Är det värt det?

Den olyckan som var utanför Anneberg häromdagen var ju givetvis en misstänkt rattfylla. Det visste jag ju iofs redan eftersom jag vet vem personen är som körde bilen. Jag tycker det är så jävla avskyvärt att köra rattfull, för om det händer något så är det nästan aldrig personen som kör bilen som skadar sig eller dör. Det är alltid en annan människa som får lida för att en idiot får för sig att han är Michael Schumacher. Det är helt enkelt vidrigt.

Jag vet inte hur jag skulle reagera om någon av mina vänner körde rattfull. Skulle bli så förbannad! Personligen sätter jag mig ALDRIG i bilen dagen efter jag har druckit. Jag är livrädd för att det fortfarande ska ge utslag på en alkoholmätare.

Så snälla snälla snälla, har ni druckit lämna bilen hemma. Annars kan du sitta som min granne nu med ett liv på ditt samvete, är det verkligen värt det?

på återhörande

fiddelino

Okristligt tidigt

Idag vaknade jag klockan 7, förstår ni hur tidigt det är för en Fiddelino? :O Jag tror min kropp fortfarande är i chock. Men det finns ju en anledning till att jag gick upp då så klart. Eftersom jag hade glömt när jag skulle vara hos farbror doktorn för att få min medicin var jag ju tvungen att gå upp och ringa. Efter ett samtal fick jag reda på att det är klockan 10 jag ska infinna mig.

Så nu fick jag lite dötid innan jag ska göra mig i ordning. Givetvis hamnade jag framför Facebook direkt :P

Gick även in på aftonbladet för att uppdatera mig lite om vad som hänt i världen. Det var en hyfsat otäck olycka utanför Anneberg igår. En billist som mejade ner 4 motorcyklar, det ledde till att en man dog. Jag befarade att det var en person jag visste vem det var som körde bilen. Jag hade rätt tyvärr. Det är en person som Mamma och Pappa anmält för rattfylla X antal ggr och tyvärr så hände det den här gången. Så jävla hemskt är det faktiskt. Hemskt att hon kan sätta sig i bilen aspackad och köra bil, hemskt att ngn vaknar utan en make, pappa osv idag.

Hoppas bara att hennes son lärt sig något nu och slutar köra rattfull, för det är inte en gång man sett honom krypa till sin bil. Förbannade dårar.

på återhörande

fiddelino

Liseberg med Lollipop, Kroken, Sofi och Bobmeister!

Jorå, det blev som vanligt när man leker med folk, mkt trevligt :) Trots att svenska, danska, norska och tyska folket bestämt sig för att invadera Liseberg igår så hade vi skoj :) T o m i kön hade vi skoj så det var riktigt trevligt.

Åkte lite allt möjligt, spelade bort en sisådär 300 spänn och körde fel i Gbg, så det var precis som vanligt. Förstår inte att det ska vara så svårt att hitta i Gbg.

Sen när vi satt och åt igår så ringde storebror, han sa ngt som gjorde mig grymt stolt faktiskt :) Han ville att jag ska vara fadder åt Ville på hans dop! Jag tycker faktiskt det är grymt stort och tackade givetvis ja direkt! Det är verkligen en ära.

Så jag ska skåla lite med mig själv nu, jag gör det genom en stooooor kopp kaffe faktiskt. Behöver det för att vakna till :)

på återhörande

fiddelino

Nu får jag betala

Nu känns det att det var ett tag sen man sov ordentligt. Sov visserligen en timme hemma hos Anton innan men det gjorde inte mig så mycket! Tänkte bara klockan skulle bli lite mer innan jag går och lägger mig för annars kommer jag vakna vid 4 och vara utvilad, det är faktiskt inget jag är så sugen på :)

Jag och Martin har suttit och kollat på när Zlatan presenterades för Barcelona-fansen. Det var runt 70 tusen personer på läktarna på Nou Camp. Kan inte förstå personer som säger att Zlatan är överskattad och dålig osv. Det står ju ganska klart att så inte är fallet eller hur? Han är en av dom största fotbollspelarna i modern tid. Det blir inte mycket större än vad det var idag!

