Ska börja tillbe Arcoxia!

Skaparen av Arcoxia ska ha Nobelpriset och Alla andra möjliga vetenskapspris som finns i denna värld! Idag när jag vaknade så kunde jag inte röra fingrar, jag kunde knappt ta ett andetag för det högg i ryggen så förbannat, Så kom jag på att jag kanske ska testa en Arcoxia då. Det är en liiiiten triangelformad gudsgåva som efter 6:h gör mig nästintill smärtfri.

Så nu i eftermiddags tog jag min första promenad på flera veckor! Det var jäkligt gött :) Detta ska jag fira med film sen, ryktas om att Martin lyckats plocka ihop sitt hemmabiosystem nu så det ska väl invigas tycker jag :D

Puss på Er

Fiddelino

I Love Sunday's

Idag är det Söndag igen :) Det är lätt den bästa dagen på veckan. Även när man är sjukskriven. För tex om man sitter i Mjukisbrallor och kollar på TV en Onsdag så känner man ju sig lite som en dålig människa. Men idag, idag kan jag sitta som en slashas och bara titta på Fotboll och tjöta på msn utan att må dåligt över det:P

Så jag säger mer Söndagar åt folket!!!!

Made of Scars

Helveteförbannadesjävlapissskit. Vill inget hellre än att sova just nu, men två tradolan och två alvedon hjälper knappt längre, om jag tagit samma dos för ett år sedan hade jag varit medvetslös i sisådär ett dygn, nu skulle jag kunna sätta mig i bilen och åka till Nässjö utan problem, konstigt vad fort kroppen vänjer sig egentligen. Pratade med Kaka's pappa idag när jag var borta i Missionskyrkan, han arbetar på blodprovsgrejsimojsen, kommer inte ihåg vad det heter nu:P

Men iaf, han undrade om jag funderat på hur det ska gå när jag ska sluta ta värktabletterna, jag menar jag snittar typ 100 st i månaden nu. Det var en grej jag själv inte funderat på än, kan säga att jag blev lite orolig själv. Hmn får fundera på det där lite.

jaja eftersom jag inte kan somna så får det bli lite Musik, Stone Sour just nu. En låt som heter Made of Scars. Passar ganska bra tycker jag, jag är gjord av ärr. Inte synliga ärr men inombords liksom, ärr som min sjukdom gjort. Men jag menar inte det som något negativt inte bara iaf, för utan min sjukdom hade jag inte varit samma person och jag gillar den jag är faktiskt : )

Puss på Er

Fiddelino

Mötet med en stor bloggare!!

Jag menar stor i dubbelbemärkelse, för när vi satt oss på våra platser i Kalmar så dyker det upp en person som försöker tränga sig förbi Martin och mig. Ja ni tänker rätt det var FOTBOLLSFRUN hon skulle sitta på samma rad som oss och beundra sin sambo Joachim Lantz som är back i Kalmar. Hon har ju sagt i sin blogg att hon är med barn, jag kan bekräfta att hon är jäkligt gravid till och med:P Har ni inte läst hennes blogg så gör det, för fy fan va rolig hon är alltså :)

Till Matchen, den kan beskrivas så här. KROSS KROSS KROSS, Gent va aldrig nära. Kalmar vann med 4-0 sen belgarna gjort självmål efter 3 min och Patrik Ingelsten gjort tre mål i andra halvlek! Underbart!! Jag har aldrig varit helt såld på KFF innan men nu kan jag säga att jag är KFF'are! Så nu ska jag följa UEFA-Cup lottningen klockan 13 så man vet vad man ska kolla på nästa gång :)

Hmn, Jag behöver lite råd gott folk ska köpa en födelsedagspresent till X kan vi kalla henne. Kvinnan jag pratar om fyller 20 och jag behöver råd vad jag ska köpa till henne, det står verkligen still i huvudet, HJÄLP!

Puss på Er

Fiddelino

Vi e Kalmar vem fan e Ryan Giggs?

