till att jag måste skaffa mig ett jobb! Ärligt talat, jag kan hela dagen utantill! Dagen börjar med Hem till gården, sen är det Ellen Degeneress show, efter det är det massa sitcoms på 5:an. Och halv tre börjar cityakuten! Efter cityakuten är det Just Shoot me! Sen är det lite väntetid tills Las Vegas börjar 17:35!

Som sagt, söka jobb var det va ? :P

på återhörande

Fiddelino


R.I.P Seth Armstrong!

Fan, jag som såg fram emot dagens avsnitt av Hem till gården! Anledningen var att min favorit i serien skulle komma tillbaka! Seth Armstrong! Bettys Man! Men gubben dog på flyget från Australien! Lite bittert tycker jag faktiskt!

Nåja, får väl se vad som händer i nästa avsnitt nu.


På återhörande

Fiddelino

Det här är åt helvete!

Ska aldrig aldrig aldrig i helvete ta Mtx igen! Hela dagen igår fick jag ligga i sängen med en mage som var i uppror! Emma kom hit i ett par timmar men jag var inte så social! Vi hann med ett par OC avsnitt iaf :)

Men det var efter hon åkt som det spårade ur. Jag fick en jävla huvudvärk så jag gick o la mig! Den blev bara värre o värre! Tillslut ringde morsan o frågade sjukhuset om det skulle va så här. Fick sova i farsans säng för att hon skulle kunna hålla koll på mig! Klockan 12 spydde jag första gången! Sen fortsatte det hela natten! Så idag känner jag mig som ett "utsketet äpplamos" som pappa brukar säga. Har ingen ork what so ever! Gick bort till skrivbordet och hämtade datorn, det räckte! Värsta är att jag har massa telefonsamtal o skit att ringa! Brorsan har lyckats slänga min telefonräkning.

Nu är det dags för hem till gården om jag lyckas hålla mig vaken!

På återhörande

Fiddelino

Morrn Morrn! urk.

Mår som om jag varit ute tre nätter irad och endast druckit absint ungefär. Ibland svettas jag, men just nu fryser jag som satan! Måste ringa min läkare o säga åt honom att om han ger mig mtx en gång till ska jag ta reda på vart han bor och skita i hans brevlåda eller något!

Måste också ringa till Sandhems textiltryck och hota dom, nu är det fan i mig en vecka sen jag lämnade in min matchtröja för att få nr 39 Voutilainen tryckt på ryggen! dom sa att jag skulle få den i Torsdags men det händer inte mkt. Så nu måste jag hota någon! Ger dom tills imorgon men ta mig fan om inte tröjan ligger i brevlådan imorgon!

Vaknade 10 i 12 idag precis lagom till hem till gården! Ärligt talat så är det otroligt hur ett program kan hålla på så länge som det gjort och ändå är det kul att titta på :) Alltid lika spännande och se vad Familjen Dingle, king och allt vad dom heter hittar på ;) KOllar ni inte på det så säger jag GÖR'T

På återhörande

Fiddelino

Håkan dricker Ramlösa!

Nyss hemkommen från Kalmar, tja vad ska man säga? Det gick åt helvete! Kalmar hade riktigt bra chanser att avgöra matchen under ordinarie tid men det gick åt skogen idag! IFK Göteborg blev Svenska Cupmästare! Men jag tror kalmar var lite trötta efter dom senaste veckornas tuffa matchande!

Men det coolaste med hela dagen var att när vi satt på Mcdonalds i Göteborg så dyker Håkan Mild upp, före detta fotbollsproffs, och nuvarande Sportchef i IFK Göteborg upp. Han glider in genom ytterdörren och tittar på Dennis som har på sig sin IFK tröja och halsduk, så säger han, Tjena Grabbar! haha det va faktiskt coolt :D

Strax efter kommer det en minibuss med poliser! Då börjar vi lägga ihop två o två. Det betydde att IFK's supportrar ska stanna och handla i Nybro! Vi började planera för en snabb reträtt eftersom både jag och Martin hade på oss FF tröjor! När första busslasten kommer in vällandes har Håkan Mild precis kommit fram till kassan! Dom upptäcker honom på två sekunder o börjar skrika HÅÅÅÅKAAAN MIIIILD HÅÅÅKAAAAAN MIIILD, ja ni fattar :P Tjejen i kassan frågar honom vad han vill ha och dricka, han svara ramlösa! På två sekunder har dom aspackade IFK supportrarna berättat det för hela resturangen genom att skandera HÅÅÅÅKAAN DRIIIICKER RAAAAMLÖÖÖÖSAAAAA!! Usch måste vara jobbigt och vara en "offentlig" person så!

Jaja iaf, när andra bussen dyker upp på parkeringen börjar vi plocka ihop, även att vi hade farbror blå vid bordet jämte är det ju aldrig roligt att bli häcklad av bortasupportrar:P Men Martin den fege vågade inte gå förbi dom  för att slänga sitt skräp, han slängde det ute!! MEEEES!!

Nu har cellgifterna börjat kicka in, har en känsla av att fiddelino kommer få köra buss inatt...

På återhörande

Fiddelino

RoadTrip!

Har precis varit inne och hämtat lillebror, han har "festat" det är skandal egentligen han festar mer än mig och han får inte ens gå på hotellet än :O

Men det var inte den roadtripen jag nämner i överskriften! Utan imorgon drar  Jag, Martin och Dennis till Kalmar för att kolla på Svenska Cupfinalen mellan Kalmar FF och IFK Göteborg. Det kommer bli intressant för Martin är KFF'are och Dennis IFK'are. Jag är mest där för att jag gillar fotboll! Men visst tycker jag det är extra roligt när det går roligt för ett lag från Småland! Så imorgon är jag KFF'are :D

Imorgon ska jag testa en högre dos cellgift för att se om det fungerar, kan säga att det är inget jag ser fram emot för den dos jag har nu får mig att spy som en kalv. Nu ska jag ta nästan dubbelt så mkt! Fy fan säger jag bara, kan tänka mig hur illa det är för någon som har cancer som måste ta 10-20 ggr så stor dos som jag! Fattar inte hur dom klarar det.

På återhörande

Fiddelino

St. Anger

Vet inte vad det är, men jag känner mig bara jävaligt arg idag! Ngt som kokar inom mig liksom! Men man har såna dagar ibland när man retar sig på allt och ALLA. Skumt egentligen men det är som det är :) Gott råd idag folk, akta er för fiddelino han bits idag!