Dom fick avbryta presentationen efter en sisådär 10 minuter eftersom att det blev totalt kaos när folk ville se sin idol på så nära håll som möjligt. Det gick sådär för dom kan man säga.

Nu laddar jag för Liseberg igen, vi åker imorgon vid halv 9! Kommer bli niiice :)

på återhörande

fiddelino


Vad gör man när ryggen inte vill sova?

Jag kom hem från Lindas runt klockan tre. Satte mig för att kolla facebook ett par minuter men kände att det var nog dags att sova ändå. La mig i sängen och min sk rygg protesterade så hårt den bara kunde. Efter en timme när jag testat varenda sovställning som är fysiskt möjligt gav jag upp och startade kaffebryggaren, klickade igång FM och Spotify. Sen har jag suttit här. Just nu har solen gått upp, jag har pratat med Gabi och Emelie som båda var på väg till jobbet, och nyss åkte 06:15 bussen förbi. Nåja kommer vara helt död ikväll sen vilket kanske är lika bra för imorgon är det ju Liseberg och har en känsla av att jag inte kommer kunna sova till 12 då direkt ;)

Som sagt kom jag hem från Linda's runt tre. Skulle egentligen bara åka in för lite kaffe och glass igår kväll. Men sen fastnade vi i väldigt djupa diskussioner om livet. Vilket för min del var rätt välbehövligt. Var skönt att kunna lätt lite på trycket faktiskt.

Ska nog fylla en till kanna med kaffe nu och ladda för Mediamarkt med Bobo. Ska försöka lura med honom till IKEA också. Måste börja kolla vad jag ska köpa till lägenheten.

Förresten, passerade tusen inlägg för ett tag sedan, det ni ;)

på återhörande

fiddelino

Söndag

Det händer inte så mycket just nu faktiskt, regnet öser ner utanför, åskan mullrar något så in i helvete och jag sitter i fåtöljen som jag brukar göra. Ja det är som en vanlig dag i mitt otroligt enformiga liv. Men men, snart är det väl slut på det hoppas jag. Är riktigt sugen på att börja plugga nu, att ha en mening med dagarna. För nu känns det som man vaknar, man sätter sig vid datorn och så är dagen slut igen.

Tja, igår var jag ju faktiskt med Jossan i jkpg hela dagen. Avslutades med bio på kvällen, den nya Harry Potter filmen stod på schemat. Den var väl helt okej kan man säga. Men eftersom jag inte sett dom andra filmerna var det lite svårt att hänga med.

Just det, har ju glömt! Ska till Göteborg på tisdag tror jag, det blir tredje besöket där i sommar och andra gången jag ska till Liseberg. Denna gången är det med Linda och Co jag ska dit. Alltid roligt att göra något :)

på återhörande

fiddelino

enkel slutsats

Det är bara att inse, i slutändan är man inte värd ett jävla skit.

fiddelino

Allt kan dra åt.

Skulle suttit i bilen nu för att åka till Växjö. Men när jag vaknade var ingen i la famillia särskilt sugen på att åka. Jag har ont i benen som satan och kan villigt erkänna att jag är på ett jävla humör helt enkelt. Pappa och Mamma var inte heller sugna på att åka så vi beslöt helt enkelt att skita i det.

Inte särskilt viktigt att åka på öppet hus ändå. Det löser sig alltid tillslut ändå.

Så idag ska jag bara slappa, slappa, slappa och slappa. Har verkligen inte lust med något annat.

på återhörande

fiddelino

Don't suck to hard on the lollipop!

Idag har varit en rätt soft dag ändå. Först var det middag på Sandsjöbaden med the libbers. Sen tog jag mig hem till Lollipop-Linda för lite fika, hon hade bakat kladdkaka som var riktigt god faktiskt, trots att hon hävdade motsatsen!

Vi kollade lite film också, givetvis. Fist-Ida refererade oss som filmklubben, idag kollade vi på walk hard. Det är en parodi på Walk the Line. Så har ni tråkigt någon kväll så kolla på walk hard, för fy fan så rolig den är alltså :D

Alla sexskämten gjorde mig lagom speedad som vanligt så jag var ordentligt på G.

