And i don't give a fuck.

Klockan är sent igen och ytterligare en dag har glidit förbi i mitt liv. Vad har jag gjort? Inte ett skit, jag har i princip bara försökt bli av med smärtan i ryggen. Men det har ju inte fungerat så dagen har varit bortkastad helt enkelt.

Nu när jag ligger i min säng kan jag se ut lite genom mitt fönster, himlen är sådär röd som den blir när det är snö ute och gatlamporna lyser, det får mig att tänka tillbaka på när jag var liten och sov över hos Mormor och Morfar, man låg i deras lilla bäddsoffa och samtidigt som man hörde Mormor och Morfar snarka ikapp i rummet jämte så kunde man se lamporna från Skogsvallen lysa upp hela stan så att den blev sådär "snöröd". Kommer också ihåg vilken lyx det var att sova över hos Mormor, man fick alltid kolla på TV hur länge man ville, oftast orkade man inte mer än till 10. Hon fixade vad som helst man var sugen på att äta vilken tid som helst på dygnet.

Den tiden hos Mormor och Morfar är över. Morfar höll på att dö när han fick en enorm stroke för ett par år sedan och tog till flaskan. Mormor har fått i princip varenda sjukdom som finns och det tar upp stora delar av hennes liv. Men jag minns fortfarande hur det var när jag var  liten och det var dom som ägde en bil som numera heter Birgitta.

på återhörande

fiddelino

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0