Jordskalv!

Det har varit jordskalv i Sverige inatt, det värsta sen 1904 säger dom. Centrum för skalvet var i Vollsjö skåne. Gissa vem som bor där, jo min farbror. Farmor var livrädd och har försökt ringa:P Inte för att jag tror att huset har rasat men det lyssnade inte Farmor på hon hade panik ändå!

Ringde farmor för att jag måste låna pengar, då har man sjunkt lågt gott folk, det är illa när man måste låna pengar av sin Farmor som är Pensionär för att köpa medicin. Skulle plocka ut medicin igår när vi ändå var på gång. Så står jag i kö länge och kommer tillslut fram till en barsk kvinna i kassan. Hon börjar plocka fram mina recept. Sen säger hon, det blir 1765 kronor! Jag höll på att ramla av stolen! Jag tjänar ju inte så mycket nu för tiden.

Men faaamooo ställde ju givetvis upp, hon är sneel min fammoo.

Emli skrev innan-  Vetdu! Vattenkoppor kan börja med trötthet, yrsel och huvudvärk. DET HADE JAG JU IGÅR!!!!!!!  Hon har nog bara lite panik för det här med vattkopporna! Men jag säger, Fan ta dig Emli om du blir sjuk till juldagen! ;)

På återhörande

fiddelino

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rätta takter, ring och kräv någon av dem. Jag har ju varit super duper nöjda med båda och ska träffa Sören i januari för en checka. Lång historia men har inte släppt jkpg ännu pga kompetensen!



Huva det där sista lät inte kul alls...



Jodå,jag är stel och frusen= full aktivitet i kroppen men annars så ;-)

2008-12-16 @ 12:50:04
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men du,du vet väl att du kan dela upp betalningen på apoteket och få en fakutra på 170 kr/månad?

2008-12-16 @ 12:51:12
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0