Nåja, borde nog sova snart egentligen men vet ju att det inte kommer bli så. Imorgon ska jag nämligen till Växjö för att kolla in Universitetet lite.

På återhörande

fiddelino

Rasmus Elm, min husgud

Ramlade in i mitt lilla rummet nyss efter en rätt schysst roadtrip till Kalmar. Iofs så släppte inte Linda till idag heller, men vafan man börjar ju bli van.

Iaf så fick vi se en otroligt bra fotbollsmatch. Kalmar kämpade som djur och det gav resultat eftersom dom faktiskt vann matchen med 3-1. Det var helt rättvist också. Rasmus Elm denna gigant alltså. Kan förstå att Everton vill betala 76 miljoner för honom!

Det är runt 3 timmar sen matchen slutade men jag är fortfarande lite upprymd över hur bra dom faktiskt var. Så egentligen är dom värda att gå vidare till nästa omgång men ibland är det inte rättvist inom sport.

På återhörande

fiddelino

Fiddelino har praktiserat!

Idag har jag praktiserat som tågvärd på Krösatågen! Det var en spännande upplevelse. Särskilt när vi körde på ett träd som råkade vara lite i vägen. Vilken jävla smäll!!! Blev en liten krossad ruta och vi fick med oss en stock till Halmstad men annars gick det rätt bra :D

Vi åkte till Halmstad för att käka lunch kan man säga, jag tyckte faktiskt det var rätt roligt. Inte ofta jag får åka tåg så man måste ju passa på när Emma vill ha med mig. Gjorde väl lite att vi inte setts på typ en månad också :)

Så det var riktigt trevligt att se henne igen. När vi vandrat runt i Halmstad i två timmar var det dags för hemresa och då var jag rätt nanig så jag somnade direkt :P Vaknade när vi närmade oss Värnamo, smidigt värre ;)

Nu ikväll var det kladdkaka och movie hos Martin, lyckades inte få med mig Linda hem idag heller, tråkigt värre :( Men ska försöka imorgon igen eftersom vi drar till Kalmar imorrn för att titta på KFF-Debrecen, kommer bli fett niiiice :D 

på återhörande

fiddelino

Vi har Henke Rydström, vem fan e Ryan Giggs?

Har kört lite kafferep med Heinrich nu. Han hade bokat våra biljetter till Kalmar FF-Debrecen på Onsdag kväll. Blir han, jag och Linda som ska åka. Kommer bli MÖCKE trevligt :)

Kunde inte släppa det där med den gamla farbrorn som ramlade ihop utanför Fredriksskans, så jag mailade deras lagkapten idag för att kolla om han visste hur det gick för honom. Fick lugnande besked, han hade för sig att han hade klarat sig rätt bra ändå. Det var faktiskt väldigt skönt att höra!

Tänkte bjuda på lite mer Kalmar FF nu när det är sommar och allt, vad sägs om Kalmar FF's egna låt, KFF är bäst. Framförd av förra årets A-lag! Inte illa det ni ;)

http://www.barometern.se/sporten/kff-ar-bast(724156).gm?service=mediacenter

på återhörande

fiddelino

Jag höjer min Fist

Hemma igen från Öland. Det blev en riktigt trevlig helg faktiskt, dock så är jag rätt sliten för jag är verkligen ingen tältmänniska.

Första dagen hade vi riktigt fint väder och vi var nere på stranden för att spela lite Volleyboll osv, jag gav upp rätt tidigt eftersom jag är mer en belastning än tillgång när det gäller volleyboll. Sen slappades det friskt utanför tältet och vi tog det bara lugnt liksom.

Dom flesta var väl på bra humör kan man väl säga, men gladast var nog Fist-Ida. Hon höll en hög nivå heeeeela tiden *hm* ;) haha.

