Oj vad tiden går fort alltså.

Jag har gjort det igen. Totalt glömt bort att blogga. Nu såg jag att det är nästan två veckor sedan jag skrev något här. Vad har hänt sen dess? Valet gick åt helvete, jag har varit på hockey ett par gånger samt lyckats att misslyckas ordentligt på en hemtenta.

Nu är det snart oktober och det betyder VFU. Så imorgon flyttar jag hem till Anneberg för att göra min VFU på Norråsaskolan i Nässjö. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Men jag ska erkänna att jag är satans nervös. Det är absolut ingen vana att stå inför 30st 14-åringar. Men det ska väl gå bra till slut.

Jo just det ja, min Macbook har gått sönder. Det är en alldeles för lång historia för att skriva här. Men vi kan säga så här. ALLT är apple-supports fel. Jävla klåpare, så imorgon åker den in på verkstad i Jkpg. Men först så ska Mr Fitness bjuda mig på lunch. Han har utlovat fläskfile så jag är laddad till tusen! :D

på återhörande

fiddelino

IM BUSTED!

jahaja, nu har Jimmy A hittat min blogg. Nu måste jag sitta och leta genom bloggen för att kolla så jag inte har skrivit något dumt angående honom. Han är så lättstött den lille lintotten :)

Vet ni vad, nu är det fan helg igen :D Hur skönt som helst. Så igår kväll var jag med lintotten och kollade på Växjö Lakers. De spöade upp Tingsryd med 3-1. Det var riktigt trevligt, dessutom var det skoj att se Jari Kauppila i TAIF som spelade i HV71 innan. Skönt att hockeyn har dragit igång, det är ett steg närmare vintern och ett steg närmare IFK Nässjös premiär match. Åh vad jag gillar vinterhalvåret :D

på återhörande

fiddelino

Honey, im hoooome!!!

Så kunde det ha låtit i min lägenhet om jag nu inte varit totalt ensam. Men hemma är jag iaf! Ligger i min säng igen och det känns väldigt bra. Skönt att vara hemma i sin egna soffa osv. Jag och Fidde kom ner till Växjö runt 18 tiden. Genast kände vi ett stort sug efter underhållning. Valet föll ganska snabbt på bio. Men sedan var det ju så att man skulle bestämma sig för någon film med. Det gick sådär, men tillslut föll valet på inception med Leonardo DiCaprio. Det var ett val vi aldrig behövde ångra. Har ni inte sett den så gå till närmsta biograf och se den, jävlar så bra den var.

Imorgon ska jag ha min första lektion den här terminen. Känns lite konstigt att dyka upp där när man inte varit med på två veckor. Särskilt eftersom det är en ny klass igen. Som tur var är vi många från vårens klass även där. Blir åtminstone en mjukstart i skolan, två lektioner den här veckan är ganska okej. Då hinner jag jobba ikapp förra veckan dessutom.

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer. Kände mest att det var dags för ett nytt inlägg.

på återhörande

fiddelino

Detta blir ytterligare ett gnällinlägg

Jag mår skit. Halsen värker fortfarande trots att det är en vecka sedan jag opererade mig nu. Jag har dessutom åkt på en sån satans förkylning. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, nysa gör ont, hosta gör ont. Allt gör ont.
Säger som Mange Schmidt, ta mig på orden det går bra nu.

på återhörande

fiddelino

The pain is numbing!

Nu är det gjort. Jag är mandel-lös. Men jävlar så ont det gör. Det börjar dock gå framåt nu igen. Efter flera dagar med bara yoghurt och piggelin så kunde jag faktiskt käka några makaroner idag. Det var en ganska okej dag med andra ord. Men jag längtar tillbaka ner till Växjö nu. Att få börja skolan på riktigt hade varit jäkligt gött.

Idag ska vi dock till Marianne och Rolands. Deras dotter och min mammas kusin ska gifta sig nu i oktober. Dock är hon så internationell att hon träffat en man från Australien så nu har hon flyttat dit. Så nu är de hemma på någon slags förlovningsfest. Så vi ska dit imorrn käka lite osv. Käka blir det inte för min del det blir väl vatten eller liknande :P

på återhörande

fiddelino

Tiden har runnit iväg och det har bloggats dåligt!

Tiden har gått och helt plötsligt är det 9 dagar sedan jag bloggade. Så jag tänkte jag slänger iväg ett inlägg nu innan det är dags för sängen. Idag ska jag iväg och operera bort mina halsmandlar. Kommer bli minst sagt intressant, är faktiskt ganska nervös nu. Inte för själva ingreppet men över hur ont det kommer göra efteråt.

Förresten, omtentan som det pluggades till sist jag bloggade klarades med tre poängs marginal vilket var jävligt skönt :) En riktig lättnad. Nu kan man koncentrera sig helt och hållet på terminen som kommer. Försöker planera in en resa upp till Emma i Uppsala också. Det ska fan i mig bli av nu i september.

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0