viva Espana!

Igår blev Spanien Europamästare i Fotboll! jag måste säga att det är jäkligt välförtjänat! Men nu glömmer vi EM och ser fram emot OS!!:D haha vilken jäkla sommar bara sport, bara sport, bara massor utav sport:D

Hade glömt att vi skulle till syrran o kolla deras nya husvagn, Så det ska vi utföra efter maten. Om jag inte somnar vill säga, är nanig:P Måste vila tills inatt så man orkar med livet!:P

Nu blir det sjunde himlen!


Fiddelino

Dörrterror!

Idag har jag skrämt iväg Jehovas vittnen för gott hoppas jag, Idag när jag käkade frukost så ringde det på dörren och jag öppnade. Utanför står en väldigt uppklädd herre och förklarar att han vill berätta om bibeln för mig. Han ändrade sig ganska fort när han såg vad jag hade för T-shirt på mig. Jag hade på mig min nya Bad religion T-shirt. Ni som inte vet det så är BR's logga ett Kors som är överstruket:P hahaha vilken jävla blick jag fick av honom. Jag var inte otrevlig eller ngt jag förklarade bara att jag inte var intresserad, för första gången någonsin har Jehovas inte fortsatt att tjöta, han tackade bara för sig o vände sig om :D

Sen när jag fixat lite så kom Alice på besök med storebror en stund. Jag hann inte leka med henne så länge för jag och Jossan hade bestämt att vi skulle iväg och kolla på Don't Mess with the Zohan! Gott folk, får ni möjlighet att se den så gör det!! Adam Sandler är kung så är det bara! Till och med som en Israelisk agent!

Ikväll är det EM-final! Spännande faktiskt, jag hoppas att Spanien vinner:) Cesc Fabregas kommer att pumpa sönder Chelsea-äcklet Ballack! Så jag säger bara FORZA ESPANA!!!

SKa chilla lite nu innan jag drar bort till Missionskyrkan för att kolla på fotbollen! Later bitches!!

Puss på Er

Fiddelino


Jag trodde det var ett djur men det var en ko!

Hoooj Hoooj Hoooj

Dagen har varit sjukt lång eftersom den aldrig slutade igår, Sa godnatt till Hannah runt klockan 3 igår natt, Sen var det lögn i helvete att somna, gick verkligen inte! Så när Morsan väckte mig vid 8 försökte jag fortfarande somna! Sjukt!

När jag dragit mig upp igen idag på morgonen så drog vi till Lager 157 och jag shoppade loss totalt! Har nog brännt minst 2000 idag. Men det var det värt, riktigt fina kläder där faktiskt!

Sen när vi äntligen kom hem så dök Albin upp. Vi hade bestämt oss för att hälsa på folket som var på scoutläger, Sagt och gjort vi drog till Tranås och vi gled runt på scoutlägret ett par timmar och jag fick uppleva mitt första lägerbål vilket inte sa mig så mkt men jag har upplevt det!! Frös som en jäkla hund på slutet!! :S

Värsta är ju att man inte hunnit prata med Hannah alls idag:(  Sen hon tappade bort sin mobil kan vi bara prata över msn och det är inte jättelätt att tajma in så att båda är vid msn samtidigt:( Men jag hoppas jag ska hinna säga hej innan jag somnar! :)

Ska tydligen hämta brorsan i stan sen när han ringer också, lagom roligt men det måste ju göras liksom! Får väl se när han ringer, jag hoppas på runt 12 så man är någorlunda vaken imorgon. För imorgon ska jag och Jossovich på bio, sist vi var på bio fick vi extra biljetter för projektorn dog, så vi tänkte dra o kolla på Don't mess with the Zohan:P Kan väl fungera? :)

Take Care Bitches och kom ihåg, Kor är inte djur!


Fiddelino

Monstermördarmyggorna del 2

Jag har så sjukt ont i mitt ögonlock, skrev om det häromdagen att det hade svullnat upp under natten. Nu är det värre, mkt värre!! Kan bara öppna ögat till hälften typ och så kan jag inte titta åt höger. Undrar om det är farligt?? Lovar att det är dom förbannade monstermördarmyggorna!!

Någon som har en idé om varför mitt ögonlock svullnat upp? Hjääääälp



Fidde

Så bra...

Va det, Kolla här vad Aftonbladet skriver om BR's konsert igår.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article2771398.ab

Hoppas det fungerar såhär, om inte så får ni väl säga till...


Puss på Er

Fiddelino

West Coast Riot in my heart!

Heej!

Nu var alltså West Coast avklarat! Oh jäklar vad glad jag är att jag åkte! En av dom bästa upplevelserna i mitt liv!!

Dagen började sådär med spööö regn i en timme ungefär, Jocke, Johanna och jag blev jävligt blöta. Men precis när Dom Lyckliga kompisarna skulle börja spela blev det uppehåll, och senare tittade solen fram också:)

Efter DLK så var det lita halvdana band tyckte jag så jag har inte lagt på minnet vilka dom var eller vad dom spelade:P Sen var det dags för den första konserten som jag faktiskt var lite intresserad av Lagwagon. Dom lirade riktigt bra med grymt bra mellansnack! Efter Lagwagon var det dags för nästa höjdpunkt! FLOGGING MOLLY. Där snackar vi Energi och fart:) Riktigt härligt, dom körde mkt bra låtar osv!

Then for tonight's main event, (iaf för mig) BAD RELIGION! Alltså det är nog en av dom bästa grejerna jag sett! Dom va helt otroliga. Så härligt att kunna stå o sjunga med i låtarna osv:) Damn måste se dom igen alltså. Sen efter Bad Religion var det Millencollin, dom förtjänar inte ens att skrivas med fet-stil. Dom var inte alls bra! Visst deras låtar var bra men live är inte deras grej.