Vi grillade lite på kvällen och det blev sådär, Anton blev typ matförgiftad och innan han la sig för att sova i sin Mormors Saab så spydde han tydligen. Bobo festade loss med X antal öl och somnade i skogen. Jag själv siktade på tältet. Hamnade mellan Linda och Fist-Ida. Det blev spännande då Fist-Ida pratade i sömnen hela natten och var väldigt närgången. Men heeey, det var ju närkontakt ;) haha

Sen blev det ju Lördag, den var också rätt nice, vädret var helt okej under dagen och vi hann t o m käka lite på löttorps bykrog innan hela helvetet brakade lös när vi satt i bilen mot Kalmar. Det åskade och regnade så tillslut gav vi upp att försöka köra och ställde oss vid sidan av ett tag. Men fram till Kalmar kom vi efter lite köande (förbannade husvagnar). Då var det ju dags för Kalmar FF-Brommapojkarna och Fist-Ida var hel taggad och började med kommentaren, "Vilka var Kalmar nu igen? Dom röda va?" HAHA :)

Vi fick se en rätt så hemsk sak också, när vi precis klivit innanför vändkorsen på skansen så ser vi en farbror som ramlat. Några hade kommit fram för att hjälpa honom upp och när jag tittar till på honom så rycker han till och faller ihop igen. Sen direkt kommer det fram personer och börjar ge honom hjärtmassage och grejer. Tyvärr fick jag aldrig reda på hur det gick med honom, men det var riktigt obehagligt.

Matchen då? Jo Kalmar vann med 3-1 tillslut men det satt långt inne. Blir att åka till Kalmar på Onsdag igen, då är det Kalmar FF-Debrecen i Champions League :)

Nu ska jag lägga mig och lyxa till det med lite TV, det är ju flera dagar sen sist :D

på återhörande

fiddelino

Im shipping of to beerland

Imorrn avgår bilen mot Öland. Jag, bobo och Anton drar upp till bödagården för att joina Martin och CO som redan är där. Sen på lördag blir det fotboll på skansen klockan 18. Kalmar FF-Brommapojkarna! Detta kan bli en möööcke najs helg!

Så nu blir det bloggpaus!

på återhörande

fiddelino

Det är så fantastiskt!

Hittade en artikel på aftonbladet för en stund sedan. Det är tydligen så att det är 6 spelare i Premier League som går i väntans tider just nu. Då menar jag inte att dom ska bli föräldrar. Utan dom väntar på besked från smittskyddsinstitutet, det är nämligen så att alla 6 som för övrigt spelar i olika lag har haft sex med samma kvinna. Denna kvinna har sedermera fått reda på att hon har HIV.

Alla 6 spelare har ju givetvis familjer med på detta. Det är ju helt fantastiskt jävla idiotiskt. Har dom inte hört talas om kondom?

Det är så typiskt fotbollspelare! Bara för att dom drar in sex-siffriga belopp varje år så tror dom att dom står över allt. Det är inte första gången sådana här grejer kommer ut.

Ta Manchester United's julfest förra året, deras unga mittback Jonny Evans åkte dit för våldtäkt. Visst att han blev friad senare men tror ju inte att det gick helt rätt till.

Sådana här grejer händer hela tiden i fotbollens värld. Unga spelare som tjänar alldeles för mycket pengar får för sig att dom kan göra vad dom vill. Det är våldtäkter, rattfyllor, misshandel osv osv. Listan går att göra lång.

Dom flesta som spelar i tex premier league blir ju proffs redan när dom är 14-15 år. Varför tar inte klubbarna mer ansvar då och utbildar dom till att faktiskt bli människor samt duktiga fotbollspelare? För dessa två saker går faktiskt att kombinera det har jag sett prov på många gånger. Ta Ryan Giggs, Zinedine Zidane för att bara nämna två på måfå?

Helvete så arg jag blev kände jag. Men det är dags att fotbollsvärlden tar sitt ansvar och utbildar dom till människor också, det här håller ju inte. Borde dom inte inse detta?

på återhörande


fiddelino


Uber mega fantastich famous

Nå vad ska man säga om Sacha Baron Cohen? Karln har ju uppenbarligen en skruvlös. Filmen var väl helt okej kan man säga. Dom flesta skämten är ju riktigt roliga men han har en tendens att gå mer åt det äckliga hållet. Garvade gjorde vi iaf.

