I don't like mondays!

Bob Geldoff's låt passar bra idag :D gårdagen var riktigt bra, jag löpte runt och hade nästan inte ont alls. Men idag, tog mig ner till kaffebryggaren och insåg att Sjukgymnasten idag är en omöjlighet för jag kommer inte kunna frikoppla i bilen! Än mindre gå från parkeringen till deras place.

Men det absolut värsta med det här är att mitt Guitar Hero ligger i lådan och bara skrattar åt mig nu när jag inte kan packa upp det själv:P Hoppas lillebror kommer hem snart för jag vet att han var sugen på att spela också! ;)

Lite orolig för min käke för det har blivit jävligt obekvämt att tugga! Hoppas inte det sätter sig en liten inflammation där också. Då lackar jag ur för att citera en god vän.

Som tur är kan jag ju fortfarande spela FM medans jag väntar. . . . 

på återhörande

fiddelino

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: haha tondöv, okej! Här händer inte så mycket heller idag, jag är ledig och ska försöka göra så lite som möjligt, men städa lite och så, äta och vila och ÄTA igen. =P

2008-12-01 @ 12:03:10
URL: http://lindafunde.blogg.se/
Postat av: Jossan

Haha, det är vi nog två om kanske!



Jo, men absolut! HV-Esbo på svenska faktiskt! Mina sysslingar bor i Esbo, så det ska bli trevligt. Inte för att dom nu är där, men det är ändå något speciellt att ha sett dom spela och inte bara på affischer och grejer! Men det är ju kanske ingen direkt höjdarmatch. Det är dumt att säga det idag, men det är bättre när djurgården kommer ner hit! Hah, gött. Då har jag ju skjuts hem också ;D

2008-12-01 @ 12:22:26
URL: http://inspiredofme.blogspot.com
Postat av: Jossan

Ascoolt, men säg till i så fall för det skulle uppskattas :)



Nej, lyssna på youtube eller ladda ner, annars får du vänta tills jag kommer hem. Jag är faktiskt i skolan! :)

2008-12-01 @ 13:55:21
URL: http://inspiredofme.blogspot.com
Postat av: Anonym

Käkarna är inte kul alls :-( Har du bettskena och hela kittet? Förstår det,hade gärna spelat GH med dig, är grymt uttråkad :-)Ha det gott.

2008-12-01 @ 14:16:20
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vet,skitdyrt ju! Hahahah jag hittade bilden på coolstuff.se och de fanns där att köpa, men de har köpt mina på en inredningsaffär här uppe, visst var de roliga? ;-D

2008-12-01 @ 14:39:55
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: victor

Hej,100 000 människor dör varje dag av åldrandet.Kolla in min blogg där jag skriver om livsförlängning och samhällets åldrandeproblem samt hur vi ska besegra åldrandet så att man kan leva så länge som man vill.

2008-12-01 @ 14:49:38
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0