Sen när jag var redo att åka hem laddade Jocke och Johanna om för att kolla på NOFX. Men det var inte min grej heller faktiskt, verkade inte ta spelningen på allvar vilket jag har lite svårt för att tka är en bra  grej, Men visst dom var väl roliga osv. Men om man ska lista kvällens framträdanden så blir det såhär.

1. Bad Religion

2. Flogging Molly

3. Lagwagon

4. Millencollin

Nu är klockan 15:30 och jag har knappt gått upp än eftersom jag sov till klockan 2 idag. Herregud!

Nu ska jag antingen sova ngn timme till eller lämna bilen jag lånat, får se hur det blir.

Puss på er

Fiddelino


Bara timmar kvar!!!

Nu är det bara timmar kvar tills jag, Jocke och hans Johanna åker till Göteborg för att se enligt min mening ett av Världens bästa band! BAD RELIGION!!!!  Förut har jag aldrig varit särskilt intresserad av musik osv, Men BR's texter träffar verkligen, för dom har så jävla rätt:P 

Striking at mental apparitions
Like a drunk on a vacant street
Silently beset by the hands of time
Indelicate in its fury
An aberrant "crack" as skeletons yield
To unrelenting gravity
While viruses prowl for helpless victims
Who succumb rapidly

Tell me! Tell me where is the love
In a careless creation?
When there's no above
There's no justice
Just a cause and a cure
And a bounty of suffering
It seems we all endure
And what I'm frightened of
Is that they call it God's love

Twisted torment, make believe
There's a truth and we all submit
Believe my eyes my brain replies
To all that they interpret

Tell me! Tell me where is the love
In a careless creation?
When there's no above
There's no justice
Just a cause and a cure
And a bounty of suffering
It seems we all endure
And what I'm frightened of
Is that they call it God's love
I know there's no reason for alarm
But who needs perspective when it comes to pain and harm?
We can change our minds - there's a better prize

But first you've got to
Tell me! Tell me where is the love
In a careless creation?
When there's no above
There's no justice
Just a cause and a cure
And a bounty of suffering
It seems we all endure
And what I'm frightened of
Is that they call it God's love
My pain is God's love


Snälla ge mig torsdag nuuuuuuuu:D Tillsdess får jag nöja mig med musik på datorn, kör alla skivor dom gjort i Playlisten nu, det är ett par st sen dom började alltså!


Fiddelinoooo


jallaaaaa

Kan det inte va torsdag nu??? Jag vill ha TORSDAG!!! Imorgon spelar Bad religion i Göteborg, Jag tror inte jag sett fram emot något så här mycket på flera år!!! Det känns som om det är dagen innan julafton eller något liknande:D

Hans ringde och väckte mig vid 10 idag, han ville käka lunch. Man tackar inte nej till Handav så det blev en kebabtallrik hemma hos honom! Han har semester nu den late så han höll på att fixa i trädgården! Spännande må jag säga!!

Jag anställde min bror för att städa Birgitta nu, ska lämna henne hos Moster ikväll när jag ska ha hennes bil till Göteborg. 50 spänn är väl rimligt för en städning?

Och till Emmas-london kompis Jonna säger jag bara, HAHAHAHA :D


Puss på Er


Fiddelino

Monstermördarmygga!!

Jag har blivit attackerad i sömnen!! Något har bitit mig, Jag kan garantera att det är en konspiration med både ryssar, tjecker och ja ni hörde gott folk, MONSTERMÖRDARMYGGORNA!!! Mitt ögonlock gör ont! :/

Pratade med H inatt, Nu ska jag outa hennes riktiga namn, dom flesta som läser vet redan vem H är :) Hon Heter Hannah! och vi pratade inatt igen :) Lääänge, hehe vi kom fram till att vi är lika knäppa båda två:) Vi får väl se vart det tar vägen så att säga! :)

Idag vaknade jag klockan 11 och det kändes som om jag blivit överkörd av tåget:S jag va helt slut:P kroppen värkte en del också! Jag skulle egentligen åkta till Försäkringskassan idag men jag pallade inte, så det blev bara en sväng till Sjukgymnasten, Han är bra! Han kan fixa allt, Först böjer han lite på mina ben, sen ger han vägbeskrivning till West Coast Riot som vi ska på på torsdag!!!!! Fattar ni, man kan nästan börja räkna timmarna till Bad Religion kliver in på Scen!!!


Nu ska jag ta en sväng runt Laeryd och sen prata lite med Hannah tror jag:)

Puss på Er

Fiddelino

What a Wonderfull wooooooorld!

Fan det flyter på ganska bra nu, peppar peppar! Har inte så där jävla ont som jag haft innan, osv:)

Idag hoppade jag upp kvart i 8!!!!!!! Fattar ni hur tidigt det är?:P Så jag bestämde mig för att ta en promenad faktiskt, så jag gick ett par kilometer, sen tog jag en dusch, När dessa två aktiviteter var avklarade så var klockan bara halv 9!!! Så jag käkade till och med frukost, två knäckemackor och ett stekt ägg:D Fan vad jag känner mig duktig idag! :)

Nu är klockan 9:24 och jag vet inte vad jag ska hitta på med resten av dagen :S:P Lutar väl åt en vanlig arbetslös dag, Tillbaka till Aidensfield, Hem till gården, Doktorn kan Komma och till sist Cityakuten!