Ikväll ska jag och Martin iväg och kolla på Kalmar FF när dom Europacup-kvalar mot ett belgiskt lag som heter KAA Gent. Ska bli riktigt roligt för Kalmar har alltid legat mig varmt om hjärtat. Det var det första Allsvenska laget jag var och kollade på när vi var på semester 1999, då spelade dom mot Hammarby och hjälten i Hammarby hette Kaj Eskeleinen. Med andra ord är det länge sen. Ja just det Kalmar vann med 4-2 den gången :) Så nu sitter jag mest och väntar på att Martin ska sluta jobba så vi kan dra, jag e taggad så att säga :D Igår kväll var jag och Albin borta hos Heinrich och fikade, vi kollade på X-men samtidigt. Har inte sett den innan men den var faktiskt mycket bättre än jag trodde. Var ute och vittjade brevlådan innan, en jävla massa reklam bara, vill ha besked från FK hur mkt pengar jag får den här månaden för nu börjar kontot bli tomt liksom, men det var faktiskt lite post till mig. Ett flyttkort från Jossan :) Så nu hittar jag hem till henne när jag ska till Umeå:D hahaha Nu blir det kaffe och Ellen Degeneress. Puss på Er Fiddelino

Äntligen!!

Idag hittade jag min nya träningsoverall:) haha helt sjukt att en Kosa ska va så svår att få tag på:P Men nu har jag den och den e grymt skön! Lite långa byxor men inte direkt som man ska gå på finmiddag idom;)

Ikväll ryktas det om film hos Martin, får väl se hur det blir. Jag vet bara att just nu är det Kaffe och Age Of Empires:D


puss på er


fidde

Till "Jessica"

Tjaa, du det känns jävligt bra att "gnälla" som du kallar det. Om du gått tillbaka o läst inläggen jag skrev från allra första början så kom den här bloggen till för att jag ska kunna gnälla. Är det inte bättre jag gnäller på Nätet än att jag sitter o gnäller inför folk?

Och ärligt talat, efter det här året har jag rätt att gnälla. För min sjukdom har kostat mig mkt. Jag har haft konstant värk sen i Februari, legat på sjukhus i TVÅ månader. Jag fick sluta mitt jobb pga att jag hade ont, Så vem är du att komma o klaga på att jag gnäller på MIN blogg?

Vi kan säga så här. När du har haft konstant värk varenda dag, varenda natt i ett halvår, vakna av att det hugger till i ryggen så du inte kan andas. Och det spelar ingen roll hur du ligger i sängen heller för det gör lika ont hur du än gör. Sen kan du testa att sova ungefär 2-4 timmar per natt. Jag kan nästan garantera att du gnäller då också!

Vad gäller vad mina vänner tycker om det så spelar det faktiskt ingen roll, för dom flesta av mina kompisar förstår att jag har det jobbigt ibland. Men för det mesta försöker jag se positivt på saker och ting. Men vi kan väl fråga folk för säkerhetskull? Nåå ni som känner mig gnäller jag för mkt?

Fidde

Vill ni mig något

Så ligger jag i sängen. Herregud, när jag vaknade idag så ville inte kroppen vara med alls. Mina fingrar på högerhand var helt svullna och gick inte o röra. Det hugger till i ryggen ibland så man tappar luften. Usch idag är verkligen en sån dag som man inte borde klivit ur sängen. Så jag gjorde det enda rätta. Jag la mig i sängen igen.

Skickade ner Andreas kompis Hampus till Intersport för att köpa en ny träningsoverall åt mig. Har försökt köpa från olika idrottsföreningar men ingen har haft någon till försäljning så nu ger jag upp :) Men jag vill ändå ha en Kosa overall, dom verkar jäkligt sköna!

Shit, nu börjar morfinet kicka in :D ska nog ta o lägga mig ner igen, det är typ det enda "roliga" man har när man har ont. MORFIN:D hahaha

Puss på Er

Fiddelino

"Dont't Ever Fuck with Benny the Cop"

Hallåå folket!

