Hur kan man?

Hur kan man ta livet av ett oskyldigt litet barn! Sitter på aftonbladet och läser om en styvpappa i England som torterade sin son till döds! TORTERADE!! Hur fan kan man tortera en 18 månaders baby! Kan inte förstå det!

Läser vidare och det står att han knäckteryggraden och skar av honom fingertopparna! Då börjar man ju fundera på vad i helvete det är för Mamma i familjen? Mormodern hade anmält misshandeln tidigt men då skyllde Mamman på sin mor att det var hon som torterade sonen!

Sen kan man ju också fundera på vad det är för Social som inte tar barnet ifrån föräldrarna!? Kan bara inte förstå sådana föräldrar som medvetet skadar sina barn så att dom antingen får permanenta skador eller som i detta fall DÖDAR  sina barn! Jag kan inte ta sånt. Det är bland dom lägsta formen av brottslingar eftersom dom ger sig på försvarslösa små barn!

Så om du läser det här och har skadat ditt barn någon gång hoppas jag att du mår jävligt dåligt för du förtjänar inte att få föröka dig! Sådana som skadar sina barn förtjänar inte att leva!

på återhörande

fiddelino

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0