Det är mycket rykten i sportvärlden!!

Nu jäklar hörni händer det grejer i den Engelska fotbollen. Som ni vet håller jag på ett Div 3 lag som heter Leyton Orient som är från London.

Deras ekonomi har aldrig varit stadig. Dom har varit nära konkurs nu i sisådär 20 år. Så nu läste jag på deras hemsida att klubben är tillsalu. Det sjuka är att personen som vill köpa klubben är ingen mindre än David Beckham! ! ! ! Men han är inte bara personen som är intresserad. Det finns tydligen något arabiskt konsortium som vill köpa klubben med :)

Jag har alltid varit emot sådana lag som blir uppköpta, men på något sätt så kittlar det här lite eftersom det är Leyton och eftersom dom alltid i princip stått på ruinens brant. Tänk vad dom skulle kunna göra med ett par hundra miljoner? Jag säger heja mr Beckham :D

på återhörande

fiddelino

Birgitta has left the building!

Nu har hon lämnat oss på riktigt. Innan hade hon bara lämnat oss i tanken. Men nu är hon borta. Hennes plats på gården står tom. Det kom en äcklig snubbe från Värnamo och tog med henne hem. Då menar jag verkligen äcklig! Han var blää! Tjötig och jobbig. Men huvudsaken var att han köpte henne:P

Han tyckte det var väldigt spännande att berätta om ALLA sina bilköp sen 70-talet och vad det hade varit för fel på allihop med. Men ja, nu är Birgitta borta iaf och jag måste erkänna att det känns tomt.

Idag äre Lördag! Farmor och Farfar kommer ut och ska käka middag eftersom fadern fyllde år igår. Storebror kommer ut ikväll också! Är väl tänkt att jag ska in till Emelie ikväll. Men frågan är om jag hinner? Hmn, tål att funderas på faktiskt! Jaja, det löser sig! Nu ska jag dricka kaffe :D

på återhörande

fiddelino


Så gick det när man skulle vara duktig....

Har tagit det lugnt ikväll. Kroppen har inte riktigt återhämtat sig efter sjukhuset. Har fortfarande sjuka abstinensbesvär av Morfinet. Igår var det åt andra hållet liksom, hade kunnat sova hur mkt som helst. Men nu ligger jag i sängen totalt klar vaken och det går bara inte att somna.

Lekte lite med Bergströmskan idag med. Vi var nere på stan i två mkt hektiska timmar. Vet inte om vi hann med så mkt. Men sprang runt gjorde vi. Eller jo? Köpte inte Emma någon tältgrej som skulle föreställa ett linne? Ja det låter jag vara osagt faktiskt...

Sen fyllde ju fadern år idag också. Storasyster med familjen dök upp, blev lite GH och fika. Lyckades även sälja två av Fillans tröjor till dom. Jag är född säljare så äre bara!

Ska försöka sälja två imorgon med när Storebror med familj kommer. Så grym är jag!

Just det, kommer någon snubbe från Värnamo imorgon och ska kolla på Birgitta :) Hoppas han är riktigt sugen på henne och tar med henne hem. För i övermorgon kommer, Liselott/Svetlana!

på återhörande

fiddelino


Alles klaaaaar!

Jäklar vad gott man sover i sin egna säng. Slocknade klockan 22 igår och vaknade runt halv 12 idag. Det kallar jag sova :)

Veckan blev ju lite snedvriden nu när man har legat inne. Det är ju så att pappa fyller år idag. Så ikväll blir det en liten sammankomst av några släktingar. Sen eftersom det alltid är så i vår familj att alla inte kan komma samtidigt så kommer det folk imorgon kväll också. Så det verkar som det blir två hemmakvällar med släkten!

Åter till faderns födelsedag. Pappa fyller alltså år idag! Han är sneel min pappa. Han fixar alltid min bil när jag behöver det. Igår åkte han upp under arbetstid och hämtade mig på sjukhuset osv :) Så grattis på födelsedagen Pappa. Hur gammal blir han tror ni? Gissa på :D haha

på återhörande

fiddelino

Fiddelino is back again!

Nu är man hemma igen! Efter två dagar med ngn riktigt skum snubbe som pratade om sina katter hela tiden. Han var snudd på otäck faktiskt :P 

Det började lite annorlunda faktiskt. Det visade sig att första två timmarna delade jag rum med David "tuppen" Fredriksson som spelar i HV71. Han hade lyckats skära av sig massor med senor i handen så han hade hyfsat ont verkade som:P

Det var lite halvroligt för vet ni vad, även stora starka hockeyspelare är morsgrisar! Det hände inte för mkt på sjukan faktiskt. Jag låg mest och fick mina kortisondropp. Så nu har jag ju inte så ont men jag vet ju att det bara är tillfälligt. 

När jag var klar på sjukan idag ringde jag lille far som kom och hämtade mig. Fick hänga med honom ner på hans jobb ett tag innan jag fick komma hem! Har nog aldrig haft så mycket hemlängtan någonsin när jag legat på sjukhus. Jag sprang verkligen ut från sjukhuset idag.

Sen när jag kom hem blev det en snabbdusch och in till stan för att hämta piller av apotoket. Blev en ett par tröjor hemma hos Fillan med. Hennes UF företags tröjor hade kommit så jag gled förbi för att hämta dom när jag ändå var i stan. Dom var väldigt fina! Så jag tror min sådan ska pryda mig imorgon under min faders födelsedag.

Sen var faktiskt inte blixtvisiterna slut för det. För det blev en runda till Martin också. Fikade och kollade på lite DVD som hade kommit medans jag var på sjukan. Nu har jag en Bad religion, en Metallica och en Flogging Molly DVD att kolla på under helgen! dää ää ju fantastiskt :)

på återhörande

fiddelino

Sista inlägget på ett tag.

Japp, det är officiellt. Jag kommer att få en ofrivillig bloggpaus ett par dagar eftersom jag blir inlagd imorgon. Ser väl inte direkt fram emot att sitta där inne och uggla. Jag ser däremot fram emot att få någon go nattdrog så man kan få sova en hel natt utan problem! Underbart egentligen! För det är som jag sa till Ema idag, kroppen är trött, psyket är nog ännu tröttare. Jag måste få sova...

Jaja nu lämnar vi det. Ikväll har jag ju varit på klubbmöte med Nässjö Motorklubb. Kan ni tänka er att när ordföranden frågade om man kunde anta mig som medlem så svarade alla ja! COOOLT va?? :) haha!

Dom var faktiskt väldigt trevliga och tillmötesgående! Han som var ordförande var väldigt hjälpsam när det gällde att tolka alla papper Oscar hade med sig. Visade sig att han och jag måste åka till Norrköping för att gå på Rally/ABC-kurs. Men han skulle försöka dra i lite trådar och ge oss en egen utbildning i Vetlanda verkar det som. Så snart är vi redo för att Rejsa så att säga :)

på återhörande (Vet i fan när)

fiddelino

Snel-Ema does it again!

Ema kom ut en sväng, mkt trevligt faktiskt! Först blev det fika :) Kaffe och Delicatoboll. Ema hade även tänkt på hur jag ska fördriva tiden på sjukhuset :) Hon hade köpt en Hälge-tidning:D Hon vet vad jag gillar liksom :D Det skulle bara varit en Min Häst- tidning. Det hade varit grymt!

Nu ska jag slappa en timme innan det är dags för Klubbmötet. :)

på återhörande

fiddelino

Klockan 9:00 imorgon.....

Då är jag sjukhusets egendom. Hamas ringde innan och sa att dom inte visste vad dom skulle göra så imorgon blir jag inlagd istället. Han visste inte vad som skulle göras eller hur länge jag ska ligga. Men jaja, det händer väl förhoppningsvis något.

Jag hörde medans han mummlade att det var nog en och annan magnetröntgen inplanerad, även lite kortisondropp. Visst låter det spännande?

I love my life....

på återhörande

fiddelino


I don't like monday's

Idag hade Bob Geldoff's gamla dänga fungerat jävligt bra. Jag vill verkligen skjuta ngt :P

Morsan är elit på att hota sjukhuspersonal! För idag har jag telefontid med Brua Hamad.  Jag fick en pratstund med en sjuksköterska med. Det verkar som jag blir inlagd eller att det blir någon form av besök imorgon. Men nu är det ju så att jag ska på Möte ikväll. Jag får inte missa det mötet för jag ska ju bli medlem i Nässjö Motorklubb ikväll. Då får han helt enkelt vänta och lägga in mig imorgon.

Kan säga så här, om jag blir inlagd den här gången. Fan ta er allihop om ni gör som förra gången! Då låg jag inne i nästan två månader och EN person hälsade på. Det var faktiskt Martin! Jag vet att en del av mina vänner tjuvkikar på min blogg så nu vet ni vad jag kräver av er! BESÖK!

på återhörande

fiddelino

Nothing Matters Anymore.

Go afton blogglovers. Idag har jag varit en dålig bloggare. Detta är första inlägget idag och klockan närmar sig midnatt. Fattaaa vad duktig jag har varit på att hålla mig från datorn?

Idag har papprena skrivits på Saaben så nu är det bara 7 dagar kvar. Sen jävlar ska jag åka bil tills jag spyr.

Först gled hela familjen till Farmor och Farfar, gissa vem som körde? Inte fan vad det jag. Utan lillebror!!!! Jag var skräckslagen hela vägen. Efter en vådlig resa hem så kollade jag på VM-finalen i Bandy och slappade loss. Sverige vann faktiskt över Ryssland med 6-1! En mycket stabil insats.

