Håkan dricker Ramlösa!

Nyss hemkommen från Kalmar, tja vad ska man säga? Det gick åt helvete! Kalmar hade riktigt bra chanser att avgöra matchen under ordinarie tid men det gick åt skogen idag! IFK Göteborg blev Svenska Cupmästare! Men jag tror kalmar var lite trötta efter dom senaste veckornas tuffa matchande!

Men det coolaste med hela dagen var att när vi satt på Mcdonalds i Göteborg så dyker Håkan Mild upp, före detta fotbollsproffs, och nuvarande Sportchef i IFK Göteborg upp. Han glider in genom ytterdörren och tittar på Dennis som har på sig sin IFK tröja och halsduk, så säger han, Tjena Grabbar! haha det va faktiskt coolt :D

Strax efter kommer det en minibuss med poliser! Då börjar vi lägga ihop två o två. Det betydde att IFK's supportrar ska stanna och handla i Nybro! Vi började planera för en snabb reträtt eftersom både jag och Martin hade på oss FF tröjor! När första busslasten kommer in vällandes har Håkan Mild precis kommit fram till kassan! Dom upptäcker honom på två sekunder o börjar skrika HÅÅÅÅKAAAN MIIIILD HÅÅÅKAAAAAN MIIILD, ja ni fattar :P Tjejen i kassan frågar honom vad han vill ha och dricka, han svara ramlösa! På två sekunder har dom aspackade IFK supportrarna berättat det för hela resturangen genom att skandera HÅÅÅÅKAAN DRIIIICKER RAAAAMLÖÖÖÖSAAAAA!! Usch måste vara jobbigt och vara en "offentlig" person så!

Jaja iaf, när andra bussen dyker upp på parkeringen börjar vi plocka ihop, även att vi hade farbror blå vid bordet jämte är det ju aldrig roligt att bli häcklad av bortasupportrar:P Men Martin den fege vågade inte gå förbi dom  för att slänga sitt skräp, han slängde det ute!! MEEEES!!

Nu har cellgifterna börjat kicka in, har en känsla av att fiddelino kommer få köra buss inatt...

På återhörande

Fiddelino

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag instämmer, FUCK! Jag har också försökt, men tjoff iväg i cyberspsce. Men får tycka och tänka vad man vill, kanske jag som är lite väl liberal efter att ha sett otaliga gayhångel på gatorna i staterna. ;-)



Godafton!

2008-09-21 @ 22:38:33
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: iváno

BRYNÄS <3

2008-09-22 @ 07:53:51
URL: http://ivaano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0