Äckel-Emma ska ringa sen o tjöta lite, kan ju vara najs! Sen ska H och jag försöka prata lite i telefon, ÄNNU mer najs:) om hon är på sitt ovanliga trevliga humör ;)

Nu ska jag sörpla kaffe och försöka hitta ett par strumpor!!!


Puss på Er

Fiddelino

Regnet det bara öser ner!

Hoooj Hoooj Hoooj!

Blir ett snabbt inlägg nu för jag ska hämta farmor och farfar om sisådär 30 sek!

Kom i säng tidigt igår (Tack H) Men hjälpte inte för jag var ändå skit trött idag, efter  jag kört farmor och Farfar så somnade jag med Stieg Larssons sista bok över ansiktet och vaknade för sisådär ett par minuter sedan :S

Kan vara vädret som gör en trött kanske? För det bara regnar o regnar o regnar, vart tog sommaren vägen??

Pratade med H igår kväll och vi kom överens om att vi MÅSTE träffas på ngt sätt :)

Shit nu är jag sen! Måste åka nu :P Skit me. jaja take care blogglovers :P


Puss på Er

Fiddelino

My Pain is God's Love

Hooj Hooj!!!!

Idag är det midsommardagen och jag är inte bakfull :D Jag är så stolt över mig själv :P Kändes väldigt bra att inte ta en enda droppe alkohol igår, och jag hade riktigt roligt ändå :)

Dagen började med att jag och bror drog till Eksjö och hälsade först på Farmor och Farfar sen storebror på berget, Lillebror hjälpte storebror att fixa hans bredband medans jag lekte med Alice:P bra arbetsfördelning tkr jag:)

Sen drog vi hem och Fam Juhlin och Fam Libb kom hit för att fira midsommar, pappa libb hade ordnat med en femkamp som jag vann utan att delta hela tiden, fattar ni hur överlägsen jag va?:P Jag vann en tia-lott och ett paket Toffifee, Dessutom var det vinst på tia-lotten:D

När middagen och fika var avklarat drog jag till DM-meister i Forserum och kollade på en film, Crank hette den tror jag, Jävlar så bra den va:D Alltså det var ju inte Forrest Gump direkt men ändå riktigt bra film! När filmen var klar så var vi hyfsat trötta men då var det Borat på TV! Han snackade rakade brudar med en guvernör i USA så jäkla roligt, han är så jäkla pinsam men ändå så rolig, kan inte gå fel liksom :)

Sen åkte jag hem H höll mig sällskap i telefon så jag inte somnade på vägen hem, H hade ngt dryganfall igår natt men det fungerade ganska bra ändå;)

Idag är det Tima's avskeds "fest" i kyrkan och jag ska dit tror jag. Har ju blivit lovad att kolla på Holland-Ryssland med klockan 21 vilket jag sett fram emot lite :D Holland har spelat så jävla bra!!! Lovar dom kommer vinna EM!

Nu ska jag ta en jävla massa tabletter så jag kan gå ner till duschen sen!

Puss på Er

Fiddelino

Glad Midsommar!!

Jaha, då var det midsommar igen! Återigen vill jag påpeka hur sjukt fort tiden går egentligen:S Jag hänger inte med riktigt! Årets midsommar blir den lugnaste på flera år :) Det ska bli riktigt skönt, Blir att äta lite med mor o far och deras vänner här hemma sen ska jag hem till Dennis och kolla på nån film och chilla bara:) Både han och jag fick nog lite för mkt av dom alkoholhaltiga dryckerna förra veckan så vi bestämde oss för att idag blir det bara cola:P

Igår kväll ringde Albin och sa att det va Movie time hos kaka, det kan man ju inte dissa bara, även att den första filmen var den värsta jag sett på länge, The Weatherman med Nicholas Cage, Herregud. Får ni erbjudande om att se den filmen så spring skrikande ut ur rummet så fort som möjligt, det var den värsta skit jag sett, 1,5 ångest bara:S Usch inte min grej:P  Men Western filmen vi såg efteråt var lite halvbra ändå, var bara det att vi började se den alldeles för sent! Kom hem vid typ Halv tre inatt, jag va så trött då. Men H var inne på msn så då pratade jag med henne till halv 4 för jag vill ju inte vara taskig :P Har hon suttit o väntat på mig så måste man ju vara lite social:)

jaa just nu är klockan 12:48 och jag väntar på att brorsan ska bli klar i duschen så jag kan skölja av mig lite så vi kan åka till Farmor och säga hej:) Ska se om vi hinner upp till brorsan på berget en sväng också!  Sitter och lyssnar på Metallica vilket var jävligt länge sen! Jäklar så bra Overkill är! Ulrich's trummor i den är helt otroligt! Kommer inte på vad jag ska ha på mig idag så det blir Arsenal-tröjan faktiskt, mest för att reta Dennis ikväll, ni som känner Dennis vet att han HATAR Allt, givetvis är Arsenal en av dom sakerna han hatar överallt annat så ikväll ska vi provocera till MAX :D

Nehe nu verkar det som om brorsan är färdig! Min tur alltså! Återigen önskar jag alla som kanske läser den här bloggen (antar att det inte är så många) En riktigt glad midsommar!!! :D


Puss på er! (särskilt H)


Fiddelino

Du är plats 262 i kön

Försäkringskassans telefonsystem är underbart, Tänkte jag skulle ringa istället så jag slapp åka till stan så tidigt. Men då är det en röst som säger att min väntetid är beräknad till 1,5h:P Gissa om jag la på? Men sen fick jag en snilleblixt och gick in på deras hemsida och hittade en sjukanmälan där. perfa:D Så nu behöver jag inte åka till stan förrän typ halv tre:) Ska till Göran och träna lite om kroppen vill. Natten har ärligt talat varit för jävlig, ont överallt. Borde ju fan ge sig nån gång? Tur att H håller humöret uppe på mig iaf:) jaa andra hjälper ju till också givetvis men hon jobbar på det lite extra:)

Nu ska jag käka lunch och kolla på Hem till gården :D


Puss på Er

Fiddelino

Heja Sverige friskt humör röva hänger utan för!