Sen dök både Bobo och Albin upp hemma och vi käkade lite Pizza och kollade på film borta i Kyrkans källare. Just det ja, Hanna kom ner en sväng med. Hon e svår flörtad ska ni veta. Försökte verkligen idag men jag fick bara stryk. SKANDAL :P

Imorgon är det klubbmöte med Nässjö Motorklubb. Alltså mitt första föreningsmöte någonsin! Jag är jättenervös *hm*

på återhörande

fiddelino

Rosa Bollen?

Har hängt med Ivan och Martin ikväll. Det började och slutade med Guitar Hero faktiskt, tro det eller ej. Ja lite glass, kaffe och negerbollar också. Men vi tog ett stort steg ikväll med.

För just denna natt beslutades det att vi ska starta ROSA BOLLEN. Rosa bollen ska verka som en supporterförening till IFK Nässjö :) Så vi ska trycka upp halsdukar, Mössor och OM IFK går till Final så ska jag se till att det finns flaggor med. Så under veckan ska vi ta tag i hemsidan sades det. Sen jäklar blir det livat på sista matchen mot Edsbyn :)

Så är ni intresserade att Joina Rosa Bollen så kan ni ju skriva till mig :) Lovar det kommer bli grymt de här!

på återhörande

fiddelino


Vi e IFK-tjejer, titta vilka grejer vi kan göra med bollen ute på plan.

tjolahopp bloggen! Idag har det varit bandy för hela slanten som vanligt en lördag. Först var det IFK Nässjö mot Kareby IS. Kareby är ungefär som IFK var för 3-4 år sedan! Med andra ord kommer Kareby bli livsfarliga om ett par säsonger. Men idag var IFK Nässjö minst två nummer för stora och vann tillslut med 5-2. Det var riktigt gött. Dom närmar sig faktiskt semi-final nu och jag kan knappt vänta tills det blir klart för Studenternas :)

Sen när vi drog hem så spelade Sverige semifinal mot Kazakhstan. Sverige vann klart så imorgon är det final. Vem dom ska möta avgörs just nu, jag sitter hemma hos Martin och tittar på Ryssland-Finland. Jag har faktiskt inte en aning om vad det står för jag kom nyss och det är paus. Men jag tror och antar att Ryssland spelar final imorgon.

Ikväll blir det häng hos Martin, det är i princip det enda jag orkar med. Har redan lyckats sova två timmar under dagen idag vilket är gött inför natten för jag vet ju vad som väntar.

på återhörande

fiddelino

Nattens riddare!

Nu har fiddelino varit sneeeeeel. Oscar smsade och undrade ifall jag hade somnat ifrån TV:n i mitt rum eller om jag låg och kollade. Som ni vet så har jag ju slutat med det som kallas sömn.

Jo det var så att Oscar's bror hade lovat att köra hem honom inatt (Oscar tar inte körkort förrän i sommar) Så han satt borta på Tonår och väntade på honom. Oscar's bror har en tendens att glömma saker och ting, tex så glömde han mig i Lekeryd i somras. Idag hade han gått till hotellet istället. Så Oscar hade fått för sig att gå hem, det är sisådär en halvmil. Klart att Fiddelino ställer upp och klär på sig igen och går ut i stormen :)

Lika bra att fjäska för Oscar nu så han inte kör in Rallybilen i ett träd i sommar.

på återhörande

fiddelino

Hemma tidigt.

Är hemma tidigt denna fredagkväll. Det är pga två delar. För det första var det någon jävla snorunge som gömde min sko. Jag fick leta i sisådär en kvart innan jag hittade den. Så jag brann av ordentligt och tappade lusten för att sitta och glo på hormonstinna 12-åringar. Sen är det bandy imorgon. Jag vill väldigt gärna kunna gå på bandy för vinner IFK Nässjö imorgon är vi väldigt nära en SM-semifinal :) Så jag måste ligga i sängen runt ett, så jag sover till fyra. Sen är det dags att byta till datastolen i en timme. Men inatt har jag tur, det finns ett ställe till att sova på, nämligen lillebrors säng. Så jag kanske får några fler timmars sömn inatt? Vem vet.

Emil var på Tonår ikväll. Emil och jag gick i samma klass under högstadiet och under dom tre åren var vi i princip oskiljaktiga. Gissa om vi röjde ikväll? Vi spelade ett gammalt kortspel som man alltid spelade när vi hade rast nämligen Irländsk bäver! Detta fantastiska kortspel som jag totalt hade glömt bort. Men ack så roligt det var.

Träffade Oscar med, vi drömde oss iväg i våra rallyplaner. Så om det är någon som har 10 tusen åt mig till rally-overall och hjälm är jag ganska nöjd :)

på återhörande

fiddelino

Jag börjar tvivla......

Tvivlar på att sjukhuset kommer ringa idag. Jag menar sen när brukar dom ringa efter klockan 13? Det är så jävla dålig stil att inte kunna höra av sig! Man kanske bara borde åka in och sätta sig i väntrummet och protest sitta där tills vakten får bära ut mig eller ngt. Ja fan där har vi en idé.

Sitter och fikar lite nu, kaffe i Arsenal-muggen är oslagbart faktiskt. Hittade en bulle från Morsans stor-bak för ett par veckor sedan :) Inte fel alls.

Vet ni vad, jag vägde mig innan. Jag har gått ner tre kilo den här veckan:D Och då hade jag kläder på mig när jag vägde mig! IN YA FACE :D Därför blir det pizza idag.

på återhörande

fiddelino


The Curse

Följetongen Fiddelino's rygg fortsatte även denna natten. Det här är ohållbart. Morsan ringde Reumatologen igen idag. Sköterskan hon hade pratat med igår hade tydligen skitit i att ringa upp helt enkelt. Det är dagens sjukvård, helt jävla otroligt.

Det är verkligen inte mycket på TV innan hem till gården drar igång. Sitter och kollar på en helskum film på Canal + Reno 911 heter den, eh vet inte riktigt vad jag tycker än. Men halv rolig kan man väl säga.

på återhörande

fiddelino

Svetlana?

Har funderat på namn till den nya bilen. Det är ju ett måste att döpa en bil när man har fått den. Jag har en och en halv vecka på mig att klura ut ett namn. Jag har ju planerat att ta hjälp av sudd eftersom hon kom på det odödliga namnet Birgitta!

Men Fillan verkade vara på sitt soligaste humör och föreslog Svetlana, för tydligen så är en Saab som en hårig, muskulös ryska? :P

Så just nu går Bilen under namnet Svetlana. Men jag tror det kan komma att ändras....

på återhörande

fiddelino

Lite ljus i mörkret!

Godafton bloggen! Ikväll chockade min far mig med " Vad säger du Fredrik? Ska vi åka och kolla på bil?" Det behövde han inte säga två ggr! Så vi drog till Eksjö för att kolla in en Saab 9000 från 1995. Jag var beredd på en riktigt skrothög. Men jäklar den var rätt fin alltså!

Det var min storebror som visste om att den var till salu. Det passade ju jäkligt bra med nu när Birgitta har passerat till andra sidan.

Vi klev ner i det garaget som bilen har stått i sedan i somras oanvänd. Visst den var lite dammig men i övrigt var den jäkligt schysst! Bästa av allt, den har TURBO :D nu jäklar ska vi köra bil :) Jämför man med Birgitta också så tar man ju ett kliv framåt vad gäller teknik och säkerhet. Ta tex i Saaben finns det Airbag, larm osv!

Behöver jag säga att jag är nöjd? :P Nu ska man bara ha ett namn på den. Sudd? HJÄÄÄLP :)

på återhörande

fiddelino

Det är bara att vänta

Jävla Reumatologen. Morsan ringde idag på morgonen eftersom jag hade alldeles för ont och inga tabletter hjälpte. Sköterskan sa, jo men vi ringer upp sen när vi har diskuterat hur vi ska göra. Det är fem timmar sedan, jävla nötter där inne. Fattar dom inte att jag mår piss? Förstår dom inte att jag behöver hjälp? Förstår dom inte att jag är ungefär två centimeter från ett stup man kan kalla reumatikerstupet? JAG ORKAR INTE MER!

Värsta är nog att vi får nog ställa in resan till Västerås på Söndag, eftersom det är jag som ska köra så tror jag inte det är så troligt att det kommer bli av. Vet ni vad? Det suger också.

Hela dent här jävla året, månaden, dagen, timmen, minuten och sekunden suger.

på återhörande

fiddelino

Jag ger upp

Tredje natten i rad utan sömn och jag gav upp idag på morgonen! Jag orkade inte själv ringa sjukhuset men Mamma gjorde det åt mig. Jag vågade inte riktigt heller för risken hade varit stor att jag hade börjat lipa.

Dom måste göra något idag. Jag orkar inte med det, jag vill kunna sova åtminstone ett par timmar till.  Gör dom inget idag så ska jag fan i mig ringa 112 och ta en ambulans för då får man vård iaf.... 

Så hör ni inget mer nu idag osv så är jag nog inlagd, man vet aldrig.

på återhörande

fiddelino

And i don't give a fuck.

Klockan är sent igen och ytterligare en dag har glidit förbi i mitt liv. Vad har jag gjort? Inte ett skit, jag har i princip bara försökt bli av med smärtan i ryggen. Men det har ju inte fungerat så dagen har varit bortkastad helt enkelt.