Idag har man tagit det lugnt som alla måndagar :) Emma ringde vid halv ett typ o frågade om vi skulle hitta på ngt, och ja menar man tackar inte nej till Fröken Bergström :) Så jag drog in till henne o vi bestämde oss för att käka glass. När man käkar glass så finns det bara en glass att käka, Ben & Jerries:D alltså den e för jävla god alltså.

Så vi drog till ICA o köpte lite, där träffade vi Tesse, Emelie och Jimmy Nors. Bara folk man känner alltså. Trevlans :)

När vi väl lyckats karva ut lite glass ur burken så kollade vi på KOPPS :D hahah "Benny du kör som ett jävla Kukarsle" haha klockren film alltså:)

Slocknade i soffan när jag kom hem därifrån, mindre lyckat men vafan, e man trött så är man:)

Nu blir det kaffe och ngn lindsey Lohan film på 4:an. Den är ifrån när hon faktiskt va snygg :)

Puss på Er

Fiddelino

Säger bara

Hv71 - DIF 1-2. Visst det är träningsmatch osv, men va fan man kan väl försöka vinna ändå? Det gjorde inte HV idag. Jag är inte så nöjd faktiskt.

Men vi hade bra platser som vanligt på HV-dagen. Och Albin fick sina bilder;) Inklusive en riktigt het bild på SM-Bucklan! Ska se om den går att lägga på bankkortet, då ska jag fixa det dirr isåfall:)

Men nu är jag SJUKT trött så jag ska faktiskt ta och lägga mig nu:) Godnatt gott folk


Puss på Er

Fiddelino

O.M.G

Mina ben vill inte alls idag. Helvetesjävlaförbannadepissiröva. Så kan man säga faktiskt idag. Jag vill inte ha ont mer nu, vill kunna gå ut o gå. Låg i sängen igår innan jag skulle sova o tänkte, fan va gött o springa lite, då hör det till saken att jag AVSKYR att springa :P

Idag ska jag ner till min Mammas moster och lämna resväskan jag lånade när vi var i Rom, känner faktiskt inte för det alls idag. Vill bara dra igång en film o glutta på istället. Men men, måste ju göras.

Imorgon mina damer och herrar ÄNTLIGEN är det hockey imorgon. HV71-Djurgården och jag, Albin, lillebror och Hanna kommer vara där. Förhoppningsvis hänger Martin på med men man vet ju hur det är med honom....;)

Ska bli väldigt kul att få kliva in i Kinnarps igen, sist man var där så spelade HV final och jag och Dennis satt o skrek som dårar :D Lovely!

Nu ska jag kolla OS verkar som det slutar idag så blir o kolla på det lite

Puss på Er

Fiddelino

Arn riket vid vägens slut!

Idag var jag och ett par av mina polers inne och kollade Arn. Den var inte helt underbart bra, men den duger faktiskt. Tycker att man ska se båda filmerna för dom lär betraktas som klassiker om ett par år:)

Ligger i sängen nu orkar inte skriva så mkt mer, har så förbannat ont i benen. Helt sjukt!

Så nu drar jag igen, gooonatt


Puss på Er

Fiddelino

Ny Ipod!

Skrev ju för ett tag sedan att min bror tappade min Ipod när han var på Öland!  Idag har jag shoppat en ny, och jag slog på stort:)  Köpte mig en Ipod Touch! Damn den e najs alltså. Sitter o leker med den lite nu, och det visar sig att jag kan blogga o allt möjligt på den :O



Visst är den cool, haha

Puss på er

Fiddelino

Zeitgeist.com

Kaka tipsade mig om en film igår. Den heter Zeitgeist och i den förklarar dom tex Kristendomen, och hur 11:e september var iscen satt av Amerikanerna, och när man börjar fundera på vad dom säger så verkar det väldigt trovärdigt så jag tänkte jag skulle länka filmen till er.