Idag gäller det, Sverige måste ta poäng mot Ryssland för att gå vidare ur gruppen, och vet ni en sak, jag tror dom klarar det. Känner på mig att Henke kommer briljera ikväll :) H visste inte ens att Sverige spelade, hon håller hellre på Italien vilket gör mig lite ledsen faktiskt. Vad är det för Svensk liksom?:P

Blev sent igår igen, fan kommer verkligen inte i säng i tid längre:P men jag lyckades faktiskt ta mig upp runt halv 12 idag istället. Satte mig och slog upp den sista Stieg Larsson boken :/ Vad ska jag göra sen liksom? Dom har ju varit min räddning sen jag blev arbetslös:)

Blev sjukskriven igår när jag var på sjukhuset, frågade min läkare hur lång tid det tar innan min medicin ger någon effekt, vet ni vad fanskapet svarade? 6 månader!!!!!! :O 6 jävla månader till med det här? eh nej tack. Så då sa jag till honom att då får du fan sjukskriva mig för jag kan inte ta ett jobb som jag mår nu, Då blev jag sjukskriven resten av sommaren. Så imorgon blir det att dra till Försäkringskassan och Anmäla sig sjuk, Måste ju tydligen fjäska för dom också så att man får åka utomlands. Annars kan man bli av med sjukpenningen, :S Jävla land man bor i egentligen.

Ska ändå försöka ta o gå en lång runda sen, kommer ändå inte få mkt ondare liksom så man kan lika gärna gå. Får väl se om jag får med mig morsan och gå Runt Laeryd eller ngt.

Puss på Er

Fiddelino

Jag har mördat!

Jag är en mördare, och jag ljuger inte!! Idag när jag åkte hem från Sjukhuset så körde jag på en skata!! Sånt jävla otäckt ljud när den slog i bilen, och man hörde verkligen hur den studsade under bilen också:S bläää.

Som sagt har varit på sjukan idag, Inte lika många timmar idag dock men ändå segt, särskilt när man hamnar jämte världens gnälligaste människa,  kvittade vad dom stackars sköterskorna gjorde så var det fel. Hon fick ingen mat, hennes dropp gick långsamt osv osv osv. Herregud, trodde jag skulle strypa henne med min droppslang efter ngn timme. Jävla kärring rent ut sagt! Sköterskorna där är underbara. Dom gör verkligen allt för att man ska trivas så jag tyckte verkligen synd om dom när den där jävla kärringen skällde hela tiden!

Igår tog jag steget o ringde till H, och hör och häpna hon svarade:D så det måste ju betyda att hon finns på riktigt :) och bäst av allt, hon verkar faktiskt vara minst lika dum i huvudet som jag :D haha:) en timme i telefonen bara flög iväg igår tills hennes batteri dog :/ Men får väl ta igen det en annan dag:)

PERSONLIGT MEDDELANDE TILL ÄCKEL-EMMA :D

EMMA THEO WALCOTT HAR NUMMER 32!!!!!!!!! Jag hade feeeel :P Så om du ser det här kan du ju anteckna det nummret istället:D ps tack för hjälpen med tröjan:) DS

Ikväll blir det fotboll i källarn som vanligt, Italien-Frankrike, kommer bli en jäkla match tror jag:) Spännande!

Puss på Er

Fiddelino

Hur kommer det här sluta?

Idag slog jag på text-tv när jag käkade frukost och då får man en örfil till, härom dagen skrev jag ju att Per Ledin flyttar till NHL, nu drar Andreas Jämtin också. Tvivlar på att HV kommer hinna fylla alla luckor innan säsongen börjar, iaf inte med tillräckligt bra spelare. Man kan ju bara hoppas på att Thedenby, Önnerud och dom andra från Juniorlaget pallar med att briljera i höst. Annars blir det jobbigt, JÄTTE Jobbigt.

Gårdagen tillbringades delvis i sängen och delvis vid skrivbordet, Tur att H lyckades hålla sig vaken o hålla mig sällskap:P *hm*  Fattar inte hur klockan närmar sig tre varje morgon innan man kommer i säng. Måste bli ändring på det. Hela dagen försvinner ju när man sover till typ 12.

Just nu sitter jag och väntar på ett Äckel-Emma ska ringa, måste fjäska lite för henne så hon åker och handlar en ny Arsenal tröja åt mig:)

Så tills vi hörs igen! Fuck off bitches;)

Puss på er

Fiddelino

O herre!

Den har dagen har gått i ultra rapid, trots att jag gick upp vid typ 2. Hamnade framför datorn för idag har jag ONT! Jävlar alltså. Pratade med H igår kväll i telefon. Hoppas dock inte jag sa ngt dumt :) Skön dialekt iaf;) haha!

Nu ska jag faktiskt ta och kolla på fotboll igen, idag är det Tjeckien-Turkiet, hoppas på Tjeckien, dom har ett bra lag iår...

Åskmolnen hopar sig utanför fönstret igen nu, antar att det kommer börja åska snart igen. Mulrade duktigt i eftermiddags!