Nu när jag ligger i min säng kan jag se ut lite genom mitt fönster, himlen är sådär röd som den blir när det är snö ute och gatlamporna lyser, det får mig att tänka tillbaka på när jag var liten och sov över hos Mormor och Morfar, man låg i deras lilla bäddsoffa och samtidigt som man hörde Mormor och Morfar snarka ikapp i rummet jämte så kunde man se lamporna från Skogsvallen lysa upp hela stan så att den blev sådär "snöröd". Kommer också ihåg vilken lyx det var att sova över hos Mormor, man fick alltid kolla på TV hur länge man ville, oftast orkade man inte mer än till 10. Hon fixade vad som helst man var sugen på att äta vilken tid som helst på dygnet.

Den tiden hos Mormor och Morfar är över. Morfar höll på att dö när han fick en enorm stroke för ett par år sedan och tog till flaskan. Mormor har fått i princip varenda sjukdom som finns och det tar upp stora delar av hennes liv. Men jag minns fortfarande hur det var när jag var  liten och det var dom som ägde en bil som numera heter Birgitta.

på återhörande

fiddelino

Heja Sverige Friskt Humör.....

Tog mig ur sängen nu ikväll för att kolla på bandyn med Albin och Martin. Det var en riktigt bra match, jäkla tur att jag och Albin inte valde NIF-Stjärnan istället. Det gjorde mig ingenting att sitta hemma i en varm soffa och titta istället :P

Ryggen jävlas inte så mycket nu. Men jag ska ändra taktiken lite för natten, om jag tar tabletterna runt klockan 01 istället för nu runt 23. Så borde det räcka längre imorgon bitti vilket borde göra att jag kan sova någon timme längre. Märker ni vilken vetenskap det är?

Har jag inte fått sova inatt så ska jag ringa till Sjukhuset och se vad dom kan göra åt det. Men känner jag dom rätt så kan dom inte göra ett skit. Jävla sopor.

Och tillsist, vem kunde tro att en av mina bästa vänner var Homofob?

på återhörande

fiddelino


Roadtrippen.....

Vet ni vad, det blir roadtripp i helgen. Jag och Bobo bokade biljetter idag. Vi fick ett tillskott i bilen trots allt. Det är Hampus som ska följa med, Hampus är vän med lillebror och spelar bandy så han är ju intresserad av sporten t o m.

Som sagt, det är inte bara för bandyn vi åker på Söndag, det är helt enkelt bara för att komma iväg från Småland lite. Så om det är någon mer som vill följa med så finns det två platser kvar i bilen.

För övrigt har jag faktiskt lyckats ta mig till skrivbordet istället för sängen nu. Men idag är det konstigt, jag förstår inte varför ryggen ska göra SÅ ont. Jag menar jag har alltid ont men idag är det inte långt ifrån tårar....

Albin ringde innan och ville gå på bandy ikväll i Nässjö. Det lockar som fan. Men jag vet inte om jag klarar av att stå där ikväll....

på återhörande

fiddelino

Roll over and die

Kollade klart på OTH runt klockan 2 inatt. Klockan 5 gav ryggen upp och den vill fortfarande inte vara med. Jag kan inte stå, sitta eller ligga. Hur fan ska man göra då?

Inte bara så att jag har ont som fan, utan jag är så trött att jag knappt ser skärmen på datorn. Men vad ska man göra när man inte kan sova?

Nä fuck alltihop idag! Jag skiter i vilket faktiskt.

på återhörande

fiddelino

Svackor....

Har ni tänkt på hur snabbt en svacka kan lura sig på. Igår var jag på topp verkligen. Jag hade inte ont, jag hade inget att grubbla över och det gled på helt enkelt. När jag vaknade idag kunde jag inte röra mig, i princip varenda del av min kropp värker istället och idag finns det massor med saker som gärna far runt i huvudet på mig.

Mest är det hur ensam man kan känna sig. Jag vet att jag har mina vänner och min familj. Men det fattas något. Ni vet vad jag menar. Jag klarar mig ganska bra som singel, men det är vissa dagar när livet känns extra jobbigt som man önskar att man hade någon man kunde, ja vad ska man säga? Stödja sig emot?

Det är för mkt tankar nu för att man ska kunna få ner det till tangenterna, särskilt när fingrarna på högerhanden inte vill fungera. Värker något djävulskt.

Allt jag vet är att jag behöver komma bort från dom vanliga rutinerna ett tag, om så för en dag bara! Helst ett par veckor. Men med ekonomin jag har nu är nästan t o m en dagstur i princip omöjlig....

Vilket jävla liv man lever egentligen.

på återhörande

fiddelino

Vet ni vad igen!

Ni som kommenterar min blogg med följande saker

Kolla min blogg.

Vill du ha en ny design

All möjlig jävla reklam



FAR ÅT HELVETE! Jag har inte bett om att kolla era bloggar, och vill jag mot förmodan kolla på ngn blogg så letar jag upp den själv....

fiddelino

Vet ni vad?

Idag är en sån dag när man bara känner sig jävligt ensam.


på återhörande

fiddelino

When you have a bad day!

Tjolahopp bloggen. Idag äre inget vidare faktiskt, kroppen värker så in i helvete! Trodde faktiskt inte att jag skulle lyckas resa mig ur sängen idag! Men efter lite pust o stön så lyckades jag.

Måste ringa Bobo idag med. Vi får ta och diskutera hur vi ska göra i helgen med roadtripen till Västerås. Det är inte lätt att hitta någon som vill följa med, inte ens när man erbjuder sig att betala biljetten :) Jag menar det är inte bara för bandyn jag vill åka, jag vill åka för att se ngn annan stad än Nässjö och Jönköping. Jag vill åka för att komma bort lite och glömma att man mår dåligt, glömma att man inte har något jobb, och glömma all skit. Liksom fly undan ett litet tag, även om det bara är för några timmar.

Ni kanske tycker det låter töntigt att en bandymatch i Västerås kan göra det. Men så är det faktiskt.

på återhörande

fiddelino

Idrottsgalan 2009

Det blev ingen handboll hos Martin, men det blev faktiskt Idrottsgalan. Av denna gala kan man konstatera följande.

* Susanna Kallur blir bara snyggare och snyggare. Särskilt i den nya frillan! MUMS :)

* Robert Gustavsson kommer alltid vara Robert Gustavsson

* Björn Gustavsson har en skruv lös

* Jag har sjukt svårt för att se andra gråta. Särskilt när det gäller idrottsprestationer, snyft

* Nanne Bergstrand ÄR verkligen årets ledare

Vi kollade även på Gyllene Tider's 25 års jubileum från Ullevi. Jävlar så bra dom är egentligen, särskilt när 60 tusen människor sjunger med i låtarna! NICE :)

på återhörande

fiddelino

Välkommen hem Fiddelino

Äntligen hemma igen efter sisådär 9 timmar i en o samma fåtölj. Gissa om man e mör i den så kallade bakdelen? Idag var det ännu segare än sist för jag fick ingen medicin förrän runt klockan 12, lägg då till att jag suttit där sedan klockan kvart över 8. Det är dagens sjukvård de.

Konstigt att man kan bi så trött av att inte göra något alls. Jag tror jag ska ta o sova en liten stund, kanske ska bort till Martin en stund, lutar åt att det kanske blir lite Handboll ? Sverige spelar ju mot Spanien ikväll :)

Nyfiken: Jaa du det behåller jag för mig själv. Men roligt vare :D

Sydd: Men häng påå dåå Sudd!! :) Du kan tjöta hela vägen så jag kan hålla mig vaken :D

på återhörande

fiddelino

One Tree Hill

Godkväll bloggen!

Sitter här i min härliga kosa-dräkt och kollar på lite One Tree Hill :) Alltså en väldigt slapp dag/kväll. Jag är helt enkelt nöjd.

Magen har slutat kurra också så det går helt enkelt framåt. Jag kommer nog t o m kunna ta den där jäävla medicinen imorgon igen, alltså dags för 8 timmars plåga på ryhov. Så har ni inget för er så gå till Ortopedavdelningen, hiss U tror jag det är ;)

Bil frågan till Västerås är nog åtminstone till 80% löst nu. Så nu behöver vi bara en till med körkort som kan köra :) Mamma såg på mig som en utomjording när jag frågade om jag kunde få låna bilen till Västerås för att kolla på en bandymatch :P hehe

På tal om bandy! Vi var ju i Jönköping för att kolla på IFK Nässjö - Jönköping/Waggeryd. J/W försvarde sig faktiskt väldigt bra, trots att IFK vann tillslut med 8-0.

Jag fick höra ett "roligt" rykte nyss, att en spelare i IFK lipade efter matchen för att hon bara gjort ett mål? Vafan? Då spelar man inte för sitt lag, då spelar man för sitt nr på tröjan och sitt egna rykte. Totalt värdelöst!

på återhörande

fiddelino


Roadtrip?

Bobo ringde för en liten stund sedan. Han var sugen på en liten roadtrip. Det är ju så att Sverige arrangerar VM i bandy i år. Jag har aldrig varit på en VM-final i något så det hade varit riktigt schysst att åka upp till Västerås och kolla.

Men nu äre ju så att Birgitta har dött. Så vi funderade på tåg först, det skulle kosta sisådär 3000 spänn tur o retur. Sen kollade vi buss, det kostar 600 spänn ungefär. Men, ni som har åkt buss långt vet hur det är. Jag är smått allergisk mot bussar. Jag vill åka bil, tyvärr är jag den enda med körkort av oss som vill åka det betyder att jag ska köra 35 mil, kolla bandy och sen köra 35 mil hem. Det kommer jag inte orka. Så om det är någon annan med körkort och kaaanske en bil som är sugna så hör av er :D

på återhörande

fiddelino

Lovley Sunday!