Emelie: Vi fixar nog betalningen av Laserdome så länge annars :) Klart du ska med när vi kör! så äre bara!!


Sunderland-Middlesbrough på tv nu, fan vilken tråkig match! Längat till Bolton-Arsenal sen vid 18! Kommer bli Gunners vinst idag!

På återhörande

Fiddelino

God Morgon!

Nu har jag lyckats dra mig ur sängen :) Somnade inte förrän sisådär 04:15 idag på morgonen! Så det var ett under att jag kom upp så tidigt som jag gjorde!

"köpte" Greg Graffins två soloalbum igår, hade dom på min gamla dator innan den kraschade. Mannen är ett Geni så är det bara!

Jag vet inte vad det är med mig idag, men jag känner mig fruktansvärt osocial! Inte för att jag är så social i vanliga fall men idag är det värre än vanligt! Ska "köpa" ngn film och kolla på innan Arne Hegefors PremierLeague Lördag börjar! MUMS!! Arne är min husgud! Lite dåliga matcher idag dock men det kan man väl leva med iofs!

Men om det är ngn som vill leka med mig ikväll kan ni ju höra av er;) jag är öppen för förslag faktiskt! Just det, två till som har bekräftat att dom kommer på den så kallade klassåterträffen nästa Fredag :) Ska bli kul!

På återhörande

Fiddelino

Build me up, tear me down!

Sitter och lyssnar på min drog, BAD RELIGION! Det är snart i dagarna exakt 4år sedan jag hörde min första Bad Religion låt av herr Rosell. Sen dess har jag aldrig sett tillbaka, dagen innan var jag technofreak. Dagen efter Bad Religion var jag Punkrockare ;) Konstigt hur man kan ändra sig :P Men jag måste säga att inget annat band än BR har fått mig så fast! Älskar deras texter!! Just nu är det Skyscraper som snurrar. Den kom först på plattan Recipe for Hate!

Men på den senaste skivan som heter New Maps of hell har dom släppt en Akustisk version av låten!  Jävlar så bra det är alltså! Dom är Genier på riktigt! Gillade inte New Maps of Hell först, men den har växt i mina öron och blir bara bättre och bättre! Men bästa albumet enligt mig, Empire Strikes First! Kanske för att det var det första album jag hörde med dom, men låtar som Sinister Rouge, Let them eat War, Los Angeles is burning! Skivan är oslagbar alltså! Om nu inte nästa års skiva blir riktigt jäkla bra! ;) Man kan ju bara hoppas!

come let us make bricks
and burn them hard,
we'll build a city with a tower for the world
and climb so we can reach
anything we may propose,
anything at all


build me up, tear me down
like a skyscraper,
build me up, then tear down
these joining walls
so they can't climb at all


I know why tore it down that day,
you thought, if you got caught
we'd all go away,
like a spoiled little baby
who can't come out to play,
you had your revenge


build me up, tear me down
like a skyscraper,
build me up, then tear down
these joining walls
so they can't climb at all


well madness reigned
and paradise drowned
when Babel's walls came crashing down
now the echoes roar
for a story writ
that was hardly understood
and never any good


På återhörande

Fiddelino


Le Taxi!

Drog hem till Dennis innan för lite pizza o film! Helt okej aktivitet en fredagkväll som denna! Enda felet är väl att man får åka till Forserum.

Iaf vi kollade på Taxi! Jäklar så snygg Emma Sjöberg/Wiklund är i den filmen! Helt otroligt. Jag var helt trollbunden hela filmen! :)

Nu ligger jag i sängen och väntar på att mina härliga vänner (Mina vita piller) ska börja verka så man kan få sin skönhetssömn! Den behövs vill jag lova, Min sjukgymnast såg på mig idag att jag inte mådde bra! Han sa det direkt, du ser inte pigg ut. DÅ har det gått långt faktiskt! Har gått till honom länge, skulle tippa på att det är en 12-13 år nu! Det slog mig faktiskt att om jag måste flytta när jag ska börja plugga måste jag sluta gå hos honom! Det är lite sorgligt faktiskt! Hoppas, hoppas, hoppas jag kommer in i Jkpg!

Emelie: Kan du köra Laserdome på Torsdag? :D Lovar det kommer bli bra ;)

Nu ska jag ta o kolla TV och halvsova tills John Blund kommer och stänker sömnsand i ögonen på mig!

På återhörande

Fiddelino

Sms:a när man kör bil!

Läste en notis i Aftonbladet idag att man är minst lika farlig bilförare om man smsar som om man var full eller hög! Jag har en förkärlek att smsa när jag kör bil, jag borde sluta med det faktiskt!

Var inne på mitt gamla jobb idag för första gången sen jag fick sluta! Kul att träffa folk igen faktiskt:) Men sen finns det ju vissa man absolut aldrig kommer sakna där! Herregud vilka idi. Tog ett jäkla tag innan jag vågade gå in faktiskt! Men skönt att ha det gjort.

Ikväll blir det film hos Dennis! najs! lagom jobbig aktivitet idag när man mår som en påse varm hundskit ungefär!

Syrran: Jag kan komma in o titta om du har ngt bra! hur jobbar du då??

På återhörande

Fiddelino

When you hit rock bottom!

Morgonen kan beskrivas med ett enda ord BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Det känns som när jag ramlade med mopeden när jag var 15 år! Visserligen spräckte jag armbågen då också men känslan i kroppen är den samma! Helt blåslagen fast utan blåmärkena! Helvete vad trött man blir! Ärligt talat när ska det vända?

Igår var det hockey igen och Timrå stod för motståndet! HV halvsov tydligen i första perioden och det kostade dom segern! När jag slog på text-tv så stod det 4-1 och det var efter en kvart ungefär. woho! Men en positiv grej var ju att Pelle G gjorde två mål igen! Han är som ett fint vin, han blir bättre och bättre för varje år som går! Tror jag är lite kär i pelle ;) haha

Ska åka till stan sen för att låta Sjukgymnast-Göran böja på mig lite! Ska bli skönt, hoppas han kan knäcka till ryggen också för jag vill sova lite på nätterna faktiskt, hade varit skönt :)

Någon som har ett förslag på aktivitet ikväll? Vill hitta på ngt, men dom jag kollat med hittills har varit strängt upptagna :/ jaja det löser sig :)

Emelie: haha, du jag spöar dig utan fyllerylle tro mig, jag är E L I T på laserdome;) Just name time and place and i will be there!