Varje del är mellan 33-40 minuter långa. Men det finns svensk undertext ifall man tycker det är svårt att hänga med. Så kolla in den här.


http://www.zeitgeistmovie.com/main.htm 

Lämna gärna en kommentar efteråt vad ni tycker! Jag kan säga att jag tror på dom!

Puss på Er

Fiddelino


Satan satan satan satan satan satan satan satan satan satan

Kroppen har lackat ur. Kan ta mig fan inte röra mig, Tack gode gud för laptops.


Fidde

Sämsta OS någonsin?

Det gick ju som det gick i OS idag också. Stefan Holm missade pallen precis. Det måste vara det sämsta OS som Sverige varit med i på mycket länge alltså. Hade tänkt gå upp klockan 6 idag för att kolla på Handbollen men jag orkade verkligen inte:P

Imorgon måste jag ringa sjukhuset, kan inte gå så här. Idag kan jag knappt stå upp. Jävla ben.....

Sen ska jag tydligen lämna en viss film i Nässjö imorgon också. Jävla tjafs.


Puss på Er

Fiddelino


SVT LÅT SANNA VA I FRED

Sitter och kollar på Friidrotten på SVT nu, Susanna Kallur skulle springa Semifinal på 110 meter Häck. Hon fick en GRYM start sen ramlar hon på första häcken och slår sig ganska ordentligt, det såg inte så roligt ut iaf.

Hon börjar ju givetvis gråta och är ganska ledsen. Det kan man ju förstå. Det som gjorde mig grymt irriterad var SVT's reporter som står o frågar henne hur det känns och pratar om hur länge hon laddat för OS och så tar det slut på ett sånt sätt osv osv, Fan låt henne va istället. Hur kul är det att se någon helt förstörd i TV som knappt kan prata för att hon är så ledsen. Visst att reportern ville få fram känslorna till oss Tittare, men det var likadant när Therese Alshammar missade i sitt kval och hon va otröstlig. Jag vill inte se henne stå o gråta. Då äre bättre dom tar intervjuerna lite senare.

Så mitt råd till SVT LÅT SANNA VA, jävla puckon!!

Fuck Russia

Klickade in mig på Aftonbladet för en stund sedan, där har Ryssland gått ut med att dom ska placera kärnvapen i Kaliningrad. Kaliningrad som ligger 350 km från Sverige, 350 km är inte så jäkla långt alltså. Jag är orolig på allvar att Ryssland ska dra igång ett krig som kommer involvera stora delar av Europa.

Då är ju frågan vad har Sverige att försvara sig med? Vi är ju nästan Sämre än Georgien och se hur det gick för dom. Visst jag tar ut saker i förskott o grejer nu. Men skulle Ryssland vilja marschera in i Sverige, vad skulle stoppa dom liksom? Bobo? hahahaha:P Nää men det känns inte bra det som Ryssland har hållt på med dom senaste månaderna. Så jag säger FUCK Russia, och FUCK Putin.


Puss på Er

Fiddelino

Säckpipa!

Hittade ett klipp på Youtube med säckpipor som spelar Amazing Grace, jäklar va coola säckpipor är egentligen! Tror jag vill ha säckpipor som spelar när jag ska begravas! Så om ngn därute kan komma ihåg det tills jag dör! För det är riktigt mäktigt!

Idag regnar det, och då menar jag inte att det duggar lite, utan det verkligen öser ner. Hade tänkt kolla när lillebror lirar med B-laget idag men fan, stå på Granvalla i det här vädret är inget man är sugen på. Så jag får gå en annan gång!

Sitter och lyssnar på lite musik nu, länge sen man drog igång en riktigt låång playlist. Så jag la in hela Bad religion mappen, hela NOFX och Dropkick Murphys, borde räcka ett par timmar!