Drog ett par spyor igår när jag skulle lägga mig också, jag fattar ingenting faktiskt. Mår lite halvdant idag också. Men jag kollade upp biverkningarna på den medicinen jag får på sjukhuset. Tydligen så försvinner i princip mitt imunförsvar vilket gör att jag blir sjuk bara ngn tittar på mig. Så jag får väl leva med att må skit antagligen.

Idag är det klart, Birgitta ligger på blocket! Var ute innan och tog det sista kortet på henne. Pappa hade tagit bort extraljusen, stereon och allt annat som gjorde Birgitta till den hon var. Jag måste bara se till att hitta min lilla Tigger som satt i bilen, den måste följa med till nästa bil också.

Tigger fick jag av Emma och ngn mer när vi gick i skolan, den har alltså suttit i bilen i snart två år. Klart den måste med! :)

Idag är det söndag, ni vet att jag ÄLSKAR söndagar. Så jag ska inte göra ett skit, och kurrera magen. Det bubblar konstigt alltså....

på återhörande

fiddelino

Fiddelino has done it again!

Ikväll vare ju som bekant Emli's 20-årskalas! Det var jävligt roligt faktiskt. Jag lekte Singstar-kung och Evelina blev min okrönta drottning! Kan säga att Roger Pontare får passa sig nu, för min version av Vindarna viskar mitt namn var SJUKT mkt bättre!

Tyvärr lyckades jag ju avsluta kvällen bra också. Emelie hade sagt att man absolut inte fick spy på hennes toalett. Vad gör en nykter Fiddelino? JO Han spyr på Emelie's toalett. Tror ni Fiddelino skäms? Mjaa ganska mkt! Förstår inte varför man alltid ska antingen ha ont i lederna eller må dåligt i allmänhet? Finns det ngn rättvisa ?

Så förlåt Emelie, det var verkligen inte meningen!

O M G! Nu kurrar magen sådär otäckt igen! Jag får helt enkelt fortsätta skriva imorgon för nu kallar sängen!

på återhörande

klant-fiddelino

partypartypartyparty!

Nyduschad, parfymerad och håret är fixad! Jag är redo för party så att säga :) Ikväll ska jag bevisa att det går att ha riktigt roligt utan alkohol :) Iaf ska jag försöka.

Som sagt, det känns att man sovit jävligt illa dom senaste dagarna och inatt har jag bestämt mig för att jag SKA sova.

Lite inside info nu. Imorgon kanske det blir att kolla på en ny bil, tänkte att nästa namn ska vara Anna-Karin? Va tror ni? Annars låter jag nog Sudd bestämma som sist...

på återhörande

fiddelino

17:e Januari blev en svart dag också!

Hon lärde mig att köra bil. Hon lärde mig hur man startar i uppförsbacke. Det var i henne jag fick mitt första motorstopp. Jag hade min första bilolycka i henne. Hon har varit med om många trevliga resor, Halmstad, Linköping, Öland, Göteborg.

Men det är slut med det nu, igår klockan 18:15 tog Birgitta sitt sista andetag här hemma på trädgården. Hon blödde något fruktansvärt och Pappa försökte i ren desperation att laga henne, det var försent. Birgitta hade redan hunnit få livshotande skador. Jag ser henne från fönstret här hemma och hon ser ledsen ut. Jag är ledsen också. Hon var min första bil och det kommer aldrig en bil som hon igen!


R.I.P Birgitta! 1989-2009-01-16


17:e Januari. Emli's födelsedag!

Tja, jag vet att det fortfarande är natt men jag chansar på att jag inte kommer hinna blogga imorgon så jag kör ett inlägg nu.

Idag fyller Emli 20 år :) Hon börjar bli gammal hon också. Jag har faktiskt varit duktig när det gäller hennes present, den anlände med posten redan i början av december. Men jag har faktiskt glömt en sak, och det är att slå in den. Jag borde fixa det faktiskt. Tror jag ska försöka fjäska för min mor så att hon kan ordna det för hon är liiiite bättre på det än jag. Sen ska hon få en hink också. Fast den är mest till mig så jag har ngt att spy i när jag är i hennes lägenhet. Av nån anledning har hon fått för sig att jag alltid spyr :O :P

Men imorgon blir det inga spyor, fiddelino ska vara duktig och nykter. Vågar inte blanda alkohol med tabletterna just nu. Vet inte riktigt vad som händer då faktiskt.

Men före kalaset imorgon är det bandy på schemat :) Jönköping/Waggeryd spelar hemma mot IFK Nässjö och givetvis kommer vi i Rosa Bollen stå på läktaren och stödja di rööa :) Jag kommer även hålla en liiiten tumme för fröken Haegerstam imorgon också, jag hoppas ju givetvis att om J/W ska göra mål så får det gärna vara Fillan som gör det :)

Så här avslutningsvis så skriver jag väl en liten grattis hälsning till fröken Thelander.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMELIE!!! PUUUUSS :)

på återhörande

fiddelino

Han är tillbaka, Welcome home Mr Wardson.

Jag fick mig en glad överraskning idag, det var precis vad jag behövde nu när jag mår som en påse hundskit. Lance Ward har skrivit på för två säsonger med HV. Det kan inte bli bättre :) Han är en väldigt bra hockeyspelare och dom gånger jag har träffat honom så har han varit otroligt trevlig också! Alltså han är mer än välkommen :)

Jag mår fortfarande skit, Martin kom förbi med Pizza innan men jag kunde bara titta på den. Lillebror fick ta den för jag höll på att spy av bara lukten. Men nu har jag iaf duschat, borstat tänder och är nästan klar för en kväll med folk ur gamla klassen. Som vanligt är vi bara 4-5 st. Vad ska man säga? Dålig stil? Hell yeah! Jag kan förstå att folk är upptagna. Men fan heller att dom är det varje gång man ska försöka dra ihop något. Bättre dom är ärliga och säger att dom inte vill umgås. Så helt enkelt, fuck you all ;)

Nu ska jag fixa frisyren lite sen är jag redo för att hämta herr Rosell.

på återhörande

fiddelino

Black Friday!

Ligger fortfarande i sängen trots att jag inte har sovit en blund sedan 6 ungefär. Inte på humör för något idag, vill bara dra täcket över huvudet och snabbspola en-två månader fram i tiden.

Har kommit fram till att jag inte kommer kunna dricka alkohol imorgon heller. Så det blir återigen en torr helg. Jag som hade sett fram emot att festa loss ordentligt imorgon.

Vet ni vad, jag skiter i att blogga mer nu. Pallar inte..

på återhörande

fiddelino

Nä men så roligt.

Klockan är kvart över fem och jag är redan vaken. Ryggen vill inte vara med alls, känns som om mitt bäcken ska spricka i tusen delar när som. Eftersom medicinskåpet redan är plundrat och alla tabletter som man vågar ta redan är tagna är det inte mycket att göra förutom att kolla på TV och försöka undvika att tänka på skiten.

Blir bara så trött på det, när vi kliver in i februari om någon vecka så har jag haft konstant ont i ett år. Så länge har jag aldrig haft ont i ett sträck.

Kan man bli annat än lite deppig?

på återhörande

fiddelino

Då var denna dagen slut!

Tänkte summera den här torsdagen i en liten lista.

Dagens roligaste: Att fika med Emelie P och Maria, länge sen man såg båda två så vi hade mycket at prata om.

Dagens irritation: Hur i helvete kan det bli is på INSIDAN av vindrutan? 25 minuter bara för att skrapa rutor? Ge mig vår.

Dagens Snällaste : Musikvaruhuset som gav mig en ny Ukulele.

Dagens Snyggaste: Mattias Tedenby's 1-1 mot LHC, OCH Angelina Jolie i Tomb Raider, MUMS :)

Dagens Vackraste: Himlen när jag gick hem från Martin, tror jag såg varenda stjärna man kan se från jorden.

tja ett par stycken blev det iaf. Imorgon har jag två saker att fixa, det är att slå in Emli's födelesdagspresent och ta blodtrycket. Så spännande liv har man när man heter Fiddelino. Ja nu glömde jag ju, på kvällen ska jag leka med några av mina vänner. Det ryktas om film, buzz och Ben & Jerry's :)


på återhörande

fiddelino

Ja lika bra som Hååve, de kan ni aldrig bli!

Sitter och kollar på Linköping-HV71. Linköping tog ledningen snabbt efter lite strul i försvarsspelet (Louma, vem annars?) Men sen blev det Mattias Tedenby show. Vilket mål han gjorde, han började vid offensiva blå och jobbade sig igenom hela försvaret och sprätte upp pucken bakom Henriksson i LHC-målet! Fantastiskt snyggt mål.

HV klacken firade passande med, Treee guld de har Håve, hur många guld har ni? Ja lika bra som Håve! Det kan ni aldrig bli. Och Senast vi var här så vann vi guld :) Ska man hetsa på en idiot-klack ska man göra det ordentligt...

på återhörande

fiddelino

The Ukemaster!

Vet ni vad? Jag tror fan inte det är omöjligt att lära mig att spela på den där förbannade Ukulelen :) Spelade lite i reklampauserna hos Martin (fick inte spela för Martin och Hanna under programen) Vi kollade först på ngt om reseledare i Thailand, jävlar så snygga reseledare, tror jag ska boka en restresa med Fritidsresor direkt, säger bara, Anna-Karin.

Sen kollade vi på den där nya grejen med idol-juryn, det var rätt roligt. Tycker dom är störtsköna.