På återhörande

Fiddelino

Klassåterträff!!!

Emelie och jag har bestämt att HPB0407 ska återförenas nästa Fredag! Tja iaf så gott det går:P Just nu är det Jag och Emelie! Vi får väl se hur det blir tillslut;) När vi har försökt med det här innan har det slutat med att ingen har dykt upp. Förstår inte hur upptagna alla är:P

Men men vi får göra ett försök på Fredag! Hoppas att några kan dyka upp, förstår att vissa är upptagna och har andra planer! :) Så ni som gick i HPB kan ju anmäla er här på bloggen:P Om det är ngn som läser den vill säga, tvivlar på det;)

Dagens låt mina damer och herrar : Åsa Jinder och Cajsa-Stina Åkerström med Av Längtan till dig! Fick den av Albin för ett tag sen och den har snurrat både i bilen och vid datorn! Tycker den är fin:)

Imorgon är det "träning" hoppas bara jag mår så bra att jag kan röra på mig lite i sjukgymnastens gym! Grymt tråkigt att gå dit och han bara böjer lite på en! Sen känns det inte riktigt som han tror på mig heller när jag har ont och inte vill utsätta mig för den smärta som det faktiskt är när jag ska utöva idrott. jaja vi får väl se!

Nu är det Allå Allå Emliga Armén! Så jäävla bra rent ut sagt! har ni inte sett det så måste ni se det helt enkelt!

På återhörande

Fiddelino


VI e Kalmar vem fan e Feyenoord? :D

Det är sensationellt! Småländskenvishet räcker alltid längst! Kalmar FF vann mot ett av Världens bästa lag faktiskt! Feyenoord från Holland! Det är så coolt att jag knappt finner ord :D haha!

Såg ni Pokemon snubben på Idol idag? Föräldrarna till honom borde få förbud att fortplanta sig! Herregud! Tur att grundomgångarna e slut nu så man slipper stolpskotten;)

Emelie: Klart vi ska köra Laserdome när du har råd :D Can't Wait to kick your ass ;)

Ema: VI E BÄST på bullar! Så är det bara! Alltid lika trevligt det veeeet du :)

På återhörande

Fiddelino


Viva la bullbak!

Bullarna är bakta, ätna och nedfrusna! Men jag måste säga att Fröken Bergström och jag imponerade i köket trots att jag i ett tidigt skede blev biten av Elvis! Men vi lyckades ändå fixa lite kanelbullar :)

Sedan när bullarna jäste var det dags för att köra den traditionella TP-matchen! Tyvärr hann vi inte köra färdigt idag men efter en stark upphämtning av Emma på slutat blev det lika :/ Sen bar det faktistk av ut till Anneberg där vi fortsatte och käkade bullar och tryckte in första DVD-skivan av OC säsong 2 :) Den där jävla Julie Cooper! Ser jag henne på stan någon dag ska jag spotta på henne! ;)

Den här dagen har varit väldigt bra faktiskt så en viss oärlighet jag fick uppleva idag ska jag faktiskt ta o skita i! iaf för tillfället! Men konstigt hur svårt det är att vara ärlig bara! Det är fan i mig bättre!!

Laserdome på lördag? Någon som ställer upp ?

på återhörande

Fiddelino

Stel som en pinne

Vaknade idag med en kropp som helst hade legat kvar i sängen! Men hjärnan ville annat! Idag jävlar ska det bakas bullar, spelas TP och allmänt vara arbetslös/sjukskriven! Fast iofs jag kommer ju ut lite och jag kommer inte spela FM hela dagen, FRAMSTEG :D

Som sagt kroppen mår inte bra idag! Håller på att trappa ner min kortisondos vilket jag (enligt min sk läkare) skulle gjort i typ Maj. Men det börjar göra ont nu! Jäääävligt ont! Inatt så försökte jag lägga mig på sidan, det är så man sover liksom, på sidan. Men det gick verkligen inte, tillslut fick jag ligga platt på rygg, och efter några timmar så kom john Blund ändå! Imponerande är dock att jag lyckades kravla mig upp klockan 10 :D

Så nu ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite, eller som fylleRylle hade sagt Steka till det och bege mig till stora staden Nässjö :)

På återhörande

Fiddelino

Olga!!

Såg ni Idol idag? Herregud. Det var en ryska vid namn Olga med! Hon skulle sjunga en Celine Dion låt! Det lät precis som om hon sjöng på Ryska :P fast det var engelska! Helt sjukt! Har inte människorna som ställer upp i Idol någon som helst självinsikt?

Jag menar jag älskar att sjunga, i bilen, duschen ja ni fattar! Men jag förstår ju ändå att jag aaaldrig skulle platsa där! Sånt märker man ju!

Bullbaket är bekräftat! Undrar om det kommer bli ngra bullar? :O

Kolla sporten imorrn bitti folk! Alessandro del Piero gjorde ett sånt jävla mål för Juventus ikväll! Sjukt snyggt!

På återhörande

Fiddelino

Nötar'N

Jag har nött OC dom senaste dagarna och nu är säsong 1 genom kollade! Så nu måste jag få tag i säsong två *Emma* ;)

Så nu vet jag inte vad jag ska göra i eftermiddag/kväll. Får väl se om Martin är hemma sen så jag kan avreagera mig lite ;) haha

Imorgon ryktas det om bullbak med Emo :)  Det kan bli jäkligt intressant! Får väl se om det blir TP med, för jag menar jag måste ju spöa Emma igen ;)

På återhörande

Fiddelino

Träningsvärk!

Mina axlar känns lite stela idag efter man sprungit runt på Laserdome banan som en dåre igår! En timme där är som en hel workout :D ha ha ha!

Emelie: Klart vi ska köra Laserdome! När kan du och när vill du få spö?;) Inte av mig alltså, jag tar med mig Albin för han är överjävlig på de där :D haha!

