Det är så fantastiskt!

Hittade en artikel på aftonbladet för en stund sedan. Det är tydligen så att det är 6 spelare i Premier League som går i väntans tider just nu. Då menar jag inte att dom ska bli föräldrar. Utan dom väntar på besked från smittskyddsinstitutet, det är nämligen så att alla 6 som för övrigt spelar i olika lag har haft sex med samma kvinna. Denna kvinna har sedermera fått reda på att hon har HIV.

Alla 6 spelare har ju givetvis familjer med på detta. Det är ju helt fantastiskt jävla idiotiskt. Har dom inte hört talas om kondom?

Det är så typiskt fotbollspelare! Bara för att dom drar in sex-siffriga belopp varje år så tror dom att dom står över allt. Det är inte första gången sådana här grejer kommer ut.

Ta Manchester United's julfest förra året, deras unga mittback Jonny Evans åkte dit för våldtäkt. Visst att han blev friad senare men tror ju inte att det gick helt rätt till.

Sådana här grejer händer hela tiden i fotbollens värld. Unga spelare som tjänar alldeles för mycket pengar får för sig att dom kan göra vad dom vill. Det är våldtäkter, rattfyllor, misshandel osv osv. Listan går att göra lång.

Dom flesta som spelar i tex premier league blir ju proffs redan när dom är 14-15 år. Varför tar inte klubbarna mer ansvar då och utbildar dom till att faktiskt bli människor samt duktiga fotbollspelare? För dessa två saker går faktiskt att kombinera det har jag sett prov på många gånger. Ta Ryan Giggs, Zinedine Zidane för att bara nämna två på måfå?

Helvete så arg jag blev kände jag. Men det är dags att fotbollsvärlden tar sitt ansvar och utbildar dom till människor också, det här håller ju inte. Borde dom inte inse detta?

på återhörande


fiddelino


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0