Frågan är om jag lyckas hålla mig vaken till åtminstone klockan 21 idag, har blivit jäkligt sent nu två dagar irad, för precis när man ska gå och sova så är det helt plötsligt en jäkla massa sändningar från OS som måste följas:) Men inatt är det bara Johan Wissman som springer 400 meter, så tror jag ska ställa klockan sen somna om faktiskt, för nästa sändning börjar klockan 09 nånting. haha fan vilken nörd man är:P  Men man måste ju sysselsätta sig med något när man e hemma hela tiden;)

Nu ska jag kolla färdigt på Manchester United-Newcastle, hoppas Newutd kan skrälla faktiskt, jävla Manchester:P

Puss på Er

Fiddelino

Sport o sport och så lite sport!

Idag har det bara varit sport, Kollade på Tennisen jag kollade på Arsenals första match för säsongen! Det har varit en njutningens dag:) Jag har bara tagit det lugnt.

Ångrar lite dock att jag gick ut o gick med morsan, för helvete så ont jag har nu. Jävla skit ben.

Imorgon fyller syster år. Så vi ska på kalajs hos henne. Måste in o köpa nya bromsar till bilen först, dom fungerar sådär faktiskt.

Nu ska jag sova så godnatt!

Puss på Er

Fiddelino

The Barclays Premiership!

Idag! Idag börjar det äntligen! Idag börjar det som faktiskt göra Lördag och Söndag eftermiddagar meningsfulla :D Premier League! : )

jag har tur idag, dom visar Arsenals första match för säsongen! Ska bli riktigt roligt att se, tror att dom kan komma riktigt högt upp i tabellen, kanske till och med vinna hela Premier League, i sista träningsmatchen hade dom en snittålder i truppen på 19 år. Det är IMPONERANDE! Så nu gör ni som vilken normal person som helst, håll tummarna för GUNNERS!!!!!

Tänk när både Elitserien och Premier League är igång, aah jag älskar vinter :)

Puss på Er

Fiddelino

OS

Sitter och kollar på Damernas kulstötning nu, Visst man vill tro att idrottarna är ärliga och faktiskt är i bra form osv. Men ärligt talat, Hur troligt är det att ALLA kineser är i toppform precis nu och plockar alla guld? Jag personligen tycker det luktar doping lång väg. en kinesiska nu som stötte nytt personligt rekord, hennes förra rekord va TRE decimeter kortare :O 

Men vi får väl se. Men jag tycker det verkar lite skumt alltså.

Puss på Er

Fiddelino

Inflyttningsfest!

Ikväll har man varit hos Fröken Ivarsson, hon har precis flyttat in i en ny lägenhet som var väldigt fin faktiskt! :) Man blir väldigt sugen på att flytta när ens vänner börjar att fundera på att flytta och faktiskt flyttar. Jag vill meeee! Men just nu finns det inte direkt pengar till det om man säger så. jaja, Hade iaf skitkul, länge sen man skrattade så mycket som man gjorde ikväll. Mkt tack vare Heavenly United:P Band medlemmarna är inte riktigt kloka : )

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och vänta in OS. klockan 03:00 är det final på 100 meter, sen ska jag sova till klockan kvart i 10 då finalen i rodd börjar, Tror det kan bli en bra OS dag för Sverige :)

Och Emelie, förstår dig precis, inte alltid kul o blogga! Hoppas du känner för det snart igen, Im your biggest fan :)

Puss på Er

Fiddelino

The Dark Knight!

Igår var jag på bio med jossan. Först ville hon se Mumien men jag styrde in det på den nya Batman filmen, The Dark Knight!! o herre jävlar så bra den va!! Heath Ledger som Jokern är helt otroligt. EUFORI!! Visst filmen va lång, men det gjorde inget, hade kunnat sitta tre timmar till och kolla på den! Jag skriver inget om handlingen här för jag vill verkligen att folk ska se den! För så bra är den!

Får ni chansen så kolla på den!!!