ELKJ: Jag har alltid vetat! Bara det att ni måste komma ut för hela världen också ;) ha ha ha


Gick upp vid 9 idag! imponerande faktiskt körde in lillebror till skolan! Sen åkte jag hem och gjorde en "riktig" frukost med stekta ägg, kaffe, macka och Juice! Fina grejer :) Så nu sitter jag i mörkret och kollar på OC! Men jag måste säga att Marissa börjar bli jobbig! Skönt att veta att hon försvinner sen! he he he!

På återhörande

Fiddelino

My Laserdome Experience!

Idag har jag kör Laserdome för första gången, och herrejävlar så roligt det var! Jag var glatt överraskad! Vi spelade en timme och efter en timme var jag sist, svettig och jag hade ont som Satan men det var så värt det! Laserdome är definitivt något jag kommer köra igen! 150 kronor för en timme är inga pengar alls ju! 

Det började med att Danne och Albin kom och frågade om jag skulle med! Sen samlade vi ihop ett gäng! Tillslut var vi 7 st som körde! jag måste säga att Macce var riktigt grym! Hans moves var det ingen som kunde jämföra sig med! Han krossade oss helt enkelt! ;) Jag kom faktiskt inte sist heller! jag vet inte vem som kom sist men på min lapp stod det 7/9 :D Så jag antar att Hanna N kom sist;) ha ha ha!

Efter det drog vi hem till Hanna och kollade på film! Dumpad hette den! haha så jävla rolig! Russell Brand en brittisk komiker som var med i filmen är otroligt rolig! Gillar verkligen honom!

Just det ja! Lillebror har möblerat om mitt rum och plockat iordning! Jäklar så bra det blev! jag är helnöjd!:) Och jag har mer plats i rummet kan det bli bättre när rummet är lika stor som en toalett på Mcdonalds typ? :D

En tråkig grej hände ikväll ändå, jag tror att jag och en kompis precis sa upp bekantskapen med varandra, jag är inte säker och jag hoppas inte det men som det ser ut nu så går det inte bara! Hon vill inte lyssna! Försökte förklara igår men då fick jag inget svar! Så ja jag vet inte vad jag ska göra faktiskt! men men det löser väl sig!

Imorgon blir det att gå upp tidigare än vanligt, jag ska köra lillebror till skolan för han har inte så lätt att gå nu när han har opererat knät, hehe ni ska se när vi går jämte varandra! Man kan nästan tro att vi är syskon nu förtiden:P Vi haltar lika sexigt båda två :D

På återhörande

Fiddelino


OC Marathon!

Första säsongen börjar näma sig sitt slut nu! Måste säga att jag ser fram emot att låna nästa Box av Emma :) Haha Seth Cohen är så jävla rolig, han blev precis av med sin Oskuld! Riktigt roligt faktiskt:P Han är så vilsen killen! ha ha ha!

Har Landat lite efter matchen igår, det var helt underbart! Har läst lite krönikor på olika tidningar idag och dom flest är överens om att HV är bra ändå och att dom underskattat dom! Så Räkna inte ut HV i första taget :)

Nu ska jag sätta i nästa skiva med OC och kanske dricka lite kaffe med!

På återhörande!

Fiddelino


12 miljonersmannen fick gå "The Walk of Shame"

Nu har det äntligen börjat! HV-Frölunda idag, jag kom till matchen lite orolig för vad HV skulle kunna prestera mot ett lag som dom hausat upp så inför säsongen! Men det var egentligen aldrig något snack. Dom Svenska Mästarna KROSSADE Frölunda och i Andra perioden tror jag de va så byttes 12 miljonersmannen Johan Holmqvist ut:D Haha vilken lycka! :)

Det har varit en låååång dag idag, började redan 06:30 eftersom jag skulle till Reumatologen. Dom sa inget vettigt som vanligt utan dom sjukskrev mig resten av året istället, Woho! *Noooooot*

Sen drog jag hem fortsomfan för att käka tårta hos FylleRylle (efter kommentarerna i förra inlägget så klubbar jag igenom smeknamnet Fyllerylle) Sen somnade faktiskt jag i soffan ett par timmar för jag menar fiddelino va trött :P

Sen bar det av mot Jkpg, och vi skulle leta efter Evergreen! Men det gick fan inget vidare! Tillslut kom Nörd-jocke på att han hade GPS i sin nya Iphone och tillslut hittade vi till Pizzerian :D haha! Blir aldrig riktigt som man tänkt sig när man är med det där gänget :) Men kul har vi haft! Nästan som på den gamla goda tiden :)

Efter hockeyn blev det kaffe på Shell A6! Men det var ju så jävla varmt så jag kunde inte börja dricka det förrän jag släppt av Emo i Nässjö! Btw ELKJ om du läser det här, stämmer det att du och Emma är tillsammans? jag menar det är okej för oss ;) ha ha ha ha ha. Ni som inte fattar nu behöver inte undra, det är internskämt:P Men det bottnar i att Emma är lesbisk så mkt kan man säga;) hahahahahaha

Nu ska jag låta mina kära Tradolan värka och försöka sova lite!

På återhörande

Fiddelino

Dan före Dan!

Det är spänning, en förväntan i luften i mitt rum nu. Imorgon är det dags! Sen jag stod i Rådhusparken i Jönköping i våras och skrek ut glädjen efter förra SM-guldet har jag längtat tills det är dags för nästa säsong! Nu är det äntligen dags! Imorgon klockan 19:30 skrinnar dom ut i Kinnarps igen! aah det ska bli så kul!

Sen att det "gamla" hockeygänget är samlat, Emo, Fylle-rylle och Sibylla o så jag! kan det bli bättre?:D Nää tror fan knappt det!

WUNDERBAR!!!

På återhörande

Fiddelino

Kontrollfreak!

Imorgonbitti ska jag till läkaren! Jag vet/tror att jag ska vara där vid 8:30, men jag har tappat bort kallelsen! Jag är lite av ett kontrollfreak när det gäller tider, jag måste dubbelkolla en sån sak typ 45 gånger innan jag är helt säker!

Nu när jag inte kan göra det blir jag orolig, ärligt talat hittar jag inte den där förbannade lappen ikväll kommer jag inte kunna somna! Jag vet att det inte är hela världen om jag kommer försent eller så, men det är bara det att jag avskyr själv när folk kommer försent till möten jag är på. Så jag vill ju respektera andra genom att komma i tid. Så fan jag måste hitta den där jävla lappen :D


På återhörande

Fiddelino


Skit också!

