3 dagar och 10 timmar senare

Dagarna rinner iväg och jag hinner inte riktigt med. Praktiken suger musten ur mig ordentligt. Jag är inte van vid de här långa dagarna. Idag lämnade jag huset 07:15. Jag var hemma 19:15. Det sliter lite. Men det har varit roligt, jag har fått se en hel del som säkerligen kan hjälpa mig när det väl är min tur att stå framför en klass. Just nu tittar jag bara på dock.

Tobias min VFU-lärare är väldigt trevlig och kunnig. Han svarar på varenda dum fråga utan att blinka :P Ni kan ju bara ana hur många dumma frågor jag har!!

Imorrn: LEDIG?! JAPP :D

på återhörande

fiddelino


Im a survivor!

Jag överlevde flunsa-vaccinet. Men det var inte utan komplikationer. När jag vaknade på onsdagmorgon var jag inte pigg alltså. Huvudet kändes 10 ggr större än vanligt och ledvärken var inte nådig. Men jag gick upp, skrev den förbannade hemtentan och that's that. Har fortfarande ganska ont i armen. Undrar vad dem stoppar i oss egentligen?

Klarade även min första hemtenta. Även om aset till sociologi lärare jag har sa att det var knappt. Han är verkligen värdelös. Vår lärare från Iped däremot är grym! Härlig gammal gubbe :)

Nu sitter jag återigen hemma hos Mor och Far. Nu kommer jag även stanna här hemma ett bra tag. Närmare bestämt två veckor för det är dags för VFU. Eller på vanlig svenska praktik. Jag ska vara på Njudungsgymnasiet i två veckor. Det kommer bli för jäkla nice :)

på återhörande

fiddelino


2009-11-16

Det är Måndag och jag sitter och kollar på 2 1/2 män med farsan. Pappa kan inte engelska och förstår inte skämten så han tycker det är hemskt tråkigt. Är hemma för jag ska till doktorn imorgon och sen på eftermiddagen ska jag vaccinera mig mot grissjukan. Har tänkt att överleva denna vintern med.

Lite orolig dock om jag blir sjuk av vaccinet. För då kmr jag att vara helt död när vi ska skriva hemtenta Onsdag-Torsdag och Fredag. Kan bli intressant.

på återhörande

fiddelino


Grissjukan!

Det blev inget festande idag. Fanns helt enkelt inte ork. Tror jag håller på att bli förkyld för jag har ägnat dagen åt att sova. Sov till klockan 12. Sen tränade jag mellan 13-14:30 sen somnade jag igen. Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Helt sjukt trött med. Drog mig ur soffan vid 18 för att träffa Bergqvist. Vi hade bestämt att gå runt Trummen och så blev det. Sen däckade jag i hans soffa framför idol. My god så mumsig Tove är. Jag vet att det är lite otäckt hon är ju trots allt ett par år yngre. Men jag skiter i det för satan så snygg hon är :)

Imorgon om jag mår bra så ska vi nog dra och bowla. Kan nog bli spännande :)

på återhörande

fiddelino


Ja men då tar vi helg på den!

Torsdag har precis blivit Fredag och jag är parkerad i min kära soffa. Idag var det bara ett litet seminarie på schemat som var väldigt intressant. Vi diskuterade vilka normer som borde gälla i vår basgrupp. Trodde det skulle vara klart på en halvtimme. Vi höll på i två timmar och då var vi fortfarande inte klara. Men det var kul att se vad andra i gruppen tyckte i olika frågor. Det till och med hettade till en hel del på vissa utav frågorna.

Men jaja, det är över nu och på det har jag tagit helg. Inget inplanerat imorgon så det blir gym och möjligtvis lite fest imorgon. Den som lever får se. Allt jag vet just nu är att jag ska ha en feeeet sovmorgon :D

på återhörande

fiddelino


Var e tomtarna? Var e tomtarna? Tomtarna från Ljungby!

Nu har jag alltså varit på min första Lakers match! Det var riktigt roligt, över förväntan. Bra stämning i hallen och matchen i sig var helt okej också. Det kommer nog bli fler hockeymatcher i Lakerdome.

Är ledig idag, det är riktigt gött att kunna gå upp vid elva, äta en riktig frukost och bara ta det lugnt. Ska möta Fidde på gymet klockan 14. Ska bli skönt att röra på sig lite faktiskt. Sen i eftermiddag/kväll ska akademiska rättas. Hade en hel del fel givetvis så det måste fixas.

