Vem ere som viskar dig i örat?

Idag är det onsdag och min nya kurs har hållt på i två dagar. Man kan lugnt säga att jag kommer ha att göra den närmsta månaden. Den nya föreläsaren verkar jävligt hård så det bådar inte gott.

Tur att det är helg från och med imorgon. Det är ju faktiskt påsk också, jag hoppas på en påskmiddag hos farmor och farfar. Men det återstår att se. Tillåter vädret så ska vi damma av våra inlines och spela lite på lördag. Det är ju snart 8 månader sen sist. Jag har ju laddat stenhårt för den här säsongen och borde briljera enkelt mot de nyblivna 18-åringarna som livnärt sig på Öl de senaste månaderna. Inga problem liksom ;P

Ikväll är det Arsenal-Barcelona så vi ska ner på Sports, en bar i Växjö för lite mat och förhoppningvis bra fotboll. Men jag har en känsla av att jag kommer få lida för att jag håller på Arsenal ikväll. Men det gäller i med och motgång! :)

på återhörande och Glad Påsk!

fiddelino


Hej omtenta!

Uppsala är avklarat. Det gick åt helvete. Det om detta! Nu blickar vi framåt, bryte ihop och kommer igen osv osv :)

Imorgon är det tenta. Det lär gå totalt käpprätt åt skogen. Det känns verkligen att jag inte kan något. Ändå har jag försökt plugga så mycket som möjligt men ingenting sitter alltså. Nåja det är sådant som ordnar sig.

I helgen kommer Jocke hit till Växjö. Det ska faktiskt bli roligt. Både att vara en helg i Växjö samt att någon kommer och hälsar på! Gilla knappen på det liksom :)

Nä nu ska jag sova snart tror jag. Eftersom klockan ringer 06:30, ska försöka plugga lite innan jag måste dra till skolan :) Måste utnyttja alltid man har.

på återhörande

fiddelino


Då drar vi till Uppsala!

Jag är så jävla nervös. Imorgon spelar IFK Nässjö SM-final i Uppsala. Givetvis är jag på plats. Bussen går klockan åtta imorgon bitti. Alltså om några timmar bara. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om matchen, AIK är bra, riktigt jäkla bra. Men samtidigt så har IFK spelat väldigt bra i sin Semifinal serie.

Känns som om vem som helst kan vinna imorgon. Hur som helst. Klockan 18 imorgon vet vi vem som firar på studenternas. Jag hoppas att jag fäller tårar av glädje iaf.

på återhörande

fiddelino


Aj min mage! :(

Vaknade idag som vanligt, ställde mig i duschen allt som vanligt hittills. Men när jag klätt på mig hugger det till i min mage och jag får lööööpa in på toaletten. Sen dess har jag suttit där i princip. Har antagligen dragit på mig någon fin liten magsjuka.

Smsade syster Ema och förklarade mina symptom. Hon rekomenderade vila och mycket vatten så det får väl bli så. Tur att hon utbildar sig till sjuksköterska så man kan testa alla sina hypokondriska teorier hos henne :) Men nu gäller det bara att be till gudarna att jag är frisk på lördag! För fyfan vad vi ska gapa i Uppsala. Beställde fyra Vuvuzelas idag. Om ni inte vet vad det är så kolla in den här länken :)

http://www.youtube.com/watch?v=wCbP-iZb0D8

På återhörande

fiddelino


Bandyveckan går mot sitt slut

Klockan har passerat ett på natten till söndagen den 14:e mars. Jag sitter hemma hos Mamma och Pappa och småmyser. IFK Nässjö tog sig idag till sin TREDJE raka sm-final. Det bli även min tredje raka sm-final som jag ser på plats i Uppsala. Jag längtar redan till nästa lördag då jag får se tjejerna kliva ut på isparketten på studenternas.
Det har varit en slitsam vecka med resa till Sandviken osv. Min hals har inte riktigt återhämtat sig än. Sen skreks det en hel del idag med som gjorde halsen ännu värre. Men vet ni vad? Det är värt varenda gång jag går upp i falsett, för IFK Nässjö ska spela final, trallalaaaa :)

på återhörande

fiddelino


The drummer in Def Leppard only got one arm!

Tjobidooo! Nu har ytterligare en helg flugit iväg. Jag har faktiskt inte gjort överdrivet mycket. Kollat Vasaloppet är nog den största händelsen av allt. Ja, just det ja! Fick ju spela på Martins nyinköpta trumpet. Säger bara det, Fredrik Sachmo Andersson. Sjukt grym på det där ;)

Blir bara två dagar i VXO nu innan jag styr kosan hem för resten av veckan. För nu är det verkligen bandy för heeela slanten. På onsdag åker Rosabollen till Sandviken för att heja fram tjejerna till seger i första semin, sen på lördag är det dags igen fast hemma i Nässjö:) Så det är inte direkt lönt att åka fram och tillbaka :) Tur att man inte har några föreläsningar denna veckan. Kommer bli myyyycket bandy :P

på återhörande

Sachmo


Jag är verkligen dålig på det här

Nästan sex dagar sen jag bloggade? Inte okej alltså. Men det har inte hänt så jäkla mycket. Ikväll har jag dock varit och kollat på Farsan. En riktigt skön film faktiskt, så har ni inget bättre för er, gå och se den :)

Förresten har min lillebror tagit körkort idag, grattis lillebror :) Kör försiktigt nu för i helvete! ;) Vet ni vad, nästa vecka ska jag vara lite ledig och ta mig en roadtrip till Norrland. Vi ska åka till Sandviken och kolla på IFK Nässjö. Det ska bli sjukt skoj med roadtrip. Givetvis riktigt roligt att få se IFK spela bandy på bortaplan också. Förhoppningsvis ska vi kunna gapa som satan där också :)

Ska åka hem även i helgen. Jag vet att jag borde stanna här mer. Men jag har helt enkelt inget att göra här så fuck it. Im going home :)

på återhörande

fiddelino


RSS 2.0