Jag kom precis på, jag ska ju till läkaren imorgon. I Jönköping klockan halv 9 på morgonen! Saken är den att jag har nästan 5 mil att åka! Det betyder att jag måste gå upp tidigt! Jättetidigt!

Jag borde nog försöka gå och lägga mig snart så jag kommer upp imorgon bitti:P haha

På återhörande

fiddelino


Söndag!

Alla vet att jag tycker om söndagar:) Det betyder Canal+ och SPORT SPORT SPORT!! Nu är det Stoke City-Everton! Sedan är det Hammarby-Kalmar FF! Elmarna kommer krossa Bajen:D

Ska tillbringa hela dagen med att kolla på sport, det har jag bestämt liksom;)

På återhörande

Fiddelino

Tajming

Jag har sån tajming. Imorgon är det säsongspremiär i Jönköping och jag har lyckats bli sjuk! Så jäkla typiskt när man har biljetter och allt :/ Nä jag måste ta o kurera mig ordentligt idag för jag S K A gå på hockey imorgon! Det finns inget annat!

Nu är bilen full till ishockeyn, det blev Jag, Joakim, Albin och Emo, för övrigt Emmas första hockeymatch på två år typ. Ska bli kul faktiskt :) När man gick i skolan var det alltid vi som drog på hockey :) Great Times!

Nu ska jag dricka kaffe o tycka synd om mig själv

På återhörande

Fiddelino

Kräftskivan!

Ja den tog slut lika fort som den började med den va ganska trevligt ändå :) jag var dock inte så social. Liksom inget kul när man har ont, sen visade det sig att jag har feber med. BLÄ för precis innan jag började må dåligt lovade jag att skjuts min systerson till fotbollen imorgon. Men som det ser ut nu så verkar det inte som jag kommer kunna köra. Mår som en påse skit helt enkelt!

Sitter o väntar på att vara fylletaxi nu. Albin fyller ju som bekant 18 idag och det måste ju firas, så jag har lovat att köra hem honom.

På återhörande

Fiddelino

You'll never Walk Alone!

Visst jag håller på Arsenal och skulle nog inte kunna få för mig att byta lag! Men just nu Liverpool-Manchester United på TV. Och när liverpools supportrar sjunger så får jag sån otrolig gåshud! Det är heeeeelt sjukt :D Jag vill vara där. Jag vill stå där tillsammans med 45 tusen andra och sjunga!

Men som sagt, Inget går upp mot Arsenal som spelar klockan 16! Så jag hoppas jag hinner se dom också innan jag ska hämta kräftskivefolk!


På återhörande

Fiddelino

Dåligt med uppdatering idag!

Jag är imponerad av mig själv faktiskt. Det är exakt ett dygn sedan nu jag satt vid datorn! För att vara mig är det otroligt länge sen, jag menar det brukar vara min enda sysselsättning! Men idag har faktiskt dagen gått åt utan att man har suttit vid burken!

Vaknade och drog in till stan för blodprov igen, för sjukhuset ringde idag och väckte mig "hej det är Jenny på Reumatologen" En mycket käck kvinna för övrigt som måste gå på amfetamin eller ngt. Hon fortsätter " vi glömde tyvärr att fylla i ett rör i beställningen igår" eh okej? " jaa så kan du åka in igen? Det är ju inte så farligt!" Nää visst jag har ju inget liv så No Problem! Men just idag så råkade det faktiskt vara så att jag skulle till sjukgymnasten ungefär samtidigt! Woho, jag löpte in på Provtagningen och slängde mig i stolen dom tappade mig på blod och jag löpte därifrån, var klar på rekord tid sisådär 4 minuter!

Efter stadsbesöket var det dags! Den stora Seriefinalen mellan Lommaryd och Annebergs GIF! Jag trodde på enkel seger eftersom vi hade Veckans lirare i Startelvan! Ivan Tahn Lahm Lindholm! Men ICKE! Anneberg slumrade lite i försvaret första halvtimmen och där förlorades också matchen genom tre snabba mål av Lommaryd! Men sen vill jag också säga till Lommaryds lagkapten nr 16 hade han. Vi ska ta reda på var du bor om du använder armbågar och dylikt nästa säsong också! Vilket jävla stolpskott!!

Nu ska jag sova! För imorgon är det kräftskiva! Ja just det, GRATTIS ALBIN PÅ 18 ÅRSDAGEN! VI SES UNDER BORDET ;)

På återhörande

Fiddelino

Håll i Trosan Emma!

Idag har jag tillbringat dagen med Emma, även om hon verkar smart så kan man ifrågasätta det ibland:P Eller som Emma's pappa Mats sa, va fan Emma! Fick du spö av Fidde i TP? :D haha gissa om jag är nöjd!!

Sen tog vi en promenad runt Ingsbergssjön för Modern ville att jag skulle handla åt henne, efter det frös vi som hundar så jag la mig i deras soffa och kollade på Sjukhuset och Idol :) En helt okej dag med andra ord!

Idag är det ju den 11 september också! Tror att alla kommer ihåg vart man var den 11:e september 01. Men idag så är det också 5 år sedan Anna Lindh dog! Hon var faktiskt en Politiker jag respekterade otroligt mycket, jag gillade verkligen det hon stod för. Därför minns jag väldigt väl var jag var när vår dåvarande klf Stefan Ericsson kom och sa att det blir ingen Samhällskunskap idag för jag har något tråkigt att berätta! Usch det var hemskt!

På återhörande

Fiddelino

Trött!

Klockan är 14:10 och jag borde åka till stan typ nu! Men jag är så förbannat trött. Har ingen ork liksom, men jag måste åka in och ta blodprov och hämta värkmedicin! Men när man sover 4h/ natt är det svårt att hitta ngn inspiration till att åka. Bläää säger jag bara!

Möjligtvis att det blir en liten Playdate med Emma :) Men man får väl se var tiden och så tar vägen, jag har ju som sagt inte lyckats ta mig in till stan än.

På återhörande

En trött Fiddelino

Mina förbannade Ipodlurar!

Är det bara jag som har svårt för Ipods original lurar? dom ramlar ju ur heela jävla tiden! Ngn som har ett tips på hur man får dom att sitta kvar i öronen eller? Helvete dom har ramlat ur nu typ 8 ggr på en kvart! Och idag är jag lagom irriterad på allt så jag ville bara gnälla lite!!

