Really?

Gårdagens gymmande satte sina spår på den här dagen. När jag vaknade och skulle tvätta håret så kunde jag inte lyfta upp armarna till huvudet. Så det fick bli keps idag. Senare när jag skulle bära min dataväska så ville inte den upp på axeln. Det gick helt enkelt åt skogen. Det värsta med detta är att jag ska till gymmet imorgon också. Kommer inte kunna styra bilen hem till Anneberg imorrn kväll.

Hemtentan går framåt. Gjorde nästan hela uppgift tre idag även om den är jävligt mustig så går det bättre än väntat. Eller, jag tror det går bättre än väntat. Vi får väl se när vi får tillbaka den.

Andreas satt hos mig från 15 till ungefär för en halvtimme sedan. Missförstå mig inte. Jag gillar att hänga med honom som satan eftersom vi har i princip identiska intressen. Men man behöver sitt utrymme liksom. Idag har jag hängt med honom från 08:00 till 23:00. Det är rätt länge :P Visst vi har haft kul, men nu behöver jag ju liksom min egna stund där ja varvar ner. Så det lär ju bli sent ikväll.

Ska sätta mig vid spotify en stund och bara vara nu, finns inget skönare!

på återhörande

fiddelino


Första gången på gymmet!

Idag började mitt nya liv. Jag och Andreas har bestämt oss för att börja gymma. Så vi trippade glatt till gymmet idag fulla med liv och glädje. Jag som faktiskt aldrig varit i ett gym tyckte ändå det var grymt roligt att testa på något nytt. Tycker ändå det gick hyfsat bra ändå. Kommer dock ha svårt att lyfta mina armar imorgon känner jag. Det är ett visst motstånd i armarna nu också. Men jag har gett mig fan på att jag ska gå tre gånger i veckan nu i vinter. Måste ha något annat att göra än att plugga och spela FM.

Även om nya FM10 kommer på Fredag så ska jag göra mitt bästa. Sitter och skriver på min hemtenta nu. Varit rätt effektiv än så länge må jag säga! Klarat av 2 av 3 uppgifter så imorgon eftermiddag siktar jag på att vara färdig!

Sen är det faktiskt hem till Anneberg som gäller igen. DM i Bandy i helgen och det tänker jag inte missa .D

på återhörande

fiddelino


Snart helg!

Fattar inte, tiden bara flyger förbi! Redan onsdag kväll, akademiska skrivandet är dock klart och imorgon far jag hem till mitt kära högland ett tag. Ska bli skönt att komma hem. Även om jag trivs otroligt bra här i Växjö är alltid Anneberg hemma :)

Ikväll har jag varit hemma hos Lina för lite käk. Hon var skitgrym på att laga mat. Hon hade gjort Potatis och Fläskfilé! Slår ju mina panpizzor iaf :) Vi kollade på sista Johan Falk filmen också, Leo Gaut hette den denna gången och den var faktiskt MÖCKE bra. Men nu är vårt största dilemma vilken film vi ska se nu? Någon som har förslag? För annars blir det nog nya Sex and the city filmen! :O :)

Sen vill jag gratulera Lina till hennes landslagsplats. Inte helt officiellt än så jag fick inte skriva det på rosabollen.se så jag gör det här istället :) Stort Grattis Lina :)

på återhörande

fiddelino


Sköna Söndag

Jag har precis rest mig upp ur soffan efter att har parkerat i den runt klockan 10 idag när jag började vakna till liv. Igår var det fest hemma hos Lina. Det var riktigt riktigt riktigt roligt. Alkoholintaget var högt men det var faktiskt värt det. Även om man är lagom seg idag.

Inte ofta jag är i Växjö även på helgerna så idag ska jag bara sitta i soffan och slappa. Tänker inte resa på mig överhuvudtaget. Möjligtvis att jag kanske ska studera lite idag. Har ju detta förbannade akademiskt skrivande som måste bli klart någon gång....

på återhörande

fiddelino


Tiden bara flyger iväg!

Shit, det är 4 dagar sedan jag skrev här sist. Fattar inte vart tiden tar vägen. Men som jag ser det så är det ett väldigt angenämt problem. Men det är också en stor omställning. Från att inte ha gjort nånting på två år till att göra maaaassor med saker nu. Det sliter lite faktiskt, det var rätt skönt med sovmorgon idag. Börjar inte förrän klockan 13. Så nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Skulle egentligen dammsugit och fixat lite för tydligen kommer det massor med friends hit i kväll för att kolla på nästa Johan Falk film. Men jag känner att jag hinner nog med dammsugning och diskning i eftermiddag. Nu ska jag bara ta de så lugnt som möjligt är tanken :)

På återhörande

fiddelino


Man blir inte ens besviken längre

Sverige förlorade IGEN. Förstår mig inte på dem. De har ju faktiskt ett ganska så bra lag. Tyvärr är de bara bra när de spelar i sina respektive klubblag. Men så fort de drar på sig den blågula tröjan så går det mesta åt helvete. Kim Källström kan skruva frisparkar som en dåre nere i Lyon. Men så fort han dyker upp i Sverige så kan han knappt få in bollen i straffområdet. Fattar inte varför de inte bytte ut honom redan i paus. Så jävla dålig är han.