Emelie, du ljuger för mig. Klickade på länken du la upp igår. Där fanns ingen blogg. Och vad är det för stil att sluta med blogg.se som fungerar så felfritt.....*hm* ;)

Puss på Er

Fiddelino

Åka runt

Idag blir det inte många lugna minuter. Har X antal ärenden som måste klaras av, så nu ska jag åka till stan och hälsa på mormor, farmor, och ta blodprov osv osv osv:P Najs!

När jag kom hem igår hade Brorsan fixat högtalarna i min bil :D Så nu kan jag lyssna på musik igen!! Så nu sitter jag o bränner en skiva till bilen! Härligt!

Nu kommer det bli mkt OS dom närmsta dagarna, det är mitt mål med veckan, att se så många timmar OS som möjligt! Just nu kollar jag på Ara Abrahamians brons-match o brottning. Tyvärr blev han diskad i semin så det blir inget guld idag heller till Sverige :( Men vi har ju tagit ett Silver och ngt brons tror jag? har försökt hålla mig uppdaterad nere i Rom.

Emelie!!! Varför fungerar inte din blogg??? har du lagt ner eller vad? Ge mig svar!!! :O


Puss på Er

Fiddelino

Hemma från Rom!!! :)

Sådär!

Då var Rom avklarat! Det kan sammanfattas i ett par punkter.

Jävligt varmt!

Fruktansvärt Otrevliga personer!

Väldigt coola upplevelser!



När vi klev av planet på Fiumicino i Rom så var det SJUKT varmt, sisådär 40 grader, och varken jag eller Dennis gillar värme så vi var inte överlyckliga:P Men vi lyckades ändå ta tåget in till stan, bara det att på tåget fanns det ingen AC. Så temperaturen i vagnen närmade sig typ 50 grader innan vi kommit in till Termini som är centralstation i Rom!

Efter den långa tågturen så skulle vi gå ett par kilometer till Hotellet med tunga väskor. Så när vi kom till Hotellet så däckade jag på rummet, gick faktiskt bara ut och åt den kvällen sen somnade vi igen:P

Men jag kan säga så här. Jag tror inte jag kommer åka till Italien mer iaf, för dom är jävligt otrevliga! Inte ofta man möts av ngn som är glad osv! Alltid sura miner i affärer och på andra ställen. Men att se Coloseum, Fontana di trevi, Spanska trappan var en upplevelse! Så ska man åka till Rom så ska man åka över en helg och springa över alla dom "turist" grejerna. För när man väl är klar med dom sakerna så är staden inte lika rolig längre :)

Jag kan också meddela att jag och Dennis är Experter på Georgien kriget med, CNN har varit på dygnet runt på hotellet och jag meddelar härmed att jag tycker Ryssland är idioter och jag vill bara säga  HEJA GEORGIEN :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på TV och bara ta det lugnt! För nu är jag TRÖTT!! :)

Puss på Er

Fiddelino


Onödiga kommentarer!

Tycker att kommentarerna i senaste inläggen är onödiga:P Jag kommer inte ångra mig så är det bara :) Har redan bestämt att se den när Andreas lilja har den i Malmö på söndag :P haha Noooot ;)

Nu är det bara en timme till bussen till tåget går, och jag kan säga att jag börjar bli mer än lovligt nervös :O Herrejävlar:P Ont i magen osv osv :P haha

Men det ska bli kul att bara träffa Hannah, hon verkar vara rolig:P Och tror vi kommer ha jäkligt roligt i helgen faktiskt :)

Men nu ska jag leta upp mitt hårvax, råkade packa ner det i väskan innan jag va klar :O

Hörs på söndag :)

Puss på Er

Fiddelino

Lord Stanley kan ta sig ngnstans!!

Hade ju tänkt kolla på Stanley Cup imorgon när det kommer till Landsbro. Men FUCK DE:P jag drar till Trelleborg ;) haha
Hannah ringde innan o typ frågade om jag ville komma imorgon :) Och jag har fått lära mig att man inte tackar ner till söta flickor : ) Så imorgon eftermiddag drar jag ;)

WOOOOHOOOO :D


Puss på Er

Fiddelino

RSS 2.0