Btw, Ubåten fungerar nu igen så nu är det en Saab igen! Det tog lite tid men Storebror och Pappa fick igång den! Jäkla tur de för annars hade det blivit problem imorgon, då hade inte jag haft ngn bil.

Ska bara avsluta med att säga Lycka till Lillebror som opereras imorrn bitti :)

På återhörande!

Fiddelino

Regnigt Eksjö

Jag tillbringade ungefär 20 minuter på Eksjö Marknad, det regnade så sjukt mycket att jag och Mamma gav upp och gick till Farmor och Farfar! Farmor hade dukat fram kaffe, mackor o massa gott :) Men det var inte till oss, för min äldsta kusin Magnus var där också! Men vi fick iaf smaka ;)

Idag ska storebror och Pappa försöka få igång Ubåten, med andra ord vår Saab 9-5. Fast vi kallar den för U95 nu:P och mamma har blivit Ubåtskaptenen sen hon försökte dyka ner i den nybildade insjön i Nässjö :P haha! Hoppas verkligen dom får igång den nu, jag behöver verkligen bil imorgon för jag ska in och ta blodprov, men samtidigt ska lillebror in och Operera sitt knä och vi har bara en bil. Problem med andra ord, så startar den inte ikväll måste jag ringa till min morbror och fjäska så jag får låna en bil av honom, han har oftast en över :P


På återhörande!

Fiddelino

The Offspring!

Det var länge sen jag lyssnade på dom men sedan en vecka tillbaka ungefär så fick jag reda på att dom släppt nytt!! jag menar det händer inte så ofta, senast va typ 03 eller ngt! Så nu den sista veckan har det blivit en hel del offspring! Jag rekommenderar verkligen skivan alltså! Den heter Rise & Fall, Rage & Grace! Finns riktigt guldklimpar på den!

Hittade en skiva med BR på datorn jag glömt bort jag hade! Rare & unreleased, riktigt kul o höra Punk Rock Song på Tyska tex. Finns riktigt bra låtar på den också! Så ni som lyssnar på BR! Ta och fixa hem den om ni inte har den!

På återhörande

Fiddelino

Tröjan!

Idag kom Fotbollsproffsets flickvän med min tröja, Han lovade mig en matchtröja i och med att han köpte mitt Playstation! Den var inte så snygg, men fan jag fick ju den;) Sen har jag ju proffsets autograf! Det kan ju va lite coolt om han skulle bli en kändis framöver;)

Just nu tillbringar han gymnasiestudierna i Helsingborg. Ni kan ju gissa er till vilket lag då:) En ledtråd: Henrik Larsson!

Somnade i eftermiddags och vaknade runt 18 tiden av att telefonen ringde, tog ett jäkla tag innan jag hittade den men det var Martin. Så han kom hit o vi käkade våfflor. Inte fel alls faktiskt :)

Imorgon är det Eksjö Marknad kanske ses där?

På återhörande!

Fiddelino

Sugen som tusan?


PERSONLIGT MEDDELANDE TILL EMELIE T:

Det var värst Emelie! Men hör av dig om du har kvar mitt nummer :) Det är sittplats den här gången men en av dom "dåliga" platserna;)

Matchen börjar klockan 19:30, Så om du vill hänga på är det bara att höra av dig! Håller biljetten åt dig tills du vet då :)
Nu kan vi nog lämna Hockeybiljettproblemet :) Skulle åkt till Sjukgymnasten idag men jag fick ringa återbud, inget fungerar idag typ. Sov ungefär 4-5 timmar inatt och för mig är det alldeles för lite så det blir att Chilla idag som man kallar det.

På återhörande

Fiddelino

Skyfall!

Jag och Albin satt innan ikväll och kollade lite på OC när det helt plötsligt börjar blixtra och åska som saaataaan. Det håller på ganska länge faktiskt, mkt längre än vad ett "vanligt" åskväder håller på häromkring. Sen runt halv 10 ringer min Mamma som precis slutat jobba, hon har lyckats köra ner bilen i en nybildad insjö utanför Willys, Det var vår saab det. Den gav inte ifrån sig ett ljud när vi kom fram, så det blev att bogsera den till Mormor och hoppas på att den startar imorgon. Behöver jag säga att min fader bytte färg i ansiktet från vit till röd? Märktes att han var ruggit sur, det blir så när han ser tusenlapparna flyga. 

I eftermiddags ringde telefonen, det var sudden som ringde o sa KOM UT! :P Hon måste antingen tagit ngt vitt litet piller, rökt ngt osv osv. För hon var inte riktigt som hon brukar;) hahaha.  

Nu är det Dexter och Piller tid! Jävla ryggen vill verkligen inte vara med o leka! Tur att jag ska till Sjukgymnast-göran imorgon, han ska få knäcka mej så hårt att jag går av! SKÖÖÖÖÖÖÖNT :D

Förresten, nästa vecka är det ju säsongspremiär i ishockeyn, jag har en biljett över? Någon som vill hänga på? Emma skulle hängt med men hon dissa mig den jeklen;) har lyckats fixa dom andra två biljetterna! Men som sagt, är det någon som känner sig sugen så hör av er :) Emelie tex! ser du det här kan du ju höra av dig;)

På återhörande!

Fiddelino

Fiddelino är uttråkad!

Okej nu har jag varit hemma ett par månader! Jag vill inte mer, jag vill jobba, plugga eller vad fan som helst! Vill inte vara hemma bara! jag menar vad ska man hitta på nu? Jag är till och med frestad att diska, dammsuga osv! Då är det illa mina damer o herrar!

Hoppas verkligen läkarn har ngt positivt att säga nästa måndag så jag kanske kan börja söka jobb iaf! Jag förväntar mig faktiskt att han har en plan för mig!

Nähä om man skulle ta o halta sig runt i skogen en sväng, kan ju vara ganska mysigt och gå o lyssna lite på Ipoden o filosifera lite, stavas det så förresten? Filosifera? hmn, får slå upp det sen!