Hanna gjorde macka till mig också, hon är snäll hon ibland! Är lite hård mot henne ibland. Men det för att hon ska lära sig att komma ur sin kristna bubbla iaf minst en gång om dagen :)

Jag glömde ju givetvis att ta blodprov idag så jag måste in och göra det imorgon. Men först ska jag ta en låååång sovmorgon för jag har sovit jävligt dåligt ett tag nu ( 2 h inatt, ryggjävel) Sen taggar man ju Emli's 20-års fest på Lördag, finns en risk att jag somnar innan 10? :P

på återhörande

fiddelino


Fiddelino Fuckar Ur

Nä men se på fan, det är onsdag! Vaknade tidigt idag, runt klockan 6 för jag kunde inte ligga ner mer, ryggjävel.

Men sen skulle jag ändå in till stan för att fixa lite så jag var ju uppe i god tid iaf :) Först blev det en sväng till Göran för att lyssna på honom. Konstigt har gått hos honom i lätt 14 år nu och varje gång har han alltid ngt nytt att säga som retar upp mig :P

Efter det blev det en liten tripp till Telia, ni kommer ju ihåg följetongen om min kära telefon. Nu har det gått en månad till och jag ville veta vad som händer. Det visade sig att dom har slarvat bort min reklamation på Sony-Ericsson. Så nu måste jag vänta igen för att jag ska få en ny mobil. Min pajar oftare nu, tror slutet närmar sig för W910i. Skandal att det ska behöva ta 6 månader för att få en ny telefon. Är det garanti? Så Fuck you telia.

Ikväll blir det nog häng hos Martin, får väl se vad kvällen har att erbjuda. Ryktas ju om att vi ska spela FM, spelet man aldrig tröttnar på.

Emli: Klart vi flyttar, vi kan teama mot dom så vi får dom vi vill ha :D Jag vill ha Haley och Peyton :D

på återhörande

fiddelino

Babewatch på högnivå!

Sitter och kollar igenom första säsongen av OTH, måste säga att vilka flickor som är med i denna serie :) Man blir ju sugen på att flytta till Tree Hill imorgon :) Jag menar bada med Brooke och Peyton? Det hade inte jag tackat nej till :D

Den här dagen har varit seg, jag är så sjukt trött på att sitta och ligga still :P Men imorgon ska jag vara på G igen.

Ett av mina Engelska favoritlag spelar FA-cupen ikväll, Leyton höll 1-0 på Brisbane Road mot Sheffield United till en bit in på andra halvlek för nu såg jag på text-tv att det står 1-1. Fan precis nu blev det 1-2, drömmarna om avancemang är över. Jag var nästan lite glad där ett tag och trodde dom skulle bli ett nytt Burnley. Men ICKE.

Haha nuuu ni, nu hände de grejer i OTH, Haley spydde i Dan Scott's knä, som man brukar säga. Somliga straffar gud omgående. 


                                                                              

                                                       Kolla på dom :D Grrrrr.


på återhörande

fiddelino

Ett inlägg om

ingenting alls. Jag har egentligen ingenting att skriva nu, känner bara för att dra iväg ett inlägg för jag är fruktansvärt uttråkad. Har legat på rygg absolut hela dagen eftersom jag inte får stödja på benet.

Vet inte riktigt vad jag ska göra heller. Finns inget roligt på TV heller, har hetsat på Jossan en stund, sen varvade jag det med att hetsa på Fillan lite. Tror jag lyckades reta upp Fillan t o m för sen svara hon inte mer :P

Imorgon ska jag iaf till la stadaaa, för att få ett litet stick i armen, ni vet när man har fastnat i sprut-träsket måste man fortsätta. Sen blir det att dra till supersjukgymnastengöran.

Visst låter det som ett spännande liv jag lever?

nu ska jag zaaappaa loss på TV:n

på återhörande

fiddelino

Lite förändringar!

Idag har jag fått en ny header och lite nya färger! Jag är väldigt nöjd faktiskt :) Sjukt snyggt med IFK och HV loggorna med, lagen i mitt hjärta :D

Det är Jossan som har varit snäll och fixat :) Hon är min personliga designer. Om ni är sugna kan ni ju kolla in hennes blogg med. Elitsoldat.blogg.se :)

Så Tack så mycket Jossan :)

på återhörande

fiddelino

Fiddelino chockar!

Eftersom jag glömde kameran idag! Så letade jag reda på en gammal bild som är lite mer dramatisk än vad som hände idag.

Det var för några år sedan när mitt knä var stort som en fotboll och varmt som en kamin. Jag åkte in till sjukhuset och dom började föra in nålen i leden. Men det var så mycket vätska att det började sippra ut t o m. Fatta va coolt ;) Så jag tog fram mobilen den gången.

                                                    


Det gula gägget i sprutan är överflödig vätska som fanns i knät. Min dåvarande läkare Nils-Olof Jonsson var grym, han lyckades pressa ut två fulla sådan sprutor ur knät. Han var helt chockad och lite stolt för enligt honom var det nytt rekord :D

på återhörande

fiddelino


I Will Survive!

Jag överlevde hörni :D

Jag kom till turken och han sa, men den här inflammationen sitter inte i leden. Den sitter i Muskelfästet. Gissa vad Fiddelino tänkte då? Jo att viiiiiiii jag slipper :D

Men han krossade mina drömmar och sa, men ett muskelfäste fixar jag på en minut. Så det var bara att dra ner byxorna och visa mina grymt sexiga ben. Sen sa det stick, jag svor lite och sen var det klart. Även om han är helt inkompetent på andra områden så är han en jävel på att ge injektioner.

Så nu blir det soffan resten av dagen och så ska jag använda familjen som mina personliga slavara för jag får inte gå på benet förrän imorgon.

Förresten, givetvis så glömde jag ju kameran så det blev ingen bild :( Men jag lovar nästa gång ngn led fuckar ur så ska ni få en bild.

På återhörande

fiddelino

The Guitar Hero King!

Emelie fick grundligt med spö i Guitar Hero ikväll. Hon var aldrig nära en seger, trots att hon vann EN ynka låt. Fiddelino is still king.

Vi började med att svulla Pizza, men det gick inget vidare faktiskt. Jag orkade ungefär en halv slice sen höll jag på att storkna. Emelie höll ut lite mer och fick i sig lite över halva sin pizza.

Sen blev det ju givetvis film till Pizzan, valet föll på Green Street Hooligans. En av världens bästa filmer. Emelie hade aldrig sett den så givetvis valde jag den, det blev iofs inte så mycket tittande. Vi tjötade mest sen kom Diss-Ema och började bläddra i massa kataloger.

Emelie och jag har bestämt att Ema ligger på minus nu, särskilt för att hon åker till Asien i flera månader. Sen hos mig ligger hon lite mer på minus eftersom hon dissar vår lilla klassåterträff på Fredag. Så det blir väl järn-fyran som vanligt, Jag, Emelie, Dennis och Jocke. Men trots att hon har samlat minuspoäng i massor så ligger hon fortfarande på plus :) (tror jag)

Kvällen gick jäkligt fort och huxflux var det jätte sent. Eftersom jag ska upp runt 7 imorgon så blir det att nanna tidigt idag.

Så imorgon klockan 9:40 får ni gärna be en bön för fiddelino, det är då turken ska genomborra mitt knä :S Kameran är med så förhoppningsvis ska jag lyckas knäppa ngn bild på det och lägga upp här :)

på återhörande

fiddelino

En hel dag på A6

Det blev ingen spruta idag (tack gode gud) Dom hade ingen tid idag så imorgon klockan 9:40 ligger jag på britsen och skriker :) Tänkte ta med mig kameran så ni får se hur det ser ut att ha en nål rakt in i knät.

Det blev Jönköping och lite ryhov idag med. Snel-Ema skulle in och vaccinera sig inför sin resa. Så jag följde med till Sjukhuset och ville visa mitt stöd lite eftersom hon alltid ställer upp för mig :)

Det tog ungefär 2 minuter och kostade 660 kr!!!!!! Helt sjukt för en liten spruta. Sen blev det A6 för hela slanten, Ema sprang runt i varenda klädaffär hon kunde hitta och jag följde snällt efter :) Men hon hittade inget hon var sugen på idag, jag däremot hittade en riktigt schysst vit piké tröja. Tror Ema var lite avis att jag hittade min tröja på fem minuter medans hon letade i tre timmar utan att hitta något. Ibland är det bra att vara av det manliga könet.

Sen gled vi in i lite fler affärer och jag köpte en inflyttningspresent till Emli för det ryktas om att jag ska hem till henne ikväll och flöta i mig en pizza. Jag har även blivit lovad en tur i POX! Vilket ska bli riktigt nice :)

Nu orkar ja inte skriva mer men vi hörs säkerligen ikväll.

på återhörande

fiddelino

Jag känner en ängel!

Jag har en ängel i min bekantskapskrets! Jag vet ingen snällare och mer hjälpsam människa. Jag önskar att jag var hälften så bra som hon. Men inte ens på mina bästa dagar kommer jag upp i hennes Nivå.

Hon ställer alltid upp även om hon har sjukt mycket att göra. Jämnt och ständigt finns hon där med ett leende

Jag är sjukt tacksam att jag får ha henne som vän....

    
Okej på denna bilden ler hon inte men det är för att hon tittar på mig :P


på återhörande

fiddelino


 


Jag har ett problem....