Puss på Er

Fiddlino


Better off dead

Visst jag är väl lite bakfull, visst jag har spytt hela natten, visst jag har sovit med huvudet i spybaljan. Men värken jag har idag slår allt det där. JAG KAN INTE RÖRA MIG! Med tårarna rinnandes ner för kinderna fick jag ringa till brorsan som var på nerevåningen så han kom upp och hjälpte mig till toaletten, Min bror är en klippa!! Love you broo. Senaste veckorna har jag ju haft ont lite hela tiden, men idag. Herregud, det är hemskt på riktigt. Det är då man faktiskt börjar undra vad i helvete lever man för?


Fidde


Den Blomstertid nu kommer.....

Idag är det stora sluta skolan dagen i Nässjö. Lillebror slutar 9:an idag :O  det är helt sjukt vad tiden går fort, det känns som igår när man hörde Andreas skrika efter mamma när hon lämnade honom på dagis, Hans skrik ekade över hela skolgården då:P  Men han har vuxit upp också :) Det är inte alltid vi kommer överens men han är en bra lillebror! Han hjälper mig väldigt mycket när jag inte mår bra och även om han själv inte tror det så tycker jag om honom väldigt mycket! Så Grattis brorsan! Hoppas du kommer in på Handels nu så du kan gå i storebrors fotspår:)

Det är något speciellt med skolavslutningar i kyrkan, det är mysigt liksom! Sen va det ju lagom coolt när Kerstin drog igång Eye of the tiger på Orgel :D Gåshud på det!  Men det bästa i kyrkan idag var tveklöst från en Annebergare! Lina Utter som sjöng Release me! O M G hennes röst va helt otrolig!

Ikväll lutar det åt att det blir Fotboll ute i Forserum igen, Ska ändå hämta Andreas inatt när han har supit ner sig. Så DM o jag ska kolla på Holland-Frankrike :D FORZA HOLLAND! Blir nog en pizza då me;)

Nu ska jag koka kaffe åt la famillia och Marianne vi ska käka tårta och gnälla på brorsans betyg;)

Puss på ER! Särskilt till Andreas idag då! :)

Fiddelino

Hur?

Hur kan han göra så? Han står i parken och firar med oss och säger att han älskar att spela för HV osv, Sen kommer det som ett slag i ansiktet, Per Ledin skriver på för Colorado. Hur i helvete kan man göra så då? jag förstår att det är pengar inblandat o grejer! Men fy fan vad besviken jag är just nu!

Per Ledin go to hell!


Fidde

Fiddelino is going to Rome!

Nu är flygbiljetter och Hotell bokat, från den 4:e augusti till den 13:e Augusti befinner sig jag och DM i Rom :D Kommer bli najs som få! Bestämdes även att vi skulle försöka hitta på ngt på midsommar, så är det någon som har ngt förslag så kom gärna med det :D

Men det är ngt som gör mig orolig, kan inte sätta fingret på vad det är, ngn slags klump i magen som jävlas med mig och jag har klurat ett par timmar på vad det kan vara men utan resultat.

Dagen har varit som den har vart liksom, hunnit prata lite med H iaf vilket känns bra! :) Skåningar alltså :)

Nu ska jag kolla på Rocky III, kommer bli riktigt gytt.


Puss på Er

Fiddelino

Woollooloo

Alltså, det är sjukt vad slapp man blir av att sitta hemma. Innan tog man sig för att göra saker, men nu efter jag slutat jobba så händer det inte ett jäkla skit. Dagarna flyter ihop och man kollar på TV och spelar FM. När mina leder vill leka igen så ska jag motionera som ett jävla as:D ska aldrig sitta still. Tänk att få springa runt o jaga en boll lite eller vad som helst :)

Blev sent inatt igen efter att mitt fantastiska sällskap o jag tjötade tills det blev ljust igen, Vi måste lära oss att säga godnatt liiiiite tidigare;)

Jakob ringde innan, Kul o prata av sig lite, Han förstår min ilska lite vilket är bra, hehe blev ett långt samtal om vissa saker.

Nu precis innan jag skulle åka till Dennis hade till och med satt mig i bilen, då ringer han o säger kom vid 19 istället, hmn, jaja bara gå in igen o chilla ett tag till. Kanske hinner tjöta lite med H om jag har tur :)

Puss på Er

Fiddelino


Det började bra!

Trots att inte Grekland ville bjuda upp till fotbollsmatch genom att bara rulla bollen i backlinjen stora delar av matchen så lyckades Sverige vinna :D aah det känns så gött! Nu kan vi kanske gå vidare från Gruppen, vem vet?

Dagen har varit lugn, Hade jävligt ont idag på morgonen, Morsan fick ge mig värktabletter sen va det bara att somna om och vänta på att jag skulle kunna ta mig ur sängen. Folk undrar varför man är bitter? Men va i helvete tror dom liksom? Jag kommer knappt ihåg sist jag mådde bra en hel dag. Jag kan bli så förbannad när folk säger att man är sur o irriterad, Klart som fan jag är sur och irriterad! Säger bara en sak, Testa själva så får vi se vem som är sur och irriterad sen, Helvete!!

nää nu ska jag vänta på att H loggar in och att Rocky ska börja :) najs Najs!


fiddelino

Tjaalllaaalaaa!