Imorgon har jag bara en sak inplanerat och det är lunch med Handav. Skulle åkt till UBS imorgon också men det blev lite strul med Emma's jobb så det får bli en annan dag.

Laddar för Fredag då jag, Bobo och Anton drar till Öland. Vi ska ansluta till Martin och Co som åker redan imorgon. Tror vi stannar till Söndag.

Fan borde gå och lägga mig. Kanske kan somna om man har tur. Har inte varit så bra på att komma i säng på slutet. Det måste bli lite bättring på det känner jag.

på återhörande

fiddelino

Wazaaapp, im bruno

SItter och väntar på herr Green just nu. Vi ska på bio klockan 18. Den nya filmen från Sascha Baron Cohen, BRUNO :) jag e riktigt taggad för jag tror faktiskt den kommer vara riktigt rolig. För det är ju så att Baron Cohen har i tne ett rätt i huvudet :)

Herr Green måste hämta mig idag för jag kan knappt gå, skulle åkt till sjukgymnasten nu vid klockan 2 men det gick bara inte, kom knappt ner för trappen innan. Så idag tar jag det jäkligt lugnt. Antagligen gårdagens pingis-challange som gjorde det. Ska lägga hyreskontraktet på posten idag, sen finns det ingen återvändo! :O Nää men jag är inte nervös *hm*

Ryktas om Öland på Fredag och Kalmar FF på Lördag. Kan bli en bra helg :)

på återhörande

fiddelino

En riktig fighter

Klickade in mig på fotbollskanalen.se nyss och såg något som gjorde mig lite ledsen i ögat faktiskt. En av mina absoluta favoritspelare genom tiderna har drabbats av cancer i hjärnan. John Hartson spelade ett tag för Arsenal men det var inte där jag lärde känna honom utan det var i West Ham när han spelade där. Han gjorde alltid en jäkla massa mål. Givetvis blev han en klar favorit när jag spelade FIFA i min ungdom. Köpte alltid John Hartson till vilket lag jag än spelade i. Han spelade t o m för Kalmar FF ett tag ;)






Han blev snabbt känd som en riktig fighter och en stenhård anfallare. Så jag säger, kämpa John, det här är din livsmatch och jag tror du blir utsedd till Matchens lirare!

på återhörande

fiddelino


Blablabla= Bullshit

Jag borde lagt mig för flera flera timmar sen, men det är så mycket i huvudet nu. Det är allt med flytten som jag borde ta tag i. Sen är det annan skit som snurar till det för mig.

Vet att det andra kommer lösa sig i o med flytten så egentligen borde det bara ignoreras. Pratade med mormor om flytten idag och hon tyckte det skulle bli jättekul att köpa saker åt min nya lägenhet, jag menar gärna för mig ;)

Den här dagen har gått sjukt långsamt. Den ville liksom aldrig ta slut. Skulle varit med Martin också men det är ju som vanligt så att säga. Borde inte bli förvånad men de blir man ändå.

Albin ringde sen sent som satan och ville ta en mosbricka på S-oil :P Det ställde man ju givetvis på, så han, jag och Elmsjö drog till Eksjö. Sen tog vi oss en skogsrunda med rally-golfen, både jag och Albin var nära på att hälsa på diket. Men skoj vare :)

Måste fan snarka snart nu, ska åka till storebror imorrn och skriva ut hyreskontraktet och skicka iväg. Sen har jag lovat att köra morsan till tåget med, hon och moster ska ta ett par dagar i Sthlm. Hoppas hon köper ngt fint till sin favorit-son ;)

på återhörande

fiddelino

Halva inne

Söndag igen, jag sitter mest och tar det lugnt. Ska nog bort till Martin sen för lite kaffe osv. Det var länge sen vi gjorde ngt sådant så det kan bli nice. Jag ska försöka utmana honom i pingis sen med ;)

Igår kväll kollade vi på film borta i kyrkans källare. Jag, Bobo, Jocke, Gabi, Linda och Martin. Det var riktigt trevligt faktiskt och nästan som förr i tiden när vi kunde sitta där varje kväll i veckan :) Vi passade på att spela pinigs också, mest dubbelmatcher där jag och Gabi mötte Bobo och Jocke. Resultatet behöver vi ju inte diskutera.