De få som faktiskt gjorde bra ifrån sig igår var ju faktiskt en uråldrig Henrik Larsson och en liten broakulla-son vid namn Rasmus Elm.

Men man får inte snacka skit om Kim Källström. Kim Källström är ju allas favorit i detta jävla avlånga land. Men vet ni vad? Jag tar Anders Svensson alla dagar i veckan istället för Kim Källström, fyfan.

Nä tacka vet jag när Bandysäsongen drar igång. Det är bara ett par veckor kvar till DM i Vetlanda. Kommer bli fett :)

på återhörande

fiddelino


Forza Schweden!

Jag måste börja lära mig tvätta ordentligt så jag slipper åka hem. Är så trött på att packa ner mina grejer nu så jag skulle kunna spy på det. Hade varit så sjukt skönt att bara legat kvar hemma i lägenheten i helgen. Men nä, det blev en tripp hem. Dels för att jag faktiskt måste åka hem denna helgen för Pappa ska byta däck på bilen. Men sen gillar jag ju givetvis att komma hem :)

Ikväll spelar Sverige mot Danmark och jag är sjukt taggad. Martin och jag ska in och handla lite Taco's och sen ska vi försöka en sista del till Linda's present. De kommer bli feeeett :D

Men hoppas ni får en trevlig helg för nu ska jag ta och duscha lite till kvällen :)

på återhörande

fiddelino

Man ska inte pissa mig på ryggen och låtsas som det regnar!

Tjena bloggen! Den här veckan har bara sprungit förbi. Sista dagen på veckan är imorgon för min del och jag lämnar Växjö för höglandet igen. Anledningen denna gång är att min käre far ska byta däck på min bil och så ska vi fira Linda med.

Har varit ledig idag. Men ändå befann jag mig på vårt kära universitetsbibliotek idag klockan 9:00. Vi satt där som duktiga elever ända fram till klockan 13. Sen orkade jag helt enkelt inte mer. Nu ikväll har jag varit hemma hos Lina. Vi kollade på Johan Falk och käkade våfflor. Båda delarna var verkligen helt okej. Har ni inte sett Johan Falk-filmen så gör det direkt :)

på återhörande

fiddelino


Monday Monday

Åter i Växjö, ordningen återställd osv. Kände genast att tyngden av plugget sjönk ner över mina axlar. Nu är det inte så illa som det låter men det känns att man varit ifrån det ett tag nu. Som tur är så är vi lediga på Onsdag och då ska jag ta igen lite som jag missat. Känns skönt att jag har den dagen till det.

Den här dagen har inte varit särskilt givande egentligen. Lite skola, lite shoppa sen försökte jag plugga men somnade :P

Så ja, snart är det natt igen ska bli skönt att sova. Lyckades faktiskt ta min medicin igen :) Lite stolt över mig själv faktiskt :)

På återhörande

fiddelino


07:39

Jag är uppe okristligt tidigt idag. Trots att det är söndag vaknade jag för en sisådär 45 minuter sedan och jag kan bara inte somna om. Så jag klev upp och slog på TV4 fakta. Finns alltid något bra på TV4 fakta.

Eftersom det är söndag idag så ska jag inte göra ett skit. Ska bara parkera mitt feta arsle i soffan och sitta kvar. 

Dopet igår gick riktigt fint. Wille var världens snällaste lille pojk och tittade mest på hur rolig prästen såg ut ungefär. Vet ni vad, jag lyckades att hålla honom utan några tapp i golvet :P  

Det var verkligen ingen vila igår. Vi gick från dopet direkt till Mammas morbrors 60-års kalas. Det var riktigt trevligt men ändå sjukt slitigt. Så vi var hemma redan runt halv tolv igår kväll.

Undrar om Mamma o co ska gå upp snart? Jag har tråkigt....

på återhörande

fiddelino


The positive aspect of negative thinking!

Hemma från Silverköping. Det har varit en otroligt lång vecka men jag har bara positivt att säga. Fick en ny medicin igen. Denna verkar dock fungera rätt bra då den halverade min CRP på två dagar, så förhoppningsvis kommer denna att fungera grymt bra. Bara ett problem med den, det är sprutor och jag måste ta dem VARJE dag. Kan ni tänka er att ta sprutor varenda dag? Jag har ju bara lite problem med nålar osv. Men har bestämt mig för att det måste fungera eftersom jag känner hur energin börjar komma tillbaka till kroppen.

Helgen är fullspäckad, både dop och 60-års fest. Det kommer bli en fet helg :)

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0