Sitter i sängen här o tänkte reflektera lite över dagen som gått. Den har ju varit lika slapp som vanligt. Men har inte några problem med det nu direkt, känns som om livet flyter på rätt hyfsat ändå. Många som vet hur dom ska pigga upp mig lite så det känns rätt gött att veta att man har sådan vänner också :)  Tack Emma för att du kan fixa Arsenal Tröjan! Du kan få en glass i fraktavgift:)

Och Emelie, skulle svar på din kommentar men det gick inte. så det kommer här istället:) varsågod! Det var inte bara du som uppskattade papegojan;) haha hade typ 10 st med mig till Brinell:)

Idag var det den bästa matchen sen Europamästerskapen började, Holland KROSSADE Italien, Tkr inte om italien, dom kan verkligen inte spela fotboll, dom verkar mer intresserade av att filma till sig frisparkar och fixa håret liksom. Och det fick dom känna på idag, För jävlar va bra Holland va, Extra kul att se Gio Van bronkhorst krossa! Och Van Der Saar vilken kille:D  

Hoppas bara Sverige kan stå upp lite mot Grekland imorgon! Vi får väl se!

Fiddelino

Tänk om

Tänk om man kunde få vara utan all skit, bara EN dag. Tänk att kunna vakna utan att känna sig seg, trött o tjurig. Usch nu har den här skiten hållt på i så många månader, man tycker ju att det borde ge sig? Men Icke. Man har liksom ingen ork till någonting. Tur att det finns personer som håller humöret uppe :)

Var inne på Sibylla idag o käkade hos Jocke med Hans. Var helt okej. Kul o snacka lite med Hans också, han är ta mig fan min idol....

Var inne på Arsenal's hemsida idag, dom har tydligen släppt sin nya tröja för nästa säsong, Så om någon kommer ihåg att påminna mig så måste jag fråga Emma om hon kan köpa med en hem till mig :) Eller om du läser det här Emma:) Så kan du ju göra mig den tjänsten;)

Även att jag kom i säng tidigt igår (tack vare H) så är jag skit trött idag, gick upp vid 8 o ringde sjukhuset, visserligen resultatlöst, Men sen somnade jag igen och vaknade vid kvart i 12. Men det känns som om jag skulle kunna sova igen nu, Fattar inte vart all min energi tagit vägen.

Fiddelino

Värme, Mat, Värme, Mat, Värme, Mat

Jaa så kan man sammanfatta dagen, Det var jävligt varmt, En jäkla massa god mat :) Kan det bli bättre? knappast:P Men jag måste erkänna att när jag stod och väntade på att dom skulle springa ut hade jag lite ångest över att det faktiskt inte var VI iår. Usch kändes konstigt att det redan gått ett helt år. Jag menar vad fan har jag gjort på ett år? Inte ett jävla skit. Slitit på ett pissjobb osv.  Men jaja, Jag hittade iaf alla som jag letade efter och lämnade av mina papegojor:) Eller ja nästan alla, Jossan och Herr Hallonberg var lögn i helvete att hitta, Så dom fick varsitt grattis sms istället.

Sen när jag hittat Emelie, lämnat papegojan och lämnat HP´s plats ringer Emma o frågar om jag har Emelie i närheten. *hm* Näaee inte riktigt:P Men jag lovar Emma nästa gång ska jag tänka på at du vill prata med folk :D

Efter att vi stått där o svettats bar det av upp till Familjen Södergren för att äta lite hos Simon och säga grattis! Blev dock inte långvarig eftersom vi åkte till både Erik och därefter till Kaka! Oshit! KAKA!! läser du det här så hälsar Emmas london kompis Jonna att hon gillar dig och ditt smeknamn:D Men på alla ställena innebar det att man skulle äta:P Så när jag lämnade Oskar's place så somnade jag. Vaknade av att Martin ringde vid halv 9 o frågade om jag skulle komma o kolla på fotbollen!

Nu efter fotbollen har jag ägnat mig åt att vara fylletaxi, Sitter just nu och väntar på samtal från Kaka, känns liksom inte lönt att gå o lägga sig:P

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAAAG LÅÅÅT OOOM OOOS FRJÖÖDAASS III UUUNGDOOOMEEENSs VÅÅÅÅÅR osv osv osv:) Grattis återigen Alla studenter! IMORGON ÄR NI ARBETSLÖSA ALLIHOP!!! MOHAHAHAH:D

Puss på Er

Fiddelino

Angermanagement!

Idag har jag bara fått höra sluta va så sur osv, visst jag har nog inte varit på mitt vanliga strålande humör. Men nästa jävel som säger åt mig att sluta sura ska jag dra den här ramsan för.

Testa själv att i 6 månader gå upp varje morgon och kroppen känns som om den precis blivit överkörd av en buss, Varenda liten led värker. Om dom har det så i 6 månader och fortfarande är lika äckligt jävla pigga o glada, Då ska jag också sluta sura, Tills dess så ska ni veta att jag har inte bara bra dagar där jag är glad. Ibland måste jag också få sura och känna mig liiite uppgiven, så är det bara.

Imorgon är det student och jag har lovat o hjälpa till med Tonårs presentutdelning, vi får väl se hur det går. Men jag tänker springa över alla studentuppvaktningar fort som saaatan för kl 17 börjar det som jag har väntat på EUROPAMÄSTERSKAPEN I FOTBOLL :D:D:D Så en månad framåt ska jag kolla på minst två fotbollsmatcher om dagen, FUCK söka jobb....

Till er som ska ta studenten imorgon!