Pratade med en gammal lärare idag över Facebook, tänkte fjäska lite så jag får göra praktik hos henne när/om jag kommer in på Lärarlinjen. Hon är precis den läraren jag vill bli, hon har ändå respekt med sig men samtidigt kan hon hålla en bra vänskaplignivå på det hela! En sköning helt enkelt :D

På återhörande

Fiddelino

Jäkla rygg del 690000000

Känns som man skriver det rätt ofta. Men fan, nu är det inge roligt. Kan inte ens ligga ner ordentligt utan att luften trycks ur lungorna och man måste upp fort som fan! SUGER!!!

Så idag har det inte hänt mycket. har kört ungefär 5,5 avsnitt av OC. I eftermiddags drog jag o fikade hos Farmor och Farfar. Det är rätt sorgligt egentligen det märks att dom börjar bli gamla! Farfar hänger verkligen inte med längre. Kommer ihåg när man var liten och man följde med Farfar ut i garaget, han kunde fixa ALLT. Då menar jag verkligen allt! Han hittade tex en bil i skogen som det växte ett träd igenom. Den tog han hem, den står i vårt garage idag och är renoverad! Den är grymt cool. Men nu när man tittar på Farfar är det inte riktigt samma sak! Han är gammal och trött nu. Hjärtat vill inte riktigt, inte ögonen heller för den delen. Suck jaja visst att han är gammal osv, men det svider och se bara!


Nää nu ska jag försöka sova!!

På återhörande!

Fiddelino

God Dammit

Nu har ryggen Fakkkaaatt ur för att citera en kompis till mig. Det går att skogen idag. Kan fan inte resa mig. Så idag blir det OC oc oc oc oc och OC! Mkt möjligt att det blir lite FM med.

Kollade på Sverige-Albanien igår kväll hos Martin, det va sådär faktiskt jag menar 0-0 dom borde klara av det bättre! Men ärligt talat, vem bryr sig? För nästa vecka börjar HOCKEYN! och jag har biljetter! Den 15:e september sitter man i Kinnarps och ser HV ta emot Frölunda! Underbart!

Nä ärligt talat, kommer inte på ngt o skriva idag. Så nu skiter jag faktiskt i det. Är inte på humör!

På återhörande!

Fiddelino

Anna Stern!!

Så heter Tjejen som Ryan ska ta med sig på balen! Men han dissar henne för Marissa. Det kan jag ärligt talat inte förstå. För Marissa är ingen höjdare ju ;)

Somnade inte förrän typ klockan 6 idag på morgonen! Så sitter här o känner mig smått bakfull ungefär, men jag fick mitt morgonkaffe nu iaf :D

Hade tänkt åka ut på Scouthajk o snika åt mig lite korv ikväll men jaaa, det regnar ju lite om man säger så. Så det blev ingen hajk, så nu har man inga planer för ikväll. Så vad säger ni gott folk? vad händer?

På Återhörande

Fiddelino


Slepless in Anneberg!

Kom hem från Forserum för ngn timme sen, men jag kan verkligen inte somna. Jag var jättetrött när jag kom hem men nu kan jag verkligen inte somna. först var kudden för knölig, sen var det för varmt, sen värkte ryggen. Nu kliar det mellan tårna:P Så nu gav jag upp jag gick upp, hämta ipodlurarna och jag satte mig vid datorn o lyssnar på lite NOFX just nu:)

och du ELKJ!! Det är inte Marissa, sån koll har jag att det är familjens Granne. jag menar den korthåriga bruden som Ryan dissar som Seth slutligen går med på debutbalen!! Haha!


På Återhörande!

Fiddelino

Fiddelino flyttar till Orange County

Japp, det är bestämt. Ska sälja allt jag har av värde och flytta till OC. Fatta vilket liv. Visst vissa grejer är otroligt patetiska i programmet, men jag kan ju lätt tänka mig att dela rum med Seth Cohen och ragga upp Ryan's brud han ska gå med på balen i första säsongen. Jag och Martin lyckades missa vad hon hette eftersom vi spelade FM samtidigt som vi kollade. Men jäääääääklar så fräsch hon va:)

Jag vågar nog erkänna att jag är fast nu, nu måste jag kolla alla avsnitt. Så är det bara:P

Ikväll är det Filmkväll hos Emelie! Ska bli kul att träffa lite av det gamla gardet ige, viss har man inte sett sen i påskas ungefär! Enda nackdelen är väl att man måste åka till Forserum :P

På återhörande!!

Fiddelino

The New drug, OC!

Jag tar tillbaka allt jag sagt om OC! Visserligen har jag bara sett något enstaka avsnitt innan. Men idag var jag hemma hos Emma och fikade lite, vi gled in på TV-serier och jag vet ju att hon är lätt beroende av OC. Det slutade med att jag fick med mig säsong 1 hem. Så ikväll efter Idol satte jag i första DVD'n borta hos Martin. Martin kollade nog inte så mycket eftersom han var smått medvetslös av sin feber. Men jag och Albin kollade hängivet, vi hann bara med 2 avsnitt men imorgon ska jag fortsätta kolla :)

Idag var det ju som sagt dags för Arbetsförmedlingen, det var ganska smidigt. Jag gick dit och han frågade hur jag mådde, jag svarade ärligt jag mår som en påse varm hundskit typ. Då sa han vi ses i Januari.

Förresten, har ju kollat på Idol med! Måste ju säga att den nya Juryn är hyfsat mkt bättre än den gamla, Han snubben i kepsen är ju hur skön som helst!

Nu ska jag "köpa" lite musik och sätta mig och spela FM! Koppla av lite med andra ord:)

På återhörande gott folk!

Fiddelino

14:e November!

Jag ska be till gud att jag antingen fortfarande är arbetslös då eller är ledig!! För nu har Sports Interactive släppt uppföljaren till Football Manager! Och det verkar så NAJS!!! Ni som faktiskt kanske bryr er en liiiten smula kan ju kolla in den här länken, http://www.youtube.com/watch?v=77URmWUc-1k&feature=user. Jag försökte faktiskt skapa länk genom blogg.se men det fungerar ju aldrig!!

Ja just det! Emelie hade ett visdomsord att dela med sig så jag skriver väl det här :)

Varje Människas dag är en ny natt-Emelie Thelander!