Skrev ju i dagens första inlägg om att mitt knä kändes som en ballong. Jag trodde faktiskt det skulle gå över som det gör alla andra dagar! Men under dagen har det bara blivit värre och värre, jag kan knappt sätta ner benet nu.

Även om det gör mig totalt skräckslagen måste jag ringa till sjukhuset imorgon och be om en kortison-spruta. Ni som har fått en kortison-spruta vet hur jävla ont det faktiskt gör att få en sån rakt in i tex knäleden.

Jag börjar nästan svettas bara jag tänker på det nu. Men det är inte mitt största problem för jag kan ju inte köra själv och Morsan jobbar imorgon. Så just nu vet jag faktiskt inte hur jag ska lösa det här. Ringde Dennis och kollade men han jobbade också imorgon. Smsade Emli men hon skulle tvätta :/ 

Har verkligen inte mage att fråga Snel-Ema igen! Hon ställer upp så jäkla mycket redan och det vill inte jag utnyttja för mycket...

Jaja, det löser sig säkert.

på återhörande

fiddelino

Filip Hammar och dom lila brallorna!

Sitter och kollar på Supersöndag, Canal + fotbollsprogram. Dom brukar bjuda in fotbollsintresserade kändisar oftast en författare som Birro eller Björn Ranelid tror jag han heter. Men idag är det Filip Hammar som sitter där. Mest känd från alla program med Filip och Fredrik. Jag  gillar dom skarpt, men det är en sak som stör mig något så djävulskt med Filip Hammar.

Varför alla dessa färglada brallor? Han brukar köra Gröna Jeans, Orangea jeans och idag kör han LILA? Tycker verkligen det är skitfult :P

Ni som brukar kolla på Filip och Fredrik vet hur dessa byxor ser ut. Jag har letat på nätet för att hitta en bild på dessa jävla byxor men jag har inte lyckats.

Nu blir det  Man Utd-Chelsea på Old Trafford. Hoppas verkligen United vinner för Chelsea äcklen får inte vinna....

på återhörande

fiddelino

Ja si di rike di kan!

Denna söndag går långsamt! Har blivit mycket NHL än så länge. Men eftersom det gick så jävla dåligt så stängde jag av, det var helt enkelt inte roligt att få spö hela tiden.

Pratat länge med Jossan också, ska åka till Umeå och ragga lössläppta flickor nu är tanken! Frågan är bara när! Så Umeå here i come :P

Sen helt plötsligt dök Farmor och Farfar upp, dom hade varit ute och åkt med Pappa på diverse småvägar och dom verkade nöjda. Tyvärr så börjar dom bli lite för gamla för sitt egna bästa. Jag råkade säga att vi ska tapetsera om i mitt rum och då började det vanliga tjatet, ja si di rike di kan dom, ni e så rika o bla bla bla bla. Det ska tilläggas att Farmor och Farfar är nog rikast i vår släkt för tillfället. Men det blir nog så när man blir gammal, ALLT är dyrt på något konstigt sätt. Men vilket tråkigt liv att räkna på allt. Vill man ha ngt så får man helt enkelt betala och vara glad, det kostar att ligga på topp....

Så nu har jag avreagerat mig lite.

på återhörande

fiddelino


I need a hugg.

Det är en jäkla tur att det är söndag. Jag kan ligga kvar i sängen utan att ha dåligt samvete. Inte för att jag kommer ur sängen ändå.

Knät är som en ballong och ryggen är inge vidare heller så idag blir det att deppa tror jag.

Ligger och kollar på Körslaget nu, TV4 sjunker bara djupare o djupare i skit-tv-träsket. Vart är dom bra programmen som gick förr? Tex Farmen? Det var kvalitets-tv :P

på återhörande

fiddelino

IFK är på god väg mot studenternas!

Har inte kunnat blogga idag tack vare denna fantastiska sida som inte har fungerat någon gång som jag har försökt skriva. Tack blogg.se

Idag har det varit bandy igen, IFK spelade inte jättebra och domaren var under all kritik, Martin ska ge mig en bild på honom så ska ni få se hur idioten ser ut så ni vet vem ni ska spotta på när ni ser honom. Men det spelade ingen roll att det var mycket motgångar för IFK lyckades ändå vinna mot SAIK med 3-1. Detta betyder att tills imorgon leder IFK Nässjö Damallsvenskan på bättre målskillnad än AIK. Men AIK möter tyvärr J/W imorgon så Nässjö kommer inte leda så länge till.

Men segern idag är viktig för IFK Rusar mot Studenternas i Uppsala med stormsteg vilket är väääldigt roligt. Det betyder nämligen att VI rusar mot studenternas också. Måste ringa Moster och kolla om jag kan låna lägenheten i Bromma i år igen. Det var smidigt värre :)

Kvällen har varit lugn med, kollade på HV-FBK och HV imponerade igen och ligger nu 2:a :) Det kanske kan bli ett bra år iår också vem vet? :D

på återhörande

fiddelino

Ni ska få ett litet tips.

Undvik is när ni har ont i kroppen då det kan orsaka stora besvär t e x i ryggen om man råkar tex ramla ner för en stentrappa? Undrar om man kan stämma Missionskyrkan för dåligt underhåll av trappa?

Jag trodde jag hade nått toppen av smärta. Jag hade så fel så fel så fel.

A O U C H!

på återhörande

fiddelino

Brudarna kommer bli som gaaaalna!

Jag säger bara det, har ni inte hört av mig imorgon så har jag nog blivit nersprungen av alla babes som kommer jaga mig nu när jag har klippt mig. Jävlar så stekig jag är :D he he he.

Nää skämt o sido, blir jag nersprungen av flickor är det nog för att dom är rädda för mig typ. Men frisyren blev bra iaf! Linda är för jäkla bra frisör faktiskt. Hon är min favorit hos Sofie's hårstudio. Har nog nästan alltid klippt mig hos henne. Iaf efter jag blivit så gammal att jag får bestämma själv :P

Ikväll blir det nog ganska lugnt tror jag. Lutar åt FIFA med Ivan när han har lekt klart med ngn snubbe från Aneby, eventuellt ville nog Martinho vara med också. Det är bra för då kan jag nog också vinna lite matcher. För Ivan går fan inte att slå....

på återhörande

fiddelino

Slakt nästa?

Sitter och väntar på att Scan-bilen ska komma och plocka upp mig och köra mig till nödslakten nu! Ärligt talat min jävla rygg gör så förbannat ont! Jag kan inte stå, jag kan inte sitta eller ligga. Vad fan gör man då? Smärtan går knappt att beskriva, benen bara skakar när jag ställer mig upp.

Har bokat tid hos frisören idag med ska bli spännande och se hur det kommer gå. Kommer ju ta en två-tre timmar där.

Nähä om jag skulle gå ut och vänta på Scan-bilen då.

på återhörande

fiddelino

Jag är fixar'N

Ikväll har jag gjort en god gärning. Den som ansvarar för IFK Nässjö's hemsida, Pelle Engstrand hade lagt upp en skytteliga-tabell på hemsidan för några dagar sedan. Jag satt och läste när jag hittade min goda vän Fröken Haegerstam som gjort ett mål för J/W. Men dom hade stavat hennes namn fel. Dom hade stavat hennes namn med Ä istället för AE. Så jag mailade helt enkelt IFK så att dom fick ändra;) Rätt ska vara rätt.

20 minuter senare fick jag ett mejl från Herr Engstrand där han tackade för informationen och han höll med, rätt skulle vara rätt så han ordnade det direkt :P

Mest nöjd är jag för att jag fick ett hjärtan av fillan på msn. Shhh säg inget till ngn, då kan hennes hårda image mattas av och det hadu ju varit skandal *hm*

på återhörande

fiddelino

Lite mindre tjurig!

Tjurigheten släpper mer o mer! Somnade givetvis när jag skulle lägga mig och läsa Nickeboken. Jag läste nog en halvsida innan jag somnade.

Vaknade av ett Snel-Ema ringde, hon släppte en liten bomb trots allt. Hon och ELKJ hade bestämt sig för att resa nu. Jag var liiiite sömnig när hon pratade men jag uppfattade nog rätt länder, Kina, Vietnam (Thaivan's hemland) Kambodja och som avslutning Thailand. Roligt för dom, men kan ju inte bli annat än avundsjuk, kanske inte just på att åka till dom länderna men just att få resa lite :) Jag vill gärna ta en tur kanske till London eller Barcelona nu.

Givetvis kommer man sakna Emma eftersom jag har vant mig vid att umgås med henne ganska mkt! Men som tur är har hon inte fått för sig att vara borta i ett år som sist. Hade det varit så hade jag nog slagit till henne lite halvhårt :P

Nähä nu ska jag kolla på antikrundan tror jag. Alltid lika roligt att se folk bli helt krossade när dom tror sina "antikviteter" är jättedyra, och så blir dom värderade till 500 kr :P he he he. Skadeglädje?

på återhörande

fiddelino

Någon som kan tänka sig att slåss?

Jag känner mig irriterad. Kanske för att jag inte kan vinna när jag spelar NHL, kanske för att jag sover dåligt eller så är det för att jag har ont. Men jag tänkte mest om någon har lust att ställa upp som sandsäck en stund?

Pratade med försäkringskassan innan, det var den där trevliga damen Marianne igen. Hon ville bara veta vad som händer med mediciner och sånt. Men jag visste inte riktigt vad jag skulle säga riktigt för det händer ju faktiskt inget. Hon tyckte samma sak som tex Snel-Ema, att jag skulle byta läkare. Kanske är dags att ta tag i det nu?

på återhörande

fiddelino

Kvack Kvack Kvack Kvack!