Grattis till Er allihop, jag ska försöka säga grattis till så många som möjlig imorgon utanför skolan men jag kommer långt ifrån att se alla jag vill se. Så jag kör en masshälsning här:) Har en känsla av att det kommer kännas jobbigt att stå utanför dörrarna på brinell imorgon och veta att det redan gått ett år sedan man själv sprang ut :/ Usch det känns hemskt o bara tänka tanken liksom! Men det var också en av dom bästa dagarna i mitt liv:) Champange frukosten Veronica fixat, säga hejdå till Ulla-brita (vilket var riktigt jobbigt, det var inte långt ifrån tårar) Säga hejdå till klassen! Vi höll inte alltid sams men sista halvåret var riktigt roligt vågar ja påstå:) Jag gjorde mycket saker jag inte är så stolt över i både 1:an och 2:an, Särskilt mot två personer. Tänker jag tillbaka på det så var jag ett jävla as! Men ända sen jag faktiskt märkte att jag var ett as mot dessa personer har jag försökt att gottgöra dom:) Och en av dom har faktiskt blivit en av mina närmsta Vänner! Oj nu spann jag iväg lite kände jag. men skitsamma :) Min blogg så jag bestämmer ;)

Nu ska jag sova, ska bara säga godnatt till H sen måste jag krypa ner, ska träffa martin och Linda klockan halv 11 imorgon fm.

Så godnatt på ER!

Fiddelino

Du gamla du fria....

Idag är det Nationaldagen, men det känns faktiskt inte så högtidligt. Dagen är som vanligt, Jag gick upp läste Stieg i solen och sen hamnade jag här framför datorn:P

Imorgon börjar EM :D Som jag har väntat och längtat, Studentfirandet kommer inte bli långvarit imorgon har bestämt mig för att vara hemma klockan 16 då första matchen drar igång, Schweiz-Tjeckien tror jag det var! Ikväll är det fotboll på Granvalla också! Annebergs GIF mot Lommaryd, funderar på om man ska gå upp och kolla på när Ivaano som för övrigt fyller 18 idag briljerar!
 
Ja som sagt så fyller Ivan 18 :) jag gillar Ivan! Han är en bra vän även om vi inte umgås så mycket nu på sommarn men på vintern blir det en hel del bandy! Så grattis ivan:) Hoppas du får en fin födelsedag, Du är min Favorit Kines :D

Blev lika jäkla sent denna natten, jag måste försöka vända på dygnet, Jag sitter uppe alldeles för länge och sover alldeles för länge på dagarna, Det håller inte i längden. Men just nu finns det mkt att göra på nätterna;)

Idag för ett år sedan letade sig HPB0407 ut i skogen för att klä vår vagn till studenten, jäklar vad vi jobbade med den där vagnen, medans vissa satt i gräset och kollade på:) Men det var ändå en mysig kväll:) Den här veckan har jag saknat klassen som satan, Tänk vad roligt vi hade sista veckan, Jag, jocke, Frida, Emma och alla andra! Många av dom har blivit vänner för livet andra har jag inte sett röken av sedan studenten!  i vissa fall är det väl lika väl:) Andra skulle ja inte klara mig utan så är det bara!!

Usch nu blev jag emo, jag vill gå i skolan igen! Men inte högskola! Jag vill ha HPB! NUUU!


Fiddelino!!

This is My Curse!!

Undrar vem fan jag retade upp i ett tidigare liv, Jag vill sova, Hjärnan vill sova, kroppen vill sova. Leder och muskler säger ICKE! 

Den där medicinen jag fick igår måste varit typ Koksalt eller ngt, det fungerar verkligen inte. Fingrarna på högerhand är helt svullna, När jag går känns det som jag går på glas! Jag är trött på det här! Jag vill inte mer!  Så länge jag mår så här är det inte lönt att söka jobb, Går ju inte gärna säga till sin blivnade arbetsgivare att jag kan bli sjukskriven nästa vecka! Då får man inga jobb. Men jag måste ju ha pengar också, det är mitt största dilemma just nu!  Tur att det finns personer i denna värld som kan muntra upp mig, annars hade jag inte orkat! Just nu tänker jag på en speciell :) Tack!!!!!

Fan om man ska försöka lägga sig ner igen? äh what's the point, bättre o spela FM Turgay har utmanat mig att ta ett turkiskt lag, enkelt när man inte ens kan uttala namnet på laget man valde.P


Puss på ER!

Fidde

Högre klass!

Så nu har man varit o kollat på dom blivande studenterna i parken, Visst dom var fin! Vissa jättefina! Men jag måste säga vi 88:or höll högre klass:P

Kul och se alla så finklädda, Erik imponerade stort faktiskt! Ovant o se honom utan långt hår! Och Jossan var jättefin i sin klänning! Och Emelie! Jag hann inte ropa på dig! Men jag såg dig allt! Du va också jättefin:D

Men 89:or Ni har inte en chans mot Oss!! Hoppas bara inte kaka snubblade på mattan sen;P

Fan måste ringa doktorn så fort det inte är helgdag, Med andra ord på måndag. Fick ny medicin igår och det har inte hänt ngt :/ Ska ta o se om det är möjligt att sjukskriva sig lite samtidigt, Inte precis som om jag är kapabel till att jobba nu ändå :(


Fidde!

Studentbal!

Idag för precis ett år sedan stressade Fiddelino runt ska ni veta, Jag sprang runt utan skjorta för jag ville inte svettas i den innan balen osv, för det var ju SJUKT varmt förra året, och iår är det ungefär samma väder! Men den kvällen blev jäkligt lyckad ändå! Det var till och med inte så farligt att gå på röda mattan med allt folk runt omkring!

Idag är det många man känner som ska gå på den röda mattan men jag sänder en speciell tanke till Kaka!:P Kaka är rädd för mattan så nu ska jag peppa honom lite tänkte jag! DET KOMMER GÅ BRA OSKAR! Du är ju CS elit;) haha!

Så Alla som ska gå på Bal idag som jag känner typ kaka, micke, Emelie, Peter och många många fler!