Vi kollade två filmer också ju, Boy A och Transporter 3. Boy A var riktigt bra, ska se den någon dag när jag är lite mer koncenterad bara. Sen hade Linda bakat kladdkaka med, den var fin som satan faktiskt, riktigt god :D

Ska skriva ut mitt hyreskontrakt imorgon hos Martin. Men jag måste ringa bostadsbolaget och kolla om jag kan vänta med att skriva kontrakt tills efter den 30:e juli när jag vet på riktigt att jag kommit in. Ska även sitta i telefonkö hos CSN imorgon, för deras jävla ansökningsgrejer kan helt enkelt fara åt helvete.

Det är mkt nu.

på återhörande

fiddelino

Satan i gatan

Nu händer det grejer hörni! Jag fyllde i en herrans massa intresseanmälningar på lägenheter i Växjö när jag vaknade idag. Två timmar senare ringde ett bolag och sa att dom hade en lägenhet åt mig!!! Fattar ni, dom hade en lägenhet åt mig? Helt sjukt. Jag vet ju att andra har haft ett jäkla strul med att hitta lägenheter så jag tvekade inte en sekund. Så första september flyttar jag hemifrån!

Det är lite blandade känslor ändå. Men det känns ändå som om det ska bli riktigt roligt!!! Detta är min chans att träffa lite nytt folk och lära mig saker jag inte kunnat förut. Sen vet man ju att man kan alltid flytta hem om det inte går som man vill :)

fan nu har jag mycket tankar i huvudet, saker som ska fixas osv. Det blir intressant!

på återhörande

fiddelino

It just got real!

Nu ikväll när jag loggade in på studera.nu så stod det inte som det brukade. Utan det stod att jag hade blivit antagen. Fattar ni jag lyckades komma in på högskola!!! Bara pga det blev jag lite glad för jag trodde faktiskt inte det. Enda strulet är att jag kom in i Växjö. Jag vet verkligen ingenting om Växjö. Men det kanske är lika bra? Kanske är dags att växa upp lite och ta tag i livet, bara dra iväg så löser det sig efter hand?

Kom som sagt in direkt i Växjö sen blev jag 12:e reserv i Jkpg. Frågan är om jag ska kolla om det finns någon chans att komma in i jkpg istället. Men då fastnar jag på det här stället som kallas småländska höglandet ytterligare ett par år. Inte för att det är något fel med det. Men samtidigt vill jag testa på något nytt.

Just nu lutar det iaf mycket åt att i September så bor jag i Växjö. Måste bara försöka hitta något boende.

Suck det är mkt i huvudet nu.

på återhörande

fiddelino

Gnällspikar

Glömde ställa klockan idag så jag vaknade inte förrän strax efter ett. Det var ju en liten missräkning men vafan, inte någon direkt katastrof. Så jag sitter med mitt morgonkaffe nu och läser aftonbladet. Ni vet ju att på sistone kan man tydligen kommentera artiklar och nyheter. En grej som retar mig med det är att dessa människor som bemödar sig med att skaffa konton på AB (för det måste man ha för att kunna kommentera) endast sitter och gnäller på hur dåliga alla reportrar är. Det är ifall dom inte tagit med ngt som läsarna tycker är viktigt eller om det har råkat komma med en särskrivning eller ett stavfel så gnälls det som satan.

Visst att man ska kunna få ge kritik men det blir ju rätt löjligt efter ett tag. Sen skriver dom att dom aldrig mer ska läsa aftonbladet och bla bla bla bla. Men vafan, byt tidning då om det är så jävla dåligt ?

Nä viva la AB

på återhörande

fiddelino


Vadå mina pengar?

Läste aftonbladet nyss som jag alltid gör när jag dricker morgonkaffet. När jag läst dom vanliga nyhterna som bara handlar om MJ så klickade jag in mig på sportbladet som faktiskt är min favorit.