"God"morgon. Jag är tjurig idag, sovit ungefär 3 timmar inatt och det känns som om jag ska gå av någonstans på mitten. Skulle ringt sjukhuset idag på morgonen men jag lyckades inte vakna, hade jag väl somnat så tänkte jag ta mig fan inte ställa klockan två timmar senare.

Som tur är så hittade jag en grym film som går på tv nu. Nämligen D3 Mighty Ducks. Det är Hockey kort och gott. :)

Idag står inget på schemat faktiskt, inte för att jag tror jag kan göra något ändå.

Kollade ni Grammisgalan igår? Det gjorde jag. Retade mig som fan på den där Kleerup? Ärligt vem tror han att han är? Vem som helst såg ju att han var hög som ett hus.

på återhörande

fiddelino

Bilder från Technoville!

Här kommer lite bilder från Tranås igår.

På den första bilden är det jag och Ivan som väntar på att matchen ska börja, notera hur mycket folk det är.

Sedan på den andra ser vi plastlillasyster-sudd som gör sin första match i A-laget (i seriesammanhang) :)


                       Foto: Martin Heinrich


Bara att njuta gott folk.


på återhörande

fiddelino


faffa o ja :)

Hittade kameran, och jag lyckades hitta sladden att föra över bilder med! Så nu ska ni få en bild som jag kommer spara tills jag själv är 90 år. Det var så här att när farfar fyllde 70 var jag ungefär en och en halv månad gammal, han satt i deras finrum med mig i famnen. Nu 20 år senare trots att jag inte är så stor så får jag inte plats i famnen längre. Så vi tog ett kort där vi står jämte varandra! Tänkte dela med mig av lite släktnostalgi :)



Det är bara att klicka och njuta av två vääääldigt stiliga herrar! Visst ser jag pigg ut, två sekunder innan låg jag i deras soffa och sov...

på återhörande

fiddelino

If love is a labour i'll slave to the end!

Goddag bloggen. Idag har jag varit duktig faktiskt. Gick upp klockan 8 för att åka till sjukgymnasten, visst jag var förbannat trött, och kroppen värker som satan. Men jag fick för mig att städa rummet nu, jag har gått runt och sagt att jag ska städa i tre veckor eller något så det var verkligen dags! Så nu har jag plockat iordning på allt och slängt ut lakan osv. jag väntar bara på att morsan ska komma upp med dammsugaren för jag och tunga saker i trappen är ingen vidare bra kombination. Antingen så går jag eller dammsugaren sönder liksom. Men jag tror morsan är mer rädd om dammsugaren för den är ny :P

Ja just det, Hem till Gården börjar idag med! Detta fantastiska program som tyvärr har haft julledigt med. Så nu sitter jag framför tv:n och slötittar på det lite sliten idag.

Ikväll ska operation-övertala-pappa börja! Jag vill veta när renoveringen av mitt rum kan börja. för så fort jag fått klartecken ska tavlor ner från väggarna och TV:n skruvas ner:D

på återhörande

fiddelino

Fuck armageddon this is hell.

Jag vill sova, eller rättare sagt. Hjärnan vill sova, kroppen vill det tydligen inte. Känns som om mitt bäcken ska spricka ungefär! Sen den nya tabletten jag tar gör så att magen lever rövare med. Med andra ord jag är vaken trots att jag ska gå upp om sisådär 5h.

Har tänkt mycket ikväll, som vanligt när man sitter upp sömnlös. Hade ett bra samtal med en god vän innan, vi gnällde lika mycket båda två men det var nog behövligt från båda sidor. Tur att man kan bolla problem med andra ibland!

Får nog ringa turken om min hand. Kan inte greppa saker med den längre eller knäppa knappar. Har dragit ut på det länge nog nu, men det är bara för att jag är så förbannat rädd för den där kortison-sprutan. Kvinnor snackar om föda barn. Dom ska testa en kortison-spruta i lederna först ;) ha ha ha!

på återhörande

fiddelino


Back from Technoville!

Idag har Jag, Martin och Ivan varit i Tranås Aka technoville! Det är helt otroligt, Speakern i Tranås kommer alltid leva i 90-talet. Dom spelar alltid svinhög technomusik.

Men det spelade ingen roll för IFK spelade ut BoIS totalt och det slutade som jag tippat innan 1-10 efter en jäkla massa mål av Fröken Simonsson och Fröken Johansson. Ivan's gamla flamma gjorde ju ett riktigt schysst mål också på Volley. Tror han har lärt henne faktiskt den lilla vitnamesen.

Martin tog en del schyssta bilder idag, tex på plast-lillasyster som fick spela ett par minuter på slutet:) Han lovade att skicka dom ikväll men han loggade inte in nu så jag lägger upp dom på bloggen så fort jag får dom :)

Kul att mamma-ligan börjar acceptera oss med på läktaren. För innan när vi gick på matcherna kollade dom alltid snett på oss för att vi gick på dambandy, lite som om det var en egen klubb för släktingar. Men nu efter ngn säsong så pratar dom t o m lite! Imponerande.

på återhörande

fiddelino


Blame Canada!

Matchen börjar lida mot sitt slut och jag vågar säga att det är kört faktiskt! Just nu står det 1-3 och Sverige har tagit timeout nu. Men ja, nja det är kört.

Vi hade en diskussion nyss och vi började komma in på att domarna är mutade! För dom blundar för precis ALLT som Canada gör. Men om så en Svensk kollar lite snett på någon i Canada så blir dom utvisade direkt.

Ahopp nu har sverige tagit ut målvakten också! Det är kört nu :P

Jaja ett VM-silver är väl helt okej det med.

på återhörande

fiddelino

Liveblogg från Martin's place del 2

Jaha, då har det gått en period till, Sverige tappade ytterligare ett mål och jag är ännu mer förbannad än i första pausen! Canadensarna spelar som jävla nötter och attackerar Markström gång på gång. Konstigt är att det är SVERIGE som får alla utvisningar, jag menar man har ju blivit förbannad för mindre?

Notera att Canada har en snubbe som heter Subban :P hahaha

på återhörande

fiddelino

Liveblogg från Martin

Första perioden är spelad i ishockeyn och Sverige är hårt pressade! Canada tog ledningen nästan omedelbart efter sisådär 30 sekunder och jag tror dom får svårt att vända det här. Men jag hoppas ju givetvis jag har fel. Sverige har också smällt på bra och tacklat som dårar ungefär!

Är det bara jag eller ser Canadensarna jäkligt lena ut ? :P

på återhörande

fiddelino

Då taggar vi ishockey!

Sitter hemma hos Martin och klockan närmar sig halv 2. Sverige ska spela VM-final i Ishockey för Juniorer mot Canada! Fyfan vad roligt om dom skulle kunna spöa Canada i Ottawa? Det är ju typ omöjligt :D

Besöket hos doktorn idag var lååååååångt. Hade tid klockan 09:00 men kom inte in till Turken förräns runt 10. Sen tog det ytterligare en timme innan jag fick någon medicin i armen. Snel-Ema var ju med också:) Kul att hon följde med, hon är så snäll. Ibland är hon nog lite för snäll :) Men jag tror inte hon hänger med den 19:e när det är dags igen.

Vi kollade utvandrarna, retade sköterskor (fast det var mest jag) Sen fikade vi en hel del med :)

Jag blev frisläppt runt klockan 17:15 så jag raceade hem snabbt som fan för min lilla Farfar fyller år, han har nått den imponerande åldern av 90 år nu! Jag ska lägga upp en bild imorgon. För hör o häpna! JAG HAR HITTAT KAMERAN :D Den låg i bilen ;)

Sen somnade jag faktiskt direkt i soffan hos Faffaaa. För att sedan bege mig hem för att sova några timmar så jag ska kunna hålla mig vaken genom ishockeyn.

Det blir nog några fler inlägg. Satsar på ett i varje paus inatt....

på återhörande

fiddelino

Tuttarna är på väg tillbaka!

Idag har det varit mastodonthäng med Ema! Började med yatzy faktiskt. Har ni någonsin fått 303 i yatzy? Det har jag ;P

Efter Yatzyn kände vi oss mogna för film, det blev Love Actually! Denna fantastiska film, finns ingen bättre julfilm/kärleksfilm kan man väl kalla den va? När filmen var slut runt halv 8 blev det dags för att handla! Dels för imorgon och dels åt Ema's föräldrar som törstade efter smör och knäckebröd.

Men vi tappade fokus lite på ICA så vi hamnade hemma hos Emli i hennes nya lägenhet! Jäklar va fin den va, jag tyckte den va skitnice:)

Anton kom dit en sväng och tiden typ flög iväg. Jag skulle åkt hem vid 8 var tanken. Men jag kom inte hem förrän nu runt 23 för det blev Hamburgare på Statoil.

Ema har anmält sig frivillig att följa med till farbror doktorn imorgon. Jag är grymt tacksam för detta eftersom besöket lär krypa över 6h gränsen. Kul att hon vill följa med tycker jag för man får sällskap :) Har lite svårt för att säga vad jag tycker osv, men det betyder mycket att hon hänger med. Tror inte många av mina vänner (menar inte att dom är dåliga på nåååågot sätt nu, så nu har man inte retat upp ngn) Skulle anmäla sig frivillig att sitta med mig på sjukhuset och kolla på medans jag får dropp.

Det ryktas om att vi ska kolla på Utvandrarna och nybyggarna under tiden. Kan knappt bli bättre :)

på återhörande

fiddelino

Men va fan!?