På Återhörande

Fiddelino

Glömde

att jag skulle gnälla på Ticnet också! Bokade biljetter till HV's första hemmamatch, tydligen har jag (säger dom ja) bokat dom med ngn ny grej som heter Ticetfast, vilket betyder att jag måste skriva ut dom själv. Men nu är problemet att jag inte har ngn skrivare! Så då undrade jag om man inte kan hämta ut dom i jkpg på ticnetgrejen. Men ICKE då får jag allt hitta någon som har en skrivare som uppfyller kraven, så nu kommer det en efterlysning.

Är det någon som har en Bläckstråle/laserskrivare med en upplösning på minst 300dpi, Svartvit eller färg spelar ingen roll tydligen. Åååh blir så trött, varför kan saker inte bara flyta på smidigt?

Shopping med Morsan!

Halliii Hallååå

Skulle träffat Emma idag, men jag tyckte att hon stressa alldeles för mkt så jag sa vi tar det en annan dag :) Hon har alldeles för mkt att göra på dagarna, jag menar när man frågar henne vad som händer i veckan så säger hon. På måndag är det det och det och det som händer, på tisdag ska jag göra det osv osv, När man frågar mig så säger jag, ingen aning men nått händer väll :P Olika för olika personer! Så idag så hade hon tre timmar över då sa jag att sätt dig ner o chilla istället ;)

Så jag drog till stan med Mamma istället, jag lämnade in min mobil på lagning, skiten har inte fungerat ordentligt sen jag köpte den i våras. Sen skulle Mamma köpa jeans, då fick jag för mig att köpa ett par med! Så då gick det 1000 spänn idag me, fan måste dra ner på pengaflödet alltså. Men aldrig fel att ha nya brallor ;)

Ska bort o trösta Heinrich med lite Ben&Jerries sen, han e sjuk den lille pojken:P he he !

Imorgon blir det Arbetsförmedlingen :/ usch sitta o förklara sig varför man inte sökt ngt jobb. Skönt o kunna visa upp att man e sjukskriven iaf.  Sen efter det så ska jag nog leka med Emma en stund om hon lärt sig att koppla av lite ;)

På återhörande!

Fiddelino


Satansförbannadejävlamygg

Gick som sagt till Solberga innan Nyttigt nyttigt :D Men när jag kommit dit visade det sig att lillebror sa fel tid till mig så jag missade första halvlek! MEn det gjorde väl inte överdrivet mycket eftersom det var myggattack på Lindhemsvallen! Det  va helt sjukt alltså, jag hade tom myggor i kaffet tillslut!

Iaf Anneberg/Solberga spelade oavgjort mot Gränna i en tät match med mycket felpass:P Men måste säga att dom blivit mycket bättre! Förr var det nästa pinsamt att se! Beröm till Bengtsson i mål och den nya killen på mitten, Kim tror jag han hette!

Efter jag varit nyttig åkte jag bort till Martin och käkade kalla våfflor och kollade på Queen live at Wembley, damn alltså Queen är underskattade!

Ja just det Albin hade ett visdomsord han ville dela med sig till bloggvärlden : Det är när man är närmast döden som man verkligen lever! Ni som känner Stekar'N själv vet att han inte e som han borde blivit ;) hahaha!

Nu ska jag spela FM o rock loss till Bad Religion!

På Återhörande

Fiddelino

Neuclippt!

jaha, så har man varit hos frisören igen, 1024 kr denna gången. Men värt varenda krona! Idag blev färgvalet Mörkbrunt och blått i luggen. Kanske lyckas att hålla den blå färgen i huvduet i miiinst en vecka den här gången, sist försvann det på 4 dagar och blev grått istället! 

Arcoxian håller i lite till verkar det som så jag bestämde mig för att jag ska gå till Solberga sen och kolla på när lillebror spelar fotboll. Förhoppningsvis får jag Martin med mig, annars har jag ju Ipoden. Kommit in i ett stim där det är mkt Pennywise och Offspring :) Känns helt okej faktiskt, har kommit i kontakt med en annan bloggare via min egna blogg som också är Reumatiker, Smålänning och det som är mest otroligt av allt. Hon lyssnar på Bad Religion, kan det bli mer Spooky? :P Kolla in hennes blogg om ni vill http://thedevilwears.blogg.se/index.html.

Nähä om man ska kolla så det är batteri i den där Ipoden kanske?

På återhörande!!

Fiddelino

Imorgon

blir det inte lika tidigt som idag, Herregud. Är helt förstörd nu :P  Har somnat typ 5 ggr idag! Nu senaste för typ en timme sen med Datorn i knät! Så sjukt trött nu. Jag som va så pigg idag på morgonen ;)

Imorgon blir det klippning! Lutar väl åt samma kör som vanligt, Färga håret mörkt med vita slingor eftersom jag måste dölja dom grå hårstråna som börjar dyka upp!

Nu är det Family Guy på 6:an och ärligt talat dom som skriver de där är inte riktigt kloka:P haha men det är förbannat kul! :)

Puss på Er

Fiddelino


Arcoxia is the shit!

Gick o la mig runt klockan tre inatt, ställde klockan på 08:50 för HV71's biljetter släpps klockan nio. Detta behövde jag inte oroa mig för iaf, Jag vaknade av att mobilen vibbrerade till klockan 6 typ, sen va jag hur pigg som helst pga arcoxian. Så jag gick ut o tog en långpromenad med Bad Religion i Ipoden. Så här vill jag känna mig varje dag! Jag vet att det är tabletten men fan va gött det känns ändå :)

Vad ska hända idag då? Nu är liksom klockan 07.57 och jag har druckit mitt kaffe o käkat osv. Undrar om man ska kolla på film eller ngt?:P

jaja den som lever får se!

Puss på Er

Fiddelino


Nu är det Officiellt!

Fiddelino ska bli lärare!! Eller ja, jag ska söka till lärarhögskolan så får vi se om jag kommer in men det är det jag vill bli! Verkar som ett schysst jobb liksom. Så det lutar åt att jag blir Historia och Religionslärare för Högstadiet och Gymnasiet! Så till nästa höst är väl planen att jag ska börja! Vill helst gå i jkpg eftersom mina läkare finns på Ryhov, och om man skulle få riktigt jävla ont så är det inte långt hem till familjen :)

jaja den som lever får se, nu ska jag lägga mig tror jag. Måste upp o boka hockeybiljetter imorrn bitti! WOohoo nu är det HÖST :D

Just det! Emma är nu officiellt 20 år gammal! Grattis babe :)

Puss på Er


Fiddelino

RSS 2.0