Jag blev ännu gladare när jag läste att AIK Hockey har problem med ekonomin och kanske inte lyckas skrapa ihop pengar så dom får behålla sin elitlicens. Jag tycker det är helt rätt när lag som fuskar med ekonomin inte får behålla sin rätt att spela i en serie. Så jag hoppas faktiskt att om AIK förlorar sin licens så ska dom inte spela kvar i Allsvenskan. Det är inte mer än rätt.

Man ska inte leva över sina tillgångar, tyvärr är det många som har problem med det nu för tiden, inte bara i sportvärlden om man säger så. Var det så förr? Tog människor lån och fuskade med ekonomin lika mycket förr?

I sportvärlden blir det ju bara värre och värre. Smedarna i elitserien i Speedway försattes ju i konkurs häromdagen då dom hade skulder i miljonbelopp. Real Madrid köper spelare för över 2 miljarder men inte ett öre är deras egna pengar eftersom dom själva har skulder på 9 miljarder. Jag tycker inte man borde få göra av med pengar som inte finns. Helt enkelt skandal.

på återhörande

fiddelino

Wolverine

Fan vad dålig jag blivit på att blogga. Börjar jag tappa sugen kanske? Hmn tål att tänkas på. Nåja, idag har jag varit och stor shoppat lite. Eller ja, det blev en Ipod med en FM-sändare så jag kan lyssna på musik i bilen. Hel smidigt eftersom jag slipper alla jävla cd-skivor då ju :)

Sen nu ikväll blev det lite filmkväll med folk hemma hos Jakob. Vi gjorde varma mackor och chillade. Jag var sjukt trött där ett tag och kunde knappt hålla ögonen uppe. Men när alla andra började göra sig redo för att dra hem DÅ var fiddelino på g. Så nu är jag rätt pigg ändå.

Värst av allt ikväll var ju dock att jag lyckades slarva bort mina solglasögon, vet i fan vart jag lagt dom och det gör mig liiiite nervös. Men har en aning om vart dom kan ligga nu faktiskt, kom och tänka på det i detta nu att jag faktiskt la dom i Albins handskfack.

hm, ja ibland kan bloggandet ha ngt gott med sig, som att man börjar fundera på vart fan man la solglasögonen?

på återhörande

fiddelino

regning måndag

Har egentligen inte mycket att skriva här just nu för det har inte hänt något idag. Eller jo, jag var hemma hos storebror en sväng innan med familjen. Lille Ville hade vuxit ordentligt bara på två veckor. Det går så jäkla fort alltså. Jag slapp iofs springa runt med Alice idag för hon var sjuk stackarn, inte alls pigg.

Men nu är jag tillbaka i soffan och regnet öser ner utanför fönstret. Då och då smäller det till av åskan men jag chansar och låter bredbands-modemet stå på. För Telia har ändå lovat ett nytt på posten ;) he he he.

Såg att Dexter börjar ikväll igen. Det gillar jag, första seriemördaren som är rätt skön så att säga. Om det inte blir en biltur med Albin sen så ska jag nog försöka se det!

på återhörande

fiddelino

So come on?

Idag är en dålig dag. Jag kom med nöd och näppe ur min säng och ner till nedervåningen. Lyckades iaf landa i soffan medans morsan bar ner datorn och resten av artilleriet.

Jag kommer nog faktiskt parkera här resten av dagen, har ju iaf NHL, FIFA, FM och SIMS 3, så jag menar det går ju ingen nöd på mig ;) Men är det någon som vill komma och spela lite så hör av er vettja, jag är öppen för förslag så länge det involverar att jag sitter still i en fåtölj :)

på återhörande

fiddelino

Won't somebody please come up with something?

Klockan är närmare halv fem på morgonen nu och jag kom precis hem. Efter att ha grillat lite med vänner så körde jag hem dom. Hamnade tillslut hemma hos Jocke där vi bara satt i bilen och pratade. Vi delade med oss av våra problem helt enkelt. Han som nyligen blivit dumpad av sin flickvän, vilket jag idag fick reda på hände på ett jäkligt taskigt sätt som jag faktiskt inte trodde om henne. Förbannad blev jag iaf. Sen delade jag med mig av mina problem och timmarna flög iväg.