Idag går faktiskt mina tankar till Robert Enke's familj. Robert Enke blev 32 år. Han var en stor tysk fotbollspelare som igår kväll bestämde sig för att livet inte var värt att leva längre och ställde sig framför ett tåg. Jag kommer ihåg Robert Enke som den stora fotbollspelare han var, inte en man som var nedbruten och deprimerad. Utan en stor "fältherre" som styrde sitt försvar med en järnhand. Förhoppningsvis får han träffa sin dotter nu. Även om jag inte tror på sånt.

Vila i Frid Robert.

På återhörande

fiddelino


Gör om gör rätt

Det var mig en petig jävel. Ja alltså min retoriklärare. Vi fick tillbaka vårt akademiskt skrivande idag. Givetvis blev det komplettering å det grövsta. Det var inte mycket som stämde så vi får väl se hur det blir med det där. Ska sätta mig på onsdag har jag tänkt och fixa till det där igen.

Imorgon är det bara föreläsningar! Skönt att bara kunna sitta och lyssna på vad de har att säga. Sen på kvällen ska jag med Anders Svensson ( Ja han heter inte så men är så jäkla lik så det får bli så helt enkelt) för att kolla på Växjö Lakers-Troja Ljungby. Det blir nog riktigt trevligt skulle jag tro :)

Borde träna imorgon med men det blir nog inte så. Finns helt enkelt inte tid. Men på Onsdag! DÅ jävlar! :D

på återhörande

fiddelino


Like a rock

Hooohooo, nu äre fan söndag igen! Klockan har precis passerat 23 och jag är hemma i Växjö. Mer och mer känns det här faktiskt som hem. Denna veckan kommer nog bli ganska jobbig. Men det är en bra uppvärmning inför veckan som kommer efteråt. Nämligen hemtenta igen.

Nu är det bara två veckor kvar till praktiken. Kan inte hjälpa det utan jag börjar bli lite nervös nu. Många i klassen har redan vikarierat som lärare osv. Men jag har aldrig testat på det över huvudtaget. Vilket känns lite jobbigt. Men det ska blir riktigt roligt med :)

Nu är det snart dags för sängen! Lite mer TV innan det är dags :)

på återhörande

fiddelino


Easy come Easy go!

Gissa vem som försov sig grovt igen? Jo jag! Skrev ju att jag skulle träffa en klasskompis vid 9:00 för att skriva. Då vaknade jag. Det gick ju som det gick. Helvete att det ska vara så svårt att komma upp i tid. Fast iofs, idag vaknade jag innan klockan ringde.

Nåja, det löser väl sig. Sitter hemma hos morsan och farsan igen. Känner redan att det kmr bli en lång helg. Måste försöka hålla mig lite mer i Växjö på helgerna. Inte för att jag inte vill åka hem. Men känns dumt att åka hem typ varje helg. Fungerar inte riktigt i längden.

Sökt lite nya lägenheter med nu, nere på campus. Förhoppningsvis kanske man kan få en där nere till februari iaf.

Så vad har helgen för planer kan man tänka? Hmm, let see, ingenting. Blir möjligtvis bandy i Vetlanda på Lördag annars är det lugnt faktiskt.

Nu ska jag smälla i mig lite morfin och riskakor så man blir redo för sängen nån gång idag!

på återhörande

fiddelino


Fat boys not wanted.

Det är natt. Jag kan inte sova för jag vet inte vilken natt i rad. Dålig sömn och högskolestudier är ingen bra idé. Idag så hörde jag inte ens klockan när jag skulle gå upp. Dels är det ryggen som spökar. Sen tror jag att mina tabletter jag fått inte är så bra för sömnen. Jag vet inte säkert men det är en hyfsad gissning.

Klockan är halv ett, det är mörkt ute och jag sitter här med lite musik på och bara kopplar av, förhoppningsvis räcker det istället för sömn. För klockan ringer vid 8:00. Ska träffa Andreas på biblioteket vid 9 och vi ska fixa uppgifterna till seminariet på torsdag. Sen blir det gymmet igen. Jag håller faktiskt mitt schema där för andra veckan i rad :) Lite stolt över mig själv. Fettet ska bort liksom.

på återhörande

fiddelino


Det heter KUL!

Idag ska jag hata lite. Jag ska hata folk. Folk som inte kan stava. Eller jo, dem kan stava men dem väljer att stava fel. De sitter och skriver, vi hade fett me kuwl? Vafan e Kuwl? Kul har väl alla hört talas om men Kuwl? Jävla fjortis språk. Eller om man skriver Jag, då stavar dem det med Jah? ärligt talat. Helvete vad det retar mig.


FÖR HELVETE VÄX UPP!!!

Så nu vet ni!

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0