LYCKA TILL :D Och njut! För man går oftast bara på studentbal en gång i livet och det är riktigt roligt! Och för satan kaka! Sup inte ner dig i smoking!! ;)

Puss på Er

Fiddelino

Lååååång dag!

Jäklar va lång dag det blev, Satt på sjukhuset och fick dropp i typ 9 timmar idag :S Tiden gick jäkligt sakta och mot slutet tröttnade jag till och med på FM. Då är det illa mina damer och herrar!

Sen när jag äntligen kom ut därifrån drog jag till Martin och käkade lite. Hanna bjöd på kladdkaka och sen somnade jag i hennes soffa till polisskolan. Konstigt att man kan bli såå trött när man gjort så lite idag:P

Inatt blir det sent igen, Detroit har återigen chansen att avgöra Finalen i NHL och det måste man ju se, idag får jag sällskap av min bror med verkar det som, ska väcka honom när det börjar vid 01:45 :P

Nu ska jag kolla på Sverige pussas o kramas:P haha Bjööörn Guuuustaaavsson:D


Puss på Er särskilt en.

Fiddelino

Seg Onsdag!

Onsdagen kommer tillbringas på sjukan, Ska få en ny medicin imorgon som ges genom dropp. Det betyder att det kommer ta ungefär 6-7 timmar imorgon, Så när jag skrivit klart det här ska jag packa ner datorn och Stieg i en väska så jag har ngt att göra imorgon.

Idag har jag inte gjort ett jäkla skit! Jag måste ta tag i det här när jag mår bättre i kroppen, måste ut o röra på mig lite:P Jag börjar bli hyfsat rastlös!

Hm jag dagen har inte varit mer händelserik så nu ska jag spela FM!

Fidde!

Fi fäään

Jag är trött, Jag har ont, Och jag somnade ifrån Hockeyn inatt vid runt klockan 5 så jag gick upp och kollade på reprisen nu, Precis när jag började skriva det här så vann Pittsburgh, Förbannade skit.

Sen ska ja bara skriva en sak till innan jag går ut o läser Stiegs mästerverk! Jag o min stora käft, helvete me.



Fredrik

London calling!

Dagen började tidigare än väntat, runt 10. Sen satte jag mig vid datorn o drack lite kaffe, läste Aftonbladet osv. Sen för första gången på flera månader så lyckades jag och Emma prata lite med Varandra:) kul o höra av henne faktiskt, Har nog inte pratat med henne sen i början av April tror jag. Men vi har ändå alltid ngt att prata om :) Måste ju hålla henne uppdaterad om mitt "jobbsökande" schhh Emma;)

Hon skickade över bilderna hon tog åt mig när jag var i London o hälsade på henne! Vissa är riktigt bra! ;) mäster fotar'N! Om jag lyckas att lägga in bilder på den här förbannade bloggen så ska jag visa ngn bild. Men jag har inte riktigt koll på hur man gör det faktiskt....

Nu väntar jag på käk sen MÅSTE jag försöka läsa lite i boken, flera dagar sen sist nu.








Sir Bobby Utanför Wembley! Utan tvekan det häftigaste jag sett :D


Öland är avklarat!

Helgen blev bra faktiskt, Även om jag och Albin var lite pensionärsaktiga när vi somnade tidigt både i Fredags och i Lördags. Men i Fredags hade vi faktiskt anledning att sova tidigt. Efter dom drygt 20 milen till Öland så kan man ju tycka att man är framme. Men eftersom fågelskådar-Martin valt att åka så långt norrut på Öland som möjligt hade vi 10 mil kvar....

Men det gick ganska fort ändå faktiskt väl där uppe så tog vi Martins bil till Fyren för att Albin (som inte varit på Öland) skulle få se den. Det slutade med att dom två jagade fåglar runt den där förbannade fyren med sina kameror...Jag var redan efter ungefär 5 minuter så uttråkad att mobilen åkte fram och jag började nöta sms:P Jag menar jag resonerar så här, har man sett en fågel behöver man väl för fan inte stå kvar o kolla när det kommer 20 likadana till eller?

Sen skulle Social-Martin sova för han skulle upp och LYSSNA på fåglarna på natten också. ja ni hör ju själva hur han e;) så vi drog tillbaka till husvagnen o käkade Kyckling, både varm o kall. Det var faktiskt helt okej. Sen däckade vi framför TV:n

Lördagen bestod mestadels av sol sol och sol. Ni som känner Albin vet ju att han blir svart som en neger bara han visar sig i solen, så efter tre timmar i solen gav jag upp iaf, då var jag rosa typ:P Men det har lagt sig lite idag och jag har börjat få en liiiten lätt brun färg. Sen mötte vi Fågelskådar- Martin i färjestaden och fikade lite innan han skulle åka tillbaka till Anneberg, medans han gjorde det åkte jag och Albin till Borgholm o käkade en riktigt god middag på en resturang där, Sen åkte vi hem och skulle kolla på Matrix Reloaded, jag kämpade som satan för att hålla mig vaken hela filmen, och mitt när det var som mest spännande så blir det svart i rutan och så står det, TO BE CONTINUED, Blir man förbannad då eller? Då gick jag o la mig i ren protest...:P

Idag städade vi ganska fort och åkte hem för att vi skulle kunna se Fotbollen Sverige-Ukraina som börjar om ett par minuter på TV. Måste säga att jag är ganska nöjd med helgen! Albin o jag lyckades att inte slå ihjäl varandra, Great Sucess:D

Nu ska jag lägga mig i soffan!:)

Puss på Er

Fiddelino

RSS 2.0