Vaknar och fryser som en hund för det är typ 10 grader kallt ute. Så går jag ner och ser fram emot en vaaaaarm dusch! Vad säger morsan då? Det är fel på vattnet, det finns inget varmvatten! ! ! ! ! ! Jag säger skandal! Jag vill duscha!

Tänkte först om det var fjärrvärmen som pajat. Men ICKE! För jag ringde kaka och dom hade vatten.

Hur fan ska jag göra? Jag måste duscha, blir väl att åka till Mormor och ta en dusch där eller ngt.

på återhörande

fiddelino

Just watching the stars!

Hockeyn gick bra också. Givetvis var det HV-kedjan med Ullström och Tedenby som lirade som kungar och såg till att Sverige spelar final på Måndag natt! Gött som fan :D

När jag klev ur bilen nu så var det stjärnklart, det var hur grymt som helst. Hela himlen var prickig! Liksom i vanliga fall brukar det bara vara ett par enstaka sådär! Men idag syntes varenda stjärna kändes det som. Så jag stannade faktiskt upp en stund, kanske fem minuter och bara tittade. Stjärnorna är väldigt fina gott folk :)

Imorgon är det Söndag igen, ryktas att jag ska in till stan och hänga med Ema lite. Får väl se hur det blir tillslut. Eftersom hon har ett minne som en guldfisk ungefär så har hon nog lovat o göra ngt annt :) haha!

Nu ska jag kolla på den nya kanalen som kommit för oss. Comedy Central! Den har bara funnits i två dagar men jag gillar den skarpt :)

på återhörande

fiddelino

Nä men se på fan!

Vilken dag det har varit hörni!!! Jag sov länge, det var jäkligt härligt! Jag klev inte ur sängen förrän halv tolv. Jag var ändå som ett lik men upp kom jag för jag visste vad som väntade, B A N D Y! Förr kunde jag inte med att kolla på det som jag då inte tyckte var en sport! Men tillslut så lyckades jag lära mig att älska spelet!

Idag spelade IFK mot förra årets Semi-finalmotståndare Västerstrands AIK! Jag var riktigt orolig att det skulle bli hårt. Men ICKE! Det tog sisådär 30 sekunder så hade IFK gjort 1-0. IFK spelade som gudar och krossade VAIK! Det blev tillslut 7-0, Uppsala here We Come :D Det ska tilläggas att det var blott andra gången IFK slår VAIK!

Sen när jag kommer hem så var jag stel som en pinne! Köld och Reumatism (Baaaaaaad combo) Så jag la mig platt i soffan medans pappa eldade på i spisen! Så nu börjar jag kvickna till. Fick ett sms av Martin där det stod. klicka in på 358 på text-tv. Givetvis lyder jag och vad får jag se? JO HV71 är i Serieledning igen, vilken fantastisk syn. Dom slog DIF borta vilket var extra roligt för att Fröken Jansson tagit sig hela vägen till lilla 08-området för att se äckliga djurgården åka på stryk :) FANTASTICO

Nu ska bara Juniorerna i ishockeyn vinna så är det ett Hattrick i sportresultat idag!

Nu laddar vi för Tisdag då det är Bandy i Tranås! OOOH AAAAH OOOHH AAAH ÄÄÄH VIII EEE ROOOSAAA BOLLAREE :)

på återhörande

fiddelino

I Am The Greatest!

Överskriften har två betydelser. För det första så såg Jag, Albin och Martin filmen Ali! Som handlar just om Mohammed Ali. Filmen var lite lång, sisådär 3 timmar! Men ändå jäkligt intressant eftersom jag är både Sportfreak och Historia-freak! Så jag är nöjd kan man säga!

Andra delen är mitt Ukulele spelande! Jag var grym!!!! Lyckades spela mig igenom två verser av Leende Guldbruna ögon! Iofs gaaaaanska stapligt! Men ge mig lite övning så kan jag nog :)

Tyvärr hittar jag inte kameran, annars hade jag lagt upp en bild på min fina lilla polare! Men ja, så fort den dyker upp så ska jag lägga upp en bild, promise :D

Just det! Nu höll jag på att glömma igen, det är så här att jag klickade in på ansiktsboken och fick se att fröken ELKJ fyller år idag! Ingen aning om hur gammal osv, men läser hon det här får hon gärna berätta :) SÅ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELKJ :)

på återhörande

fiddelino


Fiddelino the Ukulele man!

Den är köpt! Min fina lilla ukulele! Nu ska jag bara lära mig att spela på den också, men jag tror faktiskt inte det kommer bli något jättehinder iaf! Svårt kommer det vara men tillslut kan det vara så att jag lär mig kanske! Jag siktar på att göra en Mårten, lära mig en låt och spela den som besatt 24/7.

Har inte hunnit ta kort på den än, men så fort jag är hemma ikväll ska detta göras :) Men kan avslöja att den blev alldeles babyblå och fin! Hello-Kitty modellen var slut :( Men Babyblå fungerar med! :D

Nu ska jag powernapa lite för det känns verkligen som om febern e på G igen :( Fuckinghell.

på återhörande

fiddelino

Jag kanske borde ta med honom hem och slänga honom i sängen.

Tjolahop gott folk, ikväll har jag varit hemma hos Linda! Vi har käkat, tjötat, och jag ska lära mig spela Ukelele! Jag kommer bli så grym! Så imorgon ska jag dra till Musikbörsen och köpa mig en rosa hello kitty Uke:D

Kan ni tänka er, jag fick massa skamliga förslag från äldre kvinnor idag! Det var värsta Sodom och Gomorra hemma hos Linda! Värst var helt klart Ungdomsledar-Hanna som ville ta med mig hem och slänga ner mig i sängen!! :O Jag var lika chockad som ni blir när ni läser det här!! :P

Tja, nu har jag inte så mycket mer att skriva! Återkommer med bild på min ukelele imorgon :D

på återhörande

fiddelino

Oj vilken sovmorgon!

Telefonen ringer, jag vrider och vänder i sängen och tänker, vem i helvete ringer så här tidigt? Det var Albin! Han satt på bussen hem och var lite tjötsugen. Jag frågar vad klockan är. Den var 14:00! Jag reste mig upp ganska snabbt.

Förstår inte hur jag lyckades sova så jäkla länge! Men det är rätt imponernade:P

Har iofs inte klivit ur sängen än men det är av andra anledningar, måste göra så värktabletterna kommer igång. sen jävlar ska vi duscha, klä på oss och fixa! För idag äre lugnt med feber, så jag ska in till stan ikväll och leka med Linda och annat folk! Undrar om Linda tar fram presenten vi gav henne ;)

på återhörande

fiddelino

2009-01-01

Gott nytt år kära blogglovers! Så, klockan är 02:17 och det nya året har tagit sin fart. Dagen började dåligt vill jag lova, vaknade klockan 07:00 och spydde som ett djur! Tänkte för mig själv att det här kommer aaaaldrig gå. Men efter ett par timmar började det ge med sig och jag tänkte, i helvete heller att jag tänker ligga i sängen på nyårsafton!

Så klockan 18 dök DM upp och strax efter kom Jocke och Johanna! Johanna kände sitt kall till köket och startade direkt med matlagningen. Det var så att Jocke krävde att maten skulle vara klar till Ishockeyn vid halv 9. Sen insåg vi att vi inte hade något att tugga på efter maten. Så jag lånade Dennis Jaguar och drog till stan lite fort!

Johanna visade sig vara en jäkel på mat så vi åt oss hyfsat mätta. Vi fick lite extra sällskap med av mina föräldar, morsan hade sån tur att jag lyckades smitta henne lagom till kvällen, så klockan 9 låg hon och sov helt förstörd. Stackars Mamma! :( 

Pappa var på bra humör ändå och groggade friskt. Vi kan säga så här, min far blir som jag, jäääävligt tjötig när vi inmundigar alkohol. Så han tog ganska snart över hela kalajset och tjötade om tjänsteresor han gjort o bla bla bla :P Tillslut så försvann far från vardagsrummet. Det visade sig att han hade somnat jämte Mamma :)

Ja just det ja, Sverige KROSSADE Ryssarna! Det var helt otroligt, har inte sett sån fin hockey sen HV spöade LHC i sista Finalen i våras :)

Ja, sen spelade vi lite Guitar Hero innan tolvslaget, och hade Jocke någon självkänsla innan så krossade jag och Johanna den totalt. Han var heeelt värdelös :P Johanna lät honom veta det efter varje not ungefär! :P Men säga sånt till jocke spelar ingen roll för han lyssnar inte ändå. Guitar Hero Experten hittade också ett fel på mina trummor, man ska visst inte behöva slå så hårt som jag har varit tvungen att göra. Blir att besöka EBGames snart.

Sen kom det berömde Tolvslaget och vi gick ut, Kärleksparet hade varit och handlat raketer i massor så det small bra på Järnvägsgatan idag, det kom ut en tant och kollade snett på oss men så fort Jocke tände nästa så sprang hon in igen :)

Mitt sällskap skulle upp tidigt imorron, Dennis ska inventera på det fantastiska företag jag absolut inte nämner vid namn och Johanna skulle jobba på skolan! Så nu har jag varit och lämnat av dom som inte äger körkort. Så nu ska jag varva ner lite i sängen!

Kommer inte ihåg om jag skrivit det men GOTT NYTT ÅR! Jag tror och hoppas att 2009 kommer bli ett hyyyfsat mkt bättre år än 2008, inte för att det är så svårt men ändå :D

på återhörande

fiddelino

RSS 2.0