Tror vi båda två behövde det här samtalet lika mycket!

på återhörande

fiddelino

Now everybody's praying. Don't pray on me!

Jag är skittrött. Det är en sisådär 35 grader i mitt rum och jag har så förbannat ont i mina ben. Det är en sån där natt när man bara vill be världen fara åt helvete och flyga till månen typ.

Ska upp tidigt imorgon också för att hämta lillebror på Öland. Lagom roligt att åka 20 mil bara för att vända och åka tillbaka igen. Men har man lovat så har man. Bobo följer med som sällskap vilket var rätt schysst :)

Sen ska vi nog grilla imorgon kväll. Lite blast from the past kan man säga, eftersom både Gabi och Jocke kommer, personer man sällan träffar sen skolan slutade!

Blir nog en bra dag imorgon med, bara jag kunde somna ngn jävla gång.

på återhörande

fiddelino


 


it's getting hot in here

Nu är det riktigt varmt. Kvicksilvret visar på 28 grader plus i skuggan och jag har öppnat korsdrag genom hela huset. Funderar på om jag ska försöka hitta någon att åka och bada med senare men det är fan i mig inte en själ hemma alltså. Helt dött, märks att det är semester tider.

Idag vaknade jag av att det mullrade ute, jag gillar inte åska. Inte för fem öre faktiskt, sen är det extra otäckt att jag var ensam hemma också. Så jag flög upp ur sängen och började dra ur kontakter och internetkablar här o där.

Idag har jag faktiskt inget planerat. Även att det är fredag osv. Men jag orkar bara inte, kroppen är sliten efter ett par riktigt intensiva dagar. Måste lyssna lite på den och bara ta det lugnt. Så idag parkerar jag nog här hemma. Ska försöka läsa lite i min bok om Eva Braun också.

Ska bara njuta av det fina vädret och ha de gott :)

på återhörande

fiddelino

300 myggbett?

Har varit en fin dag idag med, varit ute och badat med Alice och Storebror en sväng. Alice sa att hon höll på att drunkna för att vi skvätte vatten på henne, hon fick gärna skvätta på oss men inte vice versa :D  Hon e rolig hon!

Sen ringde Ema och sa att jag skulle komma till dom i Långanäs där dom var och grillade. Jag var inte sen att tacka nej så jag drog ut till Anneberg och hämtade Ivan sen drog vi till Långanäs. Dom badade och spelade vollebyoll men jag nöjde mig med att titta på vilket var rätt trevligt det också :)

Nu e frågan vad man ska göra dom närmsta dagarna för nu är det inte en skäl hemma, Ema o Co drar till Gotland. Martin och Co är i Halmstad och så fortsätter det. Lite tråkigt tkr ju jag som ska sitta hemma :(

på återhörande

fiddelino

Årets bästa dag?

Igår var en helt otroligt rolig dag. Vi drog alltså till Liseberg. Det var jag, Ema, Emli, Iváano, Sudden, Masken, Bacha och Jossan. en brokig skara kan man tycka men det blev faktiskt riktigt riktigt bra. Vi höll sams hela dagen. Eller ja, jag och Emli blir ju alltid lite osams men oftast är vi sams direkt igen :)

Det blev en hel del karuseller givetvis, jag vågade mig upp i Kanonen vilket var en upplevelse! Sen spelade jag upp sisådär 300 kr på alla chokladhjul. Blev faktiskt en högvinst :D Jag vann 2 kg toblerone!

Fast enligt Emma och Emli så vann dom den högsta vinsten eftersom dom sprang på Björn Gustavsson och tog kort på honom. Behöver jag säga att dom var nöjda?

Jag hade gärna velat våga mig upp i Uppsvinget med men fan så högt det är alltså, det gick bara inte. Vi hade även planer på att ta ett natta-dopp när vi kom hem, men efter en halvjobbig bilresa var det ingen som var sugen på det mer :) Men det kommer ju fler kvällar för det så att säga :)

Nu har det ju gått ett dygn sedan vi var där men jag är fortfarande glad att jag åkte. Tänk om jag stannat på sjukan? Jag hade missat årets bästa dag! :O

Tack allihop för en riktigt